Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@bubu84 držím palce, to zvládneš...ja idem až 16. marca, mám prísť ráno nalačno a predtým si z lekárne vyzdvihnúť už zarobenú gebuzinu, ale mám si so sebou priniesť tiež aj citrón, tak to hádam nebude také zlé, mne ešte lekárka poradila, aby som deň predtým nejedla veľa sladkého, ale dala si radšej niečo slané... názory sú rôzne, väčšinou to nikomu nechutí, ale stretla som sa aj s názorom, že to bolo fajn a chutilo to ako veľmi sladká šťava z kompótu...ja si myslím, že s tým asi nebudem mať problém, keďže mi teraz extrémne chutí všetko sladké, ale ktovie🙂
Ahoj vsetky, dnes ideme na 3D/4D, som zvedava ci sa krpec ukaze...vecer napisem
akosi mi to tu vela krat nebehlo 🙂
No tak ja som akurat dosla z toho 3D. Krpec sa nam neukzal, hlavickou bol zaboreny do placenty a k tomu ju mam este moc hrubu. Tak nas preobjednali za 5tyz. A kedze je krpec cele tehotenstvo tak nalepeny na placente tak sme sa s panom dr. dohodli ze ak sa to nebude dat ani na buduce tak urobi vsetky tie meranie organov, pupocnej snury atd.
Ale aspon mi potvrdil, ze pipik neodpadol 😀
Baby, neviem, či ste sa tu už o tom bavili, ale chcem sa spýtať, či niektorá z vás už chodí na cvičenia pre tehotné a aké máte s tým skúsenosti? Oplatí sa chodiť pravidelne, alebo stačí párkrát (odkukať správnu techniku) a potom sa dá už cvičiť aj doma? 🙂
@cottoncandy ahoj no ja chodím na cvičenie pre tehotné do ružinova na to skupinové..a myslím že sa oplatí tam zájsť, poisťovňa ti prepláca 4cvičenia a myslím že je to v pohode..neni to príliž náročné 🙂 ja idem zajtra už na posledné..🙂
@janka830 ja pôjdem najprv skúsiť asi na Kramáre, ešte neviem... a ty chodíš na cvičenie priamo do nemocnice alebo niekam inam? 🙂 Keď ideš teraz posledný raz, potom, budeš cvičiť doma? Ja presne neviem, čo mám od toho cvičenia očakávať...niektoré moje kamošky chodia na klasické cvičenie k pôrodným asistentkám alebo do nemocníc, iné radšej na brušné tance, gravidjogu, plávanie alebo cvičenie na fitloptách, tak trochu sondujem, lebo ja neviem, ktorým smerom sa vybrať🙂
@cottoncandy ja chodím normálne do nemocnice na skupinové cvičenie...celkom sa mi to hodí lebo nie som z BA ale z okresu Senica a tu také možnosti na okolí moc nie su a toto je raz týždenne takže to neni pre mňa až také hrozné...hej plánujem cvičiť doma aj keď neviem či sa k tomu dokopem 🙂 tiež som chcela ísť na to plávanie a cvičenie čo si hradíš sama to je niekde na záhradnickej aj ale robia to tam takým štýlom že je to vždy v piatok ale nie každý len keď sa nazbierajú min. 3..raz som tam volala vo štvrtok a ešte nevedeli či to bude, takže je to skorej pre baby ktoré sú z BA.. brušné tance znejú super 🙂 inak aj tam cvičíme väčšinou na fitlopte 🙂
Ahojte dievcata....aj ja cakam v juni 16 🙂
@moti1 ahoj🙂
@janka830 ja som si fitloptu aj kúpila, len potrebujem nakopnúť a odkukať, ako na to...
@cottoncandy ahoj, ako sa mas?, ja sedim s nozkami hore 🙂 maly kope a kope 🙂 a ja sa vytesujem a vytesujem
@cottoncandy tak na tých cvičeniach toho obkukáš veľa, to ti tam stačí zájsť dva razy 😀 neni to nič ťažké, ja mám tiež doma fitloptu len som sa do toho nedokázala dokopať ale asi budem musieť 🙂
@cottoncandy aj ja som si kupila fitloptu, a na nete najdes plno videi ako cvicit na fit lopte, dokonca aj tyzden po tyzdni

@adka.m niekedy to byvalo uz zarobene z lekarne, a to bol iny hnus. takto s citronom je to celkom fajn.