Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kaara1980 ja mám vkladnú knižku vo VUB a tam je v tom aj úrazové poistenie (myslím keď je na knižke min. 1000 eur, ale nie som si istá) .Keď som pri Simonke zisťovala najvýhodnejšie sporenie, tak mi najlepšie vyšla VUB-čka, nemám rada také sporenie, kde musím pravidelne každý mesiac niečo vkladať. Sesternica mi robí v poisťovni a keď mi pozisťovala koľko by sme platili mesačné poistenie, tak dovidenia....33 eur mesačne, aby to bolo zaujímavé. Vo VUB keď celý rok nevyberám peniažky, tak sa úrok navýši o100%. Takže teraz pri Zuzanke som už ani nezisťovala, nech to majú rovnaké (ja sa všetko snažím, aby mali rovnaké, žiadne rozdiely robiť 🙂
@andysok ja som si pri prvej teda užila so zúbkami.... horúčky, nespala cez deň ani v noci, bola nervózna, urevaná, hnačky a následné zapareniny na zadočku (najskôr to mokvalo potom boli chrasty)... no katastrofa! Keďže som nevedela, že sú to zúbky, tak som bola na nervy, lebo som nevedela čo s ňou... z tých horúčiek dostala aj šiestu nemoc, ale nakoniec sme to zvládli, dávala som čípky viburcol alebo neskôr panadol a gély na zúbky (aj na cumel). Ale poviem ti, každý jeden zub bol u nej otrasný!!!! Ufff, dúfam že pri Zuzke to bude lepšie, ale teraz som aspoň múdrejšia.
Tak ja som priebežne odpisovala, ako som Vás čítala a zistila som, že som asi jediná čo sem píšem, tak už idem k Vám a tu končím 🙂) AHOJ TÉMA.
aj ja uz cakam na potvrdenie a vidime sa v novej teme... 🙂
@kukujka fotku som poslala a budem rada ak ma vezmete do súkromky 🙂 len vopred píšem, že sa stane že sa aj dva dni neozvem, tak to neznamená, že vás tam "špízujem" alebo čo, len proste nestíham. cez deň nemám čas sedieť za compom, jedine ked drobec spinká chvíľku a potom som tu večer, keď mám od muža doma notebook...
Ahojte kočky.
Veľa Vas čitam ale vobec mi neostava cas aj napisat, no napriek tomu by som bola rada keby ste ma zaradili medzi seba do sukromky ak sa da.
Ďakujem. 🙂
Ahojte baby, môžem k vám? 🙂
baby, aj ja chcem ísť k vám do súkromnej skupiny, ja viem, že moc neprispievam, ale na druhej strane vás poctivo čítam od začiatku a vo veľa veciach ste mi tu nepriamo poradili. 😉 ďakujem
@kukujka ahoj, mozes dat pristup aj mne do sukromky? Citam vas dlho, obcas som nieco prispela, ale pri dvoch drobcoch s takym malym vekovym rozdielom to nie velmi stiham 😉 Ja som tiez jedna z tych co zakladatelka prvej sukromky vyhodila lebo som neprispievala... ani sa o tom nemienila bavit, len to urobila...
Ahojte, rada by som sa pridala k vám do súkromnej aj keď tiež patrím k tej skupine čo moc často neprispieva...
no keďže ideme do chladného obdobia a vonku už nebudeme tráviť toľko času určite budem aktívnejšou prispievateľkou 😉

@koc1nka klikni na forum,potom na sukromne skupiny/napravo je to/ a uplne posledna sukromna skupina sme my