icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
19. feb 2011

@somewhere_33 ja mám až 19teho júna.Ja som tiež čítala diskusiu o Antolskej tu na koníkovi.Ale mám z toho všetkého pocit,že si ju chvália.Len niekto napíše,že je dobré zazmluvniť si lekára,niekto že aj keď ho nemal,tak všetko bolo ok.Len na sestričky sa občas sťažujú 😒 tak dúfam,že sa vyhnem tím rafikám

ekia
19. feb 2011

No baby, aj ja som sa narodila cisárskym a zarezali mi na tvári do líca ale to bolo pred 30-timi rokmi, jazvu mám doteraz..
Myslela som si že v dnešnej dobe sa to už nestáva. Maleho som rodila cisarom a pravdepodobne aj druhe pôjde takto, tak dúfam že sa nič podobne nestane 😖

somewhere_33
19. feb 2011

@kaara1980 presne tak, je tazke sa rozhodnut, kamoska mi povedala ze ak pojde s nou manzel k porodu tak si nebude zazmluvnovat, vraj su tam vsetci v pohode uz tam raz rodila, ak vsak manzel nepojde pre istotu si zazmluvni.

kaara1980
20. feb 2011

@somewhere_33 vraj keď máš doprovod,tak sa v každej nemocnici k tebe správajú inak ,ako keď si tam sama.Takto majú svedka.Ja nahováram tiež toho mojho,ale nechce ísť.Strachopud,hlavne že kukáva také morbídne horory a bojí sa porodu 😝

kaara1980
20. feb 2011

@ekia tak to pekne....mne ani vo sne nenapadlo,že sa niečo také vobec stáva. 😒

somewhere_33
20. feb 2011

@kaara1980 nastastie moj ide 🙂) aj ked sa boji ale predsa len ide do toho 🙂

lucire
21. feb 2011

@ekia jaj človek niekedy nemyslí na také veci ale asi aj v dnešnej dobe je všetko možné 😅 . Inak aj ja som rodila cisarákom svoje prvé a teraz asi aj to druhé 😒 asi by som sa bála prirodzene rodiť....no na druhej strane mám strach aj z tochto pôrodu....

lucire
21. feb 2011

@kaara1980 aj ja som pri prvom mala manžela,ale nakoniec na sálu ho nepustili keď mi robili akutne cisarák...ale inak dovtedy kým tam bol manžel tak boli všetci milý a tak..

kaara1980
21. feb 2011

@somewhere_33 tak to máš potom super,ten moj je strachopud.Chlapi si totiž myslia,že oni stoja v predu,a kukajú medzi nohy.Hádam ho ešte ukecám
@lucire ale už len ten pocit,že tam niekde blízko je,aj to žene pomože 😉

lucire
21. feb 2011

@kaara1980 to určite pomôže...ale ten môj bol pri mne len psychická podpora lebo inak nevedel čo robiť 😖

mrepanova
21. feb 2011

@jankam76 Ahoj, ak si dobre pamatem tak dnes mas 3D/4D ? Daj vediet ako bolo a ako vysli fotecky... Ja sa uz neviem dockat buduceho pondelku 😀

mrepanova
21. feb 2011

Ahoje baby. pripajam sa do Vasej debaty. Moj manzel zo zaciatku nechcel ani len pocut ze by mal byt pri porode (tiez si myslel ze sa ma kukat medzi nohy) 😀 No teraz uz ako tak povolil, ze ak nebude v robote alebo na sluzobke ze pojde. Ale pre istotu mam rezervu. Bud pojde so mnou moja mamina, to viem ze sa mozem 100% spolahnut ale keby sa stalo ze by bola v tom case na dovolenke tak moja svagrina. Tak hadam naskoncim na koniec sama 😒 Len co sa tyka svagriny sa bojim aby po takom zazitku chcela mat este deti 🙂

kaara1980
21. feb 2011

@lucire
@mrepanova
podľa mňa na porode nieje nič strešné.Teda pokiaľ nie sú komplikácie a neťahá sa príliš dlho (tak ako som porodila syna po 20tich hodinách)Tiež som bola vystrašená zo všetkého,ale akonáhle bol malý na svete,tak už som mala hlavu úplne inde.Naozaj,zlomok sekundy a už zabudneš 😀 .Myslím,že aj muž to tak vníma ,teda pokiaľ nieje taký zadubenec a nevšimne si dieťa ale len krv na ňom a maz 😒

somewhere_33
21. feb 2011

@kaara1980 jasne ze pomoze, snaz sa ho presvedcit 🙂

kaara1980
21. feb 2011

@somewhere_33 snažím sa,už idem na to aj psychologicky 😠 .Však koľký to zvládli a on je taká padavka?

mrepanova
21. feb 2011

@kaara1980 Tak to to je moje prve babo takze chvala bohu neviem do coho idem,ale uz teraz sa bojim...a to nechcem vediet aka budem vyplasena par tyzdnou pred porodom 🙂
Ja som mojmu jednoducho povedala, ze ho pri porode potrebujem ako oporu a ked ho vedel urobit tak ho moze ist so mnou aj odrodit...

