Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@susin tak aj vy, aj @ivulik20 drobcek mali teploty. Tak hadam nas to nejako obijde. Ale len jeden den,ci?joj chudatka male! Ja myslim susin,ze to bude v pohode s tymi nozickami, a tiez myslim,ze cvicenim nic nepokazite,aspon sa dozvies zaujimave veci, a aj to,ako ho podporit,aby lepsie a rychlejsie chodil,keby cosi hodis nam typy 😀
My sme dneska mali blazninec doma najstarsi syn najskor vytocil mna, ale potom aj manzela, baby ako ten zuril, to by ste nechceli vidiet, Denis dostal aj riadne na zadok a aj facka padla, boze mi ho bolo luto,ale ako sa on chova....tak manzel skoro 100 kilovy hromotlk tu po nom hucal, dostal bitku, a ten maly bude ziapat naspat po manzelovi...baby ja to nechapem, co si ten dovoli, uz ja som bola radsej ticho,toto som si ja nidky nedovolila. Ale mne je ho hrozne luto,uz fakt neviem,co mam s nim robit, absolutne neposlucha a chova sa k nam ako k rovesnikom,ze - ja uz sa s tebou nebavim, nechaj ma na pokoji!!! a take hlasky, ked sme nanho rozzureni, boze baby pomoooc!!! ja sa z toho chlapca raz zblaznim,absolutne ziaden respekt nema. Nechcem aby dostaval bitky, ani aby sme po nom snad hodinu kricali,ale ja si doslova a do pismena neviem poradit s nim! No co! Vy ste mali hadam lepsi den?!
@tamtamka26 domace je uplne super! to urcite ano, a to ti verim, klobuk dole, u nas toto robila len stara mama, moja mama uz menej, a ja vobec ☹ . Ale je pravda,ze tak dobre uhorky,ako urobi manzelova babka, take nekupim nikde..
Inak aj my sme mali tuto noc hroznu, stale pomrnkaval, taka som bola rozbita,ze az. RAno si lahnem,ze si pospim,a tomu neuverite, zobudi ma elektrikar,ze ma prisli vypnut,lebo mame nedoplatok z minuleho mesiaca. Tak to bol sok,lebo sme to dali na trvaly prikaz, a asi sa stala niekde chyba,ani upomienku sme nedostali,alebo co, proste ako blesk z jasneho neba. Tak som len nahodila psie oci, ze mam tri male deti,tak vravel,ze to nesmie urobit,ale ze spravi vynimku a hned to mam ist zaplatit, tak som volala otcovi, vybavil to za mna,tak nas nevypli,ale hlavne, nemusime platit 50€ za znovuzapojenie.Taky jeden obycajny den na prd! A to nejedem ani pisat o tom,ze mame 4 auta (stare sroty, jeden po ich nebohom otcovi) a 4 z toho su pokazene!!!!! toto uz sa fakt moze stat iba nam 😠
@martija no tak veselo si dnes mala!! naša je tiež taká papuľnatá. niekedy ju natrieš ako maslo na chlieb ale inokedy - horor!!! aj dnes mi mm povedal, že je strašne drzá, ale keď kričím na ňu, tak on ma prvý hasí, že nech nehučím..... 😵 a hlavne, keď je s kamoškami u nás - vtedy sa pred nimi ukazuje, koľko si môže dovoliť! nechcem ju pred nimi zhadzovať, ale čo je veľa, to je moc! mm minule dokonca povedala, že ho už neľúbi ani ho nikdy neľúbila! ten bol taký nasr...dený! s tou elektrikou to je divné, väčšinou posielajú sms upomienku, možno si to prehliadla pri tých šintroch.... ja som inak taká výmyselníčka po mamine, ona kedysi doma aj jogurty skúšala vyrábať 🙂 tento rok chcem skúsiť bazový džem, som zvedavá, dúfam, že sa podarí! zajtra idem s mamou na kontrolu, už teraz mám stres, kde v nemocke zaparkujem, lebo tam je to o hubu! našťastie som ju objednala za peniaze presne na hodinu, tak nebudeme čakať 2 hodky ako minule.... potom pre vence....mm si užije krpca zase...
