Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980 no ja mu musim nejaku super hunatu chlpatu na zimu kupit, uz som aj jednu skoro kupila, ked sme mali jarmok tak prisli predavat a boli to slovenske vyrobky, lenze nemali jeho velkost 😠
so mnou jeho rodina nekomunikuje...maleho videli dokopy 3 krat...a to byvame od seba len nejakych 60km...
nas Marco vidi prvy krat padat sneh.od rana snezi mame + 1 stupen,inaobliekala som ho sme na terase iba tak natahuje rucky a otvara pusu,to som este nezazila tak skoro sneh
@kaara1980 Môžem sa spýtať, ako to berie malý? Sretávajú sa s otcom?
Baby, chcem sa spýtať, prezliekala som teraz malého a má na nôžkach - pod kolenami také flaky, ako keby malinké modrinky, alebo neviem ako to nazvať, proste také fialové fliačky, neviete čo by to mohlo byť? Mám strach čo to je, proste len tak z ničoho nič....
@andrejecka tak super, že ste mali takú krásnu svadbu 🙂) gratulujem, nech ste šťastní a nech je to láska na celý život 🙂
Ahojte dievčence, už sme presťahovaný u mojích rodičov. No a obaja sme chorý. Matejko má soplíky a zapálené očká a ja nádchu ako hrom. V noci mi kvôli tomu aj zle spí. No ale banánik a jabĺčkom mu strašne chutí 😀 😀 som si myslela, že to bude najprv vypľúvať, ale on to na prvý krát všetko popapkal 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .
@zufzufmeister on si ho ani nepamätá.cca do toho jedného roka si ho brával raz za 2 týždne na 2 hodinky,ale malý strašne plakal.Susedky mi do kráv nadávali,že čo mu ho dávam,keď tak strašne plače...potom to ocinka prešlo a viac si pre malého neprišiel.Nedávno som mu vysvetľovala,že Robo nieje jeho otec,preto ho aj volá Robo a nie tatko...no ale Kubko to vzal tak,že aha...a to bolo všetko,ani neviem či to pochopil.Nedávno povedal priateľovi,že keď ho nahnevá,tak mu bude vravieť tatko.Ja že to nemôže,to mu musí najskôr on dovoliť.Tak mi Robo povedal,že to mám malému ja povedať nech ho volá tato...tak sme sa zas pochytili,lebo podľa mňa,mu to má dovoliť on,nakoľko nieje jeho bio otec.Takže záver je asi taký,že Kubko to nerieši. 😕
Tie fliačky neviem z čoho môžu byť...počkaj do večera či sa to nestratí.Možno to má len otlačené
no dúfam,že je to jej metanie ozaj normálne.Zdá sa mi to také až moc ☹
jkgjfgkbltétcl.
@silviadaisy30 veru cela dedina je biela od snehu ako na vianoce,v zahrade mam aj muskaty zasnezene,bude im koniec,maleho som dala do overalu do fusaka a spi vonku
baby chcem sa Vás opýtať, drobček má posledné 3 dni také biele akoby bodky len ich je veľa na ústočkách aj jazyku je to asi z mliečka no nedá sa to ani poriadne umyť tak neviem čo s tým.... ☹
@kaara1980 neviem aké silné je to metanie u tvojej Lucky, ale podľa mňa je to normálny Moorov reflex, ktorý majú všetky detičky, tento reflex objavil dr.Moro v roku 1918 a je to vlastne vtedy, keď ma dieťa pocit, že padá, alebo sa akoby niečoho preľakne tak roztvorí tak trhavo obidve ručky, akoby chcelo niekoho objať a opäť položí naspäť, je to taký obranný reflex. Najviac ho možno pozorovať okolo tretieho mesiaca a do šiesteho sa postupne vytratí. Či ma dieťa tento reflex môžeš skúsiť aj tak, že dáš dieťa ľahnúť na podložku a troška ňou mykneš, dieťa vtedy tiež tak roztvorí rúčky, lebo sa bojí a bráni. Čiže podľa mňa žiadna panika 🙂
Ďakujem všetkým za kondolencie. Máme síce kopec stresu okolo vybavovania pohrebu, ale prišla som vás "pozrieť", aspoň sa trošku odreagujem. Smrť krstnej nebola síce neočakávaná, ale aj tak to bolí. Najhoršie je, že človek okrem vecí okolo pohrebu, žiaľ musí takmer ihneď riešiť aj ostatné "administratívne". Hrozne mi je ľúto sesterky, krsninej dcéry. Celé je to hrozne komplikované, ona totiž nie je jej, krsná si ju v 2 rokoch zobrala do pestúnskej starostlivosti. Nie je adoptovaná a hrozne sa bojím, že sa tým skomplikujú veci ohľadne bytu účtu a podobne. Závet nebol, tak zháňame právnika ako vlastne ďalej, aby nebodaj neprišla o byt, no dec, čo vám budem písať
@kaara1980 Lukáš sa myká tiež, aj keď je hore, to tak rozhodí z ničoho nič ručičkami. No a keď spí to už ani nekomentujem. To "ľakanie" by sa malo okolo pol roka až roka vytratiť, tak nám povedala lekárka. Luky sa myká sa od narodenia, aj preto sme začali chodiť k neurologičke, ale ona povedala aby sme to zatiaľ neriešili. Točí rýchlo hlavou zo strany na stranu, stále sa zaháňa ručičkami po tvári, stále ešte používame rukavičky, ale aj tak je doškriabaný. No a odkedy dvíha nožičky a pretáča sa, je to už úplná katastrofa. Nevyspala som sa už viac ako 2 týždne. Pekne spí tak do 1, a potom to začne. Nohy hore, potom na stranu, potom na bruchu, z tade sa mu nedarí sa otočiť späť tak piští ako poľná myš....... tak ho otáčam. Ale on sa vyspí dobre 😠 .

baby,chcem sa opýtať.Aj vaše deti majú také trhavé pohyby?Keď mám malú na rukách,hlavne chrbtom k sebe,stále sebou mece,najnovšie s ňou hádže aj keď ju mám na rukách tvárou k sebe ☹ .Normálne rozmýšľam,či je to normálne.Aj keď je pod hrazdičkou,tak si kope nohami,rukami a zrazu jej ich rozhodí akoby sa zľakla