icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

tamtamka26
12. jún 2012

@susin počkaj, ako chodí??? celkom sám??? tak potom super! len teraz neviem, čo má s tým tvoja chrbtica, lebo môj keď už začne chodiť, konečne sa (dúfam) vystriem 🙂
@ivulik20 no nám tiež začína tiecť z nosa! v noci som mu dávala Nasivin, vrieskal ako pavián, lebo aj chcel spať a vadilo mu to. ale má len taký vodový, čítala som, že tak niekedy začínajú aj kiahne, tak som zvedavá.... teraz bol už 2x hore 😒 a k tomu to naše sprosté psisko len šteká, určite aj to ho budí!! ja keď chytím metlu do rúk, tak narobím poriadok s ním! 😠 😠
@martija teda, nič v zlom, ale sprav už s chlapom poriadok doma!! ako to hentak môže?? to keď nie je doma, je v bare, krčme?? 😲 ja by som ho prizabila! môj ide občas na pivo s kamošmi, ale niekedy má takých blbých spoločníkov, že to aj preženie a ráno ma máš vidieť!! 😠 hotová xantypa je zo mňa! 😉 zajtra máme kontrolu kiahňovú, som zvedavá, či ju pošle do školy....

martija
12. jún 2012

@tamtamka26 😀 ano narobila som fofry, ked to bol naposledy na pivo,ale poriadne, takze uz je to par dni, co si na pivo radsej ani nespomenie, teraz beha lieta, nastastie koli praci. Je na sluzobkach, robia podlahy po celom slovensku,takze ide rano a prichadza az vecer, keby nahodou zabludil na pivo, ho prizabijem, on to vie, musi ma nechat vychladnut,aby mohol zase ist. V nedelu mame baby krstiny, mame objednane torty, aj pecene prasiatko, odfotim vam 😀 .
@susin ano presne, aj mna to napadlo,ked ti chodi, tak asi striehnes, ci preco ta boli chrbtica. Sak sa uz vystri 😀 , ty mozes teda uz konecne. Sikovnicek maly.... Ten nas zase zacal za ruky, doteraz som nechcela chodit s nim,ale uz cim dalej tym viac si to vyzaduje, ked ho posadim - rev! No ale chodi captavo...musim drzat za dve ruky, za jednu este nevie...

martija
12. jún 2012

@ivulik20 prajem vam skore uzdravenie. Pocitam s tym,ze vam prejde nam zacne,ako minule tak bolo 😒 . No nic holky, pevne nervy prajem nam vsetkym!

ivulik20
13. jún 2012

čaute, tak my soplíme, ale bez teploty. takže odsávame. Ale ku podivu túto noc prespal celú, bez jediného zobudenia. Takže paráda. Včera poobede spal presne 30 min v kočíku. Dnes nám prší, tak budeme doma. To bude zas ponorka .... 😒

ivulik20
13. jún 2012

@martija téééda, že prasiatko, mňam. 🙂 Inak, my máme oslavu 24.6., Kubko ide na mandlu 22.6. a ja som ešte ani tortu neobjednala ☹

susin
13. jún 2012

@tamtamka26
@martija
@ivulik20 no ved to,ze striehnem a stale okolo neho ruky mam,lebo sa bojim aby niekde nezakopol.....a to som cela pokrcena potom,lebo to este nieje uplne dokonale,ked nevladze si sadne a zas potom na nohy a ide,tak pre istotu chodim stale ruky okolo,si to predstavte,ako kacka 😀 😀 😀 ...joj my mame na buduci tyzden krstiny,ale to prasiatko nemame ☹ dala by som si mnam 🙂 no aj vy uz budete bezkat za chvilku 🙂 zajtra mate Rocik vsak?tak gratulacie letia smer Zilina 🙂 aj u nas prsi uz druhy den.takze sme doma aj dnes,ma uz drbne asi,mne teraz tiez 30 min prespal v kociku tiez poobede zaspi inak nie 🙂 aspon nemate teplotku,to je fajn......

