icon

Trenčín II

dannynka
26. jún 2008

tak šup babulky pokracujeme 😉

dannynka
autor
12. apr 2009

zuzi-veru v deichmane sa aj mne zda celkomfajn vyber,za rozumne ceny 😉

mucilienka
12. apr 2009

zuzanamv, skore uzdravenie, nech je to cokolvek 😉

lucaska,
musite s tym "nieco" urobit, aby ste vecicky pre dievcatka nielen obzerali, ale aj nakupovali 😉 😀

dannynka
autor
12. apr 2009

muci- 😀 😀 😀 😀 😀

erka12
12. apr 2009

ahojte,
prajeme pekne sviatky,nas teda choroba sklatila,tak ani nevieme ze su sviatky,chalani este trosku soplikuju,mne kasel prechadza a uz aj manzel sopli a boli ho hrdlo 😉 ale von sme boli,lebo uz nam doma bolo dlho 😉
zajtra ak nam bude lespie pojdeme aj my konecne pozriet tie topanky 😉

muci 😀 😀 😀

zuzka,veronike nech teplotky rychlo klesnu,teplotky mal minuly vikend filipko a ocny zubok uz skoro vidiet 😉

dannynka
autor
12. apr 2009

erka ahojky,prajeme skore uzdravenie 😉 Ozaj a myslis ze zajtra budu obhody otvorene ked je sviatok? 😕 😅

erka12
12. apr 2009

danny vdaka 😀 ja myslim,ze zajtra bude otvorene,chlapi sibat nepojdu,tak sa prejdeme tam,v utorok uz ide manzel do prace a sama ist s nimi kupovat boty, nato si netrufam 😉 urcite by sme skoncili v draciku a chalani by si namiesto topanok priniesli domov hracky 😉

zuzanamv
12. apr 2009

Hm, tak Veronika mala podvečer zase 38,4. Dostala paralen čípok a už spinká.
Neviem sa rozhodnúť, či zajtra ráno cestovať do BA. Mala by som tam s nimi aspoň pomoc, doma som cez deň sama. Len sa bojím, aby jej tá cesta nejako neuškodila.
Ale stále žiadne príznaky, len teplota.

erka12
12. apr 2009

zuzka,ved uvidis rano a ked tam ma kto pomoct,tak veru ja by som sla 😉

dannynka
autor
12. apr 2009

erka to poznam 😀 ,tiez teraz vyuzivam ze ma manzel volno 😉 a kym som este kinderko lebo potom to uz bude troska tachsie 😅 Sme boli dnes v meste na kolotococh,stretli sme aj verku s manzelom a detickamy 😉

zuzka-ja by som to riskla ked ma len teplotku,ved uvidis ako bude rano 😉

zuzanamv
12. apr 2009

Erka, veď to, a babky sa už tešili.

erka12
12. apr 2009

zuzka a keby nieco aj tam mozes s nou ist k dr. a babky si ich uziju 😉

zuzanamv
12. apr 2009

No, presne tak rozmyslam. Mame tam dobru DR. ku ktorej sme chodili este s Matkom, kym sme tam byvali. A ma v ordinacii aj CRP pristroj, co nasa tu v TN nema.
Tak ak nebudu v noci nejake velmi vysoke teploty, tak pojdeme.

Hrozne ma mrzi ten vylet, co sme zajtra mali ist. Co uz.

dannynka
autor
12. apr 2009

zuzka-tak ked tam mas aj dobru dr tak na tvojom mieste pokial by mala nemala nejaku vysoku teplotku by som urcite sla 😉

zuzanamv
12. apr 2009

Diky baby, za podporu.

Danny, a ty nemáš ešte žiadne pôrodné pocity?

lucaska
12. apr 2009

ahojte, muci sa tu smejem....... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
zuzanamv,ono je to asi nejaka viroza aj nas lucas ked bol naposledy akoze chory,ziadne priznaky len teplota...

aj ja som bola s lucasom na kolotococh,ale len pri juzke,lebo nikdy sa nechcel vozit a dnes sa konecne povozil a stale som pocuvala este razzzz........ 🙂

dannynka
autor
12. apr 2009

zuzka-zatia ee,a boji sa ze to bude asi nieco podobne ako pri Gabike kde mi ju na 9-ty den po termine museli vyvolavat lebo sa jej nechcelo von 😒 ,v utorok ma caka poradna tak budem mudrejsia co mi povie dr 😉

dannynka
autor
12. apr 2009

lucaska pri juzanku sa tiez chystame aj my,ale asi az v tyzdni 😀

lucaska
12. apr 2009

noo,my sme tiez mysleli ze pojdeme do mesta ale dali sme manzelikovi pauzu , teraz sme stale niekde boli,tak poobede mal pauzu...........,nech zajtra vladzu sibat 😝

asi bolo vela ludi v meste???

zuzanamv
12. apr 2009

Lucaska, a ako dlho mal Lucas teploty?

Danny, to je na nervy to cakanie, tiez som si to zazila. Tak drzim palce, nech ta chlapcek prekvapi a vypyta sa sam!

dannynka
autor
12. apr 2009

lucaska-my sme zas chceli Gabike nejaky vyletik spravit a kedze uz pesi ledva vladzem tak sme isli busom k centrumu,a potom cez mesto na stanicu pesko pozret vlaciky a odtadial autobusikom domov.....ja uz ledva stojim na nohach a mala este stale vykrikuje s postielky a nechce sa jej spat 😠 😠

zuzka-veru to cakanie......uz aby to bolo....ale hlavne ze sme oki 😉

erka12
12. apr 2009

jej danny,ved mas termin za dva tyzdne a mozno aj skor 😉 aj s miskom som si uzila vyvolavacku 😉

lucaska
12. apr 2009

zuzy dva dni mal styridsiatky, potom jeden den okolo 38 a potom dva dni vecer 37,2........ 😝 doteraz nevieme co to bolo ani doktorka,lebo mu porobila vysetrenia,vytery,moc a nic.
tak sa drzkajte,nech ste co najskor fit....

erka12
12. apr 2009

danny to si sa pekne teda presla,sa ani necudujem ze nevladzes 😉 vylozit nohy a oddychovat 😉

dannynka
autor
12. apr 2009

erka uz sa mi to krati 😕 😅

dannynka
autor
12. apr 2009

erka keby sa to pri tom mojom vymyselnikovy dalo,ale ved ty to urcite poznas 😅 😉

lucaska
12. apr 2009

danny,nooo ma energie..............u nas je to niekedy ze si myslim ako som ho unavila,chodenim alebo vyletikom a niekedy ma este viac energie.......... 😝

dannynka
autor
12. apr 2009

lucaska-veru aj mne to niekedy pripada ze ich tou energiou pri vyletoch dobijame 😅 😅 😅 😅 😅

zuzanamv
12. apr 2009

Lucaska, tak to my nie také vysoké, max. mala 38,5. Možno sú to predsa len tie zúbky.
Aj kamoška z BA mi hovorila, že mali taký priebeh ako vy, a nevedela tie teploty zraziť.

erka12
12. apr 2009

danny,poznam 😀 😀 😀 len nasi chalani uz davno spinkaju 😉 sice misko vymyslal,ale potom zalahol,lebo ma slubene nove lego,tak caka na utorok kedy pride balicek 😉

dannynka
autor
12. apr 2009

erka ved aj ja som GAbike slubila ze ked sa vyspinka pojde babine autockom ale nezabralo 😅