icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

terinka2004
2. mar 2011

😉 @bubu84 aaaaale kdeže všetko...tiež len bodiky a nejaké dupky...Ale kočík je už na ceste, perinku, mantinel do postielky 🙂 a....to je asi tak zatím všetko 🙂 Pozerám, že sme na tom rovnako ja som doma síce už druhý mesiac na PN, pretože som krvácala v 14TT, tak už nechcem nič riskovať. Mám však zlý ocit z toho, že sa skoro vôbec nehýbem, takže od zajtra tá JOGA 🙂 Držkaj sa...

terinka2004
2. mar 2011

@zajo79 Jéééj dík takže dva dni pre pôrodom 😀 Ale čo už musím vydržať...Aj teraz páááli...Mám pocit, že o chvíľku budem chŕliť oheň ako dračica 🙂

zajo79
2. mar 2011

@terinka2004 mlieko nepomaha? ani mandle? tak potom skus nieco z lekarne.. to neublizi babatku, len sa ti ulavi.

terinka2004
2. mar 2011

@zajo79 no toľko mlieka koľko vypijem teraz, som hádam celý život nevypila 😀 Ale nič z toho...Vyskúšam tie mandle.V lekárni som si už aj kúpila taký sirup, ale z toho mi je na........no vieš čo 🙂 Ale ja sa už na tom smejem. Booože len tri mesiace mi pripadajú ako večnosť..... 😅 Ďakujem si zlatá 🙂

zajo79
2. mar 2011

@terinka2004 nieje zac, poradim ked viem...a ak to ma pomoct.
mne pomahaju mandle.. take natural, len lupane.

a su tabletky v lekarni, sirup to neviem co by som do seba dostala.

terinka2004
2. mar 2011

@zajo79 No teraz ich tu chrúmem 🙂 Tak uvídíme 🙂

zajo79
2. mar 2011

@terinka2004 a jest male porcie a casto.

mim111
3. mar 2011

@janka830
ahoj, presne to sa ma spýtal doktor včera na poradni, povedala som přiměrene stavu....už som si zvykla, tak by som to nazvala,odľahlo mi po amnio a morfo uzv, takže psychicky mi je oveľa lepšie, fyzicky - no ako tak, však každá má nejaké problémy, 15. 3. idem na ten glukózový test, tak beriem citrón, ako tu baby radili....
prajem všetko dobré a nech ste obidve zdravé

lucia1181
3. mar 2011

baby a to kazda idete na glukozovy test?mne vcera povedal lekar,ze tlak mam skor nizky,krvne testy super,moc vzdy v poriadku,tak,ze ma nebude trapit tym glukozovym testom,lebo nie je dovod.kazdej z vas ten test navrhli....vyzera to tak,ze len ja jedina tu z vas ten test nepodstupim

kaara1980
3. mar 2011

@lucia1181 fiha,no ktovie.Ja som ešte nepočula žeby na glukozu niekoho neposlali.Je to bežné vyšetrenie,ktoré sa robí medzi 24-28tt 😕

martuliena
3. mar 2011

ahojte, som tu nova, takze majte so mnou trpezlivost..
Mame termin 10.6. a v utorok som bola na glukozovom teste, dopadol dobre...
Vecer som si tiez dala otazku, ze naco to bolo dobre, kedze som sa necitila uplne v pohode...

lucia1181
3. mar 2011

@kaara1980 mna neposlali ani pri prvych dvoch detoch a to som mala ineho lekara,ale chodila som do rovnakeho gynekologickeho centra.hm,zeby to tam nepovazovali za potrebne???

kaara1980
3. mar 2011

@lucia1181 no ktovie...možno to nieje uplne povinné vyšetrenie,neviem potom.

mim111
3. mar 2011

@kaara1980
ahoj kaara, si sama a oddychuješ alebo si s malým? Ja som dnes musela ísť narýchlo do práce, tak sedím od desiatej v kancli a prišla som na to, že keď sedím, tak sa to tomu môjmu krpcovi nepáčí....alebo ho viac cítim, len sa to skoro nedá vydržať, akoby mi tam brnká po mechúre 😀 , normálne sa teším, keď ho zacítim aj niekde inde ako dolu...