martija
13. jún 2012

@ivulik20 ja som tortu objednavala teraz v pondelok. My mame totiz par znamych, co robia torty, ale jedna znama ide na operaciu zlcnika, druha znama ma svatbu, takze sme tiez neskoro objednavali, nakoniec som nasla na nete jednu babu co robi nadherne torty,tak dufam,bude taka,ako na obrazku. Stoji kilo 12 euro, co je teda dost,lebo torty budu cca 3,5 kg...takze hodne,ale co uz clovek neurobi pre tu radost v tych ich ockach,ze?
@susin ano viem si to predstavit, ale neboj, ono to bude kazdym dnom lepsie, myslim,ze behom tyzdna uz budete ok, mozes sa pomaly vystierat 😀 . Ja sa na malom stim,ked ho chytim tak silno za tricko a on sa rozbehne, nedrzi sa teda nicoho, a ide strasne smiesne, bezi captavo...no podareny je.
My mame prasiatko len preto,lebo pozyvame viac ludi, cca 15 dospelych bude(plus dalsich asi 6 deti), a bude to u nas doma,takze keby sme mali rezne,alebo nejake maso varit, tak pomoc, to by clovek stravil cely den v kuchyni,lebo ako som uz pisala manzelova rodina je taka,ze oni sadnu po krstinach a do noci budu sediet a jest. Nastastie je to v nedelu,takze nebudu az tak dlho,ale to by bol stres stale nieco chystat. Takto sa da na stol to prasiatko, a nech si bere kazdy kolko vladze. My spravime max nejake salaty a je to! A este k tomu su krstiny o dvanastej na obed, a vsetci potom pridu sem,neviem ani kedy by sa to vsetko chystalo.
susin ano uz veru budeme mat rocik 🙂 . Dakujem moc za gratulaciu.
Ano aj u nas prsi a prsi, tiez ponorka, depka a este neviem co. Vlasy si nemam kedy umyt,reku vecer,ked som to vsetko poukladala umyjem,ale prisaham v ten moment,ako som votrela sampon do hlavy, maly revy...jedneho by drblo uz (pardon za vyraz), ale take nervy zase mam. Cely den vkuse snim, nic nespal, apropo vnoci nas chytili sople, nechapem, ze tak naraz to chmatli, no a na vecer,ked uz fakt si mylsim,ze snad 15 minut bude klud,tak prd...

susin
14. jún 2012

@martija no to dufam,aj ja aby som uz nechodila taka prehnuta...no to hej aj ja som ho drzala za tricko,alebo ked lezie ako divy a ja vzdy za tricko 🙂 🙂 to budete mat velku party,to prase sa spapa mnam,my ideme byt 10,tiez dost....ale ideme to robit u nasich v rod.dome,lebo u nas by sa nezmestilo tolko ludi a mama bude varit,kedze to ma v naplni prace je kucharka,tak jej to pojde od ruky 😀 😀 😀 a zas prsi ma uz drbne skoro nonstop prsi 2 dni a teraz 3...ani ja veru tie vlasy nestiham,to vzdy risim,ze vyzeram ako zmoknute kura...a toto sa aj mne stalo uz presne ze dam sampon a rev,no co uz musel pockat, ☹tak aj vy mate sopliky?ja uz cakam kedy aj my lebo pri tom pocasi,by som sa necudovala ...krpec uste spi tak si idem vychutnat kavu 😀 😀 😀 inak budete mat pekne pocasie na vikend ma byt teplo,som zvedava ako my budeme mat...ma uz uplne drbne 😢

