icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
3. mar 2011

@kukujka ahoj, mozem sa spytat o aku decku sa jedna? ta kde babatko lezi a vysia tam tie hracky 🙂

kaara1980
3. mar 2011

@bubu84 tu majú v predajniach len tie drahé,alebo som videla len takko a nejaký rigo a camarello Q12.Ja to asi vyriešim len cez net 😒

bubu84
3. mar 2011

@kaara1980 vsak prave toho sa bojim, aj ja by som cez net chcela objednat, aj cenovo su velmi dobre, len bojim sa nieco objednat, co som nazivo nevidela.. 😒

kaara1980
3. mar 2011

@bubu84 preto sa spolieham na baby čo sem píšu recenzie.Ja keď dáky pekný vidím,hneď pohľadám recenzie.Boli sme už kuknúť aj v Pezinku a aj tam mali maximálne tako jumper,inak samé tie drahé

bubu84
3. mar 2011

no co uz.... 😒 pojdem aj ja teda niekde cez vikend pozriet.. a ten Tako Jumper sa ti nepaci?

kaara1980
3. mar 2011

@bubu84 ten sa mi zdá,že má malú vaničku.Ukazovala nám ho predavačka na Zlatých pieskoch v Shoping palace

bubu84
3. mar 2011

@kaara1980 a tam je nejaka predajna s kocikmi? urobime si v sobotu asi taky okruch, Bernolakovo,Ivanka, Zlate.. 🙂

kaara1980
3. mar 2011

@bubu84 je tam detský obchod oproti Gate.Majú tam aj kočíky.Ale zdá sa mi,že som to tako videla aj v Pezinku pri hypernove

fatimuska
3. mar 2011

dobrý deň, je tu niekto zo ZH🙂

bubu84
3. mar 2011

@kaara1980 tak diky za radu, pojdeme pozriet 🙂

leni831
3. mar 2011

@kaara1980 no veru na druhy ta neposlu.mna teda neposielali.neboj nejako to urcite zvladnes a ako pisala jankam76 ze jej pomohol cerstvy vzduch myslim si ze je to velmi dobry napad .mna tento tyzden caka stahovanie do vacsieho bytu koli miminku veru uz sa aj tesim,ze budeme mat viacej miesta i ked budem velmi unavena a vela toho neporobim ani nemozem a ani nevladzem som na pn a opodstatnene takze sa budem musiet setrit sili.

leni831
3. mar 2011

ozaj je tu niekto zo senice? a chysta sa rodit v skalici?

kaara1980
3. mar 2011

@leni831 už to mám namixované,hádam to zvládnem.My sa tiež budeme sťahovať,ale až keď všetko prerobíme a to sa začne až o mesiac.Teším sa,že pojdeme do oveľa väčšieho,ale tú robotu....najhoršie je,že to bude ltt na chlp a nemá mi kto ani pomocť.a svokru si veru volať nebudem 😖 ,tá sama može za to,že byt v ktorom mala vlastných rodičov je úplný humus. 😒

kukujka
3. mar 2011

@bubu84 ano taka decka s hrazdickou a s hrackami v dk som ju kupovala bola som tam na navsteve a vbehla som do jedneho obchodu zaujala ma tak som kupila nadherna je

kukujka
3. mar 2011

@kaara1980 no dufam,ze ho to zaujme a trosku sa tam prehra

martuliena
4. mar 2011

@kukujka tak v ktorej porodnici sa stretneme? ja by som aj doma, ale strach je velky

kukujka
4. mar 2011

@martuliena ja mam este dilemu,ze kde budem rodit som zo zh a byvam par metrov od nemocnici,ale zas pracujem v nemocnici vo zvolene tak pre jednu z nich sa musim rozhodnut

bubu84
4. mar 2011

@kukujka tak to si super kupila, aj za velmi dobru cenu.. to v Ba urcite nenajdem tak lacno 🙂

kukujka
4. mar 2011

@bubu84 no aj mne sa zdala cenovo vyborna tak som ju hned brala

kukujka
4. mar 2011

babule kocik mam uz naisto vybraty uz len farbu treba pani z obchodu mi dala cd nech si vybreiem ,ale je to moc zlozite ak chcete nejaku inspiraciu kuk moj album tam mam vsetky moznosti

kaara1980
4. mar 2011

@kukujka ten béžový je krásny.koľko stojí?ja aj s autosedačkou? 😉

kukujka
4. mar 2011

@kaara1980 ano jeto trojkombinacia s autosedackou kocik hilux cena je 330eur,je to polsky kocik,ale s tych lepsich polskych zatial co som sa pytala bab co ho mali tak im vyhovoval

kaara1980
4. mar 2011

tak a glukozu mám za sebou.Akože bolo to ok s tým citronom.V LM nám to dali len v 2dcl a bolo to husté a moc príkre.Ale zriedené na 3dcl je to fajn.Ale paradoxne mi je z toho teraz zle-po 4 hodinách.Asi mi prudko klesol cukor 😕 ,asi.Poradňa ok-25.4 mám nástup na MD,dovtedy PN.A ešte som stihla EKG,tiež ok,tak som maximálne spokojná 😀

kaara1980
4. mar 2011

@kukujka túto značku som ešte nepočula,ale je krásny 😉 a lacný

kukujka
4. mar 2011

@kaara1980 aj sa s nim dobre chodi a nieje tazky

lucia963
4. mar 2011

@kukujka tak ten ma poriadne veľa vzorov na výber,naozaj pekný 🙂) len škoda že nemá nafukovacie kolesá...

lucia963
4. mar 2011

@kaara1980
@bubu84 tako jumper maju v pezinku oproti hypernove ale cez internet je viac ako o 100 eur lacnejší ako tam

kaara1980
4. mar 2011

@lucia963 tak si dobre pamätám,že som ho tam videla 😉 .škoda,že som nikde tú bexu nevidela

kaara1980
4. mar 2011

@kukujka a farbu si si akú vybrala?či ešte počkáš s kúpou?

bubu84
4. mar 2011

@kukujka pekny.. 🙂 a tych farieb.. ja si urcite budem kocik vyberat podla toho, aby hlavne dobre padol do ruky a nebol tazky.. to je dost dolezite.. povacsine su tie lacnejsie kociky polske.. 😉 ale to mne vobec neprekaza..no uvidime teda, zajtra ideme uz aj my pozriet niekde