Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@cottoncandy dakujeme velmi pekne.. 🙂
včera sme boli na porade a sme si poriadne vydýchli, všetko je v najlepšom poriadku a teraz sa teším na troška oddychu od lekárov....lebo najblžšie máme až poradňu 15.3. , a teraz máme pokoj aj od krvy a ostatných vecí...ešte teraz 21.veho ideme na 3D ultrazvuk ..tak sa neviem dočkať...aké máte vy novinky? 🙂
dnes sme boli na 3D, všetko je našťastie v poriadku a bude to dievčatko.... 🙂
@bubu84 no veľmi sa tešíme na to 3D , mne už pán doktor robil 2D v kombinácii s 3D pri morfologickom ultrazvuku takže viem už aspoň trošička aké nádherné to je..ale pred tým som tam bola s mamou, tú to rozplakalo ..a teraz sa prvý raz zúčastní aj manžel tak sa veľmi teším... 🙂
@lucia963 gratulujem ..tento rok sa budú rodiť tuším samé baby 😉
@lucia963 ja by som chcela rodiť v ružinove, chceli by sme si aj zazmluvniť lekára..zatial sme mali odporučovaného dr. Papcuna..u koho by si chcela rodiť ty? aký bol prvý pôrod?
@mim111 ahoj ..to bude veľká zmena baby sa musia veľmi tešiť, na chlapáka...my budeme mať dievčatko, ale už som sa stretla aj s tým že kamarátke hovorili že bude mať dievčatko a nakoniec to bol chlapec..tak neviem..ale verím v to že to bude dievčatko 😉 ako sa darí vám?
@janka830
ahoj, teda ty ako zavčasu vstávaš? 😀 , ja mám choré obe baby, tak si pospávame dlhšie..no povedala by som, že baby sa tešia na brata viac ako ja 😀 , ja som sa tešila, že budem mať tri dievčatá, som si nevedela predstaviť, že budem mať chlapca...takže som doktorovi, keď nám to povedal a ukázal, povedala, či je to isté...a on zahlásil, že z tohto už teda dievča neurobíme... 😀 😀 ...inak ešte stále nemám výsledky z amnio...tak tam idem dnes volať.
Držím palce, aby šlo všetko, tak ako má isť a nech máš zdravé dievčatko 😉
prajem všetkým krásny deň
@janka830 ja si lekára nebudem zazmluvnovať,nerobila som to ani pri prvom,len som prišla a odrodila ma lekárka ktorá mala službu,bola inak výborna a veľmi milá,strávila som tam 15 hodín kým som porodila lebo kontrakcie boli no som sa neotvárala,ale potom bolo za chvíločku po všetkom,ani manžel nestihol prísť 🙂
hurá,už mám kúpené 3 kusy ružových dupačiek. 😀
@kaara1980 super, tak pomalicky nakupujes.. 🙂 my po tom 3D, ked sme sa dozvedeli, ze budeme mat chlapceka, tak sme mu aspon modre ponozticky isli kupit, lebo ja som este pred mesiacom neodolala jednym krasnym ruzovym body.. 🙂 neva, tak na doma budu dobre.. 🙂 tak aby malicky v brusku nemal z toho zly pocit..
@bubu84 ja som pri synovi mala 2 ružové košieľky a bol v nich na zožratie.Dala som mu k tomu modré gate,alebo dupačky a bol úplne cool.Aj teraz mu rada kupujem občas červené veci 😀 .Aj zimnú bundu má takú unisex červenú.A malá tiež bude mať po ňom vecičky,takže bude tiež fungovať v modrom 😉 .
@kukujka ano,chceli sme toto meno už pri prvej dcérke ale nebola v kalendári tak sme dali Bianku ale konečne je v kalendári aj Liliana tak sa tešíme 🙂
@bubu84 no tesco vecičiek budeme mať určite najviac ale rada pozriem aj v H&M par vecí
@kaara1980 neviem prečo ale v C&A sa mi nikdy nepodarilo nič kupiť iba ak tehotenske veci pre mna
ešte vyhrať v loterii a bude všetko ok 🙂
Dnes ma dosť bolelo bruško a ťahali kríže,take divne tlaky, môžu to byť ako sa hovorí nejakí poslíčkovia? potom som si musela ľahnuť no a po takej hodinke ma to trošku prešlo,ale ma to trošku vystrašilo.. ☹

@janka2504 dakujeme velmi pekne.. 🙂 to aj mi sme sa nevedeli dockat dalsej navstevy u lekara, ktora mala byt az 28.2., tak sme sa rozhodli objednat na 3D, aby sme uz vedeli ci to bude chlapcek alebo dievcatko..naozaj to stoji za to..hlavne manzel mal z toho krasny zazitok.. 🙂