Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
ahojte aka je norma na ten cukor? teraz som si merala a mam 6,5, je to zle?
@cottoncandy tak to je super, u mna to stale pretrvava, mam stale pocit hladu, ked sa nenajem nie je mi dobre 😒
ahojte babulky , ako sa citite? Ja uz teraz od pondelka pracujem , zvladam to len tak tak usediet na stolicke 8 hodin.. 🙂 zacali mi dost napuchat nohy.. neviem, je to normalne? dnes malicky poriadne kope , hlavne teraz vecer.. 😉 a brusko mam teda riadne, dnes sa ma v praci vratnicka pyta, ze ci uz budem rodit.. 😎
Ahojte tehule ako sa mate ?tak mi ideme zajtra na 3D tak drzte pacle nech sa nam drobec ukaze uz sa neviem dockat 😀
da sa, akurat teraz mali riadne kope.. 🙂 od pondelka pracujem, strasne ma boli chrbat z toho sedenia a nohy mi strasne opuchaju.. ☹ a brucho mam ako v 9 mesiaci 😎 a ty ako?
@bubu84
ahoj bubu, ja mám problém v kancelárii, keď celý deň sedím...chrbát zatiaľ nebolí 🙂 ale mám pocit, že malému sa to nepáči a v kuse sa hemží a silno kope....v podstate keď sedím, nemám od neho pokoj.....akoby tam bol nejaký pritlačený a nohy mám večer napuchnuté, čo som nikdy predtým nemala
hurá,cukor mám ok.Mala som tam volať v utorok,ale nejak som zabudla 😕 ,takže kým som dnes čakala u obvoďáčky 2 hodiny,tak ma osvietilo a zavolala som. 😀 .Až na to porazené železo 😠 .
@kaara1980 ahoj, aj ja som si bola včera po výsledky na cukor a tiež všetko ok
@jankam76 Ahoj, ja som to tam videla,ale zda sa mi to moc tenke,ale zas na leto je to ok. Ja uz som si to vyriesila klasickym spacim vakom,ale zas neviem ci tam budem moct davat maleho uz od malinka. Vsak uvidime.
Vcera som bola na poradni a robili mi tie testy na cukrovku. Cely den mi bolo z tej sladkej vody divne a najhorsie bolo ze vsetko co som zjedla mi chutilo priserne sladko. Ale dnes som si konecne vychutnala kavicku 😉
@andrejecka tak to je super 😀 .Inak som sa aj obávala aj keď v prvom tehotenstve som problém nemala.Tak mi padol kameň zo srdca.
@kaara1980 ja som na tom rovnako, pri prvom mi ani na um nezišlo že by som mohla mať cukrovku, ale teraz som sa trochu bála, lebo aj moja mama aj babka maju cukrovku a ešte k tomu akosi viac priberám ako pri prvom
@andrejecka u nás mal síce len dedo,ale človek nikdy nevie.Tiež nejak rýchlejšie priberám a strašne ma stále smädí 😠
Ahojte, chcem sa spýtať či aj vás bolieva celý chrbát. Mňa strašne a nič nepomáha len ležať. Až ma pichá pod lopatkami. Beriem aj magnézium aj iné tehu vitamínky a nič ☹ 😖 . Som na rizikovom preto ani do práce nechodím tak neviem z čoho to môže byť????? ☹ 😒 😠
@somewhere_33 yˇďakujeme veľmi pekne 🙂 aj my držíme palčeky 🙂)))
@nenullienka mna zas len krize bolia a potom mi s toho cela polka zadku strpne je to tym,ze drobcek tlaci na platnicku,ale da sa to vydrzat len niekedy ked pridem s prace z 12ky tak je to hrozne

@kukujka hm,ktovie.Tak piňďúr sa prehliadnuť nedá 😀