icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

nenullienka
9. okt 2011

Babenky budete sa dávať očkovať proti chrípke???? 😅 😅 😅 😅 😅 Ja som sa doteraz nedávala, ale teraz som bola už 2x v krátkom čase chorá tak začínam nad tým uvažovať. Lebo ma Matejova dr. upozorňovala, že aj keď som ja len prechladnutá môžem ho nakaziť tak, že dostane zápal pľúc ☹ 😢 😖 😠 😒 tak sa bojím.

nenullienka
9. okt 2011

Takto Matejko pomáha mamine sa kŕmiť. A takto spínkáme keď nechceme v kočíku 😀 😀 😀 😀 a potom ho maminka preloží do postieľky 😉 😉 😉

sisi0211
9. okt 2011

@lucia1181 Ahoj Lucka, dáš mi prosím ťa tip, kde si objednala tie termopančušky a koľko prosím ťa stáli?

sisi0211
9. okt 2011

@kukujka Mňa si dala tiež do tej súkromky? Ak áno, ako sa ešte raz volá? Viem že si to písala ale nepamätám si 😒

mimca20
9. okt 2011

@kukujka Ahojky idem sa pytat tiez, davala si aj mna do tej sukromky??

mimca20
9. okt 2011

@kaara1980 My uz sme maleho dali poistit v auguste, v den mojej 30tky 🙂, je v Axe poisteny. Uz sme aj platili 🙂 poistne.

lucia1181
9. okt 2011

@sisi0211 ahoj,jasne 🙂.ja som objednala tu http://www.pelea.sk/inshop/pancuchy/termo-vzoro... a som velmi spokojna,su perfektne a uplne jemnucke.objednala som aj tie frote a aj tie su super 🙂

lucia1181
9. okt 2011

@kukujka mne nejak tiez blbne ta sukromna skupina,nejde ☹.inac neda sa zmenit tato skupinu,kde sme teraz na sukromnu?mozno by to islo,ci nie?

lucia1181
9. okt 2011

@kaara1980 my nebudeme poistovat.mali sme poistene dve prve deti a ked bolo treba,tak sa vzdy vyhovorili a nic nezaplatili.

andysok
9. okt 2011

Dievcata nestiham citat kedze mam dvojicky, ale chcem sa opytat na zubky,,,,,,nasim teda hlavne chanisko....uz sa mu deru von, aj malej akle ta je menej placliva a okrem kakacky pohoda, ale maly vela place, vela grca a hnackuje....mali ste niekto podobne priznaky? dakujem

e.lle
9. okt 2011

ahojte, príjmete ešte maminu do partie?? 😉 či?

9lea
9. okt 2011

@kukujka dúfam, že aj mňa zoberiete do súkromky 🙂 diky.

9lea
9. okt 2011

ahojte maminky, som tu dva dni nebola, ale malinky nám troška pochorel, naposledy som tu písala, že všetko čo dostane do rúk tak hneď pchá do úst, tak sa mu vyhodilo najskôr len také nezdravie, a včera mal už na jazyku taký biely povlak, na perách také biele fľaky a aj okolo ďasien, tak sme boli včera u dr. a malý mámá soor - kvasinkové ochorenie, dostali sme ústny gel a vytierame ústočka a dostali sme aj na zadoček mastičku, lebo že kvasinky sa vylučujú a môžu spôsobiť aj na začervenanie a svrbenie, tak preventívne potierame. Malý síce včera nervózny nebol, ale dr. nám povedala že môže z toho aj zachrípnuť, čo sa aj dnes stalo, malý chudáčik dnes nevladal plakať, totálne zachrípnutý hlas, tak bol celé poobedie nervózny, ale teraz na večer zaspinkal dobre, dúfam, že zajtra bude lepšie.

lucia1181
9. okt 2011

@9lea nech sa malinky co najskor vyzdravie.inac este som nepocula,ze by zo sooru deticky mohli zachripnut,to vazne?nasa doktorka hovorila,ze to deticky dost boli a mozu odmietat aj papat.

9lea
9. okt 2011

@lucia1181 no ja som tiež nepočula, ani nečítala a predsa nám to dr. povedala, že tie kvasinky sú vlastne všade a pôsobia aj na hrdlo a hlasivky, tak neviem, nie som dr., ale tak môže byť, lebo dnes normálne zachripol, takým hlasom ešte neplakal ako dnes. a papať zatiaľ ešte neodmieta, ale že ho to boli tak tomu verím, ja viem aka som sama nervózna, keď sa mi vyhodí niečo na pere, alebo v ústach. čiže dúfam, že to budeme mať čím skôr za sebou.

lucia1181
9. okt 2011

@9lea spominam si,ze nam este hovorila,ze aj ritku moze mat vystipanu,ak prejdu tie kvasinky traviacim ustrojenstvom.nam sa to nastastie tak daleko nedostalo

mimca20
10. okt 2011

Vcerajsia nasa zabava, pozorovanie mamkinej orchideii (pol hodina). Nas tatino Lukaska nahovaral, nech to pekne krasne pootrhuje 🙂. Ale aj tak najlepsie je santenie s tatinom, vtedy je riadny blazinec.

