icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kaara1980
21. feb 2011

@jankam76 ja som platila už keď som bola na morfo,tak som platila hneď aj 3d.Ty nie?Inak ja ani nechápen ako je vobec otočená.buď ma kope (ako teraz)nejak do vnútra,alebo cítim kopance a šteklenie súčasne pri ľavej aj pravej časti panvovej kosti (neviem ako to opísať) 😒 .no,pre istotu otecka upozorním,že je možné,že veľa na 3d vidieť nebudeme 😉

kaara1980
21. feb 2011

@bubu84 držím palce nech sa čím skor vyliečiš 🙂 .
Ja som tiež názoru,že drahý kočík je zbytočnosť.Keď sa ti má pokaziť,tak sa ti pokazí aj drahý.Akurát keď sme boli v tom Samo,tak tam boli reklamovať Cortinu

kukujka
21. feb 2011

@bubu84 hlavne chceme aby bol drobcek v poriadku aj vybavicku mame v univerzalnych farbach nakupenu tak uvidime ci sa nam ukaze alebo bude chciet nadalej zostat prekvapenim

bubu84
21. feb 2011

@kaara1980 dakujem velmi pekne, dufam, ze to uz coskoro prejde..
No vsak to, pokazit sa moze aj drahy kocik, kolegyna robila v jednej predajni s kocikmi a vraj mali viac reklamacii na drahe kociky ako tie lacnejsie.. 😒

bubu84
21. feb 2011

@kukujka ale urcite sa ukaze, my sme hlavne preto isli na 3D, lebo sa stale nechcel ukazat a na 3D mame na 100% potvrdene, ze budeme mat chlapceka.. hlavne nech je zdrave, to je najhlavnejsie.. tiez by som chcela uz pomalicky zacat nakupovat, len som stale PN a nemam na to sil , zatial sa len tu na nete inspirujem 😉

jankam76
21. feb 2011

@bubu84 Ďakujem pekne a skoré uzdravenie.

bubu84
21. feb 2011

@jankam76 dakujem..

kukujka
21. feb 2011

@bubu84 my teraz riesime kocik mala som vybraty z bazaru mali sme ist pren ale den predtym sa pani ozvala,ze ho nepredava.tak som si vyhliadla novy v obchode trojkombinacia s autosedackou znacka hilux za 330e da sa dat v 60kombinaciach farieb,alebo farebnych kombinacii dohodla som sa s predavackou,ze mi ich napali na cd a doma v klude si vyberiem

kaara1980
21. feb 2011

@bubu84 no vidíš.Preto sa uspokojím aj lacnejším 😀

bubu84
21. feb 2011

@kukujka je urcite lepsie si kupit novy kocik, je na to predsa aj zaruka a nove je nove..a v akom obchode si bola pozriet ten kocik?

bubu84
21. feb 2011

@kaara1980 urcite aj ja, nebudeme spekulovat som povedala, ze max do 400 eur, to je hranica 😉

mrepanova
21. feb 2011

@jankam76 ked sa drobec nechcel ukazat tak aspon uz vies co to bude. Mam pocit ze pomaly kazdej babe sa ma narodit chlapec. Za posledne 2roky vysetky moje zname maju chalanov no a teraz aj my dve 😀 ale hlavne ze su tie nase deturence zdrave.

kaara1980
21. feb 2011

@bubu84 ja tiež tak,radšej doprajem malej niečo iné 😀

kukujka
21. feb 2011

@bubu84 ja som zo zh tu ziadny normalny obchod nieje tak som hladala vo zvolene a v banskej bystrici vsetko predrazene a dlhe cakacie doby nakoniec som bola v detve a len tak nahodne som tam jeden odchod pozrela a prekvapil ma vyborne ceny,velky vyber a cakanie na kocik je len cca 3dni

jankam76
22. feb 2011

@mrepanova Veď to, len to zdravíčko. Ale podľa všetkých tých kalendárov mi vychádzalo dievčatko a aj sa cítim úplne inak ako pri Maťkovi. Len chuť na jahody mám rovnakú 🙂

somewhere_33
22. feb 2011

@kaara1980 vsak toto pekne pomaly ho dostanes aj k porodu, najlepsie by bolo keby nakoniec sam chcel 🙂

