V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
MMB-mimibazar.sk
ja odtial tiez objednavam...a vsetko zatial bez problemov 🙂)) aj som tam kopu veci popredala....treba precitat hodnotenia....... 🙂
ja chodim k dr.kollarikovej...ale idem v nedelu prvykrat do gynaexu k dr.divekymu...tak som zvedava..potom vam ho mozem pripadne odporucit.....som z BA 🙂
AHojte! yoyo drz sa je mi to luto neboj das sa dokopy a pride tvoj cas len treba aby ta lekari poriadne vysetrili.
Baby je nas tu v decembri strasne vela pozerala sm na novembrovky tam ich je tak na jednu tabulku 😀
Vitezova preco chces na dobierku ved to mas zbytocne drahe!!! Aj tak si posta pride na svoje ja len posielam korunky na ucet a platim len postovne podla vahy dobierka je zbytocna este sa mi nestalo ze by mi veci neprisli!!! Precitaj si tam hodnotenia a podla toho si vyber kde nakupis. Ja aj ked som predavala veci po malej na dobierku som neposielala.
Tak som mala tazku noc od stvrtej som nevedela spat ale zas mam nervy kvoli jednej veci a ja vsetko tak prezivam katastrofa.
Baby takto o tyzden idem na utz uz aby to bolo sak ani neviem ci som tehu 😀 len mi je zle, nechuti mi jest a bolia ma krize a prsia!!!! 😀 😀 😀
zvedavec www.mimibazar.sk baby ja som na nom ficala ked som cakala malu ale to este nebol slovensky len cesky celu vybavicku som si odtial nakupila a vsetky kamosky cumeli a hned pytali adresu a navod a vsetky boli mmb pozitiv 😀
Aj ja si objednavam z mmb /www.mimibazar.sk/ a ešte som sa nesklamala.... Vzdy si precitam hodnotenia a je to v pohode.... Ja mam dnes take cudne myslienky, ci je s mimcom vsetko ok... No po mojich skusenostiach si teraz pre istotu robim tehu test každy tyžden v piatok, na konci tt. vzdy. Asi som šibnuta, ale potom som kludnejšia.....
Naozaj nikto nemate takeho supper gynekologa/ičku v ba? ja už budem v 10tt a musim ist na prvu prehliadku, takže už mi to dost ponahla zmenit... Nechcem ist k tej mojej, možno aj preto lebo som už dva potraty zažila u nej a koli spomienkam asi aj....
Alebo som uvažovala, že iba na tu prvu prehliadku a potrvdenie tehu by som zatial išla len tak nezavezne k nejakemu dokimu....Myslim že ked si tu prehliadku zaplatim, tak by nemal byt problem, ci? Mate niektora aj takuto skusenost?
aspinka
tiež si ešte nebola u lekara na potvrdenie tehu? tak asi niesom jedina.... Len to budu take strachy ked tam pojdem prvy raz, ci je vsetko ok, že nevie... uf.... už teraz sa trasem.... Ale ja mam buducu sobotu narodeniny,tak dufam že dostanem narodeninovy darček a uvidim drobčeka a srdiečko....
alexka tehu testy si robis uplne zbytocne lebo keby sa aj nieco stalo HCG ti v tele ostava este niekolko tyzdnov po kyrete ja sama som to zazila. Treba verit ze je vsetko OK a hotovo nic ine si nepripustat.
Ja som mala v BA dobru doktorku Mayerovu mala ordinaciu vo Figare chodila som k nej pri malej a bola som spokojna bola starostliva sice sa moc nevykecavala ale ked som sa spytala vsetko mi povedala a vysvetlila ziaden odpis.
Ja viem, aj ja som bola na kyrete.... ale mna to nejako tak ukludni, ked mi hned vyskočia dve čiarky.... Asi je to len pre moj dobry pocit.....
