icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

kukujka
27. feb 2011

@kaara1980 co som zatial pre babo kupovala vecicky tak nikdy nie drahe a uz mam pre neho vsetko oblecenie pre mna bolo skor problem zohnat tehotenske oblecenie za dobru cenu bolo mi vela dat 50e za nohavice,ktore budem nosit len chvilu tak som si v cinaku kupila za 10e,a krasne triscka mam tu z bazaru na mk este aj saty na svadbu som si tu na mk nasla

lucia1181
27. feb 2011

@kukujka ja hladam teraz klasicku zavinovacku,taku obdlznikovu,ta sa mi osvedcila najviac.tie nove na suchy zips som takmer nevyuzila,lebo sa mi z nej deti do minuty vykopali von 🙂.inac ked boli decka v perinke,tak ovela lepsie spinkali,ako ked som ich nechala len tak na volno 🙂

kaara1980
27. feb 2011

@kukujka ja som si jedny nohavice kúpila-teda akože sú od ježiška-v C-A a stáli 30e.Potom som nadávala,lebo som bola doma v Lm a tam v lacnom obchode som kúpila rifle za 12e.Pre malú som zatiaľ kúpila len pár ružových vecí a mama mi kúpila u nich v hypernove v akcii tiež nejaké dupačky a kabátiky v ružovom.A svadobné šaty si mala tehotenské,či si sa vydávala ešte s malým bruškom?

kukujka
27. feb 2011

@kaara1980 svadbu ideme mat 4.4 a saty niesu klasicke svadobne su jednoduche lahucke biele s tristvrtovym rukavom a je k nim masla pod prsia tu budem tak nabok zaviazanu som chcela svadbu az ked sa malicke narodi,ale neda sa je to zlozite musime to stihnut este pre tym

kaara1980
27. feb 2011

@kukujka no my sme tiež chceli ešte kým sa malá narodí,ale asi nestihneme.Najhoršie je,že je mi zbytočné dávať si trvalé bydlisko v BA ak sa budeme budúci rok brať.Meniť občiansky a behať po úradoch 2x za 365dní sa mi nechce.Tak mám trvalý pobyt v LM a teraz neviem ako to bude s vybavovačkami po narodení malej 😒

kukujka
27. feb 2011

@kaara1980 ja sa musim vydat lebo by bol v rodnom liste pisany otec dietata moj byvaly

kaara1980
27. feb 2011

@kukujka aha,ešte ti plynie tá doba po rozvode?ja som našťastie vydatá nebola,takže s malým problém nemám.Jeho otec je len v rodnom liste,ale priezvisko som mu dala svoje.

kukujka
27. feb 2011

@kaara1980 ano este plynie ta doba vydavcala som sa mlada a sprosta zatajil mi vsoje dlhy (bola to dokopy suma vyse miliona sk)potom mu to zacal exekutor z platu stahovat,dala som kvoli nemu vypoved a odisla do zahranicia spolu s nim za pracou malo to byt iste jeho sestra tam pracovala a slubila,ze pracu mam prisla som tam praca samozrejme nebola od sloveniek co tam boli som sa dozvedela,ze jeho sestra ma tam dotiahla aby nas rozdelila,zacala byvaleho vlacit kazdy vecer po baroch a hovorit mu o mne hluposti,veril jej vsetko aj to,ze som ho zevraj podvadzala ja som zatial kazdy vecer sedela doma vydrzala som to tam 3mesiace ked som predtym chcela aj odist schoval mi pas potom mi ho vratil a odisla som uplne bez penazi a bez platneho cestovneho listka podarilo sa mi tak dostat z grecka na slovensko odvtedy som s nim uz nikdy nechcela nic mat asi tak v skratke som stastna ,ze som spoznala terajsieho partnera velmi mi pomohol v tom najtazsom

mrepanova
27. feb 2011

No my sme to vsetko tak pekne stihli, ja som dva tyzdne po svadbe zistila ze som tehotna 🙂

Co sa tyke tych zavinovaciek, ja mam tiez iba jednu. Ma vyberatelnu kokosovu vlozku takze je dost pevna,ale tiez je na suchy zips. Nam ju kupila svokra,ale musim povedat ze sa trafila do mojho vkusu,takze som spokojna.

A co sa tyka toho obliakania babatka na spinkanie cez noc. Dajme tomu, ze mam v izbe cez noc 20-25 stupnov a otvorene okno, staci iba overal a bavlnena prikrivka? Zo zaciatku asi aj daka tenka bavlnena ciapocka kedze bude otvorene okno,ci?

kaara1980
27. feb 2011

@kukujka tak to máš veru ťažké.Ale dúfam,že teraz ťa čakajú len pekné dni.My sme ostali sami kým som bola ešte tehotná.Ocinko si hned našiel náhradu a ani sa nesnažil aby náš vztah pokračoval.tak sme ostali sami,naštastie mi rodina pomohla.A potom som spoznala terajšieho priateľa,cez net.Najskor sme si len písali,ale potom k nám došli lyžovať a stretli sme sa.Chcel ma aj s ročným dietatom.A tak sme tu 😀 .žiadny vzťah nieje idealny,ale už som sa poučila a chlap,ktorému na tebe záleží sa dá rozpoznať ľahko

kukujka
27. feb 2011

@kaara1980 jedine co ma mrzi je,ze som sa nerozviedla skor uz rok som s nim nezila a az po roku som sa rozviedla mala som to urobit hned.no hlavne ze teraz uz mam uzasneho partnera a tesime sa na nasho drobca na nicom inom uz nezalezi

kaara1980
27. feb 2011

@mrepanova to by malo stačiť a pokial nebude v miestnosti prievan a postielku nemáš pri okne,tak čiapočku dávat nemusíš.Zistíš sama,podla toho či bude dietatko spotené či studené. 😉

mrepanova
27. feb 2011

Baby neviete v akom obchode sa da kupit nieco taketo?

