Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
zufzufmeister spytaj sa pediatricky, malo by to byt v ramci povinneho ockovania. Ak si vyberies 10konjugovanu tak nic ak novsiu 13ku tak je doplatok do 13 Eur. Pozri info o pneumokoch. Proti rota som kupovala teraz, su povinne 2 vakcinky a jedna je skoro 50 Eur ale toto je dobrovolne
@zufzufmeister ja som obliekla malého do bieleho /pulovrik, nohavice, vesta, ciapka), perinka nebola, lebo bolo dost teplo vtedy a zákusky som objednala na každého 2 ks, lebo boli aj dve torty
@ivusik33 ahoj, môj maličký má 3 mesiace a týždeň a hlavičku z podložky keď leží na chrbatiku ťahá perfektne, stále by sa zdvíhal hore, ale napríklad sa ešte nepretáča, lebo je aj dosť veľký, máme už pomalý sedem kíl, čo mu asi robí troška problém, ja si myslím, že aj pri tvojej to ma ešte čas, možno nemá ešte toľko sily zdvihať hlavičku keď leží na chrbatiku, každé bábo je individuálne.
@sissika riadne chlapisko, ale ty si písala, že aj prikrmuješ nie, lebo ja zatiaľ iba kojím a ak sa bude dať, tak v tom chcem aj pokračovať, kaše asi ani nebudem dávať, pokiaľ to malému bude stačiť, načo zbytočne do neho niečo pchať, keď mu stačí moje mliečko a keď priberá parádne, začnem potom až zeleninkou a to uvidím ešte kedy.
inak my sme boli očkovaný už aj proti pneuomokokom, tu v DE je to asi troška inak ako na svk, neplati sa za nič, za žiadne očkovanie nič.
no a včera sme boli s malým v zoo, malý spinkal od 10:00 do 14:00 až sme ho museli troška zobudiť, lebo inak by prespal asi celé zoo, potom bol ešte tichučko a krásne obzeral zvieratka, najviac sa mu páčilo v aquariu, všetky tie ryby a tak krásne to tam svietilo až ako som ho nosila tak sa asi z toho všetkého poriadne pokakal, že sme už ani krokodíly poriadne nevideli, lebo som ho musela ísť prebaliť. Počasie nám včera tiež vyšlo, tak sme mali super výlet, dalo sa ešte sedieť aj krásne na lúke, tak sme ležali všetci na deke, svietilo nám slniečko a malý bol úplne z toho všetkého bez seba, stále sa usmieval a chcel rozprávať 🙂 ale ešte mu bohužiaľ nerozumieme čo by nám chcel povedať 🙂
@sissika no neviem prečo ti tak priberá, môj sa dosť veľký narodil a je aj veľký papkač, máme tiež dosť kíl, ale nie až toľko ako tvoj. Ale každé bábo je iné, podľa mňa isto nebude stále tak priberať, každé dieťaťko sa vyvíja inak, niektoré priberá zo začiatku hneď, niektoré naberajú neskôr, to je určite individuálne.
@lucire ahoj,pisala si ze sa ti mala jeduje pri prsniku.Mne to zacala robit tiez,musim odstriekavat a davat jej z flasky.Pokym jej ide na zaciatku vela mliecka tak v pohode,ale ked sa tok mliecka spomali,tak neskutocny plac.Jedine kedy sa dobre napapa tak v noci v polospanku aj to neviem dokedy.Ja som tiez skusala kasu,ale nejdem jej ju zatial davat,ked mi pribera dobre aj s mojho.Tiez sa ti tak odtahuje a nervaci?
narobili sme s mamou detskej výživy-jablkovo-mrkvovo -hruškovú 😀 .Taká je super,že už som zjedla 4 poháriky cez víkend 😕 😅
takze ked nemozme este chodit plavat tak sme si plavanie urobili doma najprv som sa sprchla potom napustila plnu vanu vody a s malou sme sa 20minut clapkali riadne ju to unavilo teraz sa najedla co som sa divila ,ze to bolo bez rozculovania a hned po tom zabuvala
@kaara1980 mas naozaj krasnu dcerku, 🙂 🙂 aka je fotogenicka,taka mala modelka 🙂 🙂
No baby a s večerným zaspávaním je to hrôza, bol ta krásne naučený. Keď sa okúpal a napapal krásne zaspal. A teraz ako sme u mojích rodičov je to boj, zaspávame s takým revom ako keby ho týrame 😖 😢 😒 ☹ 😅 😔 Neviem či to tá zmena prostredia. No ale ešte nás čaká 10 týždňov kým pôjdeme domov ☹ ☹ ☹ ☹ .
@zufzufmeister My sme mali na hostine po krste 22 ľudí a objednávalo sa asi cca 4 ks/osoba ... čiže asi tak 80 kusov koláčov, samozrejme rôzne druhy ...
@nenullienka my sme pred nedavnom boli u nasich pod tatrami a mala mi nechcela spat nikde inde iba v kociari,no a vecer ked bola tma tak v postielke. Tiez to bola hroza. Ale ako nahle sme sa vratili domov tak sme spat vo svojich kolajach,takze moze byt,ze zmena prostredia. Len ked si zvykne u vasich , zas budes mat problem,aby si zvykla doma. Taky kolotoc xi inak maly je krasny 🙂
@nenullienka krásny ... to čo tam budete robiť 10 týždňov? doma sa vám neľúbi?
@danusica83 ten môj zase s aklimatizáciou niekde nemá problém, boli sme doma na svk 5 týždňov tak spinkal bez problémov, prišli sme naspäť a tiež žiadna zmena, pre neho je dôležitá mamina, ocino a tepla cicuška pri ktorej môže vždy večer krásne zaspať.

@sissika ahoj, my sme este stale na UM, mozno za dva tyzdne vyskusam 🙂