Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
no co uz.... 😒 pojdem aj ja teda niekde cez vikend pozriet.. a ten Tako Jumper sa ti nepaci?
dobrý deň, je tu niekto zo ZH🙂
@kaara1980 no veru na druhy ta neposlu.mna teda neposielali.neboj nejako to urcite zvladnes a ako pisala jankam76 ze jej pomohol cerstvy vzduch myslim si ze je to velmi dobry napad .mna tento tyzden caka stahovanie do vacsieho bytu koli miminku veru uz sa aj tesim,ze budeme mat viacej miesta i ked budem velmi unavena a vela toho neporobim ani nemozem a ani nevladzem som na pn a opodstatnene takze sa budem musiet setrit sili.
ozaj je tu niekto zo senice? a chysta sa rodit v skalici?
@leni831 už to mám namixované,hádam to zvládnem.My sa tiež budeme sťahovať,ale až keď všetko prerobíme a to sa začne až o mesiac.Teším sa,že pojdeme do oveľa väčšieho,ale tú robotu....najhoršie je,že to bude ltt na chlp a nemá mi kto ani pomocť.a svokru si veru volať nebudem 😖 ,tá sama može za to,že byt v ktorom mala vlastných rodičov je úplný humus. 😒
@kukujka tak v ktorej porodnici sa stretneme? ja by som aj doma, ale strach je velky
@martuliena ja mam este dilemu,ze kde budem rodit som zo zh a byvam par metrov od nemocnici,ale zas pracujem v nemocnici vo zvolene tak pre jednu z nich sa musim rozhodnut
babule kocik mam uz naisto vybraty uz len farbu treba pani z obchodu mi dala cd nech si vybreiem ,ale je to moc zlozite ak chcete nejaku inspiraciu kuk moj album tam mam vsetky moznosti
tak a glukozu mám za sebou.Akože bolo to ok s tým citronom.V LM nám to dali len v 2dcl a bolo to husté a moc príkre.Ale zriedené na 3dcl je to fajn.Ale paradoxne mi je z toho teraz zle-po 4 hodinách.Asi mi prudko klesol cukor 😕 ,asi.Poradňa ok-25.4 mám nástup na MD,dovtedy PN.A ešte som stihla EKG,tiež ok,tak som maximálne spokojná 😀

@kukujka ahoj, mozem sa spytat o aku decku sa jedna? ta kde babatko lezi a vysia tam tie hracky 🙂