icon

Trenčín II

dannynka
26. jún 2008

tak šup babulky pokracujeme 😉

minkak
15. aug 2008

ahojte kocky 😵
dnes je riadne dusno....
my sme boli vcera poobede na chalupe a ked sa veronika zobudi pojdeme zase 😎 ak nebude prskat

lucaska ,muci uz ma hotove aj fotky davala 😉 maju to cacane 🙂
snad sa dnes ukaze 😉

lucaska
15. aug 2008

minkak ja som to tu v poslednej dobe akosi nestihala tak som sem tam stracala prehlad................ 😀

venonna
15. aug 2008

adkag, maju aj s dlhym rukavom, aj nejake svetriky a flisky, aj jeden overal som videla... ale taky echtovny jesenny a zimny tovar este nie...
a topanky v la familii su za 190 vsetky!!! Vraj uz nebudu predavat detske, tak rozpredavaju poslednu zasielku...
😉

jurdinka
15. aug 2008

ahojte,
venonna zaujala ma ta tvoja bunda na nosenie, ako v tom nosis Helenku?? kde tam ma nozicky? inak super zlepsovak, len neviem ci tam stoji, sedi.............prosim popis blizsie 🙂

lucaska
15. aug 2008

ahojte, venonna, tak ta bunda to je iny zlepsovak....................... 😉

aj tu niekto je alebo si pisem sama so sebou?????????????????? 😀 😀 😀 😀

venonna
15. aug 2008

jej, baby dik za pochvalu 😵
No Helenku nosim v nosici alebo v satke a bunda je len navrchu, sluzi len na zahriatie 😅 nozicky ma zhruba pri mojic bokoch, takze to v bunde nijako neprekaza. Samozrejme predpokladom je ergonomicke nositko, kde ma dieta nozicky nasiroko+podsadeny zadocek (v klokanke si to neviem predstavit).

audreyd
16. aug 2008

vierkina bundička je super! videla som na vlastné oči 😉 šikovnejšia mamina ušije aj takéto niečo 🙂 http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=80

baby, ako ste prežili tú smršť??? hrozná búrka 😲

jurdinka
16. aug 2008

ahojte,
no rada sa necham inspirovat 😉
venonna neviem ci som to teda pochopila na tej bunde mas asi vystrihnuty chrbat a miesto toho nasitu kapsu pre Helenku. ja mam tiez nosic a uz som rozmyslala o nejakom zahrievaku pre malu takze sa mi to zda super 🙂 ak mozes posli mi navod na IP dakujem 🙂

jurdinka
16. aug 2008

......ta smrst bola hrozna, ja som sa tak bala 😢 o polnoci nam vyrazilo poistky na celej ulici, vsade tma ako v rohu tak som este hlada sviecku, lebo som nevidela na malu a nevedela nakojit 😒 dufam ze to uz nepride a pocasie sa zlepsi.........

lucaska
16. aug 2008

ahojte, tak ta burka bola strasna, ja som sa zobudila na strasny vietor a blesky, vyletela som z postele a sedela som v obyvke a cakala co sa bude diat..................... 😒 dufam ze uz bude lepsie pocko.............

a co vsetci vikendujete???????

kacenka83
16. aug 2008

lucaska aj ja som sedela v obyvacke a hypnotizovala stromy nech ten napor vetra vydrzia 🙂 ale co som pocula, kopec stromov povyvracalo, aj na domy popadalo ☹ my sme este neboli skontrolovat stav na zahradke, ale dufam, ze tie nase to prezili...

drobec.z
16. aug 2008

Ahojte, tak konecne sa hlasim, v utorok som dala reklamovat svoju PCMCIA kartu na net do notebooku, dali mi novu, s tym ze aktivacia bude do 24 hodin, avsak aj po dvoch staznostiach mi aktivacia prebehla po 48 hodinach a potom som zase prisla na to,ze zase aj ta druha je pokazena. Isla som ju reklamovat a oni mi nemohli vydat dalsiu pretoze mali pokazeny system tak mi ju vydali na naliehanie az vcera vecer s tym,ze ju zase aktivacia prebehne do 24 hodin, ale uz som im povedala, nech to tak je,ze ja nebudem bez internetu tyzden a este som nemala istotu,ze aj tato karta nebude zla. Nastastie aktivacia prebehla v poriadku a ja mam zase internet, tak uz sa tu budem objavovat castejsie. 😉 Zatial tolko 😉

