icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
10. okt 2011

@koc1nka klikni na forum,potom na sukromne skupiny/napravo je to/ a uplne posledna sukromna skupina sme my

koc1nka
10. okt 2011

@kukujka uz to mam,dakujem,ze zaciname,zlate 🙂 🙂

zsossi
10. okt 2011

@koc1nk Na ekzém vyskúsajte Holtov krém, nám úcinne a dlhodobo pomohlo (na tvári nemal vtedy 4 mesacny syn, ale na ostatnych castiach tela áno.) Treba dávat pozor aj na pranie spodného prádla.

lucia1981
10. okt 2011

@kukujka ahoj! ja by som tiež chcela ísť medzi Vás, my sme síce začiatkom júla ale v tehotenstve som chodila do tejto skupiny keďže sme mali termín v júni a síce veľa nepíšem lebo nestíham no pravidelne čítam a sem tam niečo pridám aj ja, už som si na Vás zvykla... 🙂

kukujka
10. okt 2011

@lucia1981 ahoooj jasne,ze si ta pamatam zabudla som na teba prepac,ale uz mas pristup povoleny

9lea
10. okt 2011

@kukujka a ako sa tam dostanem do tej súkromnej skupiny, pošleš aj mne heslo, ďakujem 🙂

kukujka
10. okt 2011

@9lea heslo netreba si tam pridana tak si len klikni na miestnost drobci jun 2011 a si tam

lucia1981
10. okt 2011

@kukujka ...ďakujem veľmi pekne.... 🙂 🙂 🙂

ivusik33
10. okt 2011

@kaara1980 ja mám vkladnú knižku vo VUB a tam je v tom aj úrazové poistenie (myslím keď je na knižke min. 1000 eur, ale nie som si istá) .Keď som pri Simonke zisťovala najvýhodnejšie sporenie, tak mi najlepšie vyšla VUB-čka, nemám rada také sporenie, kde musím pravidelne každý mesiac niečo vkladať. Sesternica mi robí v poisťovni a keď mi pozisťovala koľko by sme platili mesačné poistenie, tak dovidenia....33 eur mesačne, aby to bolo zaujímavé. Vo VUB keď celý rok nevyberám peniažky, tak sa úrok navýši o100%. Takže teraz pri Zuzanke som už ani nezisťovala, nech to majú rovnaké (ja sa všetko snažím, aby mali rovnaké, žiadne rozdiely robiť 🙂

ivusik33
10. okt 2011

@andysok ja som si pri prvej teda užila so zúbkami.... horúčky, nespala cez deň ani v noci, bola nervózna, urevaná, hnačky a následné zapareniny na zadočku (najskôr to mokvalo potom boli chrasty)... no katastrofa! Keďže som nevedela, že sú to zúbky, tak som bola na nervy, lebo som nevedela čo s ňou... z tých horúčiek dostala aj šiestu nemoc, ale nakoniec sme to zvládli, dávala som čípky viburcol alebo neskôr panadol a gély na zúbky (aj na cumel). Ale poviem ti, každý jeden zub bol u nej otrasný!!!! Ufff, dúfam že pri Zuzke to bude lepšie, ale teraz som aspoň múdrejšia.

ivusik33
10. okt 2011

Tak ja som priebežne odpisovala, ako som Vás čítala a zistila som, že som asi jediná čo sem píšem, tak už idem k Vám a tu končím 🙂) AHOJ TÉMA.

bubu84
10. okt 2011

aj ja uz cakam na potvrdenie a vidime sa v novej teme... 🙂

e.lle
10. okt 2011

@kukujka ďakujem 🙂
idem spätne pozrieť pár stránok nech viem o čom debatíte a môžem sa pridať. videla som, zbežne že nejaké fotky posielate.. to drobcov? a kam? rada pošlem foto aj môjho fešáka 😉

e.lle
10. okt 2011

@kukujka či už máte novú tému?? 😒

kukujka
10. okt 2011

@e.lle ano ale pridam ta k nam ak chces

kukujka
10. okt 2011

@e.lle foto posielali mne na mail kukujka-luci@azet.sk ak chces posli aj ty foto drobca pridam ich k ostatnym

e.lle
10. okt 2011

@kukujka fotku som poslala a budem rada ak ma vezmete do súkromky 🙂 len vopred píšem, že sa stane že sa aj dva dni neozvem, tak to neznamená, že vás tam "špízujem" alebo čo, len proste nestíham. cez deň nemám čas sedieť za compom, jedine ked drobec spinká chvíľku a potom som tu večer, keď mám od muža doma notebook...

kukujka
10. okt 2011

@e.lle uz si pridana k nam

kukujka
10. okt 2011

@e.lle ked sa aj dva tyzdne neozves tak nevadi nic sa nedeje niesme ako ta druha sukromka kde su dalsie junovcatka ty vyhadzovali hned pri kazdej prilezitosti kazdu aj par z nas odtial vyradili

e.lle
10. okt 2011

@kukujka už tam zarezávam 🙂

kvaki
10. okt 2011

@kukujka ahoj, poslala som ti na mail foto mojej drobulky, ak by sa dalo dat do albumu

adrica
10. okt 2011

Ahojte kočky.
Veľa Vas čitam ale vobec mi neostava cas aj napisat, no napriek tomu by som bola rada keby ste ma zaradili medzi seba do sukromky ak sa da.
Ďakujem. 🙂

laura28
11. okt 2011

@kukujka mozem aj ja , rada by som do sukromky 🙂neprispievam sice vela, ale rada vas
citam..polepsim sa 🙂)

majkado
11. okt 2011

Ahojte baby, môžem k vám? 🙂

skusihu
11. okt 2011

baby, aj ja chcem ísť k vám do súkromnej skupiny, ja viem, že moc neprispievam, ale na druhej strane vás poctivo čítam od začiatku a vo veľa veciach ste mi tu nepriamo poradili. 😉 ďakujem

samila
11. okt 2011

@kukujka ahoj, mozes dat pristup aj mne do sukromky? Citam vas dlho, obcas som nieco prispela, ale pri dvoch drobcoch s takym malym vekovym rozdielom to nie velmi stiham 😉 Ja som tiez jedna z tych co zakladatelka prvej sukromky vyhodila lebo som neprispievala... ani sa o tom nemienila bavit, len to urobila...

kukujka
11. okt 2011

@kvaki ahoj kristinka je uz pridana v nasom albume

ekia
11. okt 2011

Ahojte, rada by som sa pridala k vám do súkromnej aj keď tiež patrím k tej skupine čo moc často neprispieva...
no keďže ideme do chladného obdobia a vonku už nebudeme tráviť toľko času určite budem aktívnejšou prispievateľkou 😉

ekia
11. okt 2011

@kukujka Ahojte, rada by som sa pridala k vám do súkromnej aj keď tiež patrím k tej skupine čo moc často neprispieva...
no keďže ideme do chladného obdobia a vonku už nebudeme tráviť toľko času určite budem aktívnejšou prispievateľkou 😉

kukujka
11. okt 2011

@adrica
@laura28
@majkado
@skusihu
@samila
@ekia po dohode s ostatnymi babami mate vstup povoleny tak vitajte medzi nami