jankam76
21. feb 2011

@mrepanova Ahoj. Áno dnes podvečer. Napíšem. Aj ja som mala manžela pri pôrode a dokonca bol potom ako hviezda aj v novinách, robili s nami rozhovor do My ŽN. Môžem povedať, že to bolo perfektné. Len ten pocit, že je pri mne ma neskutočne ukľudňoval. Vlastne mi len utieral čelo, no po psychickej stránke sa to nedá popísať ako mi pomohol. Dokonca máme nechtial natočený celý pôrod /lebo som mu dovolila fotiť, no tak sa to rýchlo zvrtlo, že mal bližšie kameru, tak natáčal. Nie sú tam žiadne krváky, žiadne kriky...naozaj sa tatinovia nemusia báť. Tam ako stoja, pri hlave maminky, je to normálne/.

bubu84
21. feb 2011

ahojte dievcata.. 🙂 ja som povedala manzelovi, ze ked bude chciet byt pri porode budem rada, ked nie, nebudem ho urcite prehovarat... uvidime, ako sa rozhodne 🙂

bubu84
21. feb 2011

@kaara1980 ahoj.. a v tom Samo kociky mali aky vyber? aj my tam planujeme ist, ked budem zdrava, bo som bola dnes znovu na kontrole a stale mam zapalene hrdlo, zajtra idem na vyter, tak uvidime.. uz vyse 2 tyzd. som doma na PN ☹

bubu84
21. feb 2011

@lucire ahoj.. dufam , ze uz je lepsie..

bubu84
21. feb 2011

@kukujka tak tomu ver, na 3D mal nadherny zazitok hlavne moj manzel, len stale jajkal, jojkal.. 🙂 a povedal, ze by sme aj kazdy tyzden mohli chodit 😉

kaara1980
21. feb 2011

@bubu84 ahoj,žeby si mala dákeho bacila?hádam nie. 😒
To Samo je taký maličký obchodík.3-kombinácie tam mal vystavené asi 8-10druhov.Podľa toho aký drahý hľadáš.Mal tam aj Casualplay,ale aj lacnejšie.

kaara1980
21. feb 2011

@mrepanova Ale zas báť sa nemusíš.Ak ti mám pravdu povedať,tak ja som porod celé tehu neriešila.Keď mi odtiekla voda,srdce mi bilo ako zvon.Nič tým nevyriešiš,keď budeš riešiť strach 😉 skor ,ako to príde.Neboj nič 😉

jankam76
21. feb 2011

@mrepanova
@kaara1980
@helenkasabinka. Tak kočky sme po 3D. Dnes mal pán doktor deň D. Všetky maminky čo zatiaľ dnes mal, mali placentu v predu. Tak aj ja! A ešte nízko, tak nebolo skoro nič vidieť a drobček nám ukazoval len chrbátik. Ale aspoň sme sa otočili 🙂 , to ma potešilo. A tak nám aspoň na 99,9% povedal, že Maťko bude mať bratčeka 😉 . Keď sa ho predtým opýtal, čo by chcel, tak mu zahlásil, že dvojičky chlapčeka a dievčatko. Tak sa na ňom smial 😀 . Ale potom mu krtko povedal, že sa nehnevá, že sa aj tak teší 😅 . Tak sa musíme preobjedať o 7 týždňov, aby sme mali aj nejakú pamiatku. Podstatné je, že sa drobček hýbal. Neskutočne ma doma ukľudňuje, keď sa necítim dobre, že sme kúpili domáci dopplerov ultrazvuk. PN budem asi až do konca. No tak isto som bola aj s Maťkom- s ním od 8.tt a teraz od 9.tt.Len nech to vzdravý dotiahneme aspoň do 38.tt, iné nič si neprajem 😵

kukujka
21. feb 2011

@bubu84 no ved uz sa aj my na to tesime skoda ze nas az tak neskoro objednali v 27tyzdni

kaara1980
21. feb 2011

@jankam76 tak gratulujem k chlapčekovi 😀 .No ale si ma nepotešila,lebo aj ja ju mám v predu a nízko.Dúfam,že tam nepojdeme v stredu zbytočne.Inak mne malá stále kope ešte aj nejak na dne brucha.Som zvedavá čo mi dr povie,lebo som z toho nejaká nešťastná 😒 .Keď ťa preobjednali,musíš si znova zaplatiť?

jankam76
21. feb 2011

@kaara1980 Nie. Dnes sme neplatili, preto máme prísť nabudúce, keď už bude možné urobiť snímky aj CD. Potom to zaplatíme. Dnes nemáme ani jednu snímku. Ale presne ako píšeš, aj mňa kopká dole. Pri Maťkovi som to nepoznala. Potom napiškaj, ako ste dopadli 🙂 .

bubu84
21. feb 2011

@kukujka tak drzim palce, nech sa babatko pekne ukaze.. 🙂 vsak to je conevidiet.. a co by ste chceli chlapceka alebo dievcatko?

bubu84
21. feb 2011

@jankam76 gratulujem k chlapcekovi 😉

bubu84
21. feb 2011

@kaara1980 to dufam, ze nie ☹ uvidime v piatok, mali by byt vysledky z toho vyteru, co mi bude zajtra robit..
urcite sa tam pojdeme pozriet na tie kociky, kamoska si tam kupila za velmi dobru cenu, este lacnejsie ju vysiel ako cez net.. my urcite nechceme velmi drahy, myslim si, ze tak isto posluzi aj lacnejsi.. 😕