martija
14. jún 2012

@susin vidim,ze mas novy uces? sekne ti to!
A mas nejakych surodencov este,ci si sama? lebo viem,ze napriklad moja mama je tiez taka,ze by chystala,ale mam sestru a ta chodieva obcas jej narodky tam oslavovat, alebo narodky deti sa tam oslavuju,a ja ich nechcem zatazovat. A este je nevyhoda pre navsetvy,ze je to mimo centra, takze niekdo by nemohol pit, a musel zavazat. Takto to mame vsetko na jednom sidlisku sa sprasia pod obraz bozi a uz bude len,ze - dajce mi ruky na žem, domu dojdzem aj sam... 😀 😀 😀 Inak bude plnka u nas v byte veru! ale co uz...
@tamtamka26 @ivulk20 liape vonku a liape, a vy kocky co porabate ked prsi?
Ja som sa vcera vybrala reku uz doma toho bolo dost, tak ideme do detskeho kutika. To ste mali vidiet, plne,ani nas nepustili dnu, vraj sa nam ani neoplati cakat,lebo vela deti este caka. No ani by som necakala,lebo take napchate,aby sme sa tam tisli a bili o hracky - nie dakujem! Tak sme odisli do mekaca, malemu som kupila jogurt, sice ochuteny,ale co uz snimi! Prostredny hodil nagety, a prasili sme zase domov, den ako vysity 😒
A dneska zase cely den doma,uz mi zasibava, vsak budem mat fobiu ist aj von!

susin
15. jún 2012

@martija mam sestru aj brata...ono my tam pojdeme asi uz v piatok,aby som jej aj pomohla,bo aj tak kazdy byva inde takze by musel aj tak chodit autom,vlastne to je jedno a zas mama je rada,lebo napr.teraz sme tam neboli skoro mesiac co nevideli maleho...a chodievame tam lebo mame velky barak a aj zahradu,takze je to lepsie aj pre mna,ze vybehnem na dvor s malym a sme von...nie ako tu v baraku.....planujeme tam stravit aj cast leta,bazenik a tak...len aby bolo pocasie dobre,toho sa najviac obavam ☹ no my sme vcera boli von,bo vykuklo na chvilku aj slniecko a samozrejme,ze sme aj zmokli..inak maly je strasne nervozny,uz nech su tie zuby von,lebo to sa neda vydrzat...dnes je inak uz krasne pocasie 😀 a k tomu ucesu 🙂 🙂 to je fotka stara 3 roky,vcera som tak pozerala stare spomienky,ale ku kadernicke mi uz treba ist,ostrihat trosku...inak si chcem nechat dlhe vlasy,len neviem dokedy ma to bude drzat,ked maly ma stale taha za vlasy 🙂

tamtamka26
15. jún 2012

@martija tak u vás prší?? u nás už bol dnes hic...dúfam, že akurát teraz, keď bude úpek a hádam aj malému bazén vytiahnem, dostane kiahne!! lebo už čakám každý deň.... no ja som každý deň u našich, takže prší-neprší, idem furt, fóliu mám, dáždnik tiež tak čo už.... najviac sa mi páčil minule drobec - prvýkrát som mu dala fóliu na kočík a on si na boku odtiahol tú fóliu a kukal cez okienko na svet a mokol!! 🙂 🙂 🙂 dnes bol otrasne upišťaný, doobeda už zaspával, už som ho preložila na posteľ a zrazu zvonček - pošta!!! 😠 😠 😠 hneď bol hore, spal asi 5 min. a potom už ani za svet!! tak prvýkrát dnes spal o 14 hod!!! a o 14,30 už plakal!! ale som ho ešte uspala a zdriemla si s ním, inak by už nespal... no a už som ho potom nedala spať a len na rukách chcel byť, aj tak pišťal, no otras! 😝 😝 😝 okrem toho som vkročila do záhrady, kde máme háj zo zeliny, tak som ako zbitý pes!! 😖 😖 😖 som zvedavá na tú noc... 🤐

