V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Možno je, neviem 😉 Ale akože netrápte sa nad tým,len som vám chcela povedať,čo som počula..
no moja vecera skoncila teraz v zachode 😅 takze za cely den mam v sebe 1 jogurt a 2 jablka...
aspinka, veru tie lízatká som ešte nevidela, ale dobre že si sem dala tú stránku keby dačo a iným babám možno pomože 😉
poppy a keby si si tie lízatká z netu objednala, konkretne ten link čo dala aspinka, nie? 🙂
andelik, tehu pás je dobrý na to, že ak máš tričká kratšie a aby ti bruško nevykúkalo, dáš si tehu pás ako doplnok 😉
denika, aj mne to príde ako blbosť to zistenie...
idem spapať vajíčka čo som si uvarila, neviem sa ich dojesť 😀
ahoj sante 😀 no co mojko ako babatenko? 😉 vajicka?juuuj to nemozem
Ahoj hawajčanka, ja ok, ty sa pochvál 😉 😀 babtenko má už 0,69 cm 😀
ahojte,
mne strašne začalo chutiť jesť, dnes som jedla len rožky s reďkovkami. u mňa je to tak, že dva dni jem to isté, lebo iné mi nechutí, potom sa mi to zhnusí a zase sa upnem na iné jedlo, ktoré potom jem niekoľko dní. 🙂
sante, pozerám, že aj ty si si pridala mená pre bábenko 🙂 Magdalénka je krásne meno. také pekné, slovenské.
mne sa tiež viacej páčia slovenské mená.
no my už sme mali mená vymyslené ked sme sa ešte ani nesnažili, a Gregor je od prvého tehotenstva, len manžel začína vymýšlať 😀 ale tiež som za klasické mená, no skor menej tradičné 🙂
no... manželia vždycky vymýšľajú 😀
ja som už od mala chcela dievčatko Sofiu, vtedy to bolo absolútne nepopulárne meno a teraz je každá piata Sofia, tak toto meno nepripadá do úvahy. 🙂
zase keď sa mi meno spája s nejakou nesympatickou osobou a pritom môžem poznať aj 100 dobrých ľudí, ktorí majú meno, ktoré sa mi páči, tak bohužiaľ... 😒
ju ja presne to isté 😀 sofia bola len ked meno nie časté a to je fakt najhoršie, ked si to meno pripíšeš k dakomu. mne sa vela mien páči, ale smola...
a vy máte už mená vymyslené?
Dobre rano
Co sa tyka mien, tak ja mam zopar, ktore sa mi pacia, ale este som ich nehovorila ani muzovi (aby som nebola uz na zaciatku sklamana, ze mi ich zruci 🙂 a tiez aj preto, lebo sa mi sem tam stava, ze ked sa mi nieco dlho paci a ked uz pride na lamanie chleba, tak zavaham a rozhodnem sa inak).
...ze mi ich zrusi 🙂
Sante, Magdalenka je velmi pekne meno. Aj moja znama sa tak vola, lenze zopar ludi ju oslovuje Magda, co je podla mna trochu tvrde...
dobre rano...uz zasa v praci 🙂
ahojte baby
to je bez sance vas docitat 😀 😀 😀
co sa tyka mien pri prvom tehu bola Nina jedine meno na ktorom sme sa s mm vedeli dohodnut
teraz ma ale ziadne co by sa mi pacilo nejako nenapada, jedine asi Karolinka a Martin - ale to nechce mm ani pocut lebo aj on je Martin 😅
Ahojte, tehulky, dlhsie som tu nebola a tolko ste toho popismenkovali, ze je to bez sance to precitat. 😒 Aj ked by som rada. Ja som vcera zacala trosku spinit, som sa zlakla, tak som sla hned k lekarovi....vysetril ma a povedal, ze je vsetko v poriadku 🙂 Tak mi spadol kamen zo srdca. A videla som vcera na sone aj nasu fazulku a to ako jej bije srdiecko. Som z toho uplne mimo 😀 Nadherny pocit vidiet prvykrat srdiecko babätka.
Citam ze rozoberate mena. My mame zatial vybrate (aj ked je viac menje iste, ze to este urcite parkrat zmenime) pre chlapceka Viliam alebo Boris (a tak trosku tusim, ze to bude asi chlapcek) a pre bambulku Anetku (aj ked stale som chcela Veroniku). Prajem Vam vsetky pekny dnik. A opatrujte bruska.
