icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

mrepanova
22. feb 2011

@jankam76 🙂 a kolko tam stoja? Ozaj nevies ci tie podprsenky na docenie sa vyrabaju aj take vystuzene? Inak musim sa tam ist pozriet, tam som este nebola... No a s tou glukozou, mne ju namiesali...ale na ten test idem az 9.3. takze to bude mesiac co to budem mat namiesane v ladnicke, tak to hadam nevadi

kaara1980
23. feb 2011

@kukujka Jakub bol leňoch,zato často štikútal,takže som cítila častejšie,ako ho chudáčika natriasa, ako samotné pohyby..Inak niekde som čítala,že dieťa v brušku matky prespí aj 20 hodín.záleží aj od toho,ako je dieťa otočené.Hlavne,že cítiš aspoň to mrvenie.Zato teraz mám v bruchu tornádo.Nechápem,ako je malá otočená,ale ja občas cítim,ako mi kope niekde dole a cítim to normálne akoby mi bubnovala v pošve.Nechápem.Dnes ideme na 3d,tak som zvedavá,čo uvidíme 😉

jankam76
23. feb 2011

@mrepanova Ahoj. Veru cenu som nepozrela, lebo mali teraz aj u nás v Lidli, tak som si ešte dokúpila. No čo som mala aj pri krtkovi, tak boli iba nevystužené, čisto bavlnené.. Ale keď budeš mať mliečko, tak si budeš dávať aj tak vložky do podpsenky. Malý mi vôbec neťahal, len som si odsávala. A keď sme chodili na rehabilitácie, tak som si dávala klasickú plienočku, aby som nechodila fľakatá 🙂 .

jankam76
23. feb 2011

@kaara1980 Držím palce, nech sa Vám s ocinom princeznička ukáže 😵 . Potom napíš ako ste dopadli.

kukujka
23. feb 2011

@kaara1980 jeej dnes mas 3d tak si princeznu riadne popozeraj

mrepanova
23. feb 2011

@jankam76 Ja som ich v Lidli videla tiez,ale radsej som si nekupila lebo stale dufam ze mi do porodu este narastu 😅 Lebo ja ich mam stale rovnake, jedina zmena je ze ich mam take zilkate. A to som tak dufala, ze aspon ked budem tehotna budem mat velke prsia 🙂

kukujka
23. feb 2011

@mrepanova mne sa tiez este prsia vobec nezmenili ,ale nestazujem sa lebo ja som pred otehotnenim mala stvorky takze dufam,ze sa ani dako moc zvacsovat nebudu

janula987
23. feb 2011

Ahoj som Janka a tiež čakám drobčeka v júni. Zatial by to mal byť asi chlapček keďže doktorka vraj videla "guľky" ale budúci týžden ideme na 3D sono tak budeme hádam vedieť naisto. Zatial si len kopkáme a je nám spolu výborne 🙂

somewhere_33
23. feb 2011

@janula987 ahoj a vitaj 🙂 my ideme na 3 D zajtra hadam vsetko dobre dopadne a ukaze sa nam 🙂 zatial sa to nepodarilo, kedy mas presne termin ?

jankam76
23. feb 2011

@mrepanova Ja som nemala ani pri Maťkovi nejak väčšie, tak už nerobím duf-duf, a viem, že ,mne ani materstvo na vnady nepomôže 🙂 . Tak som si kúpila moju veľkosť a som rada. Sú dobré.

kaara1980
23. feb 2011

@kukujka
@jankam76
tak 3d bolo super.trvalo to asi 10 minút,ale malá sa nám poukazovala krásne.Ešte sa aj krásne usmiala,mám z toho aj záznam.DR vravel,že dnes sa mu darí na dobré snímky,lebo všetky ženy čo boli na 3d,mali krásne snímky.Som uchvátená.Len ma moj starý nas...,absolútne žiadne nadšenie.Som z neho sklamaná.Ale teším sa,že som videla malú 😀

jankam76
23. feb 2011

@kaara1980 To sa teším. Možno si bol ako autor vedomý svojho "diela" a skrýval pýchu nad svojou kočkou 😵

