Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahojte - aj ja sa pridávam - termín mám predbežne 4.6.2011 🙂
Ahojte, tiež sa pridávam do skupiny 🙂 termín vyzerá na 14.06., dúfam, že všetko dobre dopadne.
Baby nechcete niektorá duphaston zohnala som si v lekárni bez receptu a dnes mi ho doki predpisal,na upevnenie plodu tak ak mate zaujem mam balenie naviac 🙂
ahojte kočky, par stranok dozadu som sa tu dočitala o nejakej sukromnej teme- ako to funguje? ďakujem 🙂
@helenkasabinka ahojky aj ja chcem ist do sukromnej dik 🙂
ahojte, ja mam termin 30.5. ale obcas by som vas sem chcela prist pozriet.. ( co ked to bude jun?🙂 ) mozem? 🙂
@l.lara ved ak chces mozem ta dat do nasej sukromnej temy 😉
vezmete aj mna do sukromnej? hm? 😉
Boli ste uz niektora u dokiho na potvrdenie tehotenstva? Neviem sa rozhodnut kedy mam ist.
@helenkasabinka
prave som si citala ze si mala dostat mrchu 29.9....ja tiez. Kedy pojdes k lekarovi. Ja sa neviem rozhodnut ci uz mam ist, alebo mam pockat ... 29.12. 08 som totizto potratila a mam strach aby to nedopadlo aj teraz tak. Prve teho bolo uplne bez problemov, pokial neratam mesiac grcaciek 😀 😝 .... Teraz sa citim fajn, trochu ma picha vo vajecniku, raz v pravom raz v lavom, bolia ma prsia, ale inak vsetko ok. Tusim zajtra skusim este jeden test pre vacsi pokoj na dusi. Ale ak sa mam priznat neskutocne sa tentokrat bojim. 😒
ahojte tehulky, my mame doma tiez junovciatko ale 2010, drzim palce aby ste to dotiahli do uspesneho konca a ked chcete nieco vediet kludne sa pytajte 😀 my sme mali termin na 1.6. ale sme tyzden prenasali tak sme po vyvolani narodeny 7.6.
@evulik6 ty si mi nejaka znama, zeby z grafov BT???
@evulik6 ja idem zajtra na sono ,neboj sa bude to v uplnom poriadku a ak chces tak sa pridaj k nam do sukromnej temy 😉
@desmodka jeeeej gratulujeme a zelame vela stasticka a zdravicka 😵 😵 😵
ahojte, aj ja idem zajtra 1x na sono...uz sa neviem dockat 😀
@helenkasabinka jasne, ze chcem..budem poctena..dakujem.. 😵
@simko4 helenkasabinka, ja idem pozajtra na sono..uz sa neviem dockat..dufam, ze bude vsetko ok..
@desmodka dakujeme..🙂
@l.lara ok tam ta tam vitam 😵
@luciaa86 ahoj, tak prve sono mam za sebou, zatial je vsetko ok, srdiecko bije a domov som si doniesla krasnu fotku s machulkou 🙂 ...mala som pripravenych tolko otazok, ale nakoniec som sa nic nespytala, lebo som bola uplne mimo a mala som co robit so sebou, aby som sa tam nerozrevala 😅
...vlastne este stale som z toho nejaka vykolajena,slzy v ociach, takze do roboty uz dnes nepojdem ..to som teda netusila, ze ma to takto vezme 😀
buduci tyzden budem. chcela som ist doktorovi tak, aby bolo uz nieco vidiet.
no ale tri tyzdne asi nevydrzim, nech pozrie ci je vsetko tam kde ma byt...
ahojte, tiež sa k Vám pridávam, pred týždňom som si našla dve čiaročky ... môžem do súkromnej? prosím...
Ono to záleží aj od kvality ultrazvuku, aký ma doktor, takže nie každému to vidno rovnako 🙂
@desmodka ahoooooooooooj....jasne ze sa pozname moja... ako sa ti dari? dobre? sem tam som chodila do grafov ale potom som prestala lebo mi uz z toho trosku hrabalo 😀 😀 😀
@simko4 gratulujeeeeeeeem, drzim palce...si ma potesila...ja pojdem buduci pondelok...uz teraz mam zaludocnu nervozitu 😝
@helenkasabinka jasne ze chcem do sukromnej ...ako?

@simko4 mne tiez chuti vsetko mozne a to co predtym 🙂 ale predminulu nedelu to som este nevedela ze som tehotna tak som dostala takuu chut na uhorky kysle s horcicov ze dovidenia 😀 ale musim si davat pozor co zjem lebo ja mam velke sklony k rychlemu priberaniu a po prvom tehotenstve som schudla 30 kil ale uz je zasa 5 hore 😀 tak si musim davat velky pozor