Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka ani nehovor, na tom plávaní najprv tak teta inštruktorka súcitne pozerala, lebo sme tam najdlhší 🙂 , že malý ešte nedrží hlavičku. Až keď som jej povedala že má len 3 mesiace, tak sa dala smiať, že ahááá,
@fleuerette aj my sa točíme, ale len z bruška na chrbát, opačne nám to zatial nejde
@fleuerette my tak isto sa pretacame z chrbatika na brusko a malemu sa to veeelmi paci 🙂.zacal uz aj hracky chytat do rucicky,tak sa pekne uz sam zabavy 🙂.
juuuuj to mas riadneho dlhana 😀.moj ma tiez 3 mesiace a tyzden a ma 63 cm 🙂
ahojte dnes som bola zaplatit plavanie lebo je velky naval,a pritom bezi kazdy den okrem soboty a nedele,tu stoji 10x vyucovacich hodin 73 eur,aj moj mm musi snami chodit vybavila som mu v praci na ten den v tyzdni volno,strasne som zvedava ci aj Marco bude ztoho nadseny
no ja som mala zas super zazitok,nahodne som sa stretla s kolegynou a ona na mna heeej ty uz si zas tehotna,,,jasne sak ako inak,no ja neviem u niekoho to funguje ze po porode nema brucho ale ja mam a nemam to ako zakryt 😝 😝 😝 😝 aj mna to samu sere ale co mam robit,ani sa neprejedam aj som vela vonku ak sa da,ale nejako stojim na vahe 😝 😝
baby vsetko chce svoj cas,kazde babo je individualne a jedno je sikovnejsie,druhe zase lenivejsie 😝 my tiez dvihame hlavku len ked sme na brusku,obcas dvihneme aj nozky xixi este sa nepretocime,ale ziadna panika,mala sa snazi dvihat hlavku ked je na chrbatiku,chuda ake pri tom struha grimasky az je cela cervena od snazenia 🙂 ale vyckame,vsetko chce svoj cas a my ho mame 😉
silviadaisy30 kazda maminka by mala byt hrda na to ako vyzera,niektore maju stastie,ine zase nie,bud rada ze mas krasne a zdrave baby a postavu? tu neries,ako prislo aj odide,len daj tomu cas 😉 a reci druhich? nikdy som ich nepocuvala,vypocujem si,ale riadim sa svojim rozumom 🙂
@fleuerette Vas aj meraju,lebo nas nie ☹ vraj ze aku velkost teraz nosi taka je dlaha x som sa tomu zasmiala,lebo kazda znacka ina velkost/ine cislovanie x
Dnes brali Matejkovi krv z hlavičky - bolo to strašné. Dúfam, že tie pečeňové testy budú dobré. Ak áno tak ho zaštepia Ale kĺbiky máme v poriadku 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@danusica83 ved ano to mas pravdu,a inak aj tak si ma normalne nikto moc nevsima ked idem s malou kukaju do kociara a jej ake pekne babo 🙂 🙂 ako u kazdeho ze?ale co uz to je fuk ved aj som citala ze ak zena pribera 9 mesiacov tak 9 mesiacov ma chudnut,,ale na niekom je to viac vidiet na inom zas nie,,,ale mas pravdu kaslat sa na to,ked pozrem na moju lasku nic mi netreba,jej pozornost mi staci 🙂 ona je pre mna najkrajsie dietatko na svete a ja pre nu najkrajsia mamicka 🙂 🙂 a tak to ma byt!!!
@nenullienka tak to je fajn ze klbiky ma ok,,my mame az za tyzden kontrolu,tak som zvedava...a neboj uvidis aj tie pecenove testy dopadnu dobre 😉 inak co to znamena ze ho zastepia to nepoznam 😒
@silviadaisy30 ja vyzerám tiež ako tehotná 😉 .Občas sa tak na mňa súcitne okoloidúci kuknú...hádam si ozaj myslia,že som zas tehu 😀 Ale normálne som 2kg schudla,už mám ,len, 78kg 😀 ,len dúfam,že to nieje tak len omylom a zas sa tie kilá nevrátia
baby,ani naša nedvíha na chrbátiku hlávku.Keď je na brušku,už ako tak podrží,to sa zlepšilo ,lebo ju tým denne trápim niekoľko krát.Ale o pretáčaní veru ešte ani nechyrujeme.Dúfam,že sa to zlepší
@macaobuchova aku ma vahu ked kazala dokrmovat? ja myslim ze ked pribera, aj pomalsie tak to neznamena ze sa ma hned prikrmovat, teda ak je spokojny a neplacka od hladu..ved nemusi kazde babo pribrat 1,5 kila za mesiac...
samozrejme ze uz ma moj chrobacik teplotu z toho ockovania ☹ dala som mu paralen tak snad to hned klesne..
sulky ockuju sa deticky ktore presiahnu 5 kg. moj vazil sice 5300 uz v druhom mesiaci ale aj tak sa ho lekarka chvalabohu rozhodla zaockovat az po ukoncenom 3tom za co som jej vdacna, naco tak malinke babo trapit ockovanim. teraz je uz zasa o kus vacsi a hlavne silnejsi.
k tej vahe no comment ☹ ale zacinam nutim sa vykopat aspon 2 krat tyzdenne na pol hodku si zaplavat. pred porodom som vazila dakych 78 teraz medzi 65-66 ale aj tak chcem aspon 5 kg do dalsieho leta dako zhodit, spevnit brucho,boky a zadok
@silviadaisy30 no pichne mu injekciu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Jój my sme sa dnes vybuvali neskutočne. ☹ Žiaľ len vďaka tomu, že Lukáško bol po včerajšom očkovaní hrozne uplačkaný a nekľudný tak sme na noc dali diazepam, čo nám predpísal doktorka. Prvé panie o 3, potom prebalenie o 6 a spinkal až do 7:30 a žiaden ranný plač, pekne úsmev od uška k ušku. A hlavne žiadne metanie po polnoci, točenie hlávky zo strany na stranu, dvíhanie nožičiek, žiadne búchanie pästičkami po tvári, no proste paráda.
Diazepam už dávať nebudem, ale aspoň viem, že keby sa toľko nemetal po polnoci, tak mi krásne prespí celú noc
@danusica83 merajú, sestrička meria hlávku, potom dĺžku a potom šup na váhu 🙂

@siuzi007 no veď práve, aj mne lekár hovoril, že v 3 mesiacoch by už mal dvíhať hlávku aj keď leží na chrbte ... a predsa nič ...