V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
kočky viete čo, nechcem to zakríknuť, možno je to len chvíľkové zlepšenie, ale mne dnes celkom na žalúdok pomohla Coca Cola, kedysi som počula doktorku, že vraj keď je zle na žalúdok, dať si trošku Coca Coly tak som to skúsila, chľupkám ju len po maličkých dúškoch, ale je mi trošičku lepšie 😉 ale nie Kofola, z tej som mala strašnú kyselinu 😖 tak skúste vraj to aj deťom radia keď vrackajú 😉
aj moja lekárka mi vzdy odporucala Coca colu pri mojich migrenovych vracačkách. Obsahuje akúsi kyselinu, ktorá napomáha zalúdku
jago
tak mame uplne rovnake priznaky 🙂
moj muz je stale presvedceny ze to bude chalan...ja mam tiez ten pocit a velmi by sme chceli chlapceka, tak dufam 🙂
ja beriem len calibrum - prvy trimester...nikto mi ho nepredpisal, zacala som to brat este pred tehu, na posilnenie sanci 🙂 a budem to brat do 12tt, potom je dalsie calibrum na ostatne mesiace
Mám otázocku, môzme my vlastne teraz kofolu a coca colu, alebo pepsi?? ci tím neublizujeme babätkám. Lebo ja colu a kofolu moc môzem, ale teraz sa dost zdrziavam.
gwen ja som sa pýtala dr. a povedal, že sa môže, aj káva keď ju potrebuješ a chutí ti môžeš 🙂 mne Coca Cola nechutí, ale keď mi je po nej lepšie, si kľudne dám 😉
mamama, s tou kolou máš pravdu, na žalúdok naozaj pomáha. aj deťom, ja som to olimu zatiaľ nemusela dávať, klop-klop ešte ho bruško nebolelo.
qwen, vitaj medzi nami 😉
mamama, s tým výtokom radšej neokopávaj... nechaj to na pokoji pár dní. 😉
ja som včera tiež mala taký slabý ako oranžový, iba na toaletnom papieri, ale zase som sa vydesila, odvtedy nič, tak zase polihujem. boleli ma aj kríže, ako keď som mala kontrakcie, taká hnusná bolesť, iba nie taká silná a intenzívna. dokelu, ale mi to pripomenulo prvý pôrod a dlhé dlhé hodiny kontrakcíí.... to som mala včera iba asi 2 minúty. som sa zľakla.
budúcu stredu idem na kontrolu, dúfam, že je všetko ok.
qwen: je tam kofein, takze obmedzene, myslim, ze celu flasu za den by sme nemali stiahnut 😀
biela: len pekne oddychuj 😉 mozes si skusit dat magnezium, mne to dost pomohlo, dal mi to lekar v stredu.
albao, magnezium je proti bolesti?
biela: mne to dal na bolave brusko. Uvolnuje to vsetky svaly, aj maternicu 😉 A fakt mi to zabralo. Alebo ak nemas, skus mineralku Magnesia alebo si daj banan aspon. 😉 Ja som dostala magnezium od firmy GALVEX 500mg, kde sa priamo pise, ze vhodne pre tehulky.
baby
uz som tu pisala ze sme s muzom porovnali obsah kofeinu v kave a v kolovom napoji nemenovanom a v tom napoji bolo kofeinu viac ako v kave...
takze ja ich vobec nepijem
kavu si davam bez kofeinu
Ahojte,
tak aj mne je uz od vcera riadne zle, blee, toto tak neznasam na tehu...
Gratulujem vsetkym, ktore uz videli krasne srdiecko, aj ja chcem, buduci tyzden sa snad dockam 😵
biela, veru ty oddychuj, keď si už aj v nemocnici ležala a tie bolesti k tomu, ty isto lež, ja si idem trošku pokopať, veď budem len koľko zvládnem 🙂 a ty sa opatruj, držím palce 🙂
Magnesium je proti tvrdnutiu bruska.....
mirkita: ja sa tiez obidem bez tychto sladkych napojov. 😉 V lete mi aj tak najlepsie sadne mineralka.
a tie syrove halusky - 1 vajce, trosku mlieka, pol bambina , sol, detska krupicka a petrzlenova vnat..
su vynikajuce, akurat ich papam
albao, dik 😉
mamama, nedáš si povedať 🙂 potom pošli do žiliny za košík jahôd 😉
júj tak to sú isto dobručké halušky, musím nabudúce skúsiť 🙂 a dobrú chuť. 🙂
neboj biela, dám si pozor a neviem ešte aj tak čo so mnou urobí obed, či nepôjdem hajať 😀
ja si dnes asi idem urobit langose, mam neskutocnu chut na nieco smotanovo-cesnakove a prijemne teple a jemne mastne 😀
no uz je po nich 😀
Mirkita, aj ja mam take chute na hranolky, langose, sisky, doteraz som take nemusela.......
zajtra tusim urobim langose so smotanou a syrom, mnam......uz sa mi slinky zbiehaju...
a este som piekla rebarborovy kolac, tak idem ochutnat...a ked sa maly zobudi, tak ideme von....
aj sa celkom tesim ked budem doma a bude viac casu...trosku budem viac varit a vypekat🙂
len aby sa zachvilu cela rodinka negulala...
na mňa dáva môj nastávajúci sakra bacha čo zjem, či je to výzivné a stále mi niečo pripravuje na papanie. Teraz si začíname porovnávat brušká, ako sme na tom 🙂 🙂 Takze priberáme, obaja, vlastne všetci traja 🙂
aj ja musim davat pozor - mam zakazene vsetko nezdrave🙂
ale moj naozaj hrozny prehresok je ze sice som samozrejme stopla akykolvek alko napoj, ale ked si drahy da vecer pivko, tak mi da "cucnut" z peny🙂
smejeme sa ze "maly" ma na to chut...
eeeej ale taky langos by som si veru aj ja dala,zajtra spravim aj ja veru
😉
Je tu niektorá z vás aj nastávajúca nevesta ???
Ahojte 🙂
qwen ja 😉 ale neviem kedy asi v juli alebo auguste , bábo má prísť do uzavretej rodiny , to mi už stihli povedať 😀
Ja som sa práve natlačil hranolkami , ale vlastnoručne robenými 😀 , tak som si poctivo očistila zemiačiky a nakrájala a už ich mám aj v bruchu 🙂, ha a včera som ženy robila pizzu , boli z toho 3 plechy , tak som volala kamoške že nech uýchlene príde 😀 , ale bola výborná ,musim sa pochváliť 🙂 Zajtra neviem čo budem robiť , kosiť už nekosím ,to robieva drahý vždy v sobotu a nasdené už máme , ale mám kukuricu tak tú si posadím samozrejme podla toho ako mi bude🙂 tak vámprajem pekný deň, a ked už sem neprídem tak aj víkend 🙂
ja som dnes tak prezrata z obeda....ze ledva fucim.....
moje brucho je take divne,neviem ci na nom nieco vidiet...teda hlavne sadielko 🙂)) u mna foto prichadza az v takom neskorsom stadiu ked bude pekne okruhle 🙂
ja mam tiez hroznu kyselinu zo skoro vsetkeho.....a je mi z toho divne ☹
Ahoj illaria1 !!! tak to som rada, ze tu nie som sama 😉 Ja sa teraz nudím v robote, tak pozerám šaty, práve sa pokúšam dovolat na objednanie obručok. Takze teraz sa snazim vybavit vsetko okolo a patom sa snád uz v kľude budem tešit na malinké 🙂 A vy ako pokracujete ???

aspinka, tak začni vytŕčať bruško nech ti kukajú naň 🙂