Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@daniela1974 pre mňa by sa nič nezmenilo aj keby sa zistilo niečo zlé.Ja som tam tiež nechcela isť.Aj som mala sprievodný papier len na morfo,ale došla som dom a starý mi vynadal....tak nech si zaplatí.Darmo mu vysvetľujem koľko stojí dieťa.Sám zistí.Najnovšie mu vadí,že budem mať veci po Jakubovi,ale tento mesiac bude rodiť švagriná,tak najskor ich bude mať jaj bábätko.že také použité veci...hovno vie
@lucire ja som syna cítila že bude chlap od začiatku.Hneď som ho aj Jakub volala.Všetci sa mi smiali,že také tušáky oni poznajú...mama sa tešila že brat bude Veronika a hups,malo to guľky.Sesternica cítila že bude mať syna a bola to Adela (aj keď je horšia ako chlapec).Pri synovi mi povedali až v 32.týždni čo to bude.Nechcel sa ukázať.teraz som vedela že to bude dievčatko a zas sa mi smiali.Teraz sklapli,keď je to už isté.Inak aj keď som si to vypočítala cez čínsky kalendár aj cez taký ten graf čo sem baby dávali mi vyšlo dievčatko.A aj keď mi kedysi dávno veštili s ni ťou a prsteňom tak mi vyšlo na prvý x nič,druhý chlapec a tretí dievčatko.Tak iná náhoda či čo.
@mrepanova Ja som v 21tt a tiež necítim pohyby ešte... ale lekár mi minulý týždeň na 4D-čku povedal, že je to ok, lebo mám placentu vpredu. 🙂 A potom keď som malú už videla na tom ultrazvuku, jak sa skrýva a hýbe, viac mi netrebalo. Proste si len musíme na pohyby tých našich lenivčekov asi trošku počkať, hlavne že sú v poriadku. 😉
@janina7911 ja som tiez 🙂 kedy mas termin?ja som pohyby citila az asi tak ked som bola v 19tt a teraz sa chystame na to 4D tak uvidim ..dufam ze ju tam bude dobre vidiet 😀
@papulka167 Pôvodne som mala termín 19.6., po premeraní na 4D-čku vraj 13.6. Malá má cca 400 g a 20 cm. 🙂 Ale tipnem, že sa termín ešte párkrát zmení. 🙂
Nám sa moc ukázať nechcela, takže vo štvrtok 4D opakujeme, tak snáď s nami zase nevybabre. 😀 Tak držím palce, nech máš viac šťastia. 😉 Ty máš termín kedy?
Ma niekto skusenosti so 4D sonom v Žiline u MUDr. Pavol Hartel?
@mrepanova
ahoj
áno cítim, asi dva - tri týždne, ale navonok sa to dá cítiť veľmi zriedka, len raz sme to odsledovali s dcérou...cítim ich len keď položím "pritlačím ruku" na brucho- dolnú časť, inak sú to len také"zášklby", takže o nich viem len ja.... ☹
možno preto to cítim, že už viem, čo mám cítiť 🙂
ale už aj ty začneš - určite
@janina7911 ja mam termin 9.6 aaa ani nasa mala sa nechce fotit cely den ju prehovaram 😀 a vzdy sa otoci chrbatikom dopredu:D
@kaara1980
ahoj , no tak je to chlapisko, to bolo prvé, čo povedal, lebo zapol uzv a vraj to tam hned mal... 😀
môj doprovod sa tešil ako keby vyhrali milión, ja som šokovaná pozerala merania, 13 z 15 meraní pre DS urobil(jazyk a uši sa nedali) a všetko negatívne -teda až na jednu obličku, ale vraj DS máva obe "zväčšené" neviem presný výraz na to...pozrel nám tú aortu, čo sme potrebovali vidieť, bola OK a ešte rozoberal myóm, ktorý mám..takže tak...no myslela som si, že už ma amnio nemusí zaujímať, ale povedal nám, že on pozrel, čo sa dalo, ale nevie povedať na 100%, že sa už nič nevyskytne, lebo je to robené v 19+4tt, že čo videl bolo OK...také narovinu mi to prišlo, takže čakám na amnio, ale už som ooooveeeeľa kľudnejšia, čo sa týka DS 😀
by som si ani vo sne nepredstavila, že budem mať chlapisko ...na to sa musím vyspať 😀 😀
čauko
@janka830
ahoj janka, tak ako to dopadlo je napísané v odpovedi pre kaaru... 😀 , len som si spomenula na to, ako to po oznámení, že to bude dievča, skúšal tvoj manžel...že či je to 100%...či sa nemohol pomýliť...