@tamtamka26 tak to mame aj my, ked tu ma kamaratov,iba si hryziem do jazyka, to je zdivocene, drze.....ach, skoda reci! Aj nam Denis vzdy v afekte povie,ze teba uz nelubim,uz iba tata, a ked sa hneva na mm,tak zase nelubi jeho, iba mamu....a takto,ako sa mu to hodi!
No vidis,inak aj segra mi vravela,ze jej poslali sms-ku raz,ked mali tiez nieco. Lenze u nas je problem asi ten,ze tento byt je pisany, na manzelovu sestru, a ta je teraz momentalne v prahe, tak neviem,ze komu by ta sms-ka vlastne dosla. Cele je to take dopletene, tak mozno aj preto to takto dopadlo,ako to dopadlo.
Inak aj u nas v Ziline je strasny problem s parkovanim pri nemocke. Tiez mavam z toho stres. A mamina moze chodit? Inak my ked sme objednani na hodinu presne,tak vzdy daju cedulku,ze cas je len orientacny, a aj tak vzdy dlho cakame,tak hadam vy nebudete, keby aj cosi,tak sa hned odvolavaj na babatko,lebo mne to pripada,ze v tom zdavotnictve si robia s pacientami co chcu, ako so smetami niekedy fakt! Tak vam drzim palce,aby ste sa cim skor vybavili.
@tamtamka26
@martija tak malý sám nechodí ešte. Vtedy po tej kuchyni čo sa rozbehol, bolo prekvapko. 🙂 Keď sa postaví o nábytok a pustí sa, tak stojí ale ked má vykročiť tak sa pekne prehne dopredu na ruky a šup na kolená a leze preč 😀 Ale včera sme boli vonku a na takej trávičke sme sedeli a skúšali sme a zase, pekne išiel pár krokov sám. Asi záleží akú má náladu. Ale teda oficiálne sám ešte nechodí. 🙂
K tej drzosti...... u nás to isté. Ako píše martija, ani ja už neviem ako na neho. Nikdy by som si nemyslela, že nebudem zvládať vlastné decko!!!! A ako papuluje za všetko. O niečo ho poprosím aby mi podal alebo tak, tak ten výraz tváre aký nahodí a tie blbé poznámky ako musí furt niečo robiť..... najlepšie by bolo nevšímať si toho a stáť si za svojím a hotovo, ale dá sa to? veď mňa dokáže takáto somarina taaaak vytočiť.... Krpec bol dnes 5.30 už hore, v noci sa stále prehadzoval, teraz zaspal. Dnes idem s Kubkom na to ORL, volala som, nech nám dajú skorší termín k inej dokine. K doktorovi čo som chcela ísť, tak ten má volné až 14.6. to nemôžem čakať. Tak nám držte palce, vôbec neviem ako ho budú vyšetrovať. Zrejme mu budú do nosa niečo pichať aby videli a akom stave je tá mandla.... Ach jo, to zas bude kriku ☹ idem s ním sama, tak dúfam, že si poradím. A ešte dnes na očné, aby mu do tých očí niečo dali, tie kvapky čo mu dala doki mu nezaberajú. No, takže ja sa dnes určite nudiť nebudem.... 😒 A to som ešte aj dostala, tak mám úžasnú náladu teda fakt!!!! 😠
@tamtamka26 no aj ja poznam take noci,nastastie iba niekedy.....ale ja nekojim,tazke len ho dam ku mne lahnut trosku pohladkam a spinka dalej 🙂 v noci mi uz nepapa asi mesiac,nastastie sa sam odnaucil.......
