V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
mimi: to ti tak skoro povedal, ze bije srdiecko? 😕 Jeeejda 😵
Mimi21, gratulujem. 🙂 Velmi sa tesim s tebou z maleho srdiceka. Ja idem na kontrolu 13.5, to by som mala byt na konci 8tt., tak som zvedava ci dostanem knizku.
Ahojte,no mne pri prvom nebolo vobec zle ani som nevedela, ze som tehotna, od zaciatku som si myslela, ze to bude dievcatko a bol to chlapcek.teraz je to trosku inaksie, prestala mi chutit kava, a to som bola naruziva kavickarka🙂, na pachy som strasne hakliva, nevraciam ale napne ma. vlasy si umyjem a na druhy den ich mam mastne a chuti mi striedavo sladke a kysle/kapustnicu zboznujem/,tak neviem.prsia stale bolia od zaciatku ako mi meskal menzes, brusko rastie , a mam stale pocit ze to bude chlapcek. je mi to jedno,nech je hlavne zdravucke.
mimi gratulujem...to je skvelá správa...ja idem na sono rovnako ako jago tiež 13.5...tiež na konci8tt 😀 ...to som aj ja zvedavá či už budem mať knižku :D
Mimi aj ja gratulujem 🙂
baby ake uzivate vitaminy?
ja uzivam len kyselinu listovu
perseffona, uz sme sa stretli v druhej teme 😉
mimi gratulujem, ja idem k dr. v utorok a to budem 7tt + 4 dni, tak dufam, ze srdiecko bude bit. Tiez som zvedava ci mi da ja knizku
mimi viem jasne...ja užívam femibion nechala som si poradiť v lekárni
Perseffona, tak to mame rovnako termin, podla poslednej mrchy mi to vychadza na 23.12, a podla posledneho sona je to 24.12. Tak uvidime, ako to bude teraz. Co sa tyka vitaminov, tak ja beriem Calibrum babyplan +kyselinu listovu asi od 4tt.
no aj mne doki radilo femibion 800
a pytala som sa ho aj na to kojenie, tak povedal, ze je to zataz pre moje telo a hlavne na vydaj vitaminov a mineralov, takze urcite mam nejake vitaminy brat
pri prvom tehu som brala calibrum
Ahojte. Tak vidim ze kontrolu 13.5. mame viacere i ked u mna to uz bude druha. Dnes je muzik doma a rozhodol sa ze umyje okna tak ja sa idem premoct a aspon prat a zehlit zaclony a zavesy a pomaha aj moja pipinka. Ja si ich vobec nezasluzim moje zlaticka.
Gratulujem k uspesnym kontrolam!
ahojte babule, tak som vás pekne dočítala, trošku mi to trvalo, večer ste v písaní najplodnejšie 😀
ja som mala včera trošičku ružový výtok ale len na nohavičkách som zbadala, ale zatiaľ nič viac, bolesti nemám vôbec, len tie nevoľnosti, hrôza ☹ k lekárovi sa ale nechystám, lebo by som mala mať teraz práve ms, tak to bude asi z toho, raz sa mi to objavilo aj pri prvej a to som hneď bežala, tak nejdem panikáriť, budem to sledovať a hotovo 🙂
vidím, že ste pri kočíkoch 🙂 no ja nemám nič konkrétne vybraté, ale musím uznať, že ceny sú na niektorých ohromné 😲 ja budem hlavne pozerať ako písala mimi veľké kolesá, tu na Kysuciach je zima rozprávková ale krutá, tak nech sa dostanem s kočíkom kde potrebujem, mala som aj pri druhej nafukovacie veľké kolesá a chodila som ako s traktorom, ani kopy snehu mi nevadili 😉 a avanka ten čo si pridala link je peknučký, vedela by som si taký predstaviť 😉 ja si v prvom rade vytlačím tie nebezpečné kočíky, aby som sa im vyvarovala a pôjdem pozrieť obchody v PL, aké majú ceny a výber a hlavne, ako tiež písala biela musí byť veľká aj vanička, ja som nemala žiadnych mrňúsov a rástli ako z vody, tak nech sa tam v zime zmestí a má pohodlie 😉 pozerala som aj po starších kočíkoch, ale sa mi to zdá nespravodlivé voči bábätku, že pri prvých dvoch som mala za každým nový kočík a jemu by som kúpila starý? no to nie idem po novom 😉 ale tiež radšej čosi cenovo dostupnejšie, radšej zainvestujem ešte do ďalšej výbavičky 😉 určite bude potrebovať svoju skrinku, tak radšej tú kúpim poriadnejšiu 😉
