icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lucia963
7. apr 2011

konečne mám doma kočík,sa moc tešíme 🙂

janina7911
7. apr 2011

@lucia963 Super farba, chválim. 😉 Neviem, aká to je značka, ale konštrukcia mi pripomína náš dorjan. 🙂

lucia963
7. apr 2011

@janina7911 je to Tako jumper GT

ingemor
7. apr 2011

@mim111 ..ahoj..neviem, ale ja som iba tym chcela povedat, aby mamicky nerobili paniku este pred narodenim, ze lekari, zvlast ti starsi to niekedy prehanaju..v dnesnej dobe je uz vela veci inac, ale oni neupustia od toho svojho..ak by mal byt problem s klbikmi, dala by som si to radsej este overit..ved tu videokazetu co som videla bola v podstate zo sucasnej doby a rozpravala tam jedna mlada lekarka, co si myslim, ze ma uz ine skusenosti a skolenia co si tyka toho balenia..mas pravdu, dufajme, aby deti boli zdrave a nemuseli by sme tieto veci vobec riesit..

sisi0211
7. apr 2011

@kellka 🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to na tvoj koment z 5.4. 14:23

sisi0211
7. apr 2011

@janina7911
V ktorej nemocnici budes rodit? Kde nie su dovolene nohavicky? Ja som tiez z KE. 😉

sisi0211
7. apr 2011

@lucia1181
Mam take infosky, ze v pripade znamosti a penazi ti spravia CR aj ked na to nemas diagnozu... 😖

janina7911
7. apr 2011

@sisi0211 Ja sa chystám rodiť v novej, kvôli tomu, že len tam je novorodenecká JIS-ka. A už neviem, kde presne, teda na akom fóre som čítala, že nohavičky vo všeobecnosti v nemocniciach neradi vidia, že nech sa to radšej hojí voľne. 🙂 Akože logiku to má, ale brúzdať po chodbách s vložkou bez nohavičiek si predstaviť neviem.

mim111
7. apr 2011

@janina7911
ahojte
och baby, som v šoku, že bez nohavičiek byť v nemocke....som rodila dvakrát a mala som vždy nohavičky, také obyč. bavlnené a aj normálnu vložku s krídelkami...lebo inak som na tampónoch(okrem noci) a v nemocke to vtedy nikomu nevadilo...ani som tam o tom nepočula, veď to sa na posteli ani nepohnem ☹ , ale je fakt, že pred vizitou sme sa "vyzliekli", aby sa doktorkovia pozreli 😀 a bolo to teda asi aj dávno...ja budem asi rebelka a odignorujem to tam 😝

janina7911
7. apr 2011

@mim111 Tak ja som tiež tvrdohlavá a idem vybavená. 🙂 Jednak mám sieťové jednorázové nohavičky a aj veľké podložky pod seba na posteľ. 🙂

kaara1980
7. apr 2011

@mim111 najlepšie máš tie sieťované nohavičky a popôrodné vložky.obyčajné sú na prd a sú aj tvrdé a ,nedýchajú,.A aj tie podložky jednorázové-tie som síce prvý x nemala,ale teraz si ich zadovážim 😉

ingemor
7. apr 2011

..baby ked mozem poradit, dobre su jadnorazove nohavicky-gatky, na nich si nalepit nocnu vlozku s kridelkami a na nu este polozit tu vatovu vlozku, kt.sa nelepi-daju sa kupit v zdravot.potrebach, kvoli tomu, ze ich bude treba casto menit..tak sa to robi bezne..a myslim, ze nemoze byt pravda, ze sa nesmu v nemocnici pouzivat gatky, ved to sa ani neda nepouzit po porode..ale v dnesnej dobe su tie jednorazove gatky super vec.. 🙂

ingemor
7. apr 2011

..este k tomu, ja som to tiez takto robila a nikdy som ani nezaspinila plachtu..je pravda, ze casto som sa sprchovala zospodu vlaznou vodou, v podstate po kazdom moceni..ale to vam mozno aj poradia sestricky v nemocnici..

ingemor
7. apr 2011

@janina7911 😀 vystihla si to..

