V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
Bay idem uz pozerat TV tak zajtra..no mozno lebo zajtra prileti kamoska z dovolenky a chcem si ich uzit 😉
avanka no tak to ano 😉 tak pa
caute
tak som si precitala o kocikoch....sice na nich absolutne vobec nemysli, ale je celkom uzitocne precitat si info co kupit a co radsej nie 🙂
ja by som brala aj pouzivany, uplne v pohode...dost mi bude zalezat na tom ako sa bude skladat, budeme musiet vyberat tak aby vliezol do kufra 😀
andelik, avanka blahoželám vám 😉 avanka a ty si už ktorý tt? také velké mimi už máš v brušku 🙂
Ahojte, dnes som mala slaby vytok rano..taky hnedasty? Mate s tym skusenost? mamsa obavat? :(
ahojte....
akurat som vas docitala 🙂
zvedavec1-toto tu vcera spominala jahoda.....bola u doktorka a predpisal jej nejaky ascourtin......ak mas obavy skus zavolat doktorovi.....
v tomto nie som nejaky stresmen....pri prvom som do 13tt nemala ani uzv....a vsetko bolo OK,ani ma to nejako netankovalo,verila som ze vsetko bude OK......teraz som len v 7tt a neviem sa dockat nedele,kedy uvidim babatko 🙂
ale nejako sa nesledujem.....no po vcerajsku mam pocit, ze to dlho neutajim........nohavice zapnem...ale pri sedeni vzpriamene ma otlacaju,tak uvidim 🙂
ku kocikom.....z vyberu concord neo alebo fusion....ja urcite ked tak len fusion.....na neu je fajn ze sa da otocit sedacka....ale je to typ,co sa musi polohovat dieta zaroven aj s nohami....a to sa mi nepozdava........ale kazdemu vyhovuje nieco ine...
medzi mojich velkych favoritov patri aj bugaboo cameleon 🙂
zebricka: ja som mala hnedu zrazeninku v nedelu a lekar mi povedal, ze kazde spinenie treba okontrolovat. Dostala som duphaston na podporu tehotenstva. Jahodalr s tym istym dostala ascorutin 🙂 Ale pre svoj pokoj radsej zajdi za doktorkom, zrejme to nic vazne nebude 😉
dobre ranko
u nas zase prsi 😠
ja idem za chvilu k dokimu, tak na mna myslite 😉
inac aj ja uz mam pocit, ze mi nejako rastie brusko 😒 viem ze pri druhom to ide rychlejsie, ale zase az tak rychlo by to ist nemuselo 😅
Mimi drzim palceky!
ahojte-dlhsie som tu nebola,zbezne som pocitala co sa dalo, co ste popisali... 🙂
K tym nevolnostiam-mne sa zda ze tiez ustupuju,ale teda ziadne chmurne myslienky nemam, tesim sa z toho, ze mi je uz lepsie. 🙂 A inak okrem nevolnosti ziadne une problemy som nemala, ani nemam.Ibaze mi je uz vsetko male, a vyzeram ako v 5.mesiaci... 😀 ,skratka na kompletku jak tehotna.. 😀 😀 😀 ,takze si ma vsetci doberaju ze kolko tych mrnusov mam v brusku,kedze dvojicky uz jedni mam... 😀 ,tak cakam na sono 19.5. a potom mozem riesit aj kocik,,, 🙂 inak mne sa paci x-lander xt alebo jane ...no neviem este,nechcem tazky kocik a teda novy nebudem kupovat,nejaky ojazdeny urcite najdem za dobru cenu.Ved tie kociky nemozu byt znicene nejako extra.
A z mimibazaru som tiez nakupovala ale tiez aj z konika.Ten net je super vec. 😉
Takze baby ,nebojte sa a neprispustajte si ziadne negativne veci...pozitivne a s usmevom treba mysliet dopredu....aj tak nas neminie co nas caka... 🙂 a zbytocne sa nenervujte a nebudte smutne.
AHojte, mne sa paci kocik baby smile V-max, ale musim povedat, ze som zatial kociky ani ine veci moc nepozerala. Ved este je cas.
Dobre rano dievcata...