ozaj mimi gratulujem k srdiečku, ako skoro, no paráda 🙂
baby a myslíte, že môžem ísť trošku do záhrady pokopať jahody, malo by byť po daždi mäkko, tak to by nemala hádam byť veľká námaha 😉 na začiatku tehu som bola každú chvíľu v záhrade a bolo aj tvrdo, len keď som mala ten výtok, či neurobím zle 😉 treba mi aj kosiť, ale to isto nejdem 😉
tak co sa tyka mna,ja som aj travu pokosila predvcerom aj v zahradke, ale vies to musis vediet ty ci je to na teba vela, alebo nie.ak si budes v klude, tak by ti trosku zahradky nemalo uskodit,vsak nam kazu sa hybat
no ja veru kosím každý týždeň, som pohnojila trávu a rastie ako divá, len kosačku nechcem dvíhať mám ju tak hlúpo uloženú, že by som ju musela dvíhať, aby som ju vytiahla a zrovna ľahká nie je, tak počkám na zajtra kým sa mm vráti a idem asi pomaličky risknúť s tým kopaním, veď výtok bol len včera na obed a potom nič a nič ma nebolí, tak hádam bude všetko o.k. 🙂
Mamamama ja som este den pred porodom okopavala 😀
no ten x-lander bol perfektny prave kvoli tym velkym nafuk. kolesam, boli sme s nim strasne spokojni, len keby nevazil 17 kg, ked si k tomu priratam maleho, ani som ho nezdvihla....to bol jediny dovod predaja 😉
a ano, neo sa polohuje v sportaku tak, ze ma babo nozicky trochu hore, ale toto iste ma ja Quinny, s vynimkou Speedy (ten bol vsak oznaceny ako nebezpecny SOI) a niektori vravia, ze to babatku vyhovuje, lebo ma pocit, ze je ako v maternici, niekomu sa to nepaci, ale vzdy je to na konkretnom babatku, kazdemu vyhovuje nieco ine......
moja svagrina caka chlapceka za 2 mesiace, boli si v Polsku kupit V max od baby smile, dali za neho sice len 9 tisic za kompletku, ale mne napr. sa nepaci, je to taky tank....
takze vyber kocika je hlavne vec vkusu, na kazdom sa totiz da najst nieco zle....
a co sa tyka, noveho, ojazdeneho.....my sme prvy raz kupovali novy a uz by som doslova nevyhodila tolko penazi von oknom....my sme ho mali po tych 13 mesiacoch ako novy, ked sme ho predavali bez jedinej chybicky....babu to je predsa jedno, ci je novy alebo jazdeny, hlavne ze ma pri sebe mamu...
a vy si predsa s velkostou vanicky nemusite robit starosti, cakame totiz babo na zimu, takze s fusakom a dekou sa urcite zmesti....nas Lukas sa do x-landerackej zmestil este v 6 mesiacoch vo fusaku a deke absolutne v pohode..
tolko len moj nazor, neberte to ako poucovanie 😀 😀
ja som si rano dala jogurt a ten mi nesadol, tak mi bolo zle....teraz varim zeleninovu polievku so syrovymi haluskami, tak sa strasne tesim....uz som hladna 😎
Ahojte, ja som tu nová !!! U pomaly končím 8 tt., tehot. knizku ešte nemám ale u som nahlásená do prvej poradne a na odber krvy pre knizku. Tak som zvedavá 🙂 Ale inak som úplne v pohode, ziadne problémy.