@martija mali sme teplotku no,ale iba jeden den,ale nespali sme skoro celu noc,iba 3 hodiny od 2 do 5 inak bol hore,stale sa prevaloval,pomrnkaval,asi s tej teploty ☹ ale do rana mu klesla a uz potom nemal.Ale spravila sa na taka mala hrcka na jednej nozicke,tak mu to mam potierat liehom,to z toho,lebo sa strasne branil ked mu to pichala,neni to nic hrozne,dufam ze to zmizne 😒 No k tej drzosti,neviem,ale to asi vsetky deti su uz teraz take,to je tym okolim a celkovo deti ked su medzi sebou v skole,skolke pochytia to jedem od druheho....neviem ti poradit,ako to riesit,lebo nemam este s tym skusenost,ale toto nase ked vyrastie bude asi presne to iste,uz teraz zuri ked neni po jeho a normalne ma bije ☹ ked ho mam na rukach tak facku mi da a sa smeje,to uz teraz je hrozne,takze si neviem predstavit co to bude ked bude velky 😲
@ivulik20
@martija
@susin no tak dnes som to zvládla bravúrne!! mám VP síce 4 roky, ale za sebou už aj 1 nehodu a preto mám obavy jazdiť. našla som si v nemocke také miesto na parkovanie, kde by som aj autobus hádam dala 🙂 samozrejme u dr. sme čakali aj tak, cca. 20 min., mamina chodí (našťastie) síce pomalšie, ale predsa! a zase kontrola o 3 týždne. stále má nohy opuchnuté, stále sa pýtajú, či sme to už riešili s inými odborníkmi (kardio, interné) a my stále nie 😖 ale kedy?? keď je mm po nočnej, nemôžem mu malého nechať a foter je napitý už 2hý týždeň! ale idem si pohľadať nejaké tel. čísla a zajtra to obvolám a objednám ju, keď bude mm doma. naše staršie decko sa v poslednom čase veľmi rado ľutuje - príde zo školy a začne - deti sa mi posmievajú, že som mala silonky, al. nechcú sa so mnou hrať, nepožičajú mi hračku....tak sa jej pýtam ďalej, kto, čo, prečo a nakoniec z toho vyjde, že sa jej neposmievajú, len si nikto nevšimol, že má nové silonky atď.... 😵 jak šibnutá! čo mám povedať?? náš drobec ma našťastie nefacká 🙂 ale neskutočne mu nervy pracujú, keď ho pred spaním kojím, stále niečo robí s nožičkami a hrozne ma kope do ruky, ktorou ho držím!!! 😠 2 dni dozadu som už na tú ruku vôbec nevládala - ani na ruky ho zobrať!
@ivulik20 to mu uz nebude dlho trvat kym sa rozbehne,len musi sa osmelit, kdezto my....no netrufam si odhadnut, sice ked sa zabudne stoji,ale akonahle ho chcem postavit ja,hned sada...takze my si pockame, ako vzdy so vsetkym. Ale musim sa pochvalit na druhu stranu,zacina uz pouzivat prve slova, cumliku povie duda, tak som ho naucila, ked vidi psika povie ovo (havo), a este pouziva toto, a to. Ale samozrejme ked sa mu chce, nepovie na povel...
ivulik neboj urcite to zvladne, akurat vcera som stretla jedneho chalana,co ich synovi vyberali nosne mandle, mal asi tri rocky ten chlapcek, a ze zvladol super! urcite zvladnete aj vy! Potom nam napises, budeme vam drzat palce! Inak nechapem to,ze ked ma chudacik problemy, tak nemoze ist k odbornikovi,ale skusaju na nom, co zabere, to je fakt sila!
