Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@zajo79 Jéééj dík takže dva dni pre pôrodom 😀 Ale čo už musím vydržať...Aj teraz páááli...Mám pocit, že o chvíľku budem chŕliť oheň ako dračica 🙂
@terinka2004 mlieko nepomaha? ani mandle? tak potom skus nieco z lekarne.. to neublizi babatku, len sa ti ulavi.
@zajo79 no toľko mlieka koľko vypijem teraz, som hádam celý život nevypila 😀 Ale nič z toho...Vyskúšam tie mandle.V lekárni som si už aj kúpila taký sirup, ale z toho mi je na........no vieš čo 🙂 Ale ja sa už na tom smejem. Booože len tri mesiace mi pripadajú ako večnosť..... 😅 Ďakujem si zlatá 🙂
@terinka2004 nieje zac, poradim ked viem...a ak to ma pomoct.
mne pomahaju mandle.. take natural, len lupane.
a su tabletky v lekarni, sirup to neviem co by som do seba dostala.
@zajo79 No teraz ich tu chrúmem 🙂 Tak uvídíme 🙂
@terinka2004 a jest male porcie a casto.
@janka830
ahoj, presne to sa ma spýtal doktor včera na poradni, povedala som přiměrene stavu....už som si zvykla, tak by som to nazvala,odľahlo mi po amnio a morfo uzv, takže psychicky mi je oveľa lepšie, fyzicky - no ako tak, však každá má nejaké problémy, 15. 3. idem na ten glukózový test, tak beriem citrón, ako tu baby radili....
prajem všetko dobré a nech ste obidve zdravé
baby a to kazda idete na glukozovy test?mne vcera povedal lekar,ze tlak mam skor nizky,krvne testy super,moc vzdy v poriadku,tak,ze ma nebude trapit tym glukozovym testom,lebo nie je dovod.kazdej z vas ten test navrhli....vyzera to tak,ze len ja jedina tu z vas ten test nepodstupim
ahojte, som tu nova, takze majte so mnou trpezlivost..
Mame termin 10.6. a v utorok som bola na glukozovom teste, dopadol dobre...
Vecer som si tiez dala otazku, ze naco to bolo dobre, kedze som sa necitila uplne v pohode...
@kaara1980
ahoj kaara, si sama a oddychuješ alebo si s malým? Ja som dnes musela ísť narýchlo do práce, tak sedím od desiatej v kancli a prišla som na to, že keď sedím, tak sa to tomu môjmu krpcovi nepáčí....alebo ho viac cítim, len sa to skoro nedá vydržať, akoby mi tam brnká po mechúre 😀 , normálne sa teším, keď ho zacítim aj niekde inde ako dolu...
@martuliena jeeej rovnaky termin mame
od pondelka sa ide pracovat.. zajtrajskom mi konecne konci PN.. 😉
@terinka2004 v sobotu chceme uz aj mi ist pozriet konecne kocik a nejake tie vecicky, sa mooc tesim.. 🙂 PN mi zajtra konci, takze od pondelka idem pracovat, uvidime, ako to zvladnem este.. 😉 dakujem, aj ty sa drz...
@terinka2004
@bubu84 máte aj nejaké kočíky vyhliadnuté? ja sa v tom vôbec nevyznám... 😖
ahojte babulky, mate uz vybrane kociky? dajte prosim nejaky typ.. 🙂
@janka830 ak možem vklznuť do debaty....ja tiež neviem ktorý kočík.Ale rozmýšľala som nad dorjanom,ale skor vyhráva u mňa bexa.čítala som tu na mk o nich recenzie a lepšie mi vychádza,že bexa.Samozrejme,tatko náš chce niečo lepšie-casualplay.Na ňom sa mi páči hlavne to,že má vaničku certifikovanú aj ako ,autosedačku,,ale majú teraz naň akcie a stojí okolo 570e,A kedže nás ešte do porodu čaká totálna prerábka bytu po babke,tak musím počkať ako vydeme s grošmi 😕 ....Takže kočík budem riešiť až dáko o mesiac-dva 😒

😉 @bubu84 aaaaale kdeže všetko...tiež len bodiky a nejaké dupky...Ale kočík je už na ceste, perinku, mantinel do postielky 🙂 a....to je asi tak zatím všetko 🙂 Pozerám, že sme na tom rovnako ja som doma síce už druhý mesiac na PN, pretože som krvácala v 14TT, tak už nechcem nič riskovať. Mám však zlý ocit z toho, že sa skoro vôbec nehýbem, takže od zajtra tá JOGA 🙂 Držkaj sa...