martija
15. jún 2012

@susin to je super, takto k rodicom vypadnut. Pocitam teda,ze su v inom meste ako vy. My byvame vsetci v jednom meste,len na opacnych koncoch. zilina vsak neni velka,takze cca 15 minut autom. Tiez ocenujem dom, zahradu,ale u nas dvor neni moc bezpecny, nema plot, k susedom je mur cca 1 a pol metra dole, a bez plota nemozem nechat maleho ani na sekundu tam. A po druhe neni plot ani na cestu ,neni to hlavna,ale aj tak tam samozrejme chodia auta. Takze ja rada k nasim zajdem,ale neoddychnem si moc. A dalsia vec je,ze maly je navyknty na spanok tu, mame tu vsetko, a ked som sa ho par krat pokusala uspat tam,joj to bol cirkus. Takze kym su takyto krpaty,tak najradsej som aj tak s nim doma, alebo vybehnem tu, mame tu pred barakom aj za barakom preliezky.
@tamtamka26 nastastie dneska neprsalo,bolo super, rano este chladno,ale poobede hic! (či hyc?? 😕 )
tamtamka ja mam pocit,ze tie nase deti sa nejako dohaduju ci co. Boze ved to ako u nas. Doobeda sice ziadna posta,ale spal asi 20 minut a poobede uspala, po pol hodine hore, ale znova som ho uspala,tak spal este hodinu. No presne ako u vas. A o upistani mozme otvorit extra temu 😀. Staaale boze, robim mu jest a fakt sa mi to neda ked je na rukach, uz aj na zachod som si zvykla s jednou rukou sa obsluzit,ale nakrajat nieco zial nejde, tak ho polozim , bozeeee revy,akokeby som ho bila, no ja si len vzdychnem, lebo inak neviem uz co mam robit...
Unahanana som ako cert, dneska sme mali nauku na krst, nastastie rychlo to bolo, za hodinu a pol som bola uz doma, deti pri dverach ma uz cakali. Som sa smiala,ze tak som stale doma,ze ma uz beru ako skrinu, proste musim tam byt...
Prostredny ma sople, a vyzera to,ze bude aj nieco viac, na usko sa stazoval, tak uvidime,no ak to ma teraz on,tak za tri dni aj maly...."tesim sa" 😖
A tamtamka mozno vas tie kiahne obijdu. drzim palce, lebo teraz zacina byt pekne, to by nebolo nic moc ☹

ivulik20
15. jún 2012

@martija
@tamtamka26
@susin čaute kočky, trošku to tu zanedbávam, ale ani nemám čas. My sme teraz stále vonku skoro. Hrôza aké horúčavy hlásia, booože katastrofa, zase doma byť. Von pojdeme bud hned ráno, ale to zvyčajne varím, alebo až večer. Joj bože. neznášam takéto horka ☹
My ešte stále soplíme, ale inak sme v pohode. Bola som s Kubkom na tom predoperačnom vyšetrení, tak ideme toho 22.6. na tie mandle. A 24.6. máme oslavu, tak je to také na prd, lebo doktor povedal, že nebude môcť byť moc s deťmi a na oslave budú, bo v rodine máme, že ani sa moc hrať a dúfam, že nebude tak horko na kúpanie, lebo anui kúpať v bazéne sa nebude môcť týždeň. by mu to bolo potom lúto. Tak dúfam, že to zvládneme.

Inak nič kočky nové, @martija gratulujem k rôčiku 🙂 Unavená som každý deň jak pes. Aj dnes sme išli von okolo 17.00 a zaspal mi tak na 45 min a došli sme domov až o 8. To bola fuška teda. Ale malý je tak rád vonku. Aj ráno, ako sa zobudí, hned ukazuje na dvere a stále ťahá von a von.....
Vy ako?