@susin ze fackuje 😀 . ono sa mi smeje,je to take zlate, ked su taki malicki, no ale veru koniec srandy, ak trafia zle,alebo uz budu vacsi. Ale urcite toto este nema nic spolocne s agresiou v neskorsom veku. Ja mam taku skusenost,ze je dobre tie deti korigovat uz od malicka. Starsi bol do 4 rokov jedinacik, da sa povedat rozmaznavany, a teraz mu neni rady. Stredny uz dostal aj na zadok, a nemal dovolene to co starsi, ked bol v jeho veku, a teraz je velmi pohodove decko, ma respekt. TAkze u tohto najmladsieho tiez urcite budem prisnejsia,lebo u najstarsieho uz sa mi to moc tazko koriguje.Aj teraz neraz zvysim na malinkeho hlas, ale to uz je take,ze viem,ze este to zmysel nema,len mi rupnu nervy... ☹
Mne tiez skusa, napriklad potiahne brata za vlasy a pozera na mna, sleduje moju rekaciu, robi nieco a vie,ze pride rakcia a tu studuje teraz...takze ja akoze zaaukam,alebo tak zamrncim, no a ked ma niekedy postipe a zabudem zakricat,tak zakrici on 😀 . A take nono a bo....to pouzivame bezne. Napriklad ked mu poviem pali, uz nechiti,boji sa,lebo som mu raz povedala pali a dala som mu chytit horuci hrniec (nie vriaci), jednym prstekom chytil a strasne ho myklo, toto spravil dva krat, a ked poviem teraz,ze pali, hned sa zlakne, a nechyti uz.
@tamtamka26 no ved ty si sikulka! co by si nezvladla. Ja sa tiez na sebe smejem,lebo niekedy miesta ako pises ty,ako na autobus a ja to tam triafam a triafam...no ale ja uz soferujem dlhsie,takze ked neni sneh,alebo lad, tak uz dobre...
A taketo stavy lutosti ma aj ten moj najstarsi, tiez sa vie niekedy strasne lutovat, joj! No hadam z toho vyrastu! Ale Ivulik, tamtamka teda fakt ti nasi su uplne rovnaki, predcasna puberta,alebo co. Aj ked to asi neni pekne odomna,ale som rada,ze nie som v tom sama 🙂
Moj drobec sa uz nechce dat kojit, kojime sa raz, max 2x za 24 hodin, poradim sa dr. co dalej, ak uz nebude chciet vobec, tak neviem,ci UM,alebo uz normalne mliecko, to by mi vyhovovalo asi viac..no ved uvidime...@susin vy davate asi UM? ci?
@martija to ani nie je že skúšajú, nám už vtedy hovorili že ju má väčšiu, len som mu to nedala urobiť. Som myslela, že sa to polepší. Ked sme boli v tom čase aj na alrgo, tak po známosti, vtedy sa ma doki opýtala hned že či je vonku mandla. No včera to vyšetrenie, nebolo to nič hrozné, len také zrkadielko mu oichla do krka a pozerala zo spodu tú mandlu. Tak povedala, že má ju takú, že za chvílu by mu trčala do krka ☹ Takú velkú.... Takže 22.6. je prvý volný termín, a ideme na to. Povedala, že má opuchnuté sliznice nosa, že je tam možná alrgia na pele, ale že na tej mandli sa drží včetok ten humus.... normálne sa teším, že sa normálne nadýchne. Dnes máme tie kĺby, tak som zvedavá, ale ved malo by to byť ok.
