Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
jaj,a ja že sa mi to v druhom tehotenstve vyhne, ale už je to tu......pálenie záhy (našťastie len večer ) a desivé sny 😠 .Včera som rodila(pri malom sa mi to snívalo aspoň 3x do týždňa) a dnes bola zas potopa. 😅
@kaara1980
ahoj, tak budeš mať aspoň nacvičené ...na pôrod, keď to budeš precvičovať v snoch 😀 , mne sa nezvyklo snívať, ale teraz mám tiež často divné sny....a tiež také katastrofické - potopa, zemetrasenie 😀 takže cháááápem, niekedy sa na tom ráno smejeme, že čo som zase v noci zvládla absolvovať 😝
@kaara1980 🙂 aj mne sa neustále sníva o porodoch ...predvčerom som porodila vlastného brata 😀 je odomňa o 11rokov mladší a som ho mesiac mala na starosti tak asi mi z toho troška švihlo....a dnes v noci som zase zabíjala.. ☹ zobudila som sa o 4tej ráno a musela som zobudiť aj manžela lebo som sa bála ísť na wc ...trapas 😉
inak ako sa vám darí ? teraz máme celkom kludné obdobie, ďalšia kontrola až 15teho marca..🙂
@janka830 tak to máš tiež veselé.Keď som čakala malého,tak som ho raz v sne porodila a on hneď behal a mal zuby.A raz,že susedka niekoho zabila a zakopala ho vedľa bytovky.úplné psycho 😀 .Máme sa v podstate fajn,malá kope ako divoch a v piatok ideme ne glukozu a poradňu.Jediné mínus je,že nič nevládzem a fučím ako slon.Ešteže som pn,neviem si predstaviť,čo by som robila v robote (tam som celý deň na nohách a denne nachodím 10km-mám krokomer v mobile). 😉
@cottoncandy to cvicenie nie je zly napad, len ako sa teraz donutit.. skoro po mesiaci PN-t.z. spanok,jedlo, spanok, jedlo.. ziadny pohyb.. 😒 no neviem.. a od buduceho tyzdna zacat normalne fungovat..
Ahojte baby, neviem, asi je to divne, ale v pondelok som bola na tom cukre, mne to docela chutilo 😨 prisla som rano o 7, sestricka mi zobrala krv, potom mi dala vypit tu sladku vodu (ja som si citron priniesla), naraz som to vypila, horiesie u mna bolo to, ze 2 hod. som nemohla ist na WC, ale nejak som to prezila.. 😉 no taku hrozu som z toho mala celu noc, ze som len cistu vodu pila, nervozna som bola, kazdu chvilu som na WC chodila.. no strasne, ale bolo to v pohode.. tie dve hod. ubehli dost rychlo aj tym, ze nas tam bolo 5 bab a sme kecali.. 🙂
A velmi som sa potesila , ze som znovu videla nasho malickeho.. vsetko v poriadku, pri ultrazvuku sa tocil a kopal.. (asi mal vela energie po tom cukre 🙂 ), najblizsie pojdeme 28.3.
@kaara1980
@bubu84
juj baby, tak vám držím palce, aby to pálenie rýchlo prešlo....mňa to zatiaľ obchádza, ale poznám to z predchádzajúcich tehu, tiež som spávala po sediačky.... 😒
tak sa držte 😉
baby som dnes zažila šok na poradni, sestrička mi namerala tlak 116/65 😀 , taký som teda dobre dlho nemala....sestrička mi vždy musela merať viackrát....aby sme z tých meraní vybrali ten najprijateľnejší, aj oko prižmúrila niekedy 😀 ....ale doma bol zase vyšší 😒 a nemal by, lebo som dostala nové lieky od kardiológa, tak dúfam, že to nebola náhoda
Ahojte baby...čítam tu, že niesom jediná čo má zo záhou problémy ☹ Je to strašné...Ja som to mala aj pri mojej prvej dcérke a teraz je to tu opäť a trápi ma to od začiatku tehotenstva...Už mi asi pomôže len pôrodiť, lebo som skúšala asi všetko. Takže tak. Môj problém číslo 2 je bolesť v krížoch, tak idem cvičiť JOGU, vraj to pomáha. Inak aj vy ste posadnuté nakupovaním vecičiek? 🙂
@bubu84
tiež premýšľam, či nemajú pokazený tlakomer 😀 , lebo v inej ambulancii je to klasika....alebo perfektne pôsobia nové lieky....mi ich kardiológ vymenil, len som nečakala bude až takýto dobrý.....no ale uvidím po dvoch týždňoch
a ako záha? máš problémy aj cez deň, ja som mávala len v noci
@terinka2004 no ja si tiez myslim, ze uz len porod tomu pomoze.. 😖 lebo odskusane mam tiez uz vsetko a nic nezabera..
bolest krizov mam tiez, ale je to mozno tym, ze som uz mesiac doma na PN.. tak uvidime od buduceho tyzdna, ci to nebude este horsie, ked budem minimalne 8 hod. sediet v robote na stolicke..
a vecicky? nemam vobec nic kupene, jedine zopar body, ponozticky a supravicku, co mi doniesla minuly tyzden moja mamina, ked boli u nas na navsteve, to je vsetko..tym ze som stale doma, ale velmi sa na to tesim, budem si to teraz naplno uzivat 🙂 a ty uz mas vsetko nakupene?
@terinka2004 ked babo klesne, tak sa trosku polepsi
tak ze volala som lekarovi, cukor mam nastastie v poriadku 🙂 po tolkych sladkostiach co pojem.. 😒
4D ultrazvuk dopadol super 🙂.mame pekne fotecky a krasne video.drobcek nam aj zamaval 🙂
Ahojte kocky 🙂
ahojte je tu niekto s okreso Brezno.Ja mam termin okolo 11.6 :DD

@moti1 dík za tip, skúsim dačo vygoogliť...inak sa mám dobre, po práci väčšinou polihávam v posteli a oddychujem, občas idem na malú prechádzku, ak počasie dovolí, začala som si aspoň v rámci možností kontrolovať váhu, lebo som závislá na sladkostiach - už pár dní sa mi darí ich nahrádzať ovocím a zeleninou🙂
Aj ja sa vytešujem z každého kopanca, pohybu, ktorý cítim...zbožňujem, keď si položím na brucho ruky a cítim ako sa malá v bruchu hýbe a pritláča k nim, je to super pocit