kukujka
3. mar 2011

@lucia1181 ahoj mna sa doktorka pytala ci to zvladnem vypit a ze ak si netrufam tak mi ten test robit nebude ale kedze som pred tehotenstvom mavala zvyseny cukor tak si test urcite spravim idem tam 24teho tento mesiac

kukujka
3. mar 2011

@martuliena jeeej rovnaky termin mame

bubu84
3. mar 2011

od pondelka sa ide pracovat.. zajtrajskom mi konecne konci PN.. 😉

bubu84
3. mar 2011

@terinka2004 v sobotu chceme uz aj mi ist pozriet konecne kocik a nejake tie vecicky, sa mooc tesim.. 🙂 PN mi zajtra konci, takze od pondelka idem pracovat, uvidime, ako to zvladnem este.. 😉 dakujem, aj ty sa drz...

janka830
3. mar 2011

@terinka2004
@bubu84 máte aj nejaké kočíky vyhliadnuté? ja sa v tom vôbec nevyznám... 😖

bubu84
3. mar 2011

@janka830 ja som bola zatial pozriet len jeden, co sa mi pacil, mam ho aj v albume.. ale este chceme ist do Bernolakova pozriet.. a ty uz mas nejaky vyhliadnuty?

kaara1980
3. mar 2011

@mim111 ahoj...zas mám aj malého doma,lebo má zas sople,tak som ho nechala trochu doma.Ale už včera sa pýtal do školky.V pondelok už hádam pojde.No to milujem keď mi malá kope do mechúra,alebo naň tak fajne zatlačí.Akoby mi ihličky doň pichala 😀

bubu84
3. mar 2011

ahojte babulky, mate uz vybrane kociky? dajte prosim nejaky typ.. 🙂

kaara1980
3. mar 2011

@janka830 ak možem vklznuť do debaty....ja tiež neviem ktorý kočík.Ale rozmýšľala som nad dorjanom,ale skor vyhráva u mňa bexa.čítala som tu na mk o nich recenzie a lepšie mi vychádza,že bexa.Samozrejme,tatko náš chce niečo lepšie-casualplay.Na ňom sa mi páči hlavne to,že má vaničku certifikovanú aj ako ,autosedačku,,ale majú teraz naň akcie a stojí okolo 570e,A kedže nás ešte do porodu čaká totálna prerábka bytu po babke,tak musím počkať ako vydeme s grošmi 😕 ....Takže kočík budem riešiť až dáko o mesiac-dva 😒

kukujka
3. mar 2011

@kaara1980 ahoj uz som kupila tu decku co sme sa o nich bavili neodolala som a stala len 19e

kaara1980
3. mar 2011

@kukujka ano? kde?v tescu som videla,že mali v akcii chicco,ale zabudla som čo stojí.Ale aj tatko súhlasil,že si ju určite kúpime.Aj tú stoličku 😉

kukujka
3. mar 2011

@kaara1980 v tescu som nevidela v tom nasom nemaju nikdy nic

kaara1980
3. mar 2011

@kukujka to som si všimla,že v každom majú niečo iné.Aj tu v Petržalke majú iný tovar ako v Lamači napr..A ako vyzerá?aj hračky sú na nej?

kukujka
3. mar 2011

@kaara1980 taky levik farebny a na hrazdicke je 5 hraciek,lienka-zrkadielko,lopticka,levik-ten aj hrka.kluce a to piate si nepamatam

kaara1980
3. mar 2011

@kukujka tak to je potom super.Ja tiež keď budem kupovať,tak chcem nech je tam aj zrkadielko,dáke hračky,šnúrky...určite to dieťatko dobre zabaví 😉

bubu84
3. mar 2011

@kaara1980 u mna to bude dost tazke vybrat kocik, vela som ich nasla na nete, ale v Ba a okoli ich nemaju v predajniach.. 😒 Kocik Bexa sa aj mne paci.. 🙂