icon

Trenčín II

dannynka
26. jún 2008

tak šup babulky pokracujeme 😉

audreyd
20. aug 2008

žeby som si išla spraviť? my sme ešte len pred chvíľu vstávali 😅 ale ukecala si ma 😀

drobec.z
20. aug 2008

no super, uz by mi ani nechutilo tak samej 😉
audreyd, zohnala si tie plavky?

audreyd
20. aug 2008

jasnéééééééé! v tých malých zelených tu pri nás 😀 za 290sk!!! majú 50% zľavy, no nekúp to!!! a dokonca sú feši, sa mi fakt páčia 🙂 tak som spokojná 🙂

lucaska
20. aug 2008

ahojte, stiham este kavicku??????? 😀 😀 😀 😀

audrey 290,?????? 😕 😕 😕 😕 , tak to clovek kupi aj keby nechcel............ 😀 😀

drobec, kde ste bli nakoniec na ihrisku my sme sa ani nedostali, lebo sme sa zdrzali v juzke a potom my na hodku zobrala lucasa svokra........... 😒

kacenka83
20. aug 2008

ahojte, mne kubko az teraz zaspal, typicke, ked sa niekam chystame a caka sa len na to kedy sa vyspi 😒
idem si aj ja urobit kavu, lebo je akysi cudny tlak

audreyd
20. aug 2008

no aj ja som oči vyvalila! mali tam cenu že 590sk a ja že to už je s tou zľavou!!! normálne ma mykalo, že si ešte jedny vyberiem 😀

audreyd
20. aug 2008

baby, podpísali ste tú petíciu? 😖

lucaska
20. aug 2008

kacenka ako na nakupoch?????

drobec.z
20. aug 2008

no audreyd, tak to je super, 😉
lucaska, nakoniec sme boli tam hore a bolo dobre, aj som si oddychla, romanko nikam nezdrhal, len keby to bolo blizsie, sice raz to vyzeralo na zdrhnutie, isli okolo skolkari a on hned k nim a chytil sa s nimi za rucku a uz si cupitkal, aj mi zakyval a isiel 😀 😀 😀
no vam poviem, mne bol romco v noci asi namesacny, on stal na posteli, ale spal, tak som ho vzala a polozila naspat a spal, ale vkuse nieco hatlatatlal tou svojou recou 😀 😀 😀

lucaska
20. aug 2008

audrey teraz som to podpisala.................. 😉

kacenka83
20. aug 2008

lucaska v pondelok sme nestihali, lebo este len o stvrt na 5 nam dali vysledky a pozvanky na promocie a to sme sa hned isli najest, lebo som rano do seba dostala len jeden rozok tak uz som bola riadne hladna, o oponentovi ani nehovorim... tak som sa na nakupy vykaslala a zajtra ideme do toho olomouca tak uvidim ci nieco nakupim

kacenka83
20. aug 2008

audrey aj ja som podpisala, aj polka rodiny 😉

lucaska
20. aug 2008

zuzanamv , ku kadernicke chodim do mesta ako je postova banka oproti............... 😉

lucaska
20. aug 2008

drobec , gymnasta v pekingu je uplne super................. 😅 😉

drobec.z
20. aug 2008

audreyd, ja som to tiez rozposlala kamoskam, dufam,ze to pomoze 😉
nejako sa nam kazi pocasie, co budete robit po obede? 😲

drobec.z
20. aug 2008

lucaska, najprv sme nevedeli co to robi, robil to pred zrkadlom, my ze nejaka prisera, ale u nas telka moc neide a az potom vecer ked isli sportove spravy tak nam ukazal, tento kusok bol dobry, kym neskusal spojit skok do vysky a dialky a skocil z postele zo spalne cez prah do obyvacky, tak to uz bol hotovy Pekint 😀 😀 😀

lucaska
20. aug 2008

drobec 😀 😀 😀 😀 , sa tu smejem.............

drobec.z
20. aug 2008

lucaska, no my sme ti na smiech??? to si mala vidiet nazivo, to on ma take 10 minutove vystupenie, ale vyzera to skor ako daka mumia 😖

lucaska
20. aug 2008

drobec na tej fotke to vyzera upne super............. 😀

drobec.z
20. aug 2008

no to fakt, mam ich viacej, ale su take rozmazane, budem musiet este zachytit lepsie, aspon ked ti bude smutno, tak kuknes a posmejes sa 😀 co chces urobit s vlasmi?

lucaska
20. aug 2008

a kde su ostatne, uz sme tu s drobcom ako dve zavislacky....................len my dve 😅 😅

lucaska
20. aug 2008

drobec, tak to ano, aspom romcova fotka ma rozveseli-...............

s vlasmi , nejake horibilne zmeny ani nie, potrebujem novy melir a hlavne zostrihat, lebo uz mam aj ofinu dlhu...ved uvidime co dasa povie........... 😉

a ty????

drobec.z
20. aug 2008

no som rada, ze nielen ja si tak pripadam, mozme si zalozit vlastnu sukromnu stranku 😀 😀 😀

drobec.z
20. aug 2008

ja asi uplne nakratko, alebo len nejako nafarbit, lebo uz mam dost odrasteny melir a novy asi nechcem, ja ani neviem, ale kratke by som snad zase prijala 😉

drobec.z
20. aug 2008

zeby som skusila u teba, bola by som ako lucasko 😀 😀 😀

lucaska
20. aug 2008

drobec ale aspom maju co citat.................... 😀 😀 😀 😀

lucaska
20. aug 2008

s masinkou ta mozem ostrihat..................... 😀 😀 😀 😀

audreyd
20. aug 2008

baby, aj ja chceeem ostrihať! ☹ len problém je v tom, že nech ma ostrihá ktokoľvek, to moje háro vyzerá furt rovnako 😖

lucaska
20. aug 2008

mozes si aj vybrat nastavec 9 alebo 12 mm alebo dohola............ 😅 😅

drobec.z
20. aug 2008

lucaska, popiseme im vela, aby nestihali, ked uz nas tu tak ignoruju 😀 😀
ale to je asi ten cas dovoleniek, uvidis ako sa to v septembri rozbehne, ani nebudeme stihat 😒