vidim, ze sa tu rozoberaju mena - my s manzelom sme sa zhodli zatial na menach Ema a Nela pre dievcatko a Samko pre chlapca...ale to chlapcenske meno sa mi akosi prestava pacit 😀
Dobre ranko, ta aj ja som uz v praci 🙂)))
u mna vsetko Ok,az na ten hrozny kasel, rozmyslam ci ist ci neist k doktorke 😒
mena, este nemame vybrate...muz by mal....u nas bude velky boj,tak ako pri prvom....ale asi sa budeme rozhodovat az potom ked budeme vediet co to bude.......staci sa trapit s jednym menom 🙂
ahojte tehulky, ak dovolite tak sa pridam k Vam. ak bude vsetko OK, tak aj ja by som mala byt v decembri maminou. zatial sa mi terminy rozchadzaju, iny mi vychadza podla bt a ini podla sona, ale mame to zatial od 16. - 20.12. takze teraz som v 7tt + nejake drobne. zatial mame za sebou prve sono minuly piatok, kde uz bubnovalo aj srdiecko 😀 😀 dalsiu kontrolu mam az 25.5., len sa mi to zda strasne dlho cakat az dovtedy 😎 😎 zatial mam len take mierne priznaky, nevolnosti skoro ziadne (klop, klop na makovicu)
sasetka dakujem ze si ma dala do tabulky 😉
ahojte, aj ja by som sa rada ku vam pridala. Zatial mi termin vychadza podla netu naa 24.12. Uz mam za sebou aj prve problemy. najskor spinenie, takze beriem duphaston, no a este mi lekar zistil aj zle vysledky stitnej zlazy, tak som bola vcera u endokrinologicky a hned mi nasadila lieky lebo, vysledky vraj boli velmi zle, ale malo by byt teraz vsetko vporiadku, tak dufam, ze aj bude.
ahojte nové budúce mamičky.. to počasie ma ešte viac ubíja nehovorím že nezaspávam aj keď je pekne ale teraz je to ešte horšie 🙂 a s tým ťuťu muťu no my máme tiež celibát ono ani chuť nieje a aj sa bojím ja som taký strachoprd.. drahý prská ale tak prežijeme snáď bude lepšie a aj chuť sa vráti 🙂 jahoda aj ja chcem emmu 🙂 ale neviem či s jednym m alebo dvoma 🙂
my mame celibat nakazany od dr. takze nic moc. Moje tehu priznaky su prakticky len unava a bolest prsnikov, inak sa citim dobre. A co sa mien tyka my mame zatial vybrane len dievcenske a to je Ela.
ja ked som chcela Emu, tak s dvoma m 🙂 ale teraz uzmojmu brusku hovorime Nelinka, takze... 😀
ahojte tak aj ja som po dvoch tyzdnoch opat v praci, hroza kolko papierov ma cakaaaaaaa, to bude dnes dlhy den, ale aspon rychlejsie zbehne, co sa tyka nevolnosti tak hroza des, na poradni mi merali tlak mala som 130/110, povedala sestricka ze spodny je velmi vysoky, ale hlavne ze do knizky zapisala 125/95, inak v prvom tehu som mala normalny 70/40, tak neviem co sa teraz so mnou robi, ja ani neviem ci sa moze na vysoky tlak pit kava, lebo v prvom tehu som ju povinne pila., a teraz neviem, no uz mi odobrali aj krvicku, tak som mala hcg 61960 z pondelka, v piatok mam volat ci sa to zvysuje ak nie, tak musime ist na dalsie vysetrenia a uvidi sa, tak sa zatial majte pekne a prijemny den prajem vsetkym
a vitam nove tehulky
ahojte baby, tak znova v práci...
včera som mala jedno dllllllllhé rokovanie celé poobedie, a len sa na mne uškŕňali, boli tam samí chlapi a veľmi teplo, furt mi bolo zle, asi som vyzerala dosť blbo, a tí ješiťáci si mysleli, že je to asi z nich 😀
pritom ja som zvyknutá robiť so samými chlapmi, v doprave je to už tak....
ozaj, aký máte názor na šoférovanie v tehu?
ja soferujem momentalne kazdy den do prace, takze pozitivny 🙂
ahojte babenky, tak po dlhom case sa znova ozyvam. Vidim, ze nas tu je dost vela, to je super 🙂 U mna je to dost blbe, lebo mi je stale zle. Cely den ma boli zaludok, parkrat som aj vracala, ale ta bolest je hrozna. Som z toho hrozne unavena a nedokazem na nic mysliet. Uz to trva tri tyzdne, beriem aj Maalox, ale je to nic moc. Ked mi nahodou vsetko vytravi a ja nieco nasilu nezjem, tak koniec... ☹ A vadia mi vsetky pachy a vone, bleee.
Zajtra idem na poradnu, som zvedava, co mi povie Dr. este som nepocula srdiecko, tak sa tesim 🙂 Inak nad menami este nerozmyslame, mm by aj , ale ja som nemozna... nemozem ani varit, ani upratovat, len dufam, ze to nebude trvat do konca tehu, lebo momentalne staviame aj dom...
Tiez soferujem do prace kazdy den a nevadi mi to, zatial 🙂
ja dnes asi umrem....nejako mi je spatne
a mam neskutocnu chut na ovocie.....a nic tu nemam 😢 😢
tiez soferujem kazdy den....
v pred.tehotenstve skoro do uplne konca...v pohode som sa zmestila za volant, tak sa dalo 🙂

ahojte vididim ze mate dilemu podla mna je to skoda penazi aj tak sa dozviem a zadarmo 🙂
aky ste mali dnes den 😀