icon

Trenčín II

dannynka
26. jún 2008

tak šup babulky pokracujeme 😉

minkak
15. júl 2008

jurdinka,kacenka dakujem no snad uz bude zajtra lepsie,ona sa zobudila o 20-ej ze papa ja-chudatenko moje 😉
ani mliecko sme jej radsej nedavali len roztek trolilinku,teraz mi zaspala-teplotka 37,1 😵

inak my sme na tom ako ty drobec tiez sa presnidavkujeme vsetci-tak snad si da aj kubko 😵

muci veru ja som tiez nosila same satecky a tricka obtiahnute,tuniky....,len my sme uz v len mali ine bruska 😵

newyorkgirl
15. júl 2008

ahojte kocky 🙂

minkak
15. júl 2008

oprava: v lete mali ine bruska 😵

drobec.z
15. júl 2008

vitaj new, 😉
mirka,tak to romco by bez mliecka nebol, aj ked ho prehanalo,tak sme mali obmedzit mliecko a my sme mohli tak maximalne nedavat iba cez den, v noci sa nedalo,tak nech sa drzka princeznicka 😉 asi to ma z tych zubkov,teda aspon dufam, ☹

minkak
15. júl 2008

ahoj new 🙂

drobec no ja sa bojim aj si pytala mliecko,ale boli sme dnes len o rozkoch........... ☹

newyorkgirl
15. júl 2008

ponocujete hej? je vas tu nejako malo tusim 🙂

mucilienka
15. júl 2008

ja som tu, uspavala som malu...

drobec.z
15. júl 2008

muci uz skoncila kravicka? my sme dnes isli skor spat nastastie 😉 zato ja budem ponocovat, nemozem zaspat, je mi strasne smutno 😢

newyorkgirl
15. júl 2008

no my sme museli vidiet shreka na nove 😀 tiez sla dost neskoro ale som zvyknuta no 😒

mucilienka
15. júl 2008

drobec nesmut, bo ta bude boliet srdiecko

drobec.z
15. júl 2008

baby vam tak kukaju tie deti rozpravky a moj tak pozrie akurat reklamu a spravy ☹

mucilienka
15. júl 2008

new pisala som ti IP o tom fusaku, dosla?

lucaska
15. júl 2008

ahojte, uz som vas docitala , ani som nevedela ci mam napisat a co.................lebo mi je strasne luto, ze drobec je sama a smutna........ 😢 😢 😢

minkak
15. júl 2008

ajoj lucaska,nieje sama je s nami 😵 😵 😵 samu ju nenachame 😵
drobec aj nasa mala max.reklamy a sportove spravy kde behaju lopty 😀

adkag
15. júl 2008

drobec no snad dojde cim skor,veru sa neviem dockat,my uz ani von nechodime len do zahrady ked nechce byt v kociku. ja som priamo na ucet v piatok vlozila peniazky takze ich tam mala mat hned ale tak mozno bol nejaky problem,neviem.
ti verim ze ti je smutno,skoda ze nemozes prist k nam zeby si sama nebola, aj ked muzika by sme ti nenahradili,to je jasne 😢

newyorkgirl
15. júl 2008

muci ano dosla, je to pekna cervena akoze k pogu bola akurat, k vasmu neviem a tiez neviem ze ci to robia viac velkosti ale pochybujem skusime niekedy mozno ked poveziem stroj k tebe alebo tak sak to dohodneme 🙂

babule a co my sme bez tatina uz od aprila minuleho roka chodi tak raz za mesiac, dva, teraz dokonca od maja do augusta cize 3, ale uz si nas berie so sebou konecne 😀

mucilienka
15. júl 2008

cauko adi,
teba tu vidiet takto neskoro, to je prekvapko 😀

adkag
15. júl 2008

lenka idete s tatinom prec v auguste?

muci no veru musim ist uz spat lebo zas budem jak mechom prastena zajtra. som sa zakecala na skype 😝

adkag
15. júl 2008

a co ten kocik|? nakoniec si nejaky objednala ci nie?

mucilienka
15. júl 2008

adka, zatial vaham...

adkag
15. júl 2008

dokedy sa musis rozhodnut?

mucilienka
15. júl 2008

no, do zajtra 😀

newyorkgirl
15. júl 2008

adi ano ideme na konci augusta 🙂

adkag
15. júl 2008

tak mi potom daj vediet. a nevie ti skrz to clo niekto ozaj poradit kto sa vyzna?

minkak
15. júl 2008

lucaska a vy ako?uz dobre aj vecer bez teplotky?

no new veru ani vy ste to nemali lahke ☹

adkag
15. júl 2008

new tak uz budete s ocinkom konecne. budes tam s malou doma ci aj pracovat?

mucilienka
15. júl 2008
adkag
15. júl 2008

muci aha takze to je na zvazenie ze moze a nemusi sa clo platit

mucilienka
15. júl 2008

adka, takze tak... vsak to, ze mam dilemu...

adkag
15. júl 2008

juj, no som zvedava ako sa nakoniec rozhodnes. a to clo je moc?