•
15. júl 2008lucaska, ja skusim tiez nejako dohodnut, uvidim ako sa mi bude chodit s Romcom sama, ci ma bude posluchat, a podobne 😉 mozno aj skoncime 😉
0
danny, ty nemas este navarene? ja som dnes rychlo urobila kuraci perkelt a ako prilohu take malinkate halusticky.. polievku mame este hovadziu, a mala chcela makove rezance.. tak mame vsehochut...
muci-ale mam zatial iba polievocku spenatovu.. 😉
a teraz robim svieckovu..ale povodne som tiez chcela perkelt... x-) x-) x-) x-)
si predstavte ze Gabika bola zase po 30-min hore,ocka ako vevericka....dufam ze este zaspinka....zacina ma to znepokojovat....bo neni vo svojej kozi....asi jej predsa len nieco bude.... :-| :-N |-|
a teraz robim svieckovu..ale povodne som tiez chcela perkelt... x-) x-) x-) x-)
si predstavte ze Gabika bola zase po 30-min hore,ocka ako vevericka....dufam ze este zaspinka....zacina ma to znepokojovat....bo neni vo svojej kozi....asi jej predsa len nieco bude.... :-| :-N |-|
drobec musim poriesit cosi.. asi v baumaxe... ale este zadovazim min. dva tie take na to jedno vedro vody na balkon na chatu...
inak, uz mame konecne termin dofce - od 16. augusta ideme dovolenkovat na dubnik... 😉
inak, uz mame konecne termin dofce - od 16. augusta ideme dovolenkovat na dubnik... 😉
minka, vola sa Hans, ale druhym menom Pako... 😃 tusim by som im ho aj do toho utulku vratila, ale nemam srdce.. mala by sa za nim zblaznila.. on ju neskutocne miluje.. a zasa aj ona jeho.. stale cakame, ze ho uz to steniatkovske obdobie prejde a dostane rozum... rok bude mat ale az v decembri - presne na vianoce... 😉
drobec, tak to potom sedi - o hlupom Hansovi 😃
minka, my ho nevratime.. neboj, len ked ma niekedy tak naserkosi, vojde do mna tisic hromov a bleskov.. ako vtedy, ked zozral tie drahe lodicky... :-S
drobec, chatu od znamej - 100% komfort a hlavne, varime si sami, to je super.. kvoli malej..
minka, my ho nevratime.. neboj, len ked ma niekedy tak naserkosi, vojde do mna tisic hromov a bleskov.. ako vtedy, ked zozral tie drahe lodicky... :-S
drobec, chatu od znamej - 100% komfort a hlavne, varime si sami, to je super.. kvoli malej..
drobec, a to som nenapisala, ze stali skoro 2500 korun ]-( som myslela, ze ho dorazim.. a MM zozral dvojo tenisiek.. ale to mi tak nevadilo, som mu to vysvetlovala, ze to je akoby varovny prst, ze je bordelar... no a vidis to...
Dany Juliankovi vcera bolo nejak divne,zostal taky bleducky,a na vracanie ale,uz mu nic nieje,ja som sa zlakla lebo na opekacke sa stale hral s kubom,ten je cely pupienkovy,ale tak som rozmyslala ze by to nebolo az tak zle aspom by sme to mali uz za sebou,vraj starsie deti to prezivaju horsie.ale iva hovorila ze doktorka sa cudovala ze teraz v lete to ma tolko deti.zvycajne to byva cez zimu
Začni písať odpoveď...

Odošli