kaara1980
22. feb 2011

@somewhere_33 však to... 😀 .uvidíme,či ho ukecám.Ešte mám čas do dňa D

mrepanova
22. feb 2011

@jankam76 mne vychcadzal od zaciatku chlapec, ale ja som tomu neverila lebo tie moje chute tomu vobec nenaznacovali a aj koly tomu ze v manzelovej aj v mojej rodine sa rodia same baby, ale ked mi to dr na sone potvrdil bola som moc stastna lebo ja som vzdy chcela chlapceka 🙂

bubu84
22. feb 2011

@kukujka tak to je super, tan nech dobre vyberiete.. 🙂

bubu84
22. feb 2011

@kaara1980 ja si tiez myslim, ze teraz bude potrebne nakupit toho viac.. v mojom pripade vsetko, co bude babatko potrebovat.. 😉

kukujka
22. feb 2011

idete niektora kupovat aj nejake hracie kresielko,alebo decku na hranie pre drobcov?co sa vyplati viac?mate s tym skusenosti?bude v tom chciet babo byt?

kaara1980
22. feb 2011

@bubu84 😉 ,aj keď mám veci po Jakubkovi,aj tak mi bude treba dosť vecí kúpiť
@kukujka ja som mala len hrazdičku a malému sa bohovsky páčila.Ešte sa tiež rozhodnem,čo kúpim,či kresielko alebo podložku s hračkami.Kresielko sa dá využiť hlavne keď ty budeš napr. v kuchyni variť a dieťatko bude hore,tak bude lepšie keď bude pri tebe.Teda,pokiaľ nebudeš mať dáku prenosnú postieľku,alebo dve v byte.A deka je podľa mňa super na stimuláciu vnemov a keď sa bude mimino pretáčať a začínať loziť,tak ho to perfektne zabaví.Ja dúfam,že budem mať dosť penazí,aby som kúpila oboje.Alebo poprosíme Ježiška na vianoce 😀

kukujka
22. feb 2011

@kaara1980 no ved to,ze sa musim rozhodnut lebo peniazky na oboje nebudu a velmi by som to chcela prenosnu postielku mat budem ale tu vyuzijem hlavne ked budem chodit k rodicom a kresielko by som chcela na doma nakoniec to poriesim asi tak ,ze si to zaprajem ako svadobny dar

kaara1980
22. feb 2011

@kukujka no vidíš a máš to vyriešené 😉 .Ale ja to nebudem ešte kupovať,tie prve dva mesiace je to myslím zbytočné.Všetko záleží od toho,aké bude dieťa.Jakub bol veľmi málo hore prvé 2-3 mesiace.Stále len spinkal alebo bol nelepený na mojich ,.mliečnikoch,Ale tiež to asi vyriešim tak,že keď malej bude niekto niečo chcieť kúpiť,tak navrhnem toto. 😀

kukujka
22. feb 2011

@kaara1980 tak si mala poslusne babo.do kedy asi vyuzijem to kresielko a decku?

kaara1980
22. feb 2011

@kukujka kresielko záleží od toho,do koľko kíl bude a dieťa,keď začne behať tam už asi neudržíš.Ale deka podľa mňa zaujme aj keď už bude behať.POdľa typu deky.Lebo sú kadejaké.s hračkami,šnúrkami,zrkadielkami.....

kukujka
22. feb 2011

@kaara1980 ty uz mas aj nejaky typ vyhliadnuty?

jankam76
22. feb 2011

@mrepanova Dnes som bola na námestí, je tam oproti radnici detský obchodík Slniečko, alebo tak nejak. A spomenula som si na teba, majú tam aj ti podprsenky pre maminky 😉 . Bola som pre tú glukózu, tak to je asi tak, že s ma pýtala, kedy idem a keď som povedala, že vo štvrtok, tak som ju mala už namiešanú. Asi keď si ju kupovala skôr, tak si ju budeš rozmiešávať sama.

kaara1980
22. feb 2011

@kukujka jaj nemám veru.okukujem kadejaké.Ešte aj v tescu mali nedávno v akcii,ale nemala som nervy obzerať to,lebo najnovšie keď mám ísť na nákup je mi zle a som nervozna ako pes 😠 .Ale pokukám najskor ponuky na nete aby som bola v obraze trochu.

kukujka
22. feb 2011

@kaara1980 no budem musiet v obchodoch popozerat ake rozne druhy su.raz som tu od teba citala ,ze ked si cakala syna tak si pohyby necitila az tak casto.ako to bolo?vsetky tu len pisu aky su ich drobci akcny.moje citim len ako take slabe tukance a len ked lezim