Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka no veď sa popýtam a možno zoberiem ktoré budu mať 🙂 ...
ja teda od začiatku citim dosť výrazné kopance možno to je podla toho kde je krpček uložený...ja mamaj placentu na prednej stene a keď ma kopne akoby už chcelo vyskočiť uplne dole cítim výrazne pohyby a tiež hlavne keď ležím
Asi je tvoje kludnejšie 😉 Môj prvý syn tiež kopal riadne a teraz ani neusedí 😠
@kukujka ja mám tiež placentu vpredu a nízko položenú.Ale čo ja mám v bruchu za futbalistku,tak ani sama nechápem.Ale častejšie kope do vnútra ako von na brušnú stenu.A až tak nad lonovou kosťou 😀 .Syn bol lenivejší,ten sa len tak trošku hmýril,takže nemaj boja.Každé dieťa je iné 😉
@kukujka Lilianu som chcela,keď som Jakuba čakala. 😉 .Ale bol chlap,tak nič.Teraz ja chcem Alžbetu,Kláru alebo Simonu.On chce Katarínu alebo Luciu.
no,ododnes som teta.Švagriná dnes cisárom porodila syna Dávida Leonarda.2980g 48cm.Termín mala 26,ale ráno jej odtiekla plodová voda a kedže bol malý zle otočený,rovno šla cisárom.A po porode došiel za ňou primár,nech sa nezlakne,ale melého porezali skalpelom.Na nožičke našťastie a len škrabanec,úžas 😠
niesu tu take co uz boli na 3d sone a mali placentu vpredu???som objednana na 8 marca a pocula som,ze pri placente vpredu je babo malokedy dobre vidno.je to naozaj tak?
@kukujka ahoj ja som bola na 3D v 22tt podla sona to bolo 21tt mam placentu vpredu od zaciatku a malinkeho bolo nadherne vidiet na sone aj dvd mame,takze to nie je pravda 🙂 kuk moj album z 3D sona a sama uvidis ,ze nie je to tak 😉
@helenkasabinka jeeej krasne ho bolo vidno si ma potesila
@kukujka takze zazitok budete mat krasny 😉 😵
@kaara1980 kokso to je ina sila 😕
@helenkasabinka dufam,ze ano lebo na poslednom sone kde bol aj priatel so mnou nas len zbytocne vylakali takze verim v to ,ze 3d sono bude len pekny zazitok
Ahojte, nechysta sa niektora z vas nahodou rodit na Antolskej ?
@kukujka ďakujem...no však ešte času dosť.Na dačom sa predsa musíme dohodnúť 😉
@helenkasabinka to teda je,Ja len dúfam,že to bude bez komplikácií.Inak úžas,si neviem predstaviť,že by ho porezali na tvári,hlavičke atď.
@lucire kým ti to nezíde na priedušky alebo nemáš horúčky,tak je to v podstate ako tak fajn.želám Ti rýchle uzdravenie 😉
@somewhere_33 Ahoj,ja by som mala rodiť na Antolskej.Ale ako to tam chodí,nemám šajnu 😒
@kaara1980 ahoj 🙂 no to nemam ani ja sajnu, len co mi kto povie alebo sa docitam tu na fore. Kedy mas termin ? Ja medzi 6 a 12 jun.

@mim111 jaj,tak pipík sa nedá len tak prehliadnuť 😀
@lucia963 však ja mám ten istý problém.Teraz nad tým moc uvažujem.Pri Jakubovi som nabehla do vyhliadnutého obchodu a nakúpila všetko čo som potrebovala jedným vrzom a mala som po probléme