martija
15. jún 2012

@ivulik20 neboj zvladnete. Musite vydrzat, neboj ved leto je pred vami, budu este pekne dni, dobehnete kupanie! Hlavne,aby to mal cim skor za sebou, a aby sa rychlo a bezbolestene zotavil.
Dakujeme ku gratulacii 🙂
Tebe vonku este zaspi v kociku? A dobrovolne? fiha!
Mne sa tiez krpec pyta von, ked sme vo vytahu, vyska a nadskakuje mi na rukach, kocik neberiem,lebo potom taham aj jeho aj kocik, ked ideme iba tuto na preliezky,tak sup na ruky, klobuk na hlavu a hojdame sa o dusu. My sme dnes poobede neboli, starsim deckam sa nechce a ani som nesilila,lebo ten stredny je prechoreny a musela som utekat na tu nauku. Inak bolo podvecer super vonku. Ja tiez tie horka nemusim, mam rada tak do 25 viac nemusi byt, ale co uz, budeme chodit vecer tiez a je to,akurat,ze sa nam asi potom posunie to spanie zase 😖

martija
15. jún 2012

boze pisem jak tatar, tiez som uz unavnena, malo byt - dakujem za gratulaciu. Idem ja radsej spat 😀

susin
16. jún 2012

@martija ano oni byvaju na dedine v Sucanoch,takze to je dobre...auta nam tam nechodia,iba obcas a to vacsinou iba ty co tam byvaju,takze pohoda a zahradu mame tiez dost velku,aj hojdacku som mu tam uz kupila 😀 ja som s malym casto u nasich len teraz je to take ze nemam cas a aj to stahovanie jedno s druhym asi bude,ale mame tam aj postielku aj vsetky veci co potrebujem ako plienky a tak....beriem si iba oblecenie podla pocasia a jedlo.....a pekne mi tam spava ako doma,si zvykol 😀dokonca aj golfac som i tam kupila.aby som to nemusela prenasat 🙂a mam tam kopu spoluziacok co uz maju aj deti tak tam rada chodim,aspon vypadnem zo sidlaska na chvilu.vsak som tam vyrastala tak to tam vsetko poznam,no ako na dedine,kazdy pozna kazdeho 😀
@ivulik20 neboj zvladnete mandle,asi horsie bude,ked mu ich vyberu,si pamatam mne ked vyberali bola som tiez este dieta tak som nic nemohla jest,iba jogurty a take kase,ale ani mi nechutilo...zhruba 2 tyzdne to bolo tak,ale potom bolo lepsie a ani som chora uz tak casto nebola 🙂aspon som do skoly nemusela chodit,to si pamatam,ze som bola rada a lezala som pred telkou....a musia mu to vyberat?teraz je to asi ine uz,ale co si ja pamatam,tak to vacsinou robili v zime,lebo sa to lepsie hoji............mne to az cez zimu vyberali...a leto je este pred nami tak to kupanie si urcite este uzije 😀 😀

susin
16. jún 2012

@martija
@ivulik20
@tamtamka26 inak baby mam otazku:ake topanocky budete davat drobcom,ked je takto teplo?my mame celokozene,ale asi mu bude v tom teplo...neviem ci dake otvorene kupit,len zas sa bojim,ze keby som kupila nieco ako sandalky tak sa zabije.......ci?ake mate skusenosti?vy uz mate aj starsie deticky tak budete mi vediet poradit...

martija
16. jún 2012

@susin my mame normalne sandalky
ked kupis dobre,ze nemaju moc tvrdu podrazku, a su pevne, teda okolo clenku,tak neni problem. Ja najradsej mam zatvorenu spicu, koli tomu, aby neobuchavali spicky, a aj nozka neleze von. Spytaj sa v obchode urcite ti budu vediet poradit, a ked obujes drobcovi, nechaj ho pobehat,uvidis.
baby drzte palce, zajtra mame krstiny, bude humbuk!

ivulik20
17. jún 2012

dík baby, bude to ok, verím tomu.
@susin my ideme na nosné mandle, tak dúfam, že jedť bude môcť, neviem, nemám s tým skúsenosti. ja mám také letné sandálky len na remienok a tie mu dávam len do kočíka keď sedí aby mu nebolo teplo, v tom by chodiť nemohol a na chodenie idem kúpiť v pondelok a tiež nejaké pevné ale s otvormi nejakými nech mu nieje teplo. Sama neviem aké, uvidíme.