@tamtamka26 to aj nam nervy pracuju 🙂kopanice do ruky poznam,niekedy dobre ze nespadne z ruk.....aj mna boli strasne ruka,mam problemy ho zobrat na ruky 😖
@martija no ja to budem asi tiez tak praktizovat,ked bude trosku starsi,aby mi neskakal po hlave 🙂 lebo to bude des a hroza...to mam tazke veru,no aj za vlasy ma taha,hryzie,stipe,facka,kope,ako vsetko co sa da 🙂 🙂 🙂 uz ma vsetko boli,chrbtica,ruka,hlava skoro stale,no hrozne 😝 K tomu mliecku:ja davam zatial umele bebu,ale chcem uz po roku prejst pomaly na normalne,vlastne uz za chvilu bude mat tvoj rok,takze to uz nedavaj asi umele.ja som vcera kupila posledne 2 krabice 3bebu a na noc mu davam 2bebu je trosku hustejsie....malo by to vydrzat,myslim 🙂 ale ked mi dobre znasa jogurt,syr,maslo a robila som aj puding z normalneho mlieka a krupicu tak by mal dobre aj mlieko uz znasat 🙂
Inak BABY kupila som novu kasu sunarka 8 ceralii s ovocim,ja niekedy davam malemu kasu na olovrant,lebo na noc mu je potom tazko,tak som mu ju dala o 4 a o 8 veceria,idem mu dat veceru a on nechce,tak skusim za hodinu,nechce,tak ho dam spat,ze to bude v noci hore,ked teraz nejedol a on sa zobudi o 6 rano,ma skoro drblo,zeby s tej kase nebol hladny?davala som mu predtym ine a to vzdy za 2-3 hodiny bol hladny a teraz nic,daka zazracna kasa 😀 😀 😀 😀
@ivulik20 ja som myslela tie ocka, ze skusaju. Koli tomu,ze vas objednali velmi neskoro, a dovtedy budu skusat, co mu pomoze, to sa mi zda na hlavu. Niezeby cim skor vysetrili, ved v novembri uz zase bude ok, ziadne pele ani nic, to si mozu kvapkat oni, teraz to potrebuje, no nie?!
...len treba dufat,ze naozaj mu to pomoze, a mozno to odstrani z casti aj tu alergiu, bodaj by, nech ma chuda, aspon trosku pokoj.
@susin no hadam mi to mliecko bude znasat. Jogurty uz skusame pomaly, ale nato, ze zosrotuje fakt vsetko,tak biele mu nechutia, nechce to, este ako tak, ked do toho dam susienku,alebo banan...ale bola by som radsej,keby sme normalne mlieko pili. Ja si to totiz neviem ani predstavit. Mam tri deti,ale flasku sme nikdy nepotrebovali. Tak si neviem traz predstavit to kupovat,ani neviem,ako, kde kedy mu davat mliecko,kedze starsi boli obaja vyse dvoch rokov kojeni, ten prvy skoro 3 roky, takze ked sme odstavili tak sme mliecko neriesili uz nejak extra
U nas tiez je to v noci v pohode, davame na noc kasu, teda tak hodku pred spanim, a vnoci uz nechce pit. On by mozno aj pil,lenze ked on ma cumel, a mne tym,ze nepije sa ml. netvori,takze on odmieta len tak cumlat a cakat kym sa mi mliecko spusti, to si da radsej cumel, a ja uz skoro nemam mlieko. Takze tak, asi sme dokojili!
@martija moj jogutry spucuje ja mu davam len biely zvolensky a mu chuti,niekedy mu tam prihodim ovocie ale vlocky 🙂 to dobre si kojila,tie starsie deticky,no ak uz nemas mliecka,tak jedine kupit,ale to sa musis ty rozhodnut ake,alebo sa poradit s dr?...ale ak nema zle reakcie na jogurty a take z mlieka vyrobky tak si myslim ze by to mal dobre znasat...len potrebujes tu flasku 🙂 alebo mozno s poharika by ti nepil?mne este nepije,nevie ☹ ja davm mlieko iba na ranajky a na veceru,niekedy ale malo mu dam namiesto desiaty mlieko.neviem vlastne ani kolko mlieka by malo dieta vypit ale asi pol litra a viac urcite denne.....citala som raz ze kym sa neprerezu zubky tak by malo pit mlieka viac..
tak baby neni to tou kasou,neni zazracna 🙂 nejedol ani druhy vecer,ide mu prva stolicka von....dufam ,ze to bude tym...ale aspon cez den co to zje 🙂
Ahojte🙂 Môžem sa k Vám pridať?
