Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahujte Marco uz 3 den papka na obed mrkvicku,prvy den vyplul,ale dalsie dni uz prehlta,spapka polku vyzivoveho pohara,vsetko okolo maleho je zakydane mrkvou ale nevadi,zatial davam HIPP lebo som dostala balik so vzorkami,ale ked sa vratim z sk tak mu budem varit z nasej zahrady,zatym vypije 120 ml mliecka,chyta ma cestovna horucka,bojim sa ako to dopadne vsetko ci nebudeme hned utekat naspät,pride s nami do AT moja mamka aspon si porobim velke upratovanie a babka sa moze venovat vnucikovi,cestujeme hlavne kvoli starsiemu synovi podporit ho a poriesit domacnost na sk,pokazila sa pracka,vchodove dvere do bytu
babule nemali by ste zaujem aby som urobila taky spolocny album nasich krpcov??? dali by sme napr.foto hned s porodnici potom v troch mesiacoch potom dodali zas so 6tich mesiacov a tak.ak ano tak ho rada urobim
@kukujka Výborný nápad! Ja som za. 🙂
@janina7911 vyborne takze ak mas foto tu tak ich pouzijem ak nie tak mi posli nejake s porodnici a ked malasimonka tri tyzdne mohli by sme tam dat aj vahu a dlzku kolko mala pri narodeni,alebo ak mas nejaky napad tak tiez nieco navrni.ak budes posielat mailom tak je kukujka-luci@azet.sk.zatial si ich ulozim a ak aj ostatne poposielaju tak potom naraz urobim
babule aj ostatne ak mate zaujem tak poslite fotecky,alebo napiste,ze ich mate tu v albme.
@kukujka supi ja mam foto v albume dufam ze pouzitelne 🙂
@katinka71 je ty uz ides domov tak vam zelam stastnu cestu domov,davajte na seba pozor...to je fajn ze ti dojde maminka,aspon oddychnes si troska od toho kolobehu...
@janina7911 pred par tyzdnami som aj ja mala ten problem ze ma v tej casti chrbtice po spinaly strasne bolelo,no par dni to bolo naozaj hrozne ani som sa nevedela rano z postele postavit...co sa mi az slzy do oci tisli
@silviadaisy30 dakujem,tesim sa domov aj ked to bude narocne
@silviadaisy30 fotecky mam ulozene takze uz len pockam kym budem mat od vsetkych kolko mala tvoja malinka ked sa narodila?nech to tam dopisem
@kukujka 3670gr a 52 cm,juj az som porozmyslat musela 🙂 a este to neni tak davno
@kukujka Ja Ti pošlem foto aj miery na mail zajtra, malá grcá ako vždy po jedle, takže máme veselo... a keďže sa to opakuje po každom jedle, už som unavená jak kôň...
Inak neviem čo sa deje, ale jak sme sa tešili, že sadlo mliečko, tak už zopár dní po jedle strašne plače a neskutočne grcia. Tak neviem, či má len blbé obdobie alebo čo sa deje. ☹
@silviadaisy30 Ja som sa niekde dočítala, že po spinálke môžu prísť neskôr takéto bolesti, baby dokonca písali, že začali vyskakovať stavce a také veci... no človek by skôr čakal problémy tesne po a nie takto s odstupom času. Mňa to pobolieva zatiaľ tak občas, každý deň kus, ale badám, že sa to postupne zhoršuje.
@janina7911 mna to takto bolelo pri predchadzajucom porode a bolelo to skoro 7 mesiacov.ja uz som bola v takom stadiu,ze som sa nemohla ani vyrovnat.ale potom to same preslo z nicoho nic
@janina7911 @lucia1181 ale aj mne to samo od seba prestalo,,akoze niekedy ma este bolia krize ale nie tak ze sa nemozem narovnat,to chvala Bohu preslo,,a dufam ze sa nevrati.../7 mesiacov je pekna doba 😝 😝
kukuja poslala som ti tiez foto
Ahojte, s tým zaspávaním je to u nás všelijaké...niekedy položíme do postielky a sama pekne zaspínka a niekedy si vyžaduje aby sme sedeli pri postielke a robili ššš 😉 . prespí krásne od 20:00 do tej 5:30-6:30..tak som šťastná..už to takto trvá mesiac a pol..klop klop...veľa ľudí vravelo že sa to pretočí po 3ťom mesiaci..tak som celkom tŕpla..
inak ani Laura už počas dňa toho veľa nenaspí...a začína sa budiť s mrnčaním..neviem čím to je..
@kukujka Fotky poslané na mail. 🙂
neviem to tu najst ale zda sa mi ze niektora z vas pisala ze sa jej drobcekovi vyhodili take fliacky pod kolienkami.My to mame pod kazdym taky maly cerveny,suchy fliacik,natieram jej to bepanthenom a calcium mastou.Na nozicke ma po ockovani tiez kusok vyhadzaneho,ale to ma uz odkedy som jej leukoplast zhodila,co jej zalepili po ockovani.Neviete z coho to je?

@janina7911 v tom ti verím.Každá máme na výber a ak si to aj dr vravela,mal tvoje rozhodnutie rešpektovať.Ja som dala tiež 13tku