susin
17. jún 2012

@ivulik20 jaaaaaaaaaaj na nosne,tak to potom asi v pohode,ja ze tie v krku,tie su asi horsie....tak drzim palceky aby to zvladli ste...aj ja musim ist v pondelok,bo nemame ziadne a do kocika mame tiez take na remienka ale niekedy mu nedam nic...
@martija peknu oslavu prajem....uvidime ake kupime,ale videla som take na bokoch s otvormi a spicka zavreta,tak take asi dake,aby sa mu nepotili nozicky 🙂

tamtamka26
17. jún 2012

@susin
@ivulik20
@martija no baby moje!!! tak my chodíme!!! idem sa z neho došťať, taký je podarený!!! dnes urobil svojich prvých 10 krokov úplne sám celou obývkou! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak sa mu to strašne páčilo, som mu tlieskala, výskala, tak keď spadol, tak zas a znova!!! zožrala by som ho!! aj keď otrasne zaspával dnes, aj poobede aj teraz večer až 21,30 😖 a to som chcela ešte záhradu poliať. dnes sa 1/2 dňa kúpal vonku v bazéniku, celý nadšený. síce vyliezal každú chvíľu na betón a potom špinu doniesol do vody, ale tam je trocha vody, vylejeme a dáme zajtra druhú. zrejme mu ide zas nejaký zub, lebo pri zaspávaní má nervy, keĎ sa nakojí, vypluje cumel a len prst v ústach a zúri... 😠 včera sme boli na opekačke, išla som ho domov umyť, uspať, bol rozbesnený, tak sme sa vrátili v pyžame naspäť k susedom 🙂 domov sme išli 22,30 ale bol hotový, zaspával mi na rukách, chúďa moje. a ráno 6,00 hore! 😠 ja mu obúvam sandále, už sú aj zodraté ako lozil v nich. inak to máme zdedené, ale boli ako nové, nevyčaptané, tak tie mu dávam.

martija
18. jún 2012

@susin @ivulik20 @tamtamka26 baby tak mame to za sebou. Bolo hluku kriku, stresu. Maly nespal poriadne,ale mame to za sebou som rada. Fotky dolozim niekedy neskor. Torty mali krááásne, ved posudite potom,ked sa mi podari to vlozit.
tamtamka no super! 🙂 🙂 🙂 Tak parada! Dufam,ze maly precita 😀 a inspiruje sa!
Viem si to s tou grilovackou predstavit, no dovidenia,ale sranda musi byt, ved inak by sa clovek ani z domu nepohol a nic by uz z toho zivota nemal,ked by mal vzdy vsade len na cas utekat a davat ich na osmu spat. Ved teraz su take tepla,ze az do piatej sa neda von, aj dlhsie, tak potom sa to cele posuva. Ale ze o 6 hore? Tak to ja by som bola k. o. Nechapem tie deti!
Ja som vypluta vnoci hore kazdu chvilku,lebo prostredny je chory, potom sa pocikal, potom nemohol zaspat, tak rano o piatej sa vykecaval, ja z izby do izby....tiez nic moc teda!

susin
18. jún 2012

@tamtamka26 no my bezne chodime spavat o pol 10 vecer,to je nasa hodina,skor by ani nezaspal,ale konecne zaspi tak ze ho posadim do postielky a zaspi🙂no ale presne ako pise
@martija inak by sa clovek ani z domu nepohol 😀 trba ich trenovat od malicka 😀 😀 😀,no som zvedava na tie fotecky 🙂my mame krstiny o 13.30 tak dufam,ze maly v ten den nebude strajkova,ako to tak byva u nas,ked mame niekam ist tak just nespi a vyvadza,akokeby vedel uz ze sa nieco deje 🙂

