Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@10andrea12 super dakujem.Vyslo mi to na 2 Juna 🙂 a tebe?
baby kolko novych vas tu je s malinkym poctom prispevkov 😕 😉
lenka001 a simko4 vy ste registrovane v jeden den? 😕 😅 😉
@lennka001 mne na 11 juna
@helenkasabinka ahoj, hej dnes som sa registrovala 🙂
Ja som si robila test v piatok rano a boli tam krasne //, dufam ze to dobre dopadne. Ja pojdem k dokine az v piatok alebo az ten dalsi pondelok asi, lebo si myslim ze je to este zavcasu. Inak ja mam termin 10.juna ...kto ma taky isty? 😀
Inak dobra stranka na vypocet je aj tehotenstvo.academy.sk 😉
No podla tej stranky pregnology mi to vychadza na 9.teho. Ale vsade inde mi pise 10.teho... ale ved to je jedno ...den hore dole. A ako sa inak baby citite?
Ahojte, aj ja sa k vam chcem pridat do sukromnej temy...🙂))
Ahojte dievcence 🙂 . Mali sme mat junove babetko ako vy, nakoniec mame majove, lebo sa mu uz nechcelo cakat. 🙂 Prajem vam krasne tehotenstvo, uzivajte si ho ako len viete, je to krasny cas, na ktory isto nezabudnete. Prajem vam nech vsetko dotiahnete bez problemov do uplneho konca a budete sa tesit z deticiek ako my teraz. 🙂
Ahojte aj ja by som sa rada pridala do súkromnej témy...... 😀
Ahojte tak ako sa citite?? 🙂 mne byva stale na vecer zle ale vzdy to nejako predycham 😀 zatial
@helenkasabinka no vyzera to tak ..a este mame s lennka001 aj rovnaky termin 😲 😵
@simko4 no a hlavne este strasne vela veci povybavovat take drobnosti..tento tyzden saty,uces,licenie,buducy tyzden prepisat musime ist energie co budeme platit v novom podnajme..idem na nechty na nacvik do kostola pre saty pre oblek..oblek pre maleho aj velkeho 😀 treba este dohodnut s Djom pesnicky a taaak no dost 😀
@luciaa86 no verim ti, ja som sa vydavala pred 2 rokmi, ale mam to este stale v cerstvej pamati..pre mna ale bolo najhorsie rozdelovanie a prenasanie kolacov pred, pocas a este aj dva dni po svadbe...to bol nekonecny pribeh! keby som sa mala vydavat este raz, tak by som nakupila horalky, kazdy by dostal jednu a bolo by po probleme 😝
@simko4 ze horalky 😀 no umna toto bude robit svokra a mama chvalabohu 😀 takto rozdelovat...ja nemozem ani uvazovat potom nad takymi vecami lebo mi sa 2 dni po svadbe stahujeme cize ja nembudem mat ani casu lebo v nedelu po svadbe budem musiet balit veci 😀 kokso 😀 setko naraz ozaj a chcela som sa ta spytat nepicha ta v lavom vajecniku?alebo tak na lavo ja neviem ci to je maternicka alebo vajecnik
@simko4 no pre istotu mna teraz tak picha na pravo..tak to bude asi maternica co sa zvacsuje 🙂 mna tiez najviac pobede a na vecer ale iba sem tam...ale mam brucho dost zvacsene a take napuchnute cele...tak aj preto si musim ist dat saty zasa troska poopravit aby som nebola az tak zatiahnuta na svadbe...
@luciaa86 aj ja mam riadne nafuknute brucho, ale ani sa necudujem, lebo striedam sladke, slane a kysle 😀 ty mas zmenene chute? ja zatial vobec, chuti mi zatial vsetko co som mala rada aj predtym, len to jem vo vacsom mnozstve..dufam, ze ma to skoro prejde, lebo takymto stylom sa za chvilu dopracujem na 100 kilo 😖

@lennka001 ja sa tiez chystam v stvrtok alebo piatok tu si mozete vypocitat datum porodu podla datumu poslednej mrchy alebo podla ovulacie ja som si pocitala podla ovulacie lebo podla mrchy by mi nesedel ovulku som mala az na 26 DC tak tu je ta stranka:
http://www.pregnology.com/due-date.php