icon

Trenčín II

dannynka
26. jún 2008

tak šup babulky pokracujeme 😉

kala12
26. nov 2008

ahoj danny, ja teda vecer tiez chodim skoro spat, alebo surfujem po nete a zhanam pre malu tipy na vianocne darceky. 🙂

JA pijem kavu, sice to bezkofeinove caro s mliekom, mnam. Ale akosi ma po nej v poslednej dobe zacina palit zaha.

venonna
26. nov 2008

ahojte kocky 🙂 vidim, ze sa tu zacina korculiarska sezona. My si asi este pockame na buduci rok...
som vas zanedbavala, ale mala je teraz akysi narocny "spotrebitel" 😀 stale sa dozaduje nejakej cinnosti, takze som rada, ked si bud oddychnem alebo porobim nieco doma. A soplavi sme uz stihli byt aj 2x 😠 neviem, ci mame na figu imunitu, ci co... ale kedze kapusta v sude uz vykysla, nasadime vytamin C 😀
Tak sa drzte a ked bude cas, zasa k vam kuknem 😉

audreyd
26. nov 2008

venonna, sopel je normálny prejav zdravého imunitného systému 😀 aj my máme soplov na kilá, ale pokiaľ nie sú zelené alebo nejaké brontofialové, tak neriešim 🙂 a kapustový vit. c je úplne najsamlepší, mňam 🙂 asi zase bude segedín doma 😉
baby, dajte nejaký tip na darčeky pre drahú polovičku 🙂 som v koncoch, resp. na začiatku rozmýšľania ☹ a nič ma nenapadá 😒 ale zato sebe som už stihla kúpiť 😀

venonna
26. nov 2008

no aud, ja uvazujem na tym zavesnym kreslom, co maju aj na nosime.sk, ale to by bolo teda pre oboch vzhladom na cenu 😖
asi toto http://www.nosime.sk/tovar975-brasil_papaya 😉

dannynka
autor
26. nov 2008

vennona tak ten darcek vyzera super 😉

lucaska
26. nov 2008

ahojte, lennie-nicolke prajeme nech ste coskoro fit............................... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

venonna pekny darcek.......................... 😉

venonna
26. nov 2008

😀 baby a nechcete sa pridat? Mozno by nam dali zlavu alebo aspon usetrime na postovnom? 😉 ale ja zvazujem tu moznost, ci to nekupit cez ebay, vyjde to o nieco lacnejsie... 😒

venonna
26. nov 2008

baby, ja tu zavitam a tu ticho 😕
aud, na vitamin su z kapusty lepsie uhrabky - tam sa kapusta nevari 😉 ale neviem, ci by Ti to Adamko neohrdol 😅 my s MM to ale milujeme 😵

newyorkgirl
26. nov 2008

ahojte, ja uz mam veru vianocne darceky skoro vsetky 😀 dva najvacsie nikolkine supnem do albumu len neviem na ako dlho 😀

dannynka
autor
27. nov 2008

venonna to bude asi tym ze niektore uz nestihame vecer sem ist a niektore u o takom case spime ako ja 😀

newyorkgirl
27. nov 2008

dobre ranko 🙂

dienka
27. nov 2008

Tak tu sa vo velkom korculuje 😉 😎 Ja si to s *Dankom zatial este neviem predstavit 😀 Lauriku sme zacali ucit, ked mala 4 roky, ale boli hisaky 😖 Minuly rok jej to uz ako tak slo, toho roku ocakavam zlepsenie stylu 😀 Ale zato lyzuje super, rychlejsie ako ja 🙂

dannynka
autor
27. nov 2008

ahojte,
dienka dnes som bola u mami a tusim som videla nejake mamicky doobedu na ihrisku...ale nebola som si ista ci aj ty niesi medzi nimi 😅 ,ale zato kalu som videla ako tlaci kocik a terazka sa cez branku vypravala s havinkom 😀 😀

dnes bolo vonku celkom v pohode...uvidime co nas caka zajtra 😅

kala12
27. nov 2008

Ahojte,

danny to nedebatovala s havinkom, ale so zahradnym trpaslikom. Pri havkovi by nebola taka odvazna, aj ked by bol za plotom. 😀 😀 😀 😀

dannynka
autor
27. nov 2008

kala tak si to aspon uviedla na pravu mieru..... 😀 😀 😀 😀 ale bola podarena.....som VAs z auta videla...ako si ju nemohla od plota odtrhnut heh 😀

lucaska
27. nov 2008

ahojte, new pekne darceky ste vybrali.....................aj my mame ten gaucik doma ale cars........ 😉
kala tak terezka je velka debatnicka s trpaslickom.......... 😅 😅 😅 😅

lennie ako sa ma nikolka??????

dahlia23
27. nov 2008

Ahojte Trenčanky, neviete mi niektorá poradiť, kde zohnať taký ten vešiak - nemého sluhu. Chcem ho kúpiť našemu tatimu pod stromček, lebo ma už nebavia tie jeho veci poodkladané kade - tade. 🙂

dannynka
autor
27. nov 2008

dahlia-skus popozerat v nabytkoch... 😉

lucaska
27. nov 2008

dahlia................skus ASKO.............. 😉

dahlia23
27. nov 2008

jej, bola som len v Jysku, ale skúsim to Asko. V Ikey ho nemajú, tam som ho už pozerala. Tak asi to budem musieť naozaj zháňať.
Ďakujem za tip.

dannynka
autor
27. nov 2008

dahlia skus si dat do googlu vesiak-nemy sluha....mne tam naslo vela linkov 😉

newyorkgirl
27. nov 2008

dahlia vsak je vela nabytkov, hore v priore alebo v keramoprojekte skus 😉

lennie7
28. nov 2008

lucaska, Nicolka uz je v poriadku, raz dostala ten cipok na laringitidu a chvalabohu sa to nerozbehlo dalej 🙂
Tak uz je fit..klop...klop 😅
a vy ako? 😉

dienka
28. nov 2008

Dannynka neboli sme to my, sme cely tyzden doma, Danko ma skarede sopliky, tak sa kurirujeme. Dnes sa chystam do mesta na nakupy, juj sa tesim 😀
Baby a mozem len odporucat, trebars ako tip pod stromcek- pekaren chleba 😉 Pochutnavame si na domacom chlebiku, uz v obchode nekupim. Nakupila som si kadejake muky raznu, grahamovu,... semiacka a pecem vo velkom. Prve 2 mi trosku nevysli, chutovo dobre, ale trosku sa prepadli, ale vcera supis chlebik. A chystam vianocku upiect 🙂

newyorkgirl
28. nov 2008

nam nadcha presla za 2 dni, len dufam ze sa nevrati 😒 dnes sa chystame po meste a je okolo nuly tak duuufam duuufam, ze ked sa teplo oblecieme bude to OK 🙂

newyorkgirl
28. nov 2008

dienka, nech ti to vydrzi 😉 moja mamina ma tiez pekaren a zo zaciatku piekla o sto sest ale myslim ze teraz cca po tristvrte roku na nu asi sada prach 😅 mne ten chleba moc nechuti neviem, ale furt lepsi ako tuna, taky sladky ako vianocka bleee uz sa tesim domov na poriadny salat s rozkom 😀

dannynka
autor
28. nov 2008

dienka aj ja som rozmyslala nad tou domacou pekarnou...ale u nas asi vyhra radsej prebalovak 😀 😀

dienka
28. nov 2008

dannynka 😀 😀