Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka čudujem sa,že tak riskuješ.Na neurologii je dosť ťažká robota podľa mňa.Ale však v dennej by aj tak museli brať na teba ohľad,nie?
čo máš zvýšený cukor?ja si volám o výsledky v utorok,to som teda zvedavá. 😕 .Ale sestričke sa nepáčilo,že som pribrala 10kg,tak sladkosti musím krotiť-a to som včera navarila slivkových pirohov s makom.-a na večeru pekne šalátik a cotage chees(dokedy mi to vydrží,haha)
@kaara1980
ahoj, tak ti gratulujem k tvojim +10 kg 😉 , aspoň ti je dobre...ale čo potom nosíš? Ja mám stále -4kg, takže veci nosím moje úplne v pohode, len sa mi nohavice stále zošmykujú dole 😀 , čo vyzerá dosť smiešne, keď si niekde rozopnem kabát...si ich dvíham ako malé dekco 😀
moja teta pribrala 25 kg a je teraz štíhla ako prútik ani jej nepopraskala koža na brušku...glukózu ti rozrábala sestrička? dala si si aj ten citrón?
@mim111 ahoj....tak ja mám hlavne veľke brucho,takže tehotenské nohavice,ale trička a svetre som si nemusela kupovať.vtrepem sa do všetkých(zatiaĽ).Ale aj pri Kubkovi som bola taká bruchatá.Naozaj som vyzerala akoby som čakala dvojičky.
Glukozu som si sama rozrobila a vytlačila som tam celý citron.Tak sa to dalo vypiť 😎
Ahojte kočky, patrím síce medzi júlovky ale podľa posledného UTZ by mal byť termín 30.júna Takže človek nikdy nevie 😀 Už ste rozmýšľali nad priebehom pôrodu??
@mim111 😉
@kukujka však vždy sa nájdu dáke výnimky v robote 😠 .ja len čo som odišla na pn,nová riaditeľka hned za mňa prijala človeka.čo je dosť trápne podľa mňa.keď som tam bola minule zaniesť prelomový lístok,tak sa zľakla,že sa dám vypísať,lebo vraj ona nemá mi čo dať robiť aby ma nezaťažila 😠 .krava.sa bojí,že by ho hádam musela prepustiť,lebop mne aj keď by mi dala robiť nižšiu funkciu,plat by mi musela nechať povodný.dúfam,že za 3 roky si nájdem niečo iné 😅
@cottoncandy Ahoj, tiež som to mala. Ako beriem magnézium, už to nemávam. Úplne to prešlo. Mala som aj v obidvoch nohách a potom 2-3 dni akoby svalovku.
@deborah77 ďakujem, ešte mi napadá, možem si magnézium naordinovať sama alebo to mám radšej nechať na lekára a spomenúť to na poradni?
@cottoncandy magnezium si mozes aj sama naordinovat
ahojte kocky 😉
@cottoncandy ja mam tiez krce,ale na pravej ruke,,uz 3 tyzdne mi strasne trpnu cez den aj v noci,,najhorsie je ze sa na to budím hlavne v noci aj 2 az 3 krat za noc ☹ niekedy je ta bolest dost velka,,ako keby ma kosti boleli 😢
baby neviete mi poradit,co je este dobre vyskusat,,beriem magne B6 2 krat denne a nic nepomaha 😖
Ahojte 🙂 takze v sobotu sme konecne boli nakupovat dake vecicky pre malickeho a pozriet kocik, boli sme nakoniec len v Babylande na Trnavke, ja mam vybrane 2 kociky, tak uz len sa s manzelom dohodnut.. 😉
@bubu84 aj ja mám už na sebe cca 10,5 kg naviac, trošku sa snažím kontrolovať, ale veľmi mi to nejde a ani sa to nedá, mne veľmi chutí a telo si vyslovene žiada, ak sa dobre nenajem, budím sa v noci na záchvaty hladu...veľa som pribrala aj na začiatku tehu, lebo mi vôbec nebývalo zle a stále mi škvrkalo od hladu v bruchu, navyše som musela aj
ležať... som zvedavá, čo mi povie lekárka v poradni, keď ma zasa odváži...počula som, že niektorí lekári zvyknú tehule hrešiť, keď moc priberajú, moja mi zatiaľ nič nehovorila, ale predsa len, ktovie koľko kíl to bude napokon spolu?
@cottoncandy nič sa neboj priberanie je individuálne, ja som zatial pribrala 5kg... a kamoška pribrala 16kg, a nemyslím si že sme sa stravovali až tak rozdielne...len mne moc nechutilo do nejakého 16tt, a aj teraz jem tak ako pred tým ..
tá kamarátka do konca tehotenstva nabrala 25kg, a vravela mi že lekárka jej nič nevravela..asi to závisý od lekára.. 😉 dôležité je či je bábetko zdravé a nie tie kilá .. 🙂
@janka830 máš pravdu, malé je teraz najdôležitejšie 🙂
Ahojte ,
čo máte nové, ako sa cítite? ja si začínam všímať že ma začínajú pobolievať kríže... minuly týždeň som dokončila cvičenie pre tehotné a teraz rozmýšlam čo ďalej, hovorila som si že to budem robiť doma lebo fitloptu mám..ale akosi sa neviem dokopať 😉 ako ste natom vy? 🙂
ako často sa vám ozývajú bábetka kopancami? 🙂 ja som si všimla že minulé týždne kopalo oveľa silnejšie, ako keby malo teraz taký útlm neviem ..🙂 stále kope len slabšie...
@janka830 ja som začala aktívne cvičiť len teraz, cvičím na fitlopte aj podložke podľa dvd, videí z netu a podľa knižky a je to super, prestal ma bolieť chrbát aj kríže a cítim sa zasa fajn, od budúceho týždňa budem chodiť aj na cvičenie pre tehotné, tak som zvedavá, aké to bude cvičiť v kolektíve...moje malé inak kope stále silnejšie, intenzívne sa mrví, cítim ho s prestávkami celý deň, no najviac večer, dokonca ma kopance začali budiť zo spánku aj skoro ráno, tak uvidíme, ako to bude vyzerať napríklad o mesiac🙂

@kaara1980 na neurologii robim neberu na seba riziko keby sa nieco stalo je to len moja chyba oni by si hned nasli nejaku moznost aby sa s toho vyzuli,dnes som si brala krv na cukor jaaaaj nanic bola koniec sladkosti na glukozovy test idem az 24teho musim to dat dovtedy nejako do poriadku