Neviem ako si mam inak pomoct prekonat neustaly strach.....
ahojte
aha co som si ja dnes vydrazila 😉
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2083867
a aj ja obcas kupujem cez mmb
zvedavec mmb je mimibazar.sk, kupis tam snad vsetko 🙂
ja idem zajtra konecne k dokimu, huraaaaaaa
potom hned podam hlasenie a hadam si uz aj udaje v pase zmenim 😀
mimi - krááásne si vydražila super. Idem si ľahnúť za Erikom , papa moje.
ahojte, dnes je vazne nejaky smutny den...yoyo123, je mi to uprimne luto, aj ked ti to velmi v bolesti nepomoze
este hodinu musim pockat a hned volam, dnes moj lekar ordinuje od 14.00...mam strach ☹
jahoda a nemala by si teraz niekedy mat mrchu?
ja som to tak pri prvom tehu mala, ze v termine mrchy, asi prve 3 mesiace som trochu spinila
no ale samozrejme ked sa to stalo prvykrat, tak som letela na pohotovost
buduci utorok by som mala mat mrchu podla terminu....takze neviem 😒
ahojte, mne uz je druhy den tiez celkom fajn, teraz napr. len citim zaludok, ale zle mi nie je...tiez mam strach, ale nic si nepripustam....
jahoda, a preco si nesla do Skalice na ambulanciu?tam by ti tiez urobili UTZ....ale hnede spinenie je vraj v pohode.....neboj, bude to dobre....
inak ja som citala, ze to spinenie alebo krvacanie v case menstruacie v tehu vraj nie je dobre...nemalo by sa vyskytovat.....
YOYO, je mi to luto ☹ drz sa....
ahojte
yoyo - tiez sa pripajam, budem drzat palce nech je dalsi polrok pre teba krajsi
mne bolo odporucane GPN ako najlepsie lekaro v BA - este som tam nebola, idem prvykrat na potvrdenie tehu az 20.5.....skor som nechcela ist, keby sa nieco stalo, resp. som chcela aby uz aj daco bolo vidiet plus srdiecko 🙂
dnes ma uz vazne tlacia nohavice....takze som zvedava ako dlho este budem nosit "svoje" veci
avanka, ja ani neviem, akosi sa tu nevyznam este, neviem ku komu mam ist, vsetko je tu pre mna nove...v kopčanoch byvam len rok, som sa sem pristahovala z nitry
no ak budes mat nejake problemy a tvoj lekar nerobi, chod normalne do nemocnice na gyn. ambulanciu a ked cez vikend, normalne na oddelenie, ja som tak bola uz 2 krat.......boli ozaj ochotni, vzdy mi urobili ultrazvuk, vysvetlili...
ano to je pravda, pokial krv nie je jasno cervena, tak by nemal byt problem, lebo jasna krv je priznakom potratu, hnede spinenie moze suvisiet aj s uhniezdovanim babatka
no dufam, ze to nebudem potrebovat...ale velka vdaka za radu 🙂
yoyo drž sa, je mi to lúto 😢 ☹
mamama, Paťke taktiež skoré uzdravenie prajem 😉
alexka zvedavec a z akej časti ste? v ružinove GPN je super, len tam sa platí 100€ ked nie viac ako tehotná a ešte možem odporičiť mojho, ten posobí v ivanke pri dunaji a v stupave 🙂
vítezová, ja som vela veci objednávala z mmb a platba vopred a vždy všetko prišlo ok 😉 treba si trošku pozreť tie komentáre k dotyčnému 🙂 jasne može sa stať že sa popáliš, no mne sa to našťastie nestalo 🙂
inak som sa trochu smiala, raz som dostala taký mail dosť dlhý, ale čo si z neho pamatám, tak tam bolo písané že žena ked čaká prvé dieťa, tak nosí tehu veci čo najskor, druhorodička už čo najneskor a tretorodička už ich nosí normálne 😀 tým som nechcela nikoho samozrejme uraziť, len beriem príklad na seba, že sa snažím čo najdlhšie ostať v svojich povodných veciach, velkostiach 😀
baby trochu vás poteším...
ja som pri synovi v roku 1999 ked bolo v lete zatmenie slnka 11. augusta z ničoho nič začala tak krvácať, liala sa zo mňa voda zmiešaná z krvou, bolo to príšerné, nestačil mi ani obrus, čo som strhla zo stola...
