icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
6. okt 2011

@janina7911 v tom ti verím.Každá máme na výber a ak si to aj dr vravela,mal tvoje rozhodnutie rešpektovať.Ja som dala tiež 13tku

katinka71
6. okt 2011

ahujte Marco uz 3 den papka na obed mrkvicku,prvy den vyplul,ale dalsie dni uz prehlta,spapka polku vyzivoveho pohara,vsetko okolo maleho je zakydane mrkvou ale nevadi,zatial davam HIPP lebo som dostala balik so vzorkami,ale ked sa vratim z sk tak mu budem varit z nasej zahrady,zatym vypije 120 ml mliecka,chyta ma cestovna horucka,bojim sa ako to dopadne vsetko ci nebudeme hned utekat naspät,pride s nami do AT moja mamka aspon si porobim velke upratovanie a babka sa moze venovat vnucikovi,cestujeme hlavne kvoli starsiemu synovi podporit ho a poriesit domacnost na sk,pokazila sa pracka,vchodove dvere do bytu

kaara1980
6. okt 2011

@ivusik33 ja som si minule akože zdriemla poobede pri malej.A to asi tak,že malá bola na hracej deke a ja vedľa nej takmer tvrdá ako štolverka...ja som bola hotová ako lokša,ale len čo zamrnkala,v tom momente som bola hore.Inak obe deti mám také,že ich večerné kúpanie preberá 😉

kukujka
6. okt 2011

babule nemali by ste zaujem aby som urobila taky spolocny album nasich krpcov??? dali by sme napr.foto hned s porodnici potom v troch mesiacoch potom dodali zas so 6tich mesiacov a tak.ak ano tak ho rada urobim

janina7911
6. okt 2011

@kukujka Výborný nápad! Ja som za. 🙂

lucia1181
6. okt 2011

@kukujka ja som tiez za,je to super napad 🙂

kukujka
6. okt 2011

@janina7911 vyborne takze ak mas foto tu tak ich pouzijem ak nie tak mi posli nejake s porodnici a ked malasimonka tri tyzdne mohli by sme tam dat aj vahu a dlzku kolko mala pri narodeni,alebo ak mas nejaky napad tak tiez nieco navrni.ak budes posielat mailom tak je kukujka-luci@azet.sk.zatial si ich ulozim a ak aj ostatne poposielaju tak potom naraz urobim

babule aj ostatne ak mate zaujem tak poslite fotecky,alebo napiste,ze ich mate tu v albme.

simika23
6. okt 2011

@kukujka aj ja som za 🙂

kukujka
6. okt 2011

@lucia1181
@simika23 vyborne tesim sa takze ak mate fotky tu tak mi napiste ak ak nie tak poprosim poslat na mail vyssie som ho pisala

simika23
6. okt 2011

@kukujka tak ja som ti poslala do mailu fotky aj s mierami 🙂

kukujka
6. okt 2011

@simika23 zatial nic nedoslo mail je kukujka-luci@azet.sk este idem cakat mozno to len trochu meska a dojde ochvilu

katinka71
6. okt 2011

@kukujka super napad,pokusim sa odoslat ti fotky

silviadaisy30
6. okt 2011

@kukujka supi ja mam foto v albume dufam ze pouzitelne 🙂
@katinka71 je ty uz ides domov tak vam zelam stastnu cestu domov,davajte na seba pozor...to je fajn ze ti dojde maminka,aspon oddychnes si troska od toho kolobehu...
@janina7911 pred par tyzdnami som aj ja mala ten problem ze ma v tej casti chrbtice po spinaly strasne bolelo,no par dni to bolo naozaj hrozne ani som sa nevedela rano z postele postavit...co sa mi az slzy do oci tisli

9lea
6. okt 2011

@kukujka dobrý nápad

katinka71
6. okt 2011

@silviadaisy30 dakujem,tesim sa domov aj ked to bude narocne

kukujka
6. okt 2011

@silviadaisy30 fotecky mam ulozene takze uz len pockam kym budem mat od vsetkych kolko mala tvoja malinka ked sa narodila?nech to tam dopisem

lucia1181
6. okt 2011

@kukujka ja mam tiez nejake v albume,skus pozret ci moze byt nejaka z tychto...ak nie,tak nejake ine pozrem 🙂

silviadaisy30
6. okt 2011

@kukujka 3670gr a 52 cm,juj az som porozmyslat musela 🙂 a este to neni tak davno

janina7911
6. okt 2011

@kukujka Ja Ti pošlem foto aj miery na mail zajtra, malá grcá ako vždy po jedle, takže máme veselo... a keďže sa to opakuje po každom jedle, už som unavená jak kôň...

Inak neviem čo sa deje, ale jak sme sa tešili, že sadlo mliečko, tak už zopár dní po jedle strašne plače a neskutočne grcia. Tak neviem, či má len blbé obdobie alebo čo sa deje. ☹

janina7911
6. okt 2011

@silviadaisy30 Ja som sa niekde dočítala, že po spinálke môžu prísť neskôr takéto bolesti, baby dokonca písali, že začali vyskakovať stavce a také veci... no človek by skôr čakal problémy tesne po a nie takto s odstupom času. Mňa to pobolieva zatiaľ tak občas, každý deň kus, ale badám, že sa to postupne zhoršuje.

lucia1181
6. okt 2011

@janina7911 mna to takto bolelo pri predchadzajucom porode a bolelo to skoro 7 mesiacov.ja uz som bola v takom stadiu,ze som sa nemohla ani vyrovnat.ale potom to same preslo z nicoho nic

silviadaisy30
6. okt 2011

@janina7911 @lucia1181 ale aj mne to samo od seba prestalo,,akoze niekedy ma este bolia krize ale nie tak ze sa nemozem narovnat,to chvala Bohu preslo,,a dufam ze sa nevrati.../7 mesiacov je pekna doba 😝 😝

dooscoby
7. okt 2011

kukuja poslala som ti tiez foto

mimca20
7. okt 2011

@kukujka Perfektny napad mozem sa tiez pridat???

janka830
7. okt 2011

@kukujka ahoj to je parádny náápad 🙂 som za..🙂 už som ti aj poslala fotky na email 🙂

janka830
7. okt 2011

Ahojte, s tým zaspávaním je to u nás všelijaké...niekedy položíme do postielky a sama pekne zaspínka a niekedy si vyžaduje aby sme sedeli pri postielke a robili ššš 😉 . prespí krásne od 20:00 do tej 5:30-6:30..tak som šťastná..už to takto trvá mesiac a pol..klop klop...veľa ľudí vravelo že sa to pretočí po 3ťom mesiaci..tak som celkom tŕpla..
inak ani Laura už počas dňa toho veľa nenaspí...a začína sa budiť s mrnčaním..neviem čím to je..

koc1nka
7. okt 2011

@kukujka ahojkaj,skus pozriet album,mozno nieco vyberies,ak nie daj vediet,poslem ti mailom.

janina7911
7. okt 2011

@kukujka Fotky poslané na mail. 🙂

koc1nka
7. okt 2011

neviem to tu najst ale zda sa mi ze niektora z vas pisala ze sa jej drobcekovi vyhodili take fliacky pod kolienkami.My to mame pod kazdym taky maly cerveny,suchy fliacik,natieram jej to bepanthenom a calcium mastou.Na nozicke ma po ockovani tiez kusok vyhadzaneho,ale to ma uz odkedy som jej leukoplast zhodila,co jej zalepili po ockovani.Neviete z coho to je?

kocurcek
7. okt 2011

@kukujka tiež sa pridávam, fotky mám v albume 🙂