Ahojte baby, mna dnes nejako cudne pobolieva bruško a od včera večera mi bolo dost zle.... až dnes do obeda, až som sa na obed najedla a je lepšie... ale bruško pobolieva stale...Mam s toho taky čudny pocit. 😒
nič si z toho nerob, mňa pobolieva a je mi zle, ked nejem...ale aby som stále jedla, to zas asi nee, bola by som ako sud...tak furt niečo zobkám 😀
avanka, veď ja teraz vyzerám, ako by som sa bála roboty ☹ veď ja aj teraz kým mi nebolo zle som makala ako šrób a pri oboch predchádzajúcich tehu som robila v záhrade, nebála som sa ničoho, dokonca sme prerábali vtedy byt a ja som nemala problém aj nábytky pomáhať sťahovať, len ten výtok ma trošku naľakal, keď každú chvíľu tu nejaká má problémy so špinením, tak je prirodzené, že sa človek naľaká 😉 a na jednej strane mám trošku strach ale na druhej mi to treba urobiť a konečne je krajšie, tak som trošku váhavá, ale idem skúsiť 😉
s tým kočíkom máš pravdu, že ojazdený, keď je zachovalý sa viac hodí, ale keď mne by sa to zdalo nespravodlivé voči tomu drobcovi, že tie dve mali nový a ono si nezaslúži? aj keď viem, že je to na hlavu, no ale čo už, pozriem lacnejší, ale hlavne pohodlný 🙂 moje baby mali polročné skoro 10 kg a dlhé ako týždeň pred výplatou, tak musím pozerať na veľkosť vaničky, niektoré sú fakt strašne malé, alebo úzke 😉
inak ja som pri druhej dala za kočík 7000Sk, vtedy boli podstatne lacnejšie a predala som ho ako nový len za 1500Sk , takže tí čo ho kúpili, boli maximálne spokojní, ale ja tiež, že mi nestraší v garáži 🙂
avanka a ako robíš tie syrové halušky? ja syr môžem vo všetkom 😝
gwen vitaj 🙂 a dobre sa medzi nami cíť 😵
ozaj baby, kedy už popridávate tie brušká, pokiaľ viem, skoro každá už spomínate, že vám rastie a len myslím tri sme dali foto 🙂
mamama11, tak si pozri moj fotoblog a odpadnes 🙂 🙂
Ked ja si skôr myslím, ze to bruško mi rastie z pazravosti 🙂 Ale včera som si u kúpila nový top, lebo vsetky tričká mi uz vyskakovali nad pupok 🙂
jéj lu, tak ja som myslela, že to len mne tak rýchlo rastie, ale zatiaľ si ma tromfla, ale máš ho peknučké, okrúhlučke, žeby dievčatko 😵 😵 😵
gwen to sú ale tie tričká nekvalitné, strašne sa scvrkávajú 😀
Baby tak ja zehlim tie dlhokanske zavesy a zaclony ale po sediacky este som ani nic poriadne nejedla okrem jogurtu a umyla som kupelku a wc mangel umyva tie okna a mala je nejaka omrncana 😔 baby ja mam taky ksicht vyrazkovy ze by ma mohlo dermatologovia nafotit do tych odbornych kniziek o akne v najhorsom stadiu uz neviem co s tym vsetci na mna kukaju ze ako sa mi to zhorsilo sak nic ine na mne ani nevidia ☹

ahojte
tak ja som spat od dokiho, mame 2mm a srdiecko bije 🙂
povedal, ze nejaky 6tt, mne to podla MS vychadza 7tt, aj presne viem kedy som otehotnela 😀
knizku dostanem o 2tyzdne