Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
http://mimino.kvalitne.cz/-kočky,tu je ten druhý graf.Schválom skúste.Mne to vyšlo
Ahoj baby, dnes som tak akurat rozmyslala...kedze sa nam maju narodit deticky v lete myslite si ze staci na noc na spinkanie overal s dlhym rukavom a napr. bavlnena prikrivka? Ja moc do perinky nechcem balit kedze som studeny odchov 🙂 zda sa mi to na leto moc teple a bojim sa aby sa babo nepriehrialo...
Neviem ci som sa to tu uz nahodou napytala, ak hej tak sorry ale posledne dni mam pocti ze trpim sklerozov 🙂
@mrepanova to záleží od počasia,od toho ako bude,aký máte teplý byt atď.Teraz je to nevyspitateľné,v júni može byť 35 ale aj 10 stupňov.To uvidíš sama,keď bude malé na svete 😉 .V terajšej dobe sa nedá nič plánovať.
@kukujka ja som mala Jakuba v auguste a bola riadna zima a stále pršalo.V perinke som ho mala len cestou z nemocnice.Ale doma som ho mávala na nej položeného v postieľke ešte dlho(nebol v nej ,poviazany,),lebo lepšie sa manipuluje s dieťatkom.Teraz perinku už nemám,tak si kúpim aspoň zavinovačku dáku peknú bielu so zaväzovaním,nie suchým zipsom.Inak teraz sú perinky aj moderné,ale nekúpim.Keby som mala ešte tie staré,tak ich využijem...ale kupovať nebudem.
@mrepanova @kukujka ahojte no co sa tyka tej perinky ...z vlastnej skusenosti. Deti som do perinky davala iba ked sme isli na poradnu k Dr. Inak doma boli celi cas bez perinky. Aj s tou prikrivkou to bolo tak ze ako nahlesom ich prikrila hned boli hore.Nezniesli to teplo 😀 Najlepsie sa im spinkalo bud cisto v dupackach alebo v overali na spinkanie. Ked som ich aj prikrila behom 20min boli odkopany 🙂
@kukujka ja mám teraz tú nevýhodu,že neviem čo kúpiť.švagriná porodila pred týždňom,takže naše vecičky ešte využíva najskor ona.A neviem,či mi potom dá aj nejaké jej,či nie...ja som už aj zabudla,čo všetko mal Jakub.Ale mama vravela,že je toho strašne veľa,že nemám kupovať nič.No a ja neviem,čo kúpiť a čo nie 😒

@kukujka ja som čínsky skúšala a vyšlo mi to presne.Ale ešte nejaký graf som si robila,aj to mi vyšlo dievča,ale nepamätám sa ako som ho našla.
ja mám bruško v pohode,ale strašne ma ťahá a keď kýchnem,tak ma po bokoch chytí krč ako keď sme kedysi behávali na telesnej 12minútovku a začalo nás pichať v boku a nie a nie sa nadýchnuť.Ale mňa to boli po oboch stranách.
Kočky,ja sa cítim ako slon.Fučím,nevládzem,v noci nespím,som proste ko.