ivulik20
18. jún 2012

@tamtamka26
@martija
@susin o super s tým chodením. my sme takto prešli už dávno, ale sám sa teda ešte nepúšťa. je velmi opatrný. nevadí, dojde jeho čas. 🙂 K tomu spaniu, tak my sme teraz vonku tak do 20.30, než všetko obriadime, tiež zaspáva tak okolo 21.30. Okolo 4.00 ráno vypije mlieko a spí do 8.30.!!!! Už dva dni takto ťahá. Celé to spanie cez deň je také o ničom. V tomto teple polihuje stále. Aj teraz spí, ešte pred 12 zaspal. Včera sme boli sa ešte prejsť tak okolo 6 a tiež na pol hodku zdriemol v kočíku.
My máme tú oslavu v nedelu. Mne sa tak nechce nič chystať...☹ Keby už bolo po tom. Taká som zničená z toho tepla a takto má byť celý týždeň.... takže všetky nákupy budem robiť v takýchto hicoch 😒
@martija máš úplnú pravdu. Niekedy treba kašlať na režim, ved život by bol len o kúpaní, uspávaní v určitú hodinu. Ked je takáto vec, že grilovačka alebo tak, kašlať na režimy.... 🙂 ja tiež nie som v tomot taká striktná. A baby chutí vám jesť v takomto teple? Lebo mne teda vôbec a malému tiež moc nie ☹

martija
18. jún 2012

@susin my to mame takisto,ked sa niekam chysta, vzdy decka nespia,alebo robia opak,ako by mali. Deti vycitia nervozitu rodicov. Nas ale zazrakom doobeda celkom ok pospal, som bola rada, lebo potom na obrade v kostole celkom spolupracoval. Bolo to vsak raz-dva, asi aj koli tomu teplu sa aj farar ponahlal, lebo fakt aj tam bolo teplo..
@ivulik20 tak my ako vzdy posledny.. 😒 - myslim s tym chodenim. No ale som to aj cakala,lebo sa aj neskor posadil a celkovo vsetko zacal robit neskor trosku,takze ja budem rada,ak sa mi rozbehne v 13 mesiacoch. Chodi za ruky,ale sam neurobi ani krok...rovnovahu udrzi, ale akonahle zisti,ze stoji sam,tak panika a sada si na zadok.
Inak sme dnes mali mat poradnu s ockovanim,ale som volala,lebo cakam,ze ked je stredny chory,tak maly moze ochoriet tiez, vzdy to tak bolo doteraz, a ja sa obavam tej reakcie na ockovanie,keby sa spojila s nadchou silnou,lebo prostredny mal aj horucky,tak to by asi nebolo dobre. Tak mame par dni cas na sledovanie..
No a s tym jedenim, akurat pred chvilkou som dojedla a iba vzdycham ako hroch 😀 , fuj, nechuti a nechuti....teplo v tych panelakoch ako v saunach, mne ukazuje na teplomeri 29 stupnov vnutri! fuj! Hlavne treba vela pit, aj decka,ked nechcu papat, tak nech piju vela!

ivulik20
19. jún 2012

tak z operácie asi nič nebude. Začal kašlať ☹ Uvidíme, čo povie dokina dnes. Mňa asi porazí..... 😢 Zase čakať neviem kolko... ☹

