icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

sasettka
6. apr 2010

no mne nejak prestala chutit cokolada 😅 😨 moja droga 🙂)))

baby, idem do mesta, nepiste vela, nech nemam vela citania 😀 😀 😀 😝

nanuska12
autor
6. apr 2010

sasettka no dobre ved aj ja zachvilu idem prec 😉 😀 😀 😀

bublinka11
6. apr 2010

Sasettka dalsi spolocny znak, celkovo sladkosti nemusim 🙂 Dat si dam, ale isto nie v takom mnozstve ako predtym 🙂

andelik
6. apr 2010

ahojte tehulky 😀 ...srdecne vitam vsetky nove a prajem kraaaasne tehulkovanie a tesim sa, ze nas sem tolko pribuda a verim, ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca a na vianoce budeme mat v naruci ten najkrajsi dar...nase babatko 😀...ja sa na to tak tesim 😀...my ideme zajtra na nas prvy ultrazvuk a uz sa neviem dockat, kedy uvidim tu nasu fazulku a hlavne ci je vsetko v poriadku... 😉
Vsetkym, ktore su chore prajem skore uzdravenie a hlavne vela sil...ja som s mojim bojovala skoro 3 tyzdne a az teraz je to celkom v poho...inak ma trochu pobolieva brusko, tak mrchovsky a je mi tak nejak divne...vcera vecer ma dost boleli aj prsia ale dnes je to lepsie...snad je vsetko ako ma byt 🙂

bublinka11
6. apr 2010

Andelik drzime palce na utz a ozvi sa, ako ste dopadli 🙂 Ja k veceru trosku citim prsia a aj to nafucanie, asi po celom dni.

andelik
6. apr 2010

Jasne, ze dam hned vediet ako sme dopadli...som jak male dieta na vianoce...neviem sa dockat...aj ja mam pocit, ze k veceru ma prsia bolia viacej ako rano a niekedy mam nechut k jedlu rano a niekedy zase vecer...nerozumiem tomu 😒

denika
6. apr 2010

Baby,jak tu čítam,že ste choré,tak ja mám tiež niečo.Už štvrtý deň mám dosť veľké bolesti v oblasti žalúdka a bolí ma to aj pri dýchaní.Tak dnes som bola u lekára a povedal mi,že mám zrejme podráždený žalúdok a že to asi súvisí aj s tehotenstvom a so zmenami v organizme.Bola som si kúpiť homeopatiká a len dúfam,že to pomôže.Radšej by som menila za tú nádchu..xi. Má tu niektorá tehulka tiež takéto skúsenosti?...a s mojím bruškom si tiež pripadám ako by som bola už v 4 mesiaci...

andelik
6. apr 2010

Baby musime to vsetko vydrzat aj ked to bude asi tazke, ale nesmieme sa tomu poddat...som rada, ze je toto forum aspon sa mozme podelit o skusenosti a pocity a povzbudut sa navzajom... 😀

evea80
6. apr 2010

Ahojte, aj ja sa hlasim do klubu, neviem presne kolky tyzden,ale tiez mi to vychadza na dec, este som nebola u dr tak snad bude vsetko ok 🙂

bocjanka
6. apr 2010

Tak 3 z Trnavy, to máte dobré, budete sa mocť stretávať. 🙂 Ja zatiaľ žiadne chute ani nevoľnosti nemám. Koncom apríla sa chystám na druhú kontrolu, dúfam, že dopadne dobre. Inak budete chcieť vedieť dopredu pohlavie? Ja áno, do porodu by som to nevydržala. Inak sorry za chyby, píšem na českej klávesnici.

bublinka11
6. apr 2010

Bocjanka tak ani ty nemas priznaky? Asi fakt musim byt trpezliva 🙂
Evea ahoj, vitaj medzi nami, bude nas asi vela 🙂
Ahoj Denika, aj ja mam homeopatika, ale teda na tu moju nadchu...rozculuje ma skor bolest v krizoch. Len v pribalovom letaku je pisane, ze tehotne zeny sa o uzivani maju poradit s lekarom, tak neviem, ci mam zacat brat...

