icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
18. feb 2011

@mim111 jaj,tak pipík sa nedá len tak prehliadnuť 😀
@lucia963 však ja mám ten istý problém.Teraz nad tým moc uvažujem.Pri Jakubovi som nabehla do vyhliadnutého obchodu a nakúpila všetko čo som potrebovala jedným vrzom a mala som po probléme

kaara1980
18. feb 2011

@lucire tak to sme teda dve.A dosť čo mám celé tehotenstvo opuchnutú sliznicu a ledva fučím,ešte mám 2x nádchu.Ale takú mesačnú. 😠

lucire
19. feb 2011

@kaara1980 kamarátka mi poradila nejaké homeopatiká Paragripe idem sa na ne opýtať snád trochu zaberu 😢 Ešte som si nikdy nedávala homeopatiká som teda zvedavá....

kukujka
19. feb 2011

@lucire ja som tiez v homeopatika neverila ,ale pred mesiacom som bola chora a kamoska mi ich nanutila coryzalia sa volali take na cmulanie boli uz po troch hodinach som citila,ze sople odchadzaju brala som ich 4 dni tri krat denne a vsetko ma preslo

lucire
19. feb 2011

@kukujka no to by som bola aj ja rada keby zabrali...snáď mi v lekárni poradí ktoré si zobrať lbo ma štípe v hrdle aj nádchu mám...v noci nič nenaspím ☹ a to aj malé kope ako divoké akoby to nestačilo všetko 😖

kukujka
19. feb 2011

@lucire ja by som ti radila tie co som mala ja coryzalia ,ale v lekarni ti urcite poradia najlepsie.ach aj by som chcela aby drobec kopcoval citim len slabe tukanie ked lezim

lucire
19. feb 2011

@kukujka no veď sa popýtam a možno zoberiem ktoré budu mať 🙂 ...
ja teda od začiatku citim dosť výrazné kopance možno to je podla toho kde je krpček uložený...ja mamaj placentu na prednej stene a keď ma kopne akoby už chcelo vyskočiť uplne dole cítim výrazne pohyby a tiež hlavne keď ležím
Asi je tvoje kludnejšie 😉 Môj prvý syn tiež kopal riadne a teraz ani neusedí 😠

kukujka
19. feb 2011

@lucire ja mam placentu vpredu a povedali mi,ze preto tak slabsie citim ale asi je to u kazdej zeny individualne hlavne,ze sa hybe

lucire
19. feb 2011

@kukujka určite, niekedy reaguje aj na to čo zjem...tak ktovie hlavne, že je všetko v pohode

kukujka
19. feb 2011

@lucire zevraj drobci hlavne na sladke reaguju lebo glukoza rychlo prejde cez placentu a potom maju vela energie

kaara1980
19. feb 2011

@lucire presne tie som aj ja jedla,keď ma pred 2 týždňami skolila nejaká viroza.Pomohli mi a do nosa si dávam aspoň na noc pinosol.

kaara1980
19. feb 2011

@kukujka ja mám tiež placentu vpredu a nízko položenú.Ale čo ja mám v bruchu za futbalistku,tak ani sama nechápem.Ale častejšie kope do vnútra ako von na brušnú stenu.A až tak nad lonovou kosťou 😀 .Syn bol lenivejší,ten sa len tak trošku hmýril,takže nemaj boja.Každé dieťa je iné 😉

kukujka
19. feb 2011

@kaara1980 moj drobec je asi lenivy ale hlavne,ze sa hmiry vzdy ma ukludni ked sa trosku pohne

kaara1980
19. feb 2011

@kukujka však to je najhlavnejšie. 😉 potom keď mu bude tesnejšie,tak budeš viac cítiť pohyby

kukujka
19. feb 2011

@kaara1980 urcite si potom drobcove kopance riadne uzijem.meno pre princeznu este nemate vybrate?

kaara1980
19. feb 2011

@kukujka ale nie,lebo ja chcem iné ako budúci otec.Tak sa nejdeme dohodnúť 😠 .Vy máte aké vybrate?

kukujka
19. feb 2011

@kaara1980 A ake su tie dve mena co sa neviete dohodnut?my mame pre dievcatko liliana a pre chlapceka radovan

kaara1980
19. feb 2011

@kukujka Lilianu som chcela,keď som Jakuba čakala. 😉 .Ale bol chlap,tak nič.Teraz ja chcem Alžbetu,Kláru alebo Simonu.On chce Katarínu alebo Luciu.
no,ododnes som teta.Švagriná dnes cisárom porodila syna Dávida Leonarda.2980g 48cm.Termín mala 26,ale ráno jej odtiekla plodová voda a kedže bol malý zle otočený,rovno šla cisárom.A po porode došiel za ňou primár,nech sa nezlakne,ale melého porezali skalpelom.Na nožičke našťastie a len škrabanec,úžas 😠

kukujka
19. feb 2011

@kaara1980 gratulujem k synovcovy chuda male esteze je to len na nozicke.este mate cas dohodnut sa na mene

kukujka
19. feb 2011

niesu tu take co uz boli na 3d sone a mali placentu vpredu???som objednana na 8 marca a pocula som,ze pri placente vpredu je babo malokedy dobre vidno.je to naozaj tak?

helenkasabinka
19. feb 2011

@kukujka ahoj ja som bola na 3D v 22tt podla sona to bolo 21tt mam placentu vpredu od zaciatku a malinkeho bolo nadherne vidiet na sone aj dvd mame,takze to nie je pravda 🙂 kuk moj album z 3D sona a sama uvidis ,ze nie je to tak 😉

kukujka
19. feb 2011

@helenkasabinka jeeej krasne ho bolo vidno si ma potesila

helenkasabinka
19. feb 2011

@kukujka takze zazitok budete mat krasny 😉 😵

helenkasabinka
19. feb 2011

@kaara1980 kokso to je ina sila 😕

kukujka
19. feb 2011

@helenkasabinka dufam,ze ano lebo na poslednom sone kde bol aj priatel so mnou nas len zbytocne vylakali takze verim v to ,ze 3d sono bude len pekny zazitok

somewhere_33
19. feb 2011

Ahojte, nechysta sa niektora z vas nahodou rodit na Antolskej ?

lucire
19. feb 2011

@kaara1980 tak mi v lekárni odporučili ešte jedny homeopatiká...homeogene...na bolesť hrdla len aby to rýchlo zabralo, všetko ma páli ☹

kaara1980
19. feb 2011

@kukujka ďakujem...no však ešte času dosť.Na dačom sa predsa musíme dohodnúť 😉
@helenkasabinka to teda je,Ja len dúfam,že to bude bez komplikácií.Inak úžas,si neviem predstaviť,že by ho porezali na tvári,hlavičke atď.
@lucire kým ti to nezíde na priedušky alebo nemáš horúčky,tak je to v podstate ako tak fajn.želám Ti rýchle uzdravenie 😉

kaara1980
19. feb 2011

@somewhere_33 Ahoj,ja by som mala rodiť na Antolskej.Ale ako to tam chodí,nemám šajnu 😒

somewhere_33
19. feb 2011

@kaara1980 ahoj 🙂 no to nemam ani ja sajnu, len co mi kto povie alebo sa docitam tu na fore. Kedy mas termin ? Ja medzi 6 a 12 jun.