icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

nanuska12
autor
6. apr 2010

sasettka aj ja typujem 3 ale tusim tieto majovky maju 4 alebo 5 😉

bublinka11
6. apr 2010

No prepadla som lekaren a pani mi dala homeopatika...hrdlo je uz na tom lepsie...akurat ma strasne trapia krize...moze to byt z choroby, ci z coho? Kamoska tvrdi, ze to je priznak, ale ja sa obavam, ze nie...
A podbrusko dnes poslucha 🙂

monko
6. apr 2010

Ahoj budúce maminky, ja som Monika, podla poslednej ms mi síce ráta termín na 29.11.2010 ale môj ms cyklus bol 30 dnovi, tak pocitam ze babatko sa narodí až začiatkom decembra, tak by som sa chcela pridať k vám. Ešte to nemám potvrdené od dr., chystám sa k nemu v utorok 13., tak uvidíme 🙂

sasettka
6. apr 2010

bubli, som tu, aby som ta ukludnila 😀 ja citim krize uz neviem kolky den, niekedy menej, niekedy viacej....a hovorim si, ze to tak ma byt a hotovo! 😅 a bolia ta velmi, ci len tak mierne? podbrusko dnes vcelku poslucha aj mna....ktovie dokedy 🙂

nanu a kde maju tie majovky tabulky?

sasettka
6. apr 2010

monika ahoj, gratulujeeeeeeem 😉

monko
6. apr 2010

🙂 ďakujem sasettka

bubli, inak aj na mňa dačo lezie, včera ma celý deň bolelo hrdlo, mala som zvýšenú teplotu 37,2, takže som si začala dávať Paralen a čajíky, dnes zatiaľ teplota nebola, ale hlava ma bolí dosť, hrdlo pobolieva sem tam, pre istotu dnes pôjdem lekárke, aby som nič nezanedbala... ja mám pocit že vždy keď som tehu, tak som chorá, bolo to tak aj pri mojom prvom tehotenstve, tiež takto na začiatku, to som brala aj antibiotika, už neviem názov, dúfam že teraz ich nebude treba

bublinka11
6. apr 2010

Ja som sa docitala, ze aj choroba je priznak tehu. Proste imunitny system zeny je oslabeny a niekde sa to popisuje aj ako tehotenska nadcha. Kupila som si homeopaticke kvapky do nosa, tie mi odporucila lekarnicka a v pribalovom letaku je pisane, ze o uzivani v zaciatku tarchavosti rozhodne lekar. Tak teraz mam byt z toho mudra.
Sasettka ty si zlata ukludnovatelka moja 🙂 Krize ma dnes bolia tak vyslovene chorobovo. Aj ma tam tak dost pichlo, ale to len raz. Snad to je kombinacia roztahovania sa fazulky a mojej choroby, budem v to dufat. Ani by som si to nevsimala, nebyt jednej kamaratky, ktora to mala ako priznak zacinajuceho potratu. Ale tak ona mala rozne diagnozy, na rozdiel odo mna 🙂

nanuska12
autor
6. apr 2010

sasettka no neviem len tak som si raz pozerala fotobloky a tam ich bolo 😉 ako hadov 😉

sasettka
6. apr 2010

nooo, uz som ich nasla....kopec ich je...uff...mozno aj 100 🙂))
oki, menim svoj tip, aj nas bude tolko! 🙂)) dakde som citala, ze najma v decembri/januari su najplnsie porodnice... ved viete, na jar sa najlepsie plodi 😀
bubli, najlepsi liek na nepozorovanie sa je nejaka aktivitka 🙂)) zatial som na ziadnu neprisla, takze sa dost pozorujem aj ja 🙂)) ale dnes je naozaj fajn....jedine to jedlo do mna nejak speci nejde....

tehulka4
6. apr 2010

ahojky tehulky....🙂 takze aj mne ciarky silneju, tak to vyzera ze pravdepodobne budeme spolu tehulkovat...ale este vydrzim s pridavanim do pasu a k vam do tabulky, nech sa to potom nemusi menit..chcem pockat tyzden a potom sa objednat u dokiho...takze buduci tyzden sa v pondelok objednavam..zatial vas teda budem citat a pridavat sa komentarmi aj ja..🙂

bublinka11
6. apr 2010

Sasettka mne tak vselijako obden nechuti...vcera mi nechutilo, dnes mi chuti, mam to vselijake. Len kurnik priznaky nikde...ja uz by som nejaky chcela 🙂
Vitaj tehulka4 🙂