@martija co to maju za obdobie........nam uz trci jedna stolicka,ale kym sa prereze von to bude asi nervak ☹no to asi aj preto tiez nechce mliecko,mne vobec mlieko odmieta pit,potom urcite zacnes kojit 🙂
@bgika jasne mozes 🙂 a kedy sa mala narodila?moj 26.juna 🙂 mozno mame presny datum? 😀 jj dievka sa hodi ku chlapcom-konecne.......
@martija no, mne malý pre zmenu dnes poobede nespal teda vôbec. Ale už teraz spí. Vôbec sa mu nechcelo, iba sa jašil na posteli, tak som si povedala, že ho nebudem nútiť. inak, tak sa strašne vie jedovať keď nedostane to, čo chce. aj pred ludmi, všade kde sme. hrozné volačo, aké zvuky dokáže vydávať, neskutočné..... Neviem čo toto je fakt. dúfam, že z toho vyrastie. 😠
@bgika jasné že môžeš 🙂
Ďakujem baby 🙂 Teším sa, že som vás našla 🙂 🙂 🙂 Moja malá sa narodila 26. júna o 8:55:), volá sa Tia Anna. Mohli by ste mi predstaviť vašich pokladov?
@susin uz ked trci je dobre..najviac boli,ked tlaci zospodu do dasienka a ked sa reze prave von,ale ked uz trci,tak mate najhorsie za sebou, aj ked clovek nikdy nevie, a ked vyjde jedna, tak potom zacne ist druha a tak dookola az do dvoch rockov, a potom pride obdobie vzdoru....atd, puberta a cloveka aby porazilo raz 😀 Ale vam to ide rychlo tie zubky, sa mi mari,ze aj mojmu prvemu tak dako isli uz, nepamatam si to
@ivulik20 ja ked mu nieco nedam tak sa nejeduje,ale reve tak,ze straca dych a bordovie 😕 ...on od narodenia vie strasne plakat, a place za vsetko, mam nervy z neho fakt niekedy....keby nebol taky malicky,normalne mu capnem,uz teraz ma ruka svrbi 🤐
@bgika tak to presne ako susin napisala, sranda, len tak sa ta jedina pyta na datum,ci neni zhodny a on je! susin si mala tusaka,ci ako? 😀
bgika, to je z gabika? Baby ja som tu z vas najstarsia ☹
Takze piseme pomenej,lebo mame velmi narocne detusky, moj je 14.6. Je č. 3 a idem sa obcas zblaznit,inak pohodicka. Aj tvoje je take zive,alebo? No a dievcata zvyknu byt sikovnejsie,ako vam ide "chodenie"?
@martija trci,ale nie cely len mala kosticka,takze to este neni uplne von ☹ no idu celkom fajn,ale teraz sme mali skoro 2 mesiace pauzu,az teraz....dufam,ze pojdu pekne jeden po druhom ako pri 1-2...tie sli skoro po sebe a neboli moc problemy 🙂 ved to,ze dokola to iste........aj ked sa ozeni(ak),budu starosti,kym nezomriem 😀 😀 😀 a vy kolko mate zubkov?to ten datum 😀 haluz,mala som len takeho tusaka maleho,ale som myslela ze nie presne 26 😀
@bgika no tak ten moj fesi sa narodil 26.juna 😀 😀 😀 😀 12.05........a je to celkom pohoda,az na nervicky co sem-tam pracuju 😀 😀 😀 jj baby su sikovne....ako zvladas?
@ivulik20 presne to mame aj my doma,katastrofa.......aj ja dufam,ale kedy?????? ☹
@bgika ahoj, no tu spomínaní drobci sú riadni šintri... môj je 24.6. o 12,00h. 🙂 zatiaľ nechodí, lozí a stále vymýšľa...
