icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

andrejecka
7. okt 2011

@kukujka super, pošlem fotky 🙂

9lea
7. okt 2011

@koc1nka to môže byť alergia na leukoplast, ja napríklad keď mi niečo zalepia leukoplastom, tak mi zvykne miesto na tele očervenieť a aj troška svrbí, na alergologii, keď mi tam brali krv a zalepili leukoplastom mi dr. hneď povedala, že reagujem alergicky na leukoplast. Predsa je to len všetko lepidlo a na takú jemnú kožu ako majú bábätka by radšej nemali nič lepiť, však by stačilo len pekne pritlačiť vaťičkou, aby nešla krv a nie hneď rýchlo zalepiť leukoplastom.

koc1nka
7. okt 2011

@9lea si tiez myslim,ale pod kolienkami to ma horsie,tam ma take okruhle cervene fliacky.Tiez som nazoru,ze b nemali prelepovat,staci len chvilu pridrza,ve neberu krv,aby to krvacalo po vpichu.

simika23
7. okt 2011

@kukujka uz ti prisli tie fotky?

kaara1980
7. okt 2011

@kukujka už som ti aj ja poslala fotky.Super si to vymyslela 😉 .Dúfam,že ti prišli a nie sú moc veľké

kaara1980
7. okt 2011

takže my sme prežili noc v pohode,zatiaľ po očkovaní teplotu nemá,len je nervozna.Ale to asi aj z počasia ☹

silviadaisy30
7. okt 2011

....tak a uz to krasne pocasie je prec 😖 prsi od vcera vecera tma skoro ako v noci,,aspon ze mala spinka uz od pol 10tej,aj mne sa normalne dobre spi ked prsi 🙂 aspon mam casu surfovat na PC,no a na vikend nam hlasi aj sneh,hadam sa poobzeram po nejakych saniach 🙂

nenullienka
7. okt 2011

@kukujka jéééj super cez víkend to pošlem foto lebo PC má so sebou priateľ v BA tak keď dnes príde tak posielam 😀 😀 😀 😀 😀 super vec 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ivusik33
7. okt 2011

@kukujka super, posielam fotky aj miery 🙂 si šikulka

fleuerette
7. okt 2011

@kukujka
@dooscoby tak dievčatá prvý úspech s kašičkou 😀 😀 😀 , malý včera vypil 40 ml, tak som oslavovala. Musela som ju ale pomixovať ponorným mixérom aby mala úplne hladkú konzistenciu. Okrem toho stiahol 110 môjho mlieka a 100 ml UM. Spali sme do 3.

fleuerette
7. okt 2011

@kukujka super nápad s tými fotkami niečo vyhrabem a pošlem. Chceš k tomu aj miery? Ale asi len mimina, však 😎 .

nenullienka
7. okt 2011

No dnes je strašné počasie, ale to Matejkovi neprekáža. Mama sa vystrojila do dažďa gumáky a dáždnik 😀 😀 😀 dieťa dala do sedačky a poďme pekne na prechádzku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Matejko sa pekne unavil a teraz už krásne odfukuje v postieľke, hurááááá 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nenullienka
7. okt 2011

@fleuerette gratulujem s tou kašičkou 😉 😉 tak to je tiež riadny jedák 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nenullienka
7. okt 2011

Baby poradte mi čo si už mám dávať zase mám nádchu a už som vyskúšala všetky nosné kvapky a nič žiadna úľava. Bojím sa aby to odo mňa nechytil malý.

fleuerette
7. okt 2011

@nenullienka nenu a skúsila si sa naparovať. Mne zvykne zabrať buď slaná voda, alebo vonný olej z eukaliptu a pozor aby to boli silice, nie nejaká umelina. A chce to trochu pravidelnosti, tak ako keď si dávať kvapky. K tomu eukaliptu môžeš kvapnúť aj niečo protizápalové.

sissika
7. okt 2011

@kukujka pridávam sa, super nápad ...

9lea
7. okt 2011

@kaara1980 môj bol po očkovaní tiež na druhý deň neskutočne nervózny, tak som mu dala čípku a potom si pospinkal tri hodinky a už bolo v pohode.

kaara1980
7. okt 2011

@nenullienka ja som sa minule vyliečila homeopatikami Coryzalia a fakt mi pomohli.A to aj napriek tomu,že som ich začala užívať až keď som mala nádchu v podstate rozbehnutú.Minule aj Kubkovi začalo tiecť z nosa a hneď som mu dala cmúľať tieto lieky a hneď mal po nádche.Ale zo začiatku som ich fakt užívala každú hodinu 😉

kaara1980
7. okt 2011

@9lea večer bol síce problém ju uspať,ale spala v podstate od 20tej až do pol 6tej a potom sme si schrupli až do pol 9tej 😕 😅 .Zato teraz sa vynerváčila kým zaspala,ale už je tuhá 😀

nenullienka
7. okt 2011

@kaara1980 a dostanem ich bežne v lekárni.

kaara1980
7. okt 2011

@nenullienka jasné,ja som tam nabehla a pýtala som si homeo na nádchu.Dala mi tieto.Je ich tam až 40 tabliet,takže mám aj do zásoby 😉

nenullienka
7. okt 2011

@fleuerette už som sa naparovala a nič ale len slanou vodou, skúsim ten olej, lebo mám tak tie dutiny upchaté že ani v noci nemôžem poriadne spať čo nemôžem dýchať. A to Matej konečne spí v noci poriadne 😢 😖 ☹ išla by som aj do sauny no ale dieťa mi to nedovolí, keďže je zvyknutý že ho uspávam ja 😖 😖 😖 😖 😖 tá mi vždy pomohla 🙂 🙂

fleuerette
7. okt 2011

baby používate na zeleninku ten istý ponorný mixér ako bežne, alebo máte pre baby iný. Nie som veľmi úchylná na absolútne sterilné prostredie, ale ponorný mixér teda používam na všeličo, vrátane surového mäsa a podobne. Samozrejme, že skončí vždy v umývačke, ale aj tak....... .

zufzufmeister
7. okt 2011

@kukujka aj ja pošleeem

kukujka
7. okt 2011

@mimca20 jasne mozes sa pridat

kukujka
7. okt 2011

takze fotky sa mi krasne nazbierali este pockam ak by sa este nahodou niekto pridal a zacnem robit albumik

kukujka
7. okt 2011

@kaara1980 tie homeopatika coryzalia si aj ja chvalim vzdy mi zatial pomohli na mna ucinkuju tak,ze do pol hodinky citim ulavu

bubu84
7. okt 2011

ahojte babulky, tak ze uz mame po ockovani, malicky bol vcera cely den hrozne nervozny, zaspinkal tak ako inokedy, len stale som mu merala teplotu, okolo pol 11 nam stupla teplota na 38,9 chudatko moje.. 😢 cely horel a bol hrozne spoteny, dala som Paralen cipok, zabral a potom teplota uz nebola, len dnes ju ma znovu.. chcela by som sa vas spytat, ci mi viete poradit, ze ako sa najpresnejsie meria babatku teplota, digitalnym teplomerom ked odmeriam, tak ma 37,5 a ked cez ritku normalnym ortutovym teplomerom tak ma 38,3 a com mam na znizenie v tom pripade dat.. nie je este ani vecer a teplota stupa.. ☹ moje zlato

bubu84
7. okt 2011

inak za 2 tyzdne sme pribrali 200 gramov,mame uz 6240 gramov a lekarka pozerala malemu aj pusinku a hovorila, ze uz sa zacinaju tlacit zubky

bubu84
7. okt 2011

@kukujka ake fotky? mozem ti poslat?