...tiez som tu dlhsie nebola, tak len zbezne som ocami zatial preletela a tusim kociky preberate 🙂 to mna zaujimalo od zaciatku veru, pri prvom tehu 🙂 😉 nakoniec sme kupili CAM cortinu X3 a som veeeelmi spokojna, takze novy kocik nebude, aj ked by som si vedela tiez vybrat. Vanicka je ku podivu dost velka a ja som chcela hlavne velke kolesa a nie golfove palice 😉 A sportova cast je fakt velka, sice teraz uz nepouzivame, ale Filipko by sa tam este v pohode zmestil...
Mariro, mas pravdu, da sa kupit pekny kocik aj pouzivany a aj za rozumnu cenu 🙂
Co sa nevolnosti tyka, tiez sa mi dnes zda, ze uz mi je lepsie, lebo mi fakt byvalo na figu cele dni, po veceroch zimnica, no pri prvom tehu som to az taketo nemala.
Tiez frcim na mimibazare, naozaj tam najdete vsetko, ak mate pochybnosti, precitajte hodnotenia, mozno pomozu 🙂
Inak sa tesim na buduci tyzden, idem na sono, tak dufam, ze uz bude bit aj srdiecko a ze bude vsetko OK!
dobre ranko...tak dnes som doma a vyvalujem sa tak, ako mi kazal lekar...a dnes uz ziaden hnedasty vytok 🙂 jupiiii
a vidim, ze tu riesite kociky...tak ja zdedim po sestre, ma velmi malo pouzivany, takze je ako novy...viem len, ze je to znacka chicco 🙂
bre ranko vsetkym, som tu dlhsie nebola - ale pribudli popisane stranky, nestiham citat 🙂 . Mne uz nevolnosti ustupili, aj ked ich nebolo tak vela, ani zimnicu uz vecer nemam, vlastne jedine co pocitujem je bolest prs a castejsie mocenie. uz sa neviem dockat 24.5. kedze az vtedy ideme na dalsiu kontrolu /prvy skrining,krv.../.
inak vitam vsetky nove tehulky prajem uspesne dotehulkovanie 🙂 .
vidim ze riesite kociky, toto si ja necham na neskor... 😎
čaute baby, tak dnes opäť v práci...
aj ja som sa ráno zľakla, že príznaky ustupujú, ale prišla som do práce, zbadala tie unudené ksichty, a zase mi je úspešne zle, tak sa vytešujem...
ja mám len v pondelok volať a objednať sa, moja doktorka dnes priletí z usa, dúfam, že ma objedná skoro...
v decembri mi to skončilo v 11tt, tak ešte nejakú chvíľu stres bude...
ja mám tiež problém s robotou, blíži sa prepúšťanie, ale nechcem to dopredu oznamovať, ak sa to neskončí dobre, prepustia ma aj tak...
tak čakám do konca trimestra...dúfam, že to vydržím...
dobré ráno tehulky, našla som niečo pre christie 🙂
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8551081&tab=1
dobre ranko...u nas konecne nie uprsane, ale co nie je moze byt :D
ako sa mate? ach jaj, vy uz kociky rozoberate...ja som v tom totalny laik.ale casu dost...snad potom mi niektora poradi 🙂
tak mariro ako ty vravis.... treba mysliet pozitivne, a to, ze nam uz nie je zle, tak sa len tesme, ze si mozme pekne uzivat tehotnestvo 😉 sice sem tam ma prepadnu pochmurne myslienky, aj dnes rano, ked som si avanku precitala, ale potom som sa ukludnila.... inak avanka, tesim sa, ze ste v poriadku....
teda dlho som tu nic nepisala... a nepamatam si mena, ale tesim sa s tymi, co su v poriadku, tie co maju lezkat, nech len pekne lezkaju a oddychuju.... a k tym nestasntym novinam, je mi to ozaj velmi luto 😢
ahojte baby! takze ja sa dnes opat citim super, zeby u mna boli nevolnosti len jeden tyzden hihi?? 🙂 no vobec sa necitim ako tehotna... snad je vsetko ok, ale verim, ze ano... 😉 vcera sme to povedali svokrovcom 🙂 veeelmi sa tesili! a vy sa ako mate? je tu niektora z vas, co je len v 7 tt a nema ziadne nevolnosti?