kaara1980
27. feb 2011

@kukujka ja zas občas rozmýšlam,prečo som neodišla skor...ale zas by som nemala Jakubka.Nech je jeho otec akýkoľvek úd,som šťastná že mám syna 😀 .Asi to tak malo byť a každý koho nám osud prihrá do cesty,má v našom živote význam a naučiť nás niečomu.Ja sa držím toho.A tiež,nebyť toho,že som ostala sama a tehotná a na rizikovom,nikdy by som nešla na net cez mobil a nestretla človeka,ktorý ma podržal nad vodou a urobil ma šťastnou 😀

mrepanova
27. feb 2011

@kaara1980 vdaka za radu, babo bude asi tak 3m od okna, takze by to malo byt ok aj bez tej ciapocky

kaara1980
27. feb 2011

@mrepanova jej,čo to je?som také ešte nevidela.to má spodok zašitý?

mrepanova
27. feb 2011

@kaara1980 nie, na spodku je to sirsie a je tam gumicka. Ja mam iba jeden ks zo zahranicia,ale chcela by som este jeden a tu som to este nevidela. Odporuca sa to na spanie pre letne babatka,ak je moc teplo tak iba sa to da na telo alebo mozes dat pod to body. je to taka sikovna vecicka, nemusis nic odopinat a ak je fakt moc teplo tak babo sa vlastne aj vetra tym ze v tom neni uzavrete. Je to 0-6mes
Tu som to zastial nasla iba na bazare,ale koly jednej veci sa mi to neoplati objednavat...

kaara1980
27. feb 2011

@mrepanova tak v tomto ti nepomožem veru,ešte som to nevidela

kukujka
27. feb 2011

@kaara1980 hlavne je,ze sme teraz stastne

lenkasan
27. feb 2011

@mrepanova Je to značka GERBER...poznám to z USA,ale videla som túto značku aj na mmb.Skús pozrieť.. 😉

mrepanova
27. feb 2011

lenkasan@ Dakujem za radu. Mne sa nejedna o tu znacku, ten jeden co mam neni GERBER. Na bazare som uz kukala,ale nasla som iba ruzovy a ja cakam chlapca

kaara1980
27. feb 2011

@kukujka 😉

adka.m
27. feb 2011

Ja som glukózu pila v stredu a v piatok som už mala výsledky chvalabohu mala som ich dobré, ale čo ma zarazilo ako som si tu čítala od vás skoro každá ešte len na glukózu ide a už ste 25 - 26 tt a mne ju dal vypiť 23 tt. Nebola som niako skoro na tom?

mim111
27. feb 2011

@mrepanova
ahojte všetky
bože 20-25 stupňov? V lete? To ti závidím ☹ My bývame na 7.poschodí a v lete je u nás cez deň tak 35, večer a v noci 28-32...to je taká naša normálna teplota, my už sme zvyknutí, tak dúfam, že aj krpček si zvykne - takže zavinovačky ja moc neriešim....
@kaara - sme nabehli do Hypernovi v pondelok v LM, ale už tam nič moc nebolo-tak ešte pre dievčatká...takže nemáme stále nič 😒

bubu84
27. feb 2011

@adka.m ja idem zajtra a som v 24 tt 😒 , ale snat lekar vie najlepsie kedy ake vysetrenia robit.. a mam z toho hrozu.. lebo ja sa pravidelne dost skoro rano budim na hlad..

kaara1980
27. feb 2011

@mim111 no ahoj...predsa len akcie bývajú už od stredy,tak už asi všetko popredávali.Ja som zvedavá,čo mne mama kúpila 😉
@adka.m to asi záleží od doktorov.ktovie 😉

adka.m
27. feb 2011

@bubu84 Neboj to zvládneš ja tiež ráno keď vstanem tak hneď rozmýšľam čo idem jesť, ale keď tu sladkú vodu vypiješ tak na jedlo nebudeš ani myslieť 😅 Keď som to pila v prvom tehotenstve tak som to vypila, ale predýchavala a teraz mi doktor povedal nech si tam vystískam šťavu s jedného citróna a v pohode som to vypila skús to tak s tým citónom je to omnoho lepšie 🙂

adka.m
27. feb 2011

@kaara1980 no len dúfam, že vie čo robí a tie výsledky nemám skreslené 😔

kaara1980
27. feb 2011

@adka.m ale pochybujem,však hádam vedia čo robia.hlavne že je všetko ok 😉

mim111
27. feb 2011

@kaara1980
no asi , boli sme tam v pondelok večer 😒 😒
som si čítala o tvojom sone, teším sa, že malá sa ti krásne ukázala, inak môj mm, tretie dieťa chcel strašne a teraz to bude dokonca syn a tiež to na 3D nejak neprežíval, ale on je proste taký, tak celkovo sa teší, povedala by som, že od začiatku to prežíva viac ako ja, aj keď tak chlapsky...ale tam ho to nejak neoslovilo, zato baby si to užili 😀
inak, bude Lucka? už si povolila?