mimca20
10. okt 2011

Po vcerajsom kupani a masazi sme znova spinkali od 20tej do 6tej rana. Po kupani stale takto spinkame v noci, aj u vas baby je to tak podobne??

andrejecka
10. okt 2011

@mimca20 tak to máš super,aj my spávame od19:30 do 7:00, ale mávame aj dni keď okolo 3tej ešte papáme, ale ja som spokojná

andrejecka
10. okt 2011

@andysok ahoj, ja mám tiež pocit že nám už pojdú zúbky, malý mal včera trocha zvýšenú teplotu a ruky by si zjedol aj po lakeť a tiež je teraz taký viac uplakaný, ale kakáme stále rovnako 2krát denne 🙂

dooscoby
10. okt 2011

baby neprovokujte s tym spanim 😀 posledne noci sa to u nas zhorsuje a to nechapem preco lebo prsia citim prvy krat naliate skoro non stop po porode. on uz cez den nema dako cas cucat a dobieha to v noci potvorka moja. zaspi medzi 19.30-20.00 a vydrzi do takej 22 hodky vynimocne do jednej rana a potom sa hlasi papat. no a od tejto hodiny kazde 1,5-3 dlhsie nevydrzi. ach jo pockam na najblizsiu poradnu kolko priberie a zacnem davat kasu aj ked neviem ci pomoze k lepsiemu spanku

andrejecka
10. okt 2011

no nič malý už pomrnkáva, tak sa ideme napapať a ideme na kontrolu klbikov, dúfam že to bude ok

mimca20
10. okt 2011

@andrejecka Ked sa nekupeme tak spime od 20tej do 3tej. 2 hodiny alebo 3 hodiny ranne su stale nase 🙂

andrejecka
10. okt 2011

@dooscoby ja som už skúšala aj kašu a zobudil sa v noci

kocurcek
10. okt 2011

@dooscoby ahoj, no ja mu už druhý deň dávam kašičku, takú redšiu z fľašky...spinká od cca 21:30 do cca 6:00, to sa pomrví, ale dám mu cumlík a ešte do tej pol 8 potiahne...ale teraz je druhá vec tá, že on chodieval spávať o 20:00 - 20:30 ... posledné dni nie a nie ísť spať, ešte do tej pol desiatej plače, alebo sa len potrebuje vyrozprávať, no aj tak ho musím uspávať že robím ššš ... tak teraz neviem, že či spinká tak dlho vďaka kašičke alebo preto že išiel neskôr...

janina7911
10. okt 2011

Baby, aké konkrétne kašičky ste začali dávať? Ja pozerám na nete a mám v tom chaos... mliečne, nemliečne, tekuté.... absolútne netuším, do ktorých sa pustiť. A už vôbec nie, akú značku... aj keď viem, že malinká si potom asi "vyberie" sama, čo jej bude chutiť.

kocurcek
10. okt 2011

@kukujka ahoj, funguje už aj tá súkromka? môžem s pridať?

kocurcek
10. okt 2011

@janina7911 ja som mala doma od nestlé "Moja prvá kaša" tak to mu dávam...chutí...ale čo sa týka cukrov, nie je to úplne bez...

danusica83
10. okt 2011

baby s kasickami neporadim,my uz skusame prikrmovat,prvy den mrkvicka chutila,az plakala ked sme odtiahli misku,druhy den krutila pusou,ale spapala 4lyzicky,no a treti den uz ani nepolkla-rovno zacala plakat,co plakat,taky rev spustila ze som jej rychlo musela dat mliecko,takze sranda 😀 Dnes skusime zemiacik,ale davam tomu tak 10%. Ak ani ten nebude chutit asi odlozim prikrmovanie a skusim zas tak o 1-2tyzdne. Inak baby davate niektora vase deturence do klokanky? Lebo moja tam nie a nie vysediet! A inak este mam na predaj 1sunar 600g ak by ste baby chceli za polovicnu cenu. Mne stoji v skrini,my sme uz davnejsie presli na Nutrilon,Sunar nam nesedel. A k tym zubkom-no,moja keby mohla tak si tu pasticku asi prehltne,tak si ju pcha do pusy,aaz ju niekedy napina a tiez som si vsimla ze chce cumlik castejsie ako obvykle (pred tym len ked bola unavena a zaspavala),takze ju tam asi cosi drazdi. Je aj podrazdena,ale to uz dlhsie 🙄 Ale viac mame peknych chvil ako tych co nikomu neprajeme 😉 Co sa kakania tyka tak to mame v norme,ziadna zmena.

danusica83
10. okt 2011

@janina7911 tusim,pokial ma pamat neklame,ze tu niekto uz spominal,ze najlepsia je kasicka z DM,ze ma najmenej cukru,treba pozriet par stranok dozadu 🙂