Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka ale urcite sa ukaze, my sme hlavne preto isli na 3D, lebo sa stale nechcel ukazat a na 3D mame na 100% potvrdene, ze budeme mat chlapceka.. hlavne nech je zdrave, to je najhlavnejsie.. tiez by som chcela uz pomalicky zacat nakupovat, len som stale PN a nemam na to sil , zatial sa len tu na nete inspirujem 😉
@bubu84 my teraz riesime kocik mala som vybraty z bazaru mali sme ist pren ale den predtym sa pani ozvala,ze ho nepredava.tak som si vyhliadla novy v obchode trojkombinacia s autosedackou znacka hilux za 330e da sa dat v 60kombinaciach farieb,alebo farebnych kombinacii dohodla som sa s predavackou,ze mi ich napali na cd a doma v klude si vyberiem
@bubu84 ja som zo zh tu ziadny normalny obchod nieje tak som hladala vo zvolene a v banskej bystrici vsetko predrazene a dlhe cakacie doby nakoniec som bola v detve a len tak nahodne som tam jeden odchod pozrela a prekvapil ma vyborne ceny,velky vyber a cakanie na kocik je len cca 3dni
@kaara1980 vsak toto pekne pomaly ho dostanes aj k porodu, najlepsie by bolo keby nakoniec sam chcel 🙂
@somewhere_33 však to... 😀 .uvidíme,či ho ukecám.Ešte mám čas do dňa D
idete niektora kupovat aj nejake hracie kresielko,alebo decku na hranie pre drobcov?co sa vyplati viac?mate s tym skusenosti?bude v tom chciet babo byt?
@bubu84 😉 ,aj keď mám veci po Jakubkovi,aj tak mi bude treba dosť vecí kúpiť
@kukujka ja som mala len hrazdičku a malému sa bohovsky páčila.Ešte sa tiež rozhodnem,čo kúpim,či kresielko alebo podložku s hračkami.Kresielko sa dá využiť hlavne keď ty budeš napr. v kuchyni variť a dieťatko bude hore,tak bude lepšie keď bude pri tebe.Teda,pokiaľ nebudeš mať dáku prenosnú postieľku,alebo dve v byte.A deka je podľa mňa super na stimuláciu vnemov a keď sa bude mimino pretáčať a začínať loziť,tak ho to perfektne zabaví.Ja dúfam,že budem mať dosť penazí,aby som kúpila oboje.Alebo poprosíme Ježiška na vianoce 😀
@kukujka no vidíš a máš to vyriešené 😉 .Ale ja to nebudem ešte kupovať,tie prve dva mesiace je to myslím zbytočné.Všetko záleží od toho,aké bude dieťa.Jakub bol veľmi málo hore prvé 2-3 mesiace.Stále len spinkal alebo bol nelepený na mojich ,.mliečnikoch,Ale tiež to asi vyriešim tak,že keď malej bude niekto niečo chcieť kúpiť,tak navrhnem toto. 😀
@mrepanova Dnes som bola na námestí, je tam oproti radnici detský obchodík Slniečko, alebo tak nejak. A spomenula som si na teba, majú tam aj ti podprsenky pre maminky 😉 . Bola som pre tú glukózu, tak to je asi tak, že s ma pýtala, kedy idem a keď som povedala, že vo štvrtok, tak som ju mala už namiešanú. Asi keď si ju kupovala skôr, tak si ju budeš rozmiešávať sama.

@jankam76 ja som platila už keď som bola na morfo,tak som platila hneď aj 3d.Ty nie?Inak ja ani nechápen ako je vobec otočená.buď ma kope (ako teraz)nejak do vnútra,alebo cítim kopance a šteklenie súčasne pri ľavej aj pravej časti panvovej kosti (neviem ako to opísať) 😒 .no,pre istotu otecka upozorním,že je možné,že veľa na 3d vidieť nebudeme 😉