icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mimi21
11. máj 2010

babyyy toto mi dnes domov doslo , strasne sa tesiiiim
ja viem, ze este je na taketo veci skoro al eza taku cenu 😉
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2083896

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2083867

lienkas
11. máj 2010

alexka je mi to velmi luto.
Ja somd nes tiez bola u lekara, ale plod zatial nevidel ☹ vraj zltkovy vacok vidno. A to som uz v 8tt. Buduci tyzden ma objednal na ultrazvuk, tak dufam, ze bude vsetko vporiadku a plod uz uvidim lebo ak nie, tak to znamena, ze sa nevyvija.

mimi21
11. máj 2010

dokopy aj s postovnym 16,60e 😵

tina28
11. máj 2010

mimi21 - Ti ďakujem veľmi pekne. Lenže ja už nerobím nič štyri týždne, len spím a ak nespím, tak ležím a predychujem. 😝 . Ja už ale nevládzem. A kedy majú na nás prísť tie "zvláštne chute"? Lebo ja už do seba nedostanem ani vodu... 😔

mimi21
11. máj 2010

tina nemusis mat chute, nie kazdy ich ma...ja tiez dako do seba nic neviem dostat a to by som mala, kedze kojim a zivim teraz vlastne 2 deti
uz asi hodinu sa divam na vianocku co nedojedla mala, ale vobec na nu nemam chut, nejde mi dole krkom, uz bude pekne opbschnuta 😀

tina28
11. máj 2010

...tak mi vysvetli, z čoho priberám? Asi zo vzduchu. 😠

mariro
11. máj 2010

mimi21-nie je to skoro,dobre ze si si objednala,ja uz neobleciem svoje veci a nosim uz tehotenske,co som si zakupila tu na konikovi 🙂 a tiez som sa tesila,tak sa tesim s tebou 😉 , a hlavne ked s ato oplati

danka35
11. máj 2010

ahojte baby uz som tu dávno nebola. Vcera som bola na kontrole a vypísal ma na urológiu pretoze mán este stále tu krv v moci a moj lekár nevie z coho. Od vcera mám chrípku a zase som zvracala nechce sa mi nic len by som cely den lezala. vcera mi bolo úplne do placu. Uz som si myslela ze to bude dobré a zase nie je.

mimi21
11. máj 2010

mariro hlavne pre to, ze je to druhe tehu, tak asi brusko rychlejsie porastie

tina priberas pre to, lebo telo citi, ze sa nieco deje a robi si zasoby, to je uplne prirodzeny proces, neboj nic, vsetko bude dobre 😉

mariro
11. máj 2010

mimi21-jasneee,ved uz raz bolo brusko natiahnute a teraz to ide lahsie 🙂 a teda nerobim z toho dramu,priberiem lebo je to normalne pri tehotenstve,z toho si tazku hlavu nerobim 😉

mimi21
11. máj 2010

no ved jasne, ani ja z toho tragediu nerobim
len mne idu kila tazsie potom dole, aj teraz mam este 4 spred prveho tehu, ale zatial chudnem
asi je to pre telo velky energeticky vydaj kojenie + tehu 😕

tina28
11. máj 2010

Keby som žrala, tak sa na to vykašlem. Ale ledva do seba niečo dostanem. Takže toto ma dráždi 😠 . Ja som vysporiadaná s tým, čo sa bude s mojím telom diať. Aj ja som si už kúpila tehu nohavice. Sú neskutočne drahé. Teraz som si zakúpila XS-ky ale neviem dokedy ich budem nosiť. Možno už o týžden pôjdu na bazár. MM sa tiež páčia a chcel by aby také vyrábali aj pre chlapov s pivným bruškom 🙂 🙂 🙂

mimi21
11. máj 2010

jaaaaj ja som XS oblecko nosila pekne daaaavno 😀 😀 😀
a to s tym pivnym bruskom je dobre 😀

imarikai
11. máj 2010

no super na sone som videla krasne pohyby to bola parada aj doktor sa smial jak si tam tancuje krpate v brušku 😀

avanka
11. máj 2010

Lienka, dufaj, ze ma lekar slabsi UTZ 😉

Alexkaa, je mi to luto, ale aspon ti zistia pricinu a o chvilku budes aj ty drzat v rukach krasne babo 🙂 drzim palce.....