švagor so mnou letel do nemocnice...tam lekár prišiel za hodinu, lebo na streche sledovali zatmenie slnka...
vyliezla som hore, pozrel ma a zrazu po krvácaní ani stopy...nechali si ma tam týždeň, neprišli na nič...syna som potom v pohode donosila, dnes má 10 rokov a je to kus chlapa...
pri pôrode, ked doktorka pozerala placentu, bola ako rešeto, samé diery, takže to krvácanie spôsobili infarkty na placente, tak mi to vysvetlila, a ona je fakt dobrá odborníčka, je to kamoška mojej sestry, teraz už aj moja, chodím k nej od 19 rokov....
pri dcére som krvácala v polovici siedmeho mesiaca, to si ma tam nechali do pôrodu, ale to som krvácala, lebo som sa stále otvárala...a aj to sa dalo prežiť...
baby, ale najdôležitejšie je: KĽUD NA LOŽKU!!!
mňa ked na Zochcovej zbadal dr. Korbel ísť len na WC už po mne ziapal na celú chodbu, že kam do riti idem, mám ležať...a oplatilo sa 😀
jej, mimi, aj ja som na ne pozerala 😀
aspinka, aj ja chodím k Mayerovej a máš pravdu, nevykecáva sa, čo mi trošku vadí, ale si ma ukludnila, že je v pohode 😀
sante, aj ja by somnosila svoje veci čo najdlhšie, ale akosi sa mi scvrkávajú 😀 😀
balambi 😀
mne ešte nie, ale ja som len 7tt a brucho mám už od prvého porodu stále 😀
Ahojte!
Sante vidim ze mas nofe foto 😵
No vcera prisiel ten bratranec aj tu spal ale super sme sa zabavali 😵
Maly mrnus mi dava riadne zabrat dnes ma tak bolia prsia ☹ 😠 No ale co uz asi sa pripravuje na MS v hokeji 😀
nanuska, hej už ma zasa omrzela moja stará fotka 🙂 a teda prsia aj mňa začali bolieť dosť, v noci som sa normálne na to zobudila ako ma bolia, asi som divne spala...
ahojte tak dnes je ale uprsany den., ani nikde ist sa neda, no aj take dni musia byt, ja sa mam dnes priblizne tak zle ako vcera, len bez toho tlaku, idem spravit fajnucke cestoviny s kuracim maskom a smotanovou omackou, mnam
sante, a ako sa prosim ta vola ten tvoj lekar? ja som priamo zo stupavy, len tam som nasla iba sukromne medikomplex a tam sa plati ročne 210€ a to je prehnane.... Možeš mi napisat meno, popr. tel č.? ďakujem
Baby nejako ma zacalo boliet podbrusko ako na kramy aj na pravej aj na lavej strane take pichanie jaj bojim sa.sedim v robote.predchvilou som prisla z obchodu kupila som si original spanielsku surovu nasolenu sunku Serranol mozem to papat vobec?jak som to zbadala taku chut som na to dostala 😎 ale tie bolesti ma strasia doobeda nic teraz pobede nejake tlaky a pichanie a krciky ☹
ahojte,
z mmb sa skutočne oplatí objednávať, ešte sa mi nestalo, že by mi niečo neprišlo, vždy dám na hodnotenia ... jeden čas som bola do toho totálny maniak 😀 malý má kopec vecí. no nejako ma to potom prešlo.
sante som zvedava kedy mna omrzi moja fotka 😀

biela - vraj penicilin a jeho odrody su z mala co sa mozu....hned som citala pribalovy letak..tak ze sa moze....doktorky som sa 3krat pytala ci urcite...ona ze toto 100%......aj kamoska mi hladala na nete.....kym som to nemala z viacerych zdrojov,tak som si to nedala......robila som si aj pre istotu test...ci je OK babetko...a take krasne dve kolajnice 🙂
tak hadam to bude OK....