Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka Ďakujeeeeem 😀 😀 😀 😀
@nenullienka sikovnych chlapcov mame 😉
@lencita tak to hej, len som zvedavá či to bude pokračovať aj naďalej napr. v škole 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Baby pol hodinu mi Matej reval lebo som ho dala spať do postieľky. Ja už fakt neviem kde to dieťa chce vlastne spávať keď bojkotuje kočík, postieľku, .. ako som ho zobrala na ruky dala plienku cez očká v momente spal bujak jede 😀 😀 😀 😀 a mňa už tak strašne bolííí chrbát 😅 😅 😅 😅 😅 No a teraz pekne odfukuje.
@kukujka presne to som mala na mysli, a aj to ma zarazilo, že jeden termín pôrodu a oni majú uzavretú súkromnú tému a sem sa chodia "odreagovať" a mudrovať. Viem, že niektoré baby sú tam aj tam... ale to nie je problém.
Neviem kedy presne sa uzatvára táto téma... myslím nad 10000 príspevkov, tak keď budeme otvárať ďalšiu, tak by sme už neboli verejná... alebo keby baby chceli, tak môžeme uzamknúť aj túto.
@nenullienka moja spi UZ iba v nasej posteli...v kociku len polhodku
@kukujka tak ked treba zistit ako sa da zamknut aj tato,predsa tu niektore baby pisali veci,tak aby niekto zbytocne v buducnosti neutocil znovu!!
Baby, aby sa nám tie diskusie nemiešali, mám návrh... čo takto kecať len v súkromke a sem len hodiť odkaz pre nové mamičky júnovky, ktoré by sa chceli pridať, že nech sa ozvú kukujke? Či moc špekulatívne? 🙂
lucire daj potom vediet co su nove trendy 😉 len ja stale vaham lebo sa my zda malinky na prikrmy, nechcem ho zbytocne zatazovat ked viem ze mliecko je a to ze on cez den cuca kazde 3 hodky nie je daky uplakanejsi alebo tak.
simika23 pri malej sa to zlepsilo ked som prestala dakedy v 18 mesiacoch kojit 😖 odvtedy ako sa odstavila prespala celu noc. a tak si vravim ked som pri malej vydrzala tak musim aj pri druhom
kukujka ak mozem aj mna tam pridaj a hod my prosim ta link diky 🙂
@mimca20 ja som nedávala, ani nebudem dávať. Simonku som tiež nedávala očkovať. Ja si myslím, že tých povinných očkovaní je dosť, aby som ju zaťažovala ešte niečím navyše. Neviem koľko stojí vakcína ale asi cca 100 eur, ale neviem či jedna dávka alebo celé očkovanie (teda či je ešte nejaké preočkovanie), nezisťovala som to. Rozprávala som sa s jendou babou, ktorej malý mal tieto problémy a hoci ho dala zaočkovať, tak skončili v nemocnici na infekčnom a potom sa mu to stále vracalo. Nebol ani v kolektíve, ani žiadne iné dieťa doma nemali.
janina7911 to nie je zly napad. uprimne mne sa nechce behat medzi dvoma tymi istymi temami
@ivusik33 Presne taky pripad ako opisujes, mala kamoska s dvojrocnou, tiez skoncili aj tak v nemocnici. A sluzbukonajuci lekar jej dodal, ze skoda vyhodenych penazi na ockovanie. 🙂. Nedavam ho. Ked to pride, popasujeme sa. Ved 3rocne netere dvojicky to mali tohto roku v marci, a tiez ockovane.
@janina7911 super riesenie
ak som nahodou na niektoru z vas zabudla tak sa ospravedlnujem a dajte mi vediet nech vas pridam
@janina7911 myslim, ze dobry napad, najma, ze nebudete stihat kecat aj tam aj tam 🙂
@kukujka ahoj,aj ja som v tej sukromnej skupinke?
Inak dnes hroza,bola som s malou u dr.a mame atopicky ekzem.Ma taku cervenu suchu pokozku za hlavickou,pod kolienkami a okolo ustociek,na lickach ma vyrazky.Dal nam hormonalnu mast a fenistil.Nastastie je zatial pokojna,no ked ju to zacne stipat,tak chuda nezavidim.Preco tie nase deturence si musia vsetkym prejst?Ale na druhej strane,male deticky to lepsie zvladaju a hlavne rychlo to pominie.Ten atopicky ekzem moze zostat ale moze aj pomynut.No som zvedava.
Inak mne mala vecer zaspinka okolo 21.00,potom okolo 2-3si potiahne a vysaje cely prsnik,potom sa zobudi okolo 5.-6,napapka sa uz je hore,ja idem zaviest Samka do skoly,mama mi je zatial pri nej,pridem domov aj s nakupom,kym ja ranajkujem a som na nete,mala vedla mna v koliske a inak nezaspi ako pri hudbe.Ked bolo dobre pocasie poobede prespala aj 3hod v kociku,ale teraz v koliske.V noci spava v kuse pri mne,ale kedze sa mi mliko upravilo,zasa ju idem dat aby vecer zaspala v postielke a potom si ju zoberiem,ked jej pojdem dat v noci papkat.Uf,ake litanie som napisala 🙂 🙂 🙂
@koc1nka skusala si aj nieco ine predtym, nez das tie kortikoidy? Ja odporucam BAlneum kupel a potom kys. tusim mliecnou sa natiera pokozka hned po kupeli (v lekarni to namiesaju v kremiku)...az to keby nepomohlo by si tie kortikoidy mala skusat 😉
Este odporucam na zimu bacha na pancuchy....jedine zo 100% bavlny tie tatrasvitacke, ak mozes....mojim babam to pomohlo velmi
aj ja chcem aj mi máme junového drobčeka

@nenullienka ahoj presne tvoju skusenost som uviedla ako jeden s dovodov zalozit sukromku uz si tam pridana