sasettka
6. apr 2010

bubli....vidim, ze to mame podobne 🙂)) vcera som papkala, dnes mi nejak nejde..... chces priznaky? hmm, zacnes kazde rano objimat zachodovu misu a hned ta prejde chcenie dakych priznakov 😀 😝

jeej, super, tesim sa tehulka 🙂

tehulka4
6. apr 2010

sasettka, nestras ju..ja som pri malom take objimanie tiez nezazila..byvalo mi tak blbo od zaludka, ale negrcala osm nikdy...staci ked ju bude boliet priserne chrbat a ked ju zacne mrnus kopat...to este len bude... 😉

nanuska12
autor
6. apr 2010

sasettka no hej ci sa pomestime v porodniciach 😀

nanuska12
autor
6. apr 2010

no sasettka to my nespominaj moj najlepsi kamarat je wc 😉

bublinka11
6. apr 2010

Sasettka mi mame celkovo nejako vela veci podobnych 🙂 Mozno aj babatka sa nakoniec narodia v 1 den 😀
Ja som inak cakala, ze mi zacne byt zle hned, a zatial ziadne vrackanie 😝

tehulka4
6. apr 2010

tak urcite sa nejak pomestime...inak trnavacky, potom odporucam ist si pozriet porodnicu ked bude prehliadka... 😉

sasettka
6. apr 2010

nanu, uz aj? 😕
ja som nechcela strasit 😅

bublinka11
6. apr 2010

Tehulka bodaj by to uz bolo...ja totiz tym, ze nemam priznaky mam stale pocit, ze nie som tehu 😒 Aspon 1 malilinky by som poprosila 😀

tehulka4
6. apr 2010

bubli, mne tak horsie zacalo byvat pri prvom az v 7.tyzdni a trvalo ot nejak do 13tt...zato od 4mesaica ma priserne palila zaha zo vsetkeho co som zjedla alebo vypila..🙂))

bublinka11
6. apr 2010

Cize do 7tt si tiez necitila, ze si tehu???

tehulka4
6. apr 2010

bubli, pockaj este take 3-4tyzdne a uvidis..nebudes sa moct zmestit do nohavic...-)))

sasettka
6. apr 2010

jeeeejda, ty si trnavacka?? som si nevsimla....fiiha, uz sme tu 3!!! 🙂

prehliadka porodnice? to kedy byva? 😕

bubli, no necudovala by som sa, kebyze to bude v jeden den 🙂))

bublinka11
6. apr 2010

No to sa ja uz nemozem zmestit teraz...dnes som ale odfukla, vcera som chodila rozopnuta cely den 😀 Je to inak sila, ako sa to zo dna na den meni...raz tak, raz inak 🙂

nanuska12
autor
6. apr 2010

sasettka hihi aby sme este neboli na tej istej izbe 😉 si tu z trnavy ja,ty a este kto???

tehulka4
6. apr 2010

nie, akurat ze mi prestali chutit banany tak absolutne nic..ja som ani nejak neverila ze by som mohla byt tehu..aj som bola u dokiny, ze som nejaka unavena ale to bolo strasne vela toho v praci tak ma dr vypisala na tyzden na pn ze nech si oddychnem, a ez ci nemozem byt tehotna..🙂 a ja ze nie...ale potom som si urobila test a uz som videla.🙂))..takze ja fakt to grcanie a oblapavanie wc misy ci uz rano alebo vecer nepoznam, takze mozno budes patrit aj ty k tym stastnejsim..🙂 akurat mi strasne vadilo varene jedlo..a nejak nemusim do dnesneho dna ani bravcove ani hovadzie..🙂)

nanuska12
autor
6. apr 2010

aha este tehulka4

sasettka
6. apr 2010

nanu, aj tehulka je 😉
no neviem, ci mi sibe, ale dnes som si fakt vsimla, ze mam to brusko take nafuknutejsie 😅 ked som si dala taky obtiahnuty sveter, uz to tam tak trcalo 😀

tehulka4
6. apr 2010

prehliadka porodnice byva vzdy v 1. pondelok v mesiaci..ale este je na to cas...staci ti to vidiet v novembri..🙂)

bubli, ja som tehu nohavice nosila uz od 2 mesiaca elbo som sa nemohla uz do ziadnych co som mala doma zmestit..🙂))a navyse ma strasne tlacili zipsy a gombiky..🙂)

nanuska12
autor
6. apr 2010

sasi no ja len tiez take mimi brusko dufam ze nemam vidiny 😀 hej vsimla som si ze ja tehulka inac gratulujme si k 10. strane aj ked to uz tiahneme na 12 stranu 😀