Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@lubica69 ani tak nie je problem moja, nie som socka, 😠
@danula2 pocuj, nikto ta nenuti ist na cr, tak co sa tym stresujes????, klud,
@anicka1981 tú tvoju kamarátku nenastrihli?
@anicka1981 ale že budeš mať nejaké vážne následky po zašívaní je len malé percento, to je ako keby sme sa rozprávali o tom kolko žien pri pôrode zomrie
@anicka1981 len sa modli moja aby ti mocovy mechur ulozili na spravne miesto, lebo ta bude "skubat" kazdych 10 min na wcko cely zivot 😀 😀 😀 😀 aj taky pripad poznam, a neviem ci ta chuderka vlozku nenosi nonstop kvoli uniku mocu
No my ostatné čo máme šušku z ocele to fakt necítime a sme necitlivé Máš pravdu je to úplne iné
Tak si zaplať Super Aspoň nebude naše zdravotníctvo v takých dlhoch ako je Super
@danula2 heh ako keby po normalno porode si nemala problemy s hemeroidami, unikom mocu a prepadanim panvoveho dna a maternicou,,,,
@anicka1981 no nato aby sa tak nepotrhala sprepacenim az k ritnemu otvoru, nato je ten nastrih. Priroda to tak zariadila aby sme rodili prirodzenou cestou a ked to tak nejde, je na rade cisarak. A fakt nechapem tu logiku, ze radsej podstupis sekciu a nechas sa rezat dobrovolne (velka jazva) ako sa nechas nastrihnut. Nerozumiem 😕 Ziadna zena nechce automaticky nastrih, ale ked sa mam potrhat az ku konecniku a mat potom problemy s inkontinenciu, tak ver tomu ze volim radsej sa dat nastrihnut.
A celkovo, preco si takymito myslienkami zneprijemnujete to cakanie na porod. Treba mysliet pozitivne a na porod sa tesit. Psychika robi straaaaaaasne vela
@lubica69 😀
@anicka1981 a to ako vies? opakujem NEPOSUDZUJ, NEURAZAJ ked ani nevies co pises!!!
@kaara1980 nastrihli, ale neako zle, mala sa akosi opacne vybrala, cele stehno jej roztrhlo,,,
@danula2 ako keby ti si vedela, a s urazkami si zacala ty,,,, kopirovat clanky viem ja ja, 😝
@anicka1981 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nehovor, a co vsetko ma este caka 😀 😀 😀 😀
toto je fakt komedia
@lubica69 😀 😀 😀 😀 suhlasim 🙂
@anicka1981 UZ TO NERIES!
@catcate mne jazva vobec nevadi, a to ze to ty nevies pochopit, neznamena ze to nemoze by,
Podľa mňa si veľa žien začína mýliť pôrod s operáciou
Normálny pôrod je normálny pôrod a sekcia čiže CR je operácia
Ženy začínajú vymýšlať ako sa len dá
@danula2 a dobre si to napísala Sa vôbec nebudem diviť keď si ženy začnú dávať vynášať detičky niekomu inému
Deti všetky chcú ale aby bolo všetko bez bolesti komplikácií a podobne Nebodaj niečo pre to vytrpieť!
@danula2 to ma nezaujima, rob si co chces je tvoj zivot,,,
@anicka1981 no vidis ja radsej kopirujem clanky a trepem nezmysli
@anicka1981 kazda zena je ina kazdy porod je iný tak co riesis ty ked si to sama nazazila zazila to "tvoja" znama nie ty...
@anicka1981 tak to bola buď blbá zhoda okolností,alebo chyba lekára.Napríklad,pred mesiacom sa narodil môj synovec cr a lekári ho porezali pri zákroku do nožičky.
@andrejecka moja tak ty si si vytrpela s tými stehmi 😢 Klobúk dole a za príklad ostatným 😉
@anicka1981 ja ti tu normalne vravim ako ten CR je ,,,sama ho mam za sebou pred 5 rokmi....
@lubica69 ani normalny porod uz nie je normalny, , normalne porody boli,ked sa rodilo doma, odkedy sa rodi v nemocniciach nic nie je prirodzene,,,,
a na margo toho mojmu kedze bol zadockom pri CR vyklbili nozicku z bedroveho klbu az ortoped ked chodil mu to napravil...balili sme na siroko asi do 5 m. a je uz vsetko ok... CR je OPERACIA ako
@lubica69 hovori.. nie komfort.
@michaelafiladelfiova a si tu, ako aj tie rodili normalne,, a mas krasne zdrave babo, , tak nechapem , ano bojim sa, a to je az take strasne, vsetky su tu velke hrdinky, co pojdeli vsetku mudrost sveta, , ja viem svoje, a som kludna a spokojna, nech si pisu co chcu,,,,
ja som sem do tejto temy velmi rada chodievala vzdy,rada som citala co mate nove vy a vasi drobci.ked som nieco nevedela ,alebo mi nieco nebolo jasne vzdy ste mi ochotne poradili.ale od casu ked sem zacala chodit dotycna osoba dako nemam pohodu ked citam prispevky.a mnohe asi tiez lebo reakcie na jej prispevky su vzdy take ake by som tam napisala aj ja len uz nepisem lebo to nema zmysel.aaaach uz tu nechcem take nazory aj ked kazdy ma pravo na svoj nazor,ale zas nema pravo zbytocne nas stresovat s porodu ved chceme byt vsetky v pohodicke ked to na nas pride a nie rozmyslat co by sa mi preboha mohlo pri porode stat
@lubica69 to teda vytrpela, ale nebolo to až také zlé, po tom všetkom sa aj tak teším na ten ďalší pôrod
@anicka1981 tak naše prababičky inú možnosť nemali.Preto potom aj tak často umierali novorodenci aj mamičky.Aj interrupcie sa robili inak.Akýmkoľvek predmetom do maternice a bez akýchkoľvek liekov a nie v nemocnici,preto sú prirodzené(netvrdím že akakoľvek interrupcia je prirodzená,to len blbý príklad)?
@anicka1981 tak roď doma sama keď ti ide o prirodzený pôrod
Či vlastne o ten ti ani nejde ako som pochopila 😀 😀 😀
A lepšie byť hrdinka ako zbabelec

@lubica69 ale predsa je to ine ked ta skubne na bruchu ako dole, ci nie, ja za to nemozem ze som dole take citliva,