audreyd
16. aug 2008

drobec, ja by som dostala nejaký tik, keby zostanem bez netu taký dlhý čas 😀
baby, čo robíte v takomto hroznom čase? 😖 moje bábenká spinkajú (všetky tri), ja mám kávu dávno v sebe a neviem, čo so sebou 😅

drobec.z
16. aug 2008

audreyd mi nieco hovor, nervy v kybli z toho netu, ja som normalne zavisla a dokonca s MM spojenie ine nie je,takze som sa stazovala a stazovala az to nakoniec vyslo 😉 Esteze som mala v mobile net, ale to moc nie je ono 😉

audreyd
16. aug 2008

tak veru, treba otravovať 😀 inak nič nevybavíme 😉 tak je to asi všade 😝

baby, viete mi poradiť, kde zoženiem nejaké feši plavky? volániky ani čipky moc nemusím, ani tie hypermoderné šnúrky mi nič nehovoria 😅 také normálne, športové na mňa 😉

drobec.z
16. aug 2008

no audreyd, tak ja ti v tom veru nepomozem, ja mam tiez s plavkami problem 😉 Celkom dobry a velky vyber roznych mali v Maxe na poschodi, ako sa ide k obuvi Garfield, a teraz by tam mohli mat aj nizsie ceny 😉

audreyd
16. aug 2008

no drobec, včera som si tam skúšala, celkom dobré jedny - dvoje, no tomu môjmu sa nepáčili 😕 vraj mi čierna nepristane (boli červeno čierne), bohužiaľ, má pravdu, ja som taká bledula 😒 pátram ďalej, dík 🙂

lucaska
16. aug 2008

ahojte , audrey plavky tak to ma asi kazdy problem, v maxe maju slusny vyber, na namesti ako je vodnik ale tam som nebola len viem ze to tam je a na rohu za branou ako bol kedysi broodway . idete na dovolenku ked zhanas plavky????

kacenka83
16. aug 2008

audrey skus taky maly obchod na namesti, vedla byvaleho kenvela, alebo kdesi som videla Colo plavky, ale si nepamatam kde 😅
poradte mi kde sa dobre nakupuje detske oblecko v cechach... v pondelok som v kunoviciach (uhersky brod, hradiste a pod.) a vo stvrtok ideme do olomouca...

lucaska
16. aug 2008

kacenka v olomouci viem ze je nakupne centrum Olympia ako aj v brne-mal by tam byt next, hm, detske kenvelo, nike, adidas ,...........pozri si to na nette

drobec.z
16. aug 2008

kacenka, ja dost nakupujem v Zline, tam je dobry vyber, ale inde neviem a drzkame palceky na statniciach 😉

lucaska
16. aug 2008

drobec a kde v zline nakupujes, my sme tam chodili ked sme este nemali lucasa a vtedy som detske obchody moc nepozerala???????

lucaska
16. aug 2008

kacenka ale next som tam nenasla ale v brne je neviem preco v olomouci neni alebo som to prehliadla......

kacenka83
16. aug 2008

lucaska dakujem, nevadi, ze tam nie je next, ten mi kupi kamoska v uk, ale je tam HM-ko a CA (neviem najst to a-cko zatocene 😀 )
drobec dakujem 😉

drobec.z
16. aug 2008

lucaska teraz sa to tam dost zmenilo v centre je zlate jabko a nejaky Spar, alebo tam nas to brasko tahal aj v centre dost bolo,co nas ŕomiho krstna vodila, ale ten Spar je dobry aj to zlate jabko 😉

lucaska
16. aug 2008

kacenka tak dobre nakup........................ 😉

drobec a asi v zline nie je hm, ca, next??????

drobec.z
16. aug 2008

lucaska, nie nie je, to je len vo vacsich mestach, teda zatial som si nevsimla 😉

venonna
17. aug 2008

Cafte!
jurdinka, pisni mi na IP nejaku Tvoju mailovu adresu, preposlem Ti podrobny navod aj s fotkami (nie mojimi, ale od povodnej autorky) 😅
audreyd, mam usitu aj tu kapsu, v albume ju mam zatial len na kociku, ale ked sa ochladi, nafotim aj na Helenke 😉 ale povodny strih, na ktory si dala link som zvacsila a dole pri nozkach rozsirila, kedze Helca ma uz rok.

dannynka
autor
17. aug 2008

lennie-Nicolke vsetko naj naj naj naj k 2-rockom 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