kukujka
23. feb 2011

@kaara1980 no super,ze sa ukazala tesim sa s tebou dufam,ze aj nas drobec sa potom nebude skryvat.staremu daj par poza usi nech sa tiez vytesuje s toho pokladiku

kaara1980
23. feb 2011

@kukujka ale najskor sa nám pekne poukazovala a potom ako keby nám chcela povedať ,dajte už pokoj, si dala pred tváričku obe ruky a ešte aj nohy....iná gymnastka. 😀
@jankam76 no bodaj by to tak bolo

kukujka
23. feb 2011

@kaara1980 no aspon,ze ich tak nemala hned od zaciatku

kaara1980
23. feb 2011

@kukujka našťastie 😀

leni831
23. feb 2011

@kaara1980 ahoj , nechajte sa prekvapit

leni831
23. feb 2011

@mim111 ahoj boli to presne tri tyzdne,oni tam vlastne na genetike nam dali presny den vysledkov a este dodali ,ze ak budu zle vysledky tak zavolaju skor.tak som cely cas trnula do posledneho dna ale potom sme si vydychli.

kukujka
24. feb 2011

dnesna poradna dopadla dobre vsetko by malo byt v poriadku a este som to aj vyborne postihala je pol osmej a ja som uz doma a este som bola aj v obchode nakupit

kaara1980
24. feb 2011

@kukujka to som rada,aj utz ti robili? 😉

kaara1980
24. feb 2011

@leni831 😉

kukujka
24. feb 2011

@kaara1980 nie len srdiecko pocuvala cez ten pristroj najblizsie sono mam 8marca to bude 3d

kaara1980
24. feb 2011

@kukujka aj tebe pustila srdiečko?mne to ešte dr nerobila,ale 4.3 idem na glukozu a hneď že mi urobia aj poradňu.Len či ma len nevyšetrí len zospodu ako minule 😒

kukujka
24. feb 2011

@kaara1980 ano pustila riadne mu bilo znelo to ako ked koniky behaju 🙂 Ja idem na glukozu o mesiac pytala sa ma ci to zvladnem vypit,alebo to urobia len tak bez toho roztoku povedala som,ze zvladnem no ved uvidim co to spravi,v praci si sem tam beriem krv na hodnotu glukozy je to vzdy kusocek nad normou ,ale na mna je to vyborne

kaara1980
24. feb 2011

@kukujka no ja mám z tej glukozy obavy.Fuj,neviem ako to zvládnem.Pri Jakubovi som to v poho prežila,ale teraz mi je obzvlášť zle zo sladkého.Neviem ako vydržím 2 hodiny 😖

lucire
24. feb 2011

@bubu84 ahoj, ano už mi je lepšie teda sa tak cítim...len asi niečo na tej tehotenskej nádche niečo bude..nos mám plný ale netečie mi z neho...aj tie homeopatiká ozaj rýchlo pomohli až som bola prekvapená 😅

leni831
24. feb 2011

@kaara1980 ja som to nevydrzala nikdy.Vzdy to so mna muselo von.a pri jednom tehotenstve som tam tri krat odpadla tak ma poslali domov.aj mne dnes na poradni spominali glukozu mam z nej obavy,ale co nejako to dopadne ale jedno viem ,ze sama tam nemozem ist

zajo79
24. feb 2011

@kaara1980 zarob si to s citronom

kaara1980
25. feb 2011

@leni831 však prinajhoršom hodím šabľu.Len dúfam,že ak by náhodou,tak ma nepošlú na druhý termín 😖

jankam76
25. feb 2011

@kaara1980 Ahoj. Včera som prešla glukózou. Pri malom som ju zvládla 2x, tearz mi stačilo. Raz ma naplo, ale predýchala som. pomohol čerstvý mrazivý vzduch, na ktorom som hodinku bola.Poradňa dopadla už horšie, a mám sa bať predčasného pôrodu.Takže od teraz len ležať a ležať. Tak PN určite až dokonca. Le vydržať čo najdlhšie...Včera som len nariekala ako malá.