Tak som to skúšala dnes ja 😒 s doktorom , keď nám povedal, že je to chlapisko....som sa ho pýtala: naozaj, a je to dobre vidieť ? je to už na 100%? Tak sa mi zasmial, že tak z tohto už dievča neurobíme ani náhodou 😀 a vysvetľoval tým mojím bambulkám, že kde sú vajká a kde pipík...a tie sa rehlili a rehlili 😀 😀 ...a ja som zhlboka dýchala... 😉
@janka830
no na to som sa presne tešila, že 4 baby na jedného tatina.... 😀
baby sa tak tešili, že im ani nevadilo, keď som povedala, že malý všetkým barbienám hlavy a ruky poodtŕha....nevadí, hlavne, že je chalan (lebo som povedala nieked na začiaktu, že ak to bude chlapec, musíme sa presťahovať do rod. domu...to znamená, že môžu mať aj psa aj mačku....myslím, že o to ide....)
@mrepanova
ahoj, volala som so sesterkou, pozná ho, jej kamoška-4deti -všetky tehotenstvá chodila k nemu- má novú peknú ambulanciu, platí sa u neho poplatok a potom máš vraj perfektnú starostlivosť...nečakáš...napr., aj jej ho závidela 😉 . Ambulanciu má niekde na Hlinách, na tom konci, kde začínajú Solinky...a má aj stránku, kde nájdeš info. Ak by si potrebovala niečo konkrétnejšie, napíš, poviem, aby jej zavolala. Posledné dieťa sa jej narodilo teraz v januári...tak by mohla vedieť čo a ako - ak si nezistíš info niekde inde 🙂
ale k 4D u neho nevedela nič ☹
Dakujem, uz som na jeho stranke bolo...ja mam taku staru gynekologicku, kym som nebola tehotne bola som s nou velmi spokojna, no ale teraz... Je mi,ale hlupe od nej odist kedze som od zaciatku tehotenstva PN a jedno s druhym. Skor som potrebovala zistit ako je to u neho s tym 4D...lebo 50EUR neni malo a kedze nas maly je dost lenivy bojim sa aby sa nestalo ze sa neukaze..., tek ze ci dava po tom nehradny termin alebo si dalsie 4D treba zaplatit? Inak najradsej by som isla k nemu,ale asi to spravim az po porode. A nevies aky je tam u neho ten poplatok ked ho chces mat ako gynekologa?
@mim111 neboj,ja mám pocit,že z chlapčenských sa lepšie vyberá meno ako z dievčenských.Ja mám uchylku v tom,že vkuse skúmam povod mena ktoré sa mi páči,význam a ešte aj numerologické výpočty vkuse googlim....Inak moj otec by ti hneď povedal keby si čakala dievča...,chudák chlap,len vložky bude kupovať,.To ešte nevie,že bude mať vnučku.Idete aj na 3d?
@kaara1980
no ja som musela absolvovať tento morfo uzv kvôli diagnózam- ani to neboli moc dobré zábery podľa mňa, ukazoval aj 3D aj 4D (nič moc kvôli termínu ☹ ...ale skôr meral a meral v 2D uzv , no a keďže v 19+4 to vraj ešte nie je moc dobré na pozeranie v 3D/4D....tak ma to ani zatiaľ netrápi.
Kvôli deťom si to asi zaplatím, len to musím prekonzultovať so sestričkami, že kedy je to najvhodnejšie....
Ty máš aj 3D/4D, mám pocit, že si písala, že ho máte, kedy ti ho robili - myslím tt?

@kaara1980 no ja mam tiež tušáka, že dievča čakáme, ale doktor sa ani nesnažil pozrieť na pohlavie. Možno je to len moje prianie tak som zvedavá...inak jasnovidka mi predpovedala že budem mať dievča 😀