poppy ja som dnes zacala 8 tt a zatial mi zle nebolo 🙂 takze nie si sama
jaj a este k tym kocikom... ja neviem, ale mne sa zda zbytocne davat tolko penazi za kocik, ako niektore kociky stoja...cize ja si budem vyberat za normlanejsiu cenu 🙂 okrem toho, mne sa zdaju trojkolky strasne nestabilne, najma ked je babatko uz vacsie a moze sa naklonit...stale mam pri tych trojkolkach pocit,ze moze vypadnut... ale to je len moj nazor uplneho laika. Kazdopadne budem hladat kocik so styrmi kolieskami. Paci sa mi velmi BEXA 🙂 aj funkciami, aj designom. Citala som si o nej recenzie a veeelmi pozitivne. A za skvelu cenu...tak neviem ci niektora mate skusenost. Popripade poradte este nejaky dobry kocik za normlanu cenu. A este jedna vec... kamoska ma Bogaboo kocik, stal cca 800 eur a mala som moznost v nom kocikovat jej babatko... no poviem vam, zdal sa mi nejaky nestabilny a rozhegany...tak neviem. 😒 Ved je to este daleko, takze mame cas vyberat, ja si asi necham od niekoho poradit, kto uz mal skusenost, lebo takto bez skusenosti sa tazko vybera...
ja som v prahe kočíkovala kamoškinu malú v concord fusion, už šporťák, malá má rok, a teda fakt by som za tie prachy čakala viac...
prešli sme za asi 5 hod celú zoo a mala som dosť...môj syn chcel pomáhať, ale stále vrážal do nôh, tak to vzdal, chodilo to ako chcelo, a zdal sa mi dosť fádny...
ale fakt, času dosť...
Poppy1, ja som tiez v 7tt, a este ani raz mi nebolo zle. Z casu na cas pichne v brusko a bolia prsia...a to je asi vsetko. A nechuti mi sladke. Ale inak ani neviem, ze som tehotna. takto to mala aj moja mamina, pri oboch detoch, tak asi to bude dedicne. 🙂 Ze vraj ak tehulkam nebyva zle, tak by to mal byt chalan....a moja mamina ma 2 dcery 🙂 Tak ja teda neviem. Ale zenska intuicia mi hovori, ze to bude chalan
mne vcera svokrovci vraveli naopak...ze ak je zle, je to chalan a ak nie, je to baba... a im to aj tak vyslo 🙂 no mne nechuti sladke, chutia mi sunky a maso co som predtym moc nemusela, v tvari som neoskaredela...takze zeby bol chalan?? 😀 😀
A co sa tyka kocikov, tak ja som si neprecitala este ani len zaiden clanok....myslim, ze casu je este dost. A ked si nastudujete, tak ja sa vas budem pytat a necham si poradit. Zrejme by som sa tiez nebranila nejakej ojazdenke....ved tie kociariky nemozu byt az take znicene po 1 babatku.
Poppy, tak ja neviem, ale je mi to uplne jedno, ci budem kupovat ruzove, alebo modre vecicky, len nech je fazulka zdrava. A inak mne tehotenstvo nejako prospieva tiez, plet v pohode (ale s tou som nemala nikdy problem), nechty pevne, vlasy leskle...muzicek hovori, ze som opeknela 🙂 A mne nechutia ani sunky, a ani mäso. Salatov mam uz vyse halvy....trpim nejakym nechutenstvom, ale napriek tomu sa nezapnem do nohavic.
poppy1,jago511: Mne tiez vobec nie je zle..keby ma neboleli prsia ani neviem ,ze som tehotna..Aj ked teda dnes som mala trosku hnedasty vytoka som unavena..tak dufam,ze to nie je zla predzvest ☹
Zvedavec1, aj som mala tiez hnedasty vytok v utorok...a hend som bezala k lekarovi. Nechces ist aj ty? predsa len, aby si si bola ista, ze je vsetko v poriadku. A ked ta posle na sono, tak uvidis aj srdiceko 🙂 Ako ja, neplanovane......ale bol to najuzasnejsi pocit v mojom zivote

tak potom si uz viac menej rozhodnuta 😉