matilde
6. apr 2010

vitajte nove tehulky, buduce mamulky 🙂

evea80 ty si priamo z Ba, ci len okres? konecne niekto mne do partie v okoli 😀

my sme boli doobeda s malou na prechadzke, ale skoro nas odfuklo, tak sme si to moc neuzili :( uz nech je stale konstantne pekne a teplucko!!!

ja som na sebe spozorovala, ze chodim castejsie na wc, no a uz sa desim nevolnosti, lebo pri dcerke som vracala cele tri mesiace, bolo to hrozne
tak si drzme palce, nech nas tie nevolnosti obidu, lebo to je asi to najhorsie

a kedze mam brucho ako v cca 4 mesiaci, tak uz radsej nosim tehu gate, lebo ma zacina vsetko tlacit a potrebujem pohodlie aj ked sa natahujem s malou 😀

andelik, potom cakame na spravicky a mozno aj foto ak vam daju, drzim palceeee nech je vsetko OK 😉

andelik
6. apr 2010

matilde...dakujem pekne...ja si to foto vypytam, tak dufam, ze mi ho daju inak 😠

matilde
6. apr 2010

andelik, ak nebudu mat pokazenu tlaciaren, tak ti ju dufam daju, vd prva fotocka vasho drobceka, to je unikát 😉

a prepacte,ze nemam fotocku a ani fotoalbum, ale ja sa zverejnim, az ked budeme sukromničiť 😀

ste aj na FB ?

matilde
6. apr 2010

a zabudla som este na nieco, uz asi 3 dni a 3 noci ma vkuse boli hlava, to bude asi naval hormonov, aj vy to mate? ☹

bublinka11
6. apr 2010

To sa fakt da aj z prveho utz vypytat fotka? To som nevedela...

andelik
6. apr 2010

To naisto neviem ani ja ale snad my ju daju...anglicania su v tomto smere uplne super a chapavi... 😀

Ja mam dnes taky divny pocit ...citim sa nejak slabo, neviem to ani poriadne opisat....ja mam zase problem s umyvanim zubov, vzdy ma napne ale nezvraciam a manzel ma z toho ohromnu zabavu 😀
Som aj na FB.

matilde
6. apr 2010

aj ja som na fb, mozeme sa aj tam najst

andelik
6. apr 2010

a ako sa volaš?

andelik
6. apr 2010

mozes mi to posalt aj do IP ako chces 😉

tehulka4
6. apr 2010

andelik, to osm mala pri prvom aj ja...vyriesila osm to detskou jahodovou pastou..:_))) bolo to lepsie ako ten elmex..🙂)))

andelik
6. apr 2010

mozno aj ja prejdem na detsku zubnu pastu 😀 vratim sa trosku do detskych cias 😀

matilde
6. apr 2010

andelik, poslana IP, kto ste este na FB a chcete sa pridat? 😉 😉 😉

andelik
6. apr 2010

poslala som ip a poziedala pridat ako priatela, tak sa bez pozriet na fb ci to vyslo 😀

matilde
6. apr 2010

andelik vyslo 🙂

lucylulu
6. apr 2010

matilde tu bolest mam tiez uz od nedele ale ja to mam od krcnej chbtice ale jdine co mne pozmoze je cvicit masirovat mam tirgriu mast a stale nieco robit ak sedim alebo lezim je to na prd ☹ inak ma svrbia bradavky 😀 tak nech mate co najviac priznakov (Bublinka11) 😉

aspinka
6. apr 2010

Ahojte vy ste toho popisali na dve strany nestiham citat. Vitam nove tehulky. Vraj pri otehotneni byva organizmus malinko oslabeny aj mna hned chytili sople a hrdlo. A mna stale bolia krize a prsia zatial 😉

andelik
6. apr 2010

Baby ja som dnes taka unavena...nic nerobim ale nevladzem drzat oci otvorene 😔

nanuska12
autor
6. apr 2010

bocjanka no ja hej budem chciet vediet pohlavie 😉 Aby som vedela ake vecicky mam kupovat 😉

andelik
6. apr 2010

my to nachame na prekvapko...ak teda vydrzime 😀