susin
19. jún 2012

@ivulik20 no on sa pusti aj chodi sam,len som si vsimla ze iba ked ma topanocky,ked nema tak ide po spickach a to neprejde moc,tak neviem co,ci to prejde alebo co.....aj mne chodi spavat tak okolo 21.30 niekedy skor niekedy neskor,ako sa mu chce........to dobre ti spava rano,mne tak do tej 7....jooj aj my mame chystanie,tiez sa mi nic nechce v tom teple,nedelu krstiny a utorok narodeniny....chcela som to spojit,ale som povedala,ze nebudem oslavovat narodeniny skor.mne tiez nic nechuti jest,no aspon schudnem 🙂 a maly papa zatial celkom dobre...inak uz vam vysli tie zubky?nam stale nic,ma ide porazit,nervozny je,v noci sa niekedy zobudi a nespi aj 2 hodiny,len sa stale pevaluje........
@martija no to je dobre,ze to mame tak neskor,dufam ze bude doobeda spat.....tiez farar vravel,ze sa bude ponahlat,ze by to malo trvat tak 20min,tak som zvedava......inak aj my mame 29 stupnov v byte,ma ide drbnut..........a dnes som chcela malemu dat bazen na balkon a mm ho prefukal,tak ma skoro drblo ☹ a vcera sa kupali cez den vo vani,tak aspon trosku sa osviezil 🙂

susin
19. jún 2012

@ivulik20 no ale zas s tej druhej stranky to ber...ze si aspon uzije oslavu s detmi,a mozno sa aj kupat moze,sice ked kasle neviem....,ale ak ho neboli hrdielko tak sa asi moze,neviem 😀

tamtamka26
19. jún 2012

@susin
@ivulik20
@martija ahojte, píšem len rýchlovku, začala som piecť krpcovi tortu, ale vôbec nemám na to náladu a tak to aj vyzerá. zatiaľ som len porosýpala všetky ingrediencie. keď niečo nerobím s chuťou, tak to nedopadne dobre. dnes len 1. plát cesta na skúšku - tú novú macíkovú formu.... maminu mi dnes nechali v nemocke zase, mám veľmi zlé tušenie, že jej amputujú nohu!!! má cukrovku a to jej vplýva na cievy v nohách. stále na to myslím, neviem si to ani predstaviť! potom už pôjde celkom ku mne bývať, nenechám ju s hentým volom! ten je total v delíriu, ani nevie, kde mama je!! to je hyena, čo? tak dnes som úplne vypľutá, behačky po nemocke, domov pre veci utekať, zase naspäť. a najbližšie dni to isté, budem za ňou chodiť do nemocky.... malý posledné dni otrasne večer zaspáva, 21,30 aj to s plačom, lebo ja mám vtedy robotu na pláne a on mi kazí plány! 😠 púšťa sa stále chodiť, jasné, že sa istí lozením, ale hocikedy urobí pár krôčkov a veľmi sa mu to páči. včera sme vytiahli veeeliký bazén, tak som sa tam s ním dnes šľahla po tých vybavovačkách. šak tieklo zo mňa 😝 veru hodinu sa tam zabavil. čítam, že sa krstíte o 106 😀 ja pečiem tortu na nedeľu ale ani nemám náladu na nejakú oslavu..... 🙄

martija
20. jún 2012

@ivulik20 tak to nemate bohvie co, teda. Na jednej strane dobre,ale na druhej zase cakat, takto ste to mohli mat za sebou. Tak nam potom daj vediet,co nove, ci vam to naozaj odlozili, a na kedy.
@susin tak vam budem drzat palce na tie krstiny, my sme to nastastie v pohode zvladli,ale v pondelok teda dospaval cely vikend,lebo vsak navstevy boli velmi bujare....
@tamtamka26 jooj moja, to teda nemas bohvieco, chuda mama.....keby aspon manzel - otec stal za nieco, moc by ti to pomohlo,ale ked si takto na vsetko sama...ja si to neviem ani predstavit. Mozno to v niecom bude tazsie,ale v mnohom zase jednoduchsie,ked budes mat maminu doma. No ale ta noha! to znie dost hrozivo, neviem si to ani predstavit, mas to fakt tazke.
Super,ze sa ti uz pusta chodit, to uz je na najlepsej ceste. Moj stale nic, za ruky chodi, inak ani krok!
Ja som chcela aspon vanicku na balkon dat 😀 , ked je tak teplo,ale stredny ked je chory, nechcem provokovat,takze nic, parime sa dalej 😒