@martija
@ivulik20
@susin dnes som bola na návšteve v mojej práci... že nech na mňa nezabudnú aj s malým... bože, prevrátil by to tam hore nohami! hneď zem vyšpáral z kvetináča, PCčka im šiel vypínať, plná kancelária ho bola! dcéra tá dodnes len ticho stojí v kúte a nesmelo pozerá a toto! hneď šéfovi ruky podával! som rada, že nie je taký bojazlivý. a inak nič nové, v noci je to trochu lepšie, ale dnes som strašne oťapená, tak sa mi nechcelo nič a predsa som sa musela s mm pohádať!! ešte sme si pizzu objednali, vychutnávali ju, pohoda najväčšia a malý spadol, hlavu si narazil a mm sedel pri ňom. nič som nepovedala a on hneď že ani sa najesť nemôže v kľude!! a že už vidí, ako sa tvárim, že mu to idem dávať za vinu! no chápete to??? tak ma vytočil, že som treskla dverami a rovno pred kúpaním odišla na hodku preč! som sa vrátila 20,15 a myslíte, že ho okúpal??? 😠 😠 a taký pekný deň to mohol byť. 😖
@tamtamka26 tuto vetu poznam"ani sa nejest nemozem vklude"to mame na denom poriadku............ 🙂 a dobre si urobila,ze si odisla,ani moj nekupe maleho....on chodi do prace 🙂 🙂 🙂 inak pekne maly v praci,ako sa parti,co sa bude.......
@tamtamka26 urcite sa ti podari neboj nic,bude to krasna torticka......mnamkova 🙂
@susin tak to ano,to je teraz neprijemne...musite vydrzat, nas to este len caka ☹ ...My mame 2 a pol 😀 . Dole ma dva a hore mu jeden trci dva milimetre a dalsi asi milimeter..
@tamtamka26 tak toto je typicky chlap! fakt reakcia akoze dovidenia!!!...u nas to byva velmi podobne. My sme mali velmi podobnu situaciu, maleho mal na starosti moj otec, chudak prisiel navaril a kym som jedla,tak daval pozor na maleho, maly siel stvornozky,zrazu povolili ruky a praskol rovno na hlavu, len tak zaprastalo.....mama moja hned vyskocila na otca, otec bol cely nestastny a ja som povedla,ze ved to nevadi, ved to by nikdo neustriehol. Proste sa to stava aj mne....Takze u nas to bolo tak,ze mama moja naozaj vyskocila, ale je to ine trosku....
drobci pozerali hortona, sibnuta telka dava rozpravky dobre,ze nie o polnoci,takze mozem ist dat decka spat 😕 ..tak idem na to

@martija no musím povedať, že trochen ma to baví, ale fakt len trochen a potom ma tak hreje pri srdci ten pocit, keď sa pozriem do špajze a tá je plná mojich výtvorov!! no a ďalší dôvod je ten, že to máme v záhrade - aj my aj naši, susedia ti podajú čerešne, ten zase marhule a čo s tým?? aj to zo záhrady - čo vyhodím tú úrodu, čo sa nezje??? a neviem si predstavovať, kupovať všetko v zime - od uhoriek, cez džemy až po lečo....to by išlo dosť do peňazí 😉 no v každej rodine to je vždy zamotané, ešte som nenašla taký ideál, že je všetko všade super!
@susin
@ivulik20 och baby, ďalšia hrozná noc za nami!! furt len mrnčí, nakojím ho a položím spať a on chce byť na mne! začne loziť po mne, mrnčať, lebo by spal atď...ja ani neviem, či som vôbec spala. ráno o 5,45 hore!! ale poobedňajší spánok potiahol 2,5 hodky!! tak už som si porobila aj také veci, čo som ani v pláne nemala... 🙂 som zvedavá, čo dnešná noc, už bol samozrejme od uspatia hore 😖 !! ivulik a čo drobec - behá o 106, či to bol len taký poplach?? 🙂