Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Ahojte maminky 🙂
My sme v 24.TT a dnes sme boli v poradni. Doktorko mi až doteraz stále hovoril, že budeme mať chlapčeka. Má úplne new sono, tak to bolo aj vidieť. Drobec sa však otočil hlavičkou dole a dnes som sa dozvedela, že to bude asi aj druhá baba 😀 😀 dobré čo?? Už mám objednaný kočík pre chalana (šedý) 🙂 No sranda...Takže asi nakoniec budeme prekvapení všetci. termín máme 21. júna ......Tak sa drže mamuľky 😉
No ta glukóza aj mna straší, pri prvej dcerke mi to zarobili, 3dcl ledva som to vypila a teraz mi je zo sladkých napojov horšie...
@terinka2004 no sedy kocik mozes mat aj pre dievcatko
glukozu si nezarabate doma?
mne povedala sestricka - glukoza, 250ml vody, citron...a v pohode, celkom mnam
@terinka2004 iiha, tak bude prekvapko .. ale sedy kocik skombinujes s ruzovymi doplnkami.. pripadne ina dievcenska farba.. a hned to mas dievcenske.
horsie by to bolo so mnou..my budeme mat tmavomodry 😅
žienky moje, ja som asi divná ... mne tá glukóza riadne chutila 😉 kúpila mi ju mamka deň predtým, ráno som ju vypila a o 2 hodinky som išla na krv ...
@zajo79 Jasnačka 🙂 Ja sa z toho skôr smejem...život je plný prekvapení. Budem apoň prekvapená 🙂 Držím palce
@terinka2004 tak to poteší,stále to máš 50-50 😀
@zajo79 ja som ju pri synovi normálne ,nafasovala, v nemocnici.Ani som si ju nekupovala.Len sme všetky došli,vypili a čakali.U nás v LM to nerobia normálny gyndoši,ale chodí sa do nemocnice.Tu mi moja dr povedala,že si to mám rozriediť deň vopred v 300ml vody+citron.Ráno mi vezme krv a potom to tam vypijem a musím tam 2 hodiny počkať kým mi vezme krv druhý x.A medzi tým mi urobia aj poradňu.
@benice brrrrr 😕
baby ake mate teraz bruska?mate ich uplne makke,ci niektora aj take pevnejsie-tvrdsie,hlavne v okoli pupku???ja ho nemam uplne makke a vraj ma take byt.....
ja ho mam tvrde. az moc 😅
neskusali ste niektora vypocet pohlavia dietata podla cinskeho kalendara?vyslo to niektorej,ci je to len blbost**?
a tebe čo vyšlo?

@jankam76 Ahoj...hlavu hore...Prečo ti hrozí predčasný porod?Koli tomu,že je placenta dolu?Hádam to nebude také strašné,však inak by ťa poslali do nemocnice.Hlavne veľa oddychuj,aj keď pri dieťati sa to nedá,sama to poznám.Ešte že moj malý chodí do školky.Inak ja som sa dnes riadne naplašila koli výtoku.Zrazu zo mňa vychrstlo za takú lyžicu.Dr mám len do 12tej,tak uvidím či sa to zopakuje,inak pojdem radšej na pohotovosť.Jaj,už nech sme aspoň v 37 týždni,budem kľudnejšia