Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@koc1nka to môže byť alergia na leukoplast, ja napríklad keď mi niečo zalepia leukoplastom, tak mi zvykne miesto na tele očervenieť a aj troška svrbí, na alergologii, keď mi tam brali krv a zalepili leukoplastom mi dr. hneď povedala, že reagujem alergicky na leukoplast. Predsa je to len všetko lepidlo a na takú jemnú kožu ako majú bábätka by radšej nemali nič lepiť, však by stačilo len pekne pritlačiť vaťičkou, aby nešla krv a nie hneď rýchlo zalepiť leukoplastom.
takže my sme prežili noc v pohode,zatiaľ po očkovaní teplotu nemá,len je nervozna.Ale to asi aj z počasia ☹
....tak a uz to krasne pocasie je prec 😖 prsi od vcera vecera tma skoro ako v noci,,aspon ze mala spinka uz od pol 10tej,aj mne sa normalne dobre spi ked prsi 🙂 aspon mam casu surfovat na PC,no a na vikend nam hlasi aj sneh,hadam sa poobzeram po nejakych saniach 🙂
@kukujka jéééj super cez víkend to pošlem foto lebo PC má so sebou priateľ v BA tak keď dnes príde tak posielam 😀 😀 😀 😀 😀 super vec 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kukujka super nápad s tými fotkami niečo vyhrabem a pošlem. Chceš k tomu aj miery? Ale asi len mimina, však 😎 .
No dnes je strašné počasie, ale to Matejkovi neprekáža. Mama sa vystrojila do dažďa gumáky a dáždnik 😀 😀 😀 dieťa dala do sedačky a poďme pekne na prechádzku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Matejko sa pekne unavil a teraz už krásne odfukuje v postieľke, hurááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fleuerette gratulujem s tou kašičkou 😉 😉 tak to je tiež riadny jedák 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby poradte mi čo si už mám dávať zase mám nádchu a už som vyskúšala všetky nosné kvapky a nič žiadna úľava. Bojím sa aby to odo mňa nechytil malý.
@nenullienka nenu a skúsila si sa naparovať. Mne zvykne zabrať buď slaná voda, alebo vonný olej z eukaliptu a pozor aby to boli silice, nie nejaká umelina. A chce to trochu pravidelnosti, tak ako keď si dávať kvapky. K tomu eukaliptu môžeš kvapnúť aj niečo protizápalové.
@nenullienka ja som sa minule vyliečila homeopatikami Coryzalia a fakt mi pomohli.A to aj napriek tomu,že som ich začala užívať až keď som mala nádchu v podstate rozbehnutú.Minule aj Kubkovi začalo tiecť z nosa a hneď som mu dala cmúľať tieto lieky a hneď mal po nádche.Ale zo začiatku som ich fakt užívala každú hodinu 😉
@kaara1980 a dostanem ich bežne v lekárni.
@nenullienka jasné,ja som tam nabehla a pýtala som si homeo na nádchu.Dala mi tieto.Je ich tam až 40 tabliet,takže mám aj do zásoby 😉
@fleuerette už som sa naparovala a nič ale len slanou vodou, skúsim ten olej, lebo mám tak tie dutiny upchaté že ani v noci nemôžem poriadne spať čo nemôžem dýchať. A to Matej konečne spí v noci poriadne 😢 😖 ☹ išla by som aj do sauny no ale dieťa mi to nedovolí, keďže je zvyknutý že ho uspávam ja 😖 😖 😖 😖 😖 tá mi vždy pomohla 🙂 🙂
baby používate na zeleninku ten istý ponorný mixér ako bežne, alebo máte pre baby iný. Nie som veľmi úchylná na absolútne sterilné prostredie, ale ponorný mixér teda používam na všeličo, vrátane surového mäsa a podobne. Samozrejme, že skončí vždy v umývačke, ale aj tak....... .
@kukujka aj ja pošleeem
takze fotky sa mi krasne nazbierali este pockam ak by sa este nahodou niekto pridal a zacnem robit albumik
ahojte babulky, tak ze uz mame po ockovani, malicky bol vcera cely den hrozne nervozny, zaspinkal tak ako inokedy, len stale som mu merala teplotu, okolo pol 11 nam stupla teplota na 38,9 chudatko moje.. 😢 cely horel a bol hrozne spoteny, dala som Paralen cipok, zabral a potom teplota uz nebola, len dnes ju ma znovu.. chcela by som sa vas spytat, ci mi viete poradit, ze ako sa najpresnejsie meria babatku teplota, digitalnym teplomerom ked odmeriam, tak ma 37,5 a ked cez ritku normalnym ortutovym teplomerom tak ma 38,3 a com mam na znizenie v tom pripade dat.. nie je este ani vecer a teplota stupa.. ☹ moje zlato
inak za 2 tyzdne sme pribrali 200 gramov,mame uz 6240 gramov a lekarka pozerala malemu aj pusinku a hovorila, ze uz sa zacinaju tlacit zubky

@kukujka super, pošlem fotky 🙂