sisi0211
7. apr 2011

@janina7911
Mas uz dohodnuteho Dr.? Od kedy zacinas chodit na poradne do novej nemocnice?
Ja som sa tiez rozhodovala, najprv medzi troma nemocnicami a potom medzi starou a novou. Tiez najviac inklinujem ku novej nemocke - hlavne kvoli tomu prenatalnemu centru. 😒

janina7911
7. apr 2011

@sisi0211 Za pôrodníčkou som ešte nebola, chystám sa tak o dva týždne cca a potom do poradne podľa toho, čo mi ona povie, neviem presne, odkedy sa chodí, či od 34tt alebo ako. Akurát sestrička u môjho gynekológa mi povedala, že uňho je posledná poradňa v 36tt.
A keď už pôjdem za pôrodníčkou, tak by som si chcela dohodnúť aj "prehliadku priestorov" (pôrodná sála, novorodenecké, izby...), nech viem, do čoho idem. 🙂

janina7911
7. apr 2011

@sisi0211 Ty si na tom ako, už si rozhodnutá pre nejakého pôrodníka/čku?
Ja už mám vyhliadnutého aj pediatra pre malú, takže za ním sa chystám tiež, ale to má ešte čas...

nenullienka
7. apr 2011

@fleuerette ahoj ja to mam podobne ja som brala antikoncepciu 11 rokov a cyklus som mala 30 dňový po vysadení. Tak mi lekár stanovil dva termíny podľa morfo. sona to vychádza okolo 25.5. a podľa poslednej MS až 08.60. Tak mi povedal, že v tomto čase môžem kedykoľvek porodiť. Tak som zvedavá ako to dopadne. 😀 🙂 😀 🙂. Hlavne, že malý rastie a priberá 😎 🙂 a že bude zdravý keď sa narodí.

sisi0211
7. apr 2011

@janina7911
Nie som zatial rozhodnuta pre nikoho. Kamoska mi povedala, ze mi niekoho odporuci, ale zatial nemam nic. V starej to poznam viac, lebo tam som aj lezala 2x, ale tu nie. ☹ Dobry napad, ta prehliadka priestorov, tiez tam zajdeme 😉
Pediatra este tiez nemame, ale rozmyslam nad Dr. Antonyovou. Ty mas koho?
Bola si uz na prietoky a monitor? Robili ti to v nemocnici alebo u gynekologa?

janina7911
7. apr 2011

@sisi0211 Čo sa pediatra týka, zatiaľ som rozhodnutá pre dr. Dolobáča na Jazere. Na prietoky ideme teraz v pondelok ešte k svojmu gynekológovi.

fleuerette
8. apr 2011

@nenullienka Jasne, najdolezitejsie je, aby bolo vsetko ok.

kukujka
8. apr 2011

huraaaa od dnes konecne doma na materskej idem si uzivat odych

zufzufmeister
8. apr 2011

@kukujka tak to závidím 🙂 ja ešte mesiac ťahám 🙂 uži si to 🙂

micu13
8. apr 2011

@kukujka juuj aj ja zavidim. Ja uz tiez odpocitavam ale tiez mam este mesiac.
@zufzufmeister ale este ze tam mame tu velku noc, cize to je super. K tomu este vycerpanie dovolenky, no z sa neviem dockat 🙂

zufzufmeister
8. apr 2011

@micu13 Noo, ja mám 5 dní dovolenky :( tak moc nenamachrujem 🙂 Ale snáď to už prežijem )

micu13
8. apr 2011

@zufzufmeister no tak ja som na tom neni tiez o moc lepsie, ja mam 8 dni 😀 ale uz sa neviem dockat. uz som rozmyslala ze sa necham aj na nejaky ten tyzden vypisat, lebo uz som taka neohybna a strasne ma boli chrbat, kedze cely den v robote sedim za kompom..

kukujka
8. apr 2011

@zufzufmeister
@micu13 nebojte nejak vydrzite velmi rychlo vam to ubehne

fleuerette
8. apr 2011

@kukujka pridavam sa k zavideniu 😀 , ja este buduci tyzden a finito

Tiez uz neviem ako by som si sadla. Som od pondelka do stvrtka v robote od 7:15 do 16.30 😝 , lebo piatok koncime o 14.00............... co je vlastne dnes 😀 😀 😵 chvala bohu

kukujka
8. apr 2011

@fleuerette ja som 12ky robila denky aj nocne takze to bol tiez zaberak ,ale som na seba hrda ako som to vsetko zvladla

kaara1980
8. apr 2011

@kukujka ja sa pôjdem dať vypísať z PNky v pondelok a potom čerpám 10dní dovolenky.A od 26ho MD.Jupí 😉