ja som dnes tiez unavena, maly bol od 11 do 2 v noci hore....o 8 som ho budila, aby zaspal cez obed a uz pol hodiny tam vymysla 😅
tiez mi je blbo od zaludka, ale ved ono to snad prejde 🙂 v decembri urcite 😀

mimi21
11. máj 2010

no idem si ja lahnut a cakam ze do 10 minut je mala hore 😀

catherine214
11. máj 2010

Ze XS to som nasoila naposledy na gympli, odvtedy neviem co to je 😀
Baby uplne som nastrasena teraz ako tu pisete niektore, ze este plod nie je vidno a podobne, ja po poslednom MA mam taky strach, boze, dufam, ze je vsetko ok

mariro
11. máj 2010

baby nebote sa,kedysi nebolo takej techniky ako teraz a menej sme sa bali a teraz ked citate jedna druhej postrehy tak ste vylakane,ved nie kazdy lekar ma sono na rovnakej urovni,ja som bola na sono v 8.tyzdni a teda videli sme len fliacik a ziadne ozvy srdiecka mi lekar neukazoval a tu niektore pisali ze uz poculi...takze,berte tie informacie troska z rezervou,lebo sa zbytocne stresujete 😉 ,musite verit ze je vsetko v poriadku,pokial ozaj nemate nejake padne obavy ,ale tak ako je kazde tehotenstvo jedinecne,tak i postrehy zo sona mozu byt trsoka i skreslene....ciam viac vieme ,tym viac sa bojime 🙂 ,takze h 🙂 avu hore a ziadnu paniku,opakujem znova co ma prist pride... 😀

imarikai
11. máj 2010

ja som tiež v 8 tyždni videla srdiečko dnes mi napriklad robil sono na bruchu ale ked som si pytala foto povedal že to urobi tak že mi ho zavedie do vnutra že to lepšie a ostrejšie vidno tak asi zaleži aj na tom

alexkaa
11. máj 2010

lienkas - držim palčeky aby ti to dobre dopadlo a miminko si videla..... 🙂

mamama11
11. máj 2010

veru mariro dobre píšeš, každý lekár má iné sono a na tých slabších je logické, že to vidno neskôr 😉 keď si spomínam pri prvých dvoch babuľách som v 10tt videla len malú fazuľku a teraz vidím pekne aký má tvar, vidím vyvíjajúce sa ručičky, tú veľkú hlavičku a to som ešte videla minulý týždeň 8tt+0 🙂
mimi krásne oblečko a myslím, že vôbec nie je skoro, ja už tiež nutne potrebujem aspoň nohavice, ale nič som zatiaľ nezohnala, pozerala som u nás legíny a úplne obyčajné min,20€, tak to som na nete isto videla lacnejšie, tak uvidím, čo zoženiem, ale išla by som najskôr kuknúť do PL. 🙂

aspinka
11. máj 2010

baby ani nebudem pisat ako mi je sak to tu pekne vsetky opisujete teraz som sa prezliekla z pyzama a len sedim a cumim do blba. Poobede uz musim ist von aj keby co bolo kvoli malej nech nie je somnou zavreta doma. Este stastie ze je uz velka ze ma tak nepotrebuje ona sa o seba vie postarat cely den sa prehraje alebo pozera rozpravky neviem si predstavit ze by bola mensia 😅 ale ja som takto planovala druhe aby bola mala samostatna a aj mi vedela pomahat. Neviem si predstavit ze by som mala ist buduci tyzden do prace asi zostanem tiez do konca mesiaca lebo toto je uplna morda kazdy den len prezivam. Ale tesim sa ked temy o nevolnostiach prestanu a zacneme sa bavit o kopancekoch a vybavickach 😀

mamama11
11. máj 2010

aspinka som na tom podobne, keby som nemusela bežať s maminou k lekárke, tak ležím a nevytiahnem ani nos z postele, ja som veru tretí krát tehuľka, ale môžem povedať, že u mňa je to každé tehotenstvo horšie a horšie, tak už isto ďalšie neplánujem 😀 a aspinka, kde máš foto? 🙂

aspinka
11. máj 2010

moje foto sa im asi nepacilo nepresla som cez ich "konkurz" su velmi narocny na fotogenickost 😀

mamama11
11. máj 2010

veď si tam vyzerala úžasne 😀

aspinka
11. máj 2010

aj ja si myslim ale asi nemaju radi staromodne ciernobiele typu hold musim ist s dobou asi zbehnem na plastiku taka hablovicova by sa im pacila? 😀

lienkas
11. máj 2010

baby dakujem za podporu. Catherine neboj sa vysetrenia. Mna skor nalakal vyraz dr. ked robil sono lebo chuda bol asi sam trosku prekvapeny, ale povedal, ze veri, ze to bude vporiadku. mne robil sono zospodu a nechcel velmi tlacit ako sam povedal, kedze som mala predtym probelmy so spinenim. najhorsie na tom vsetkom je vzdy to cakanie, ale ja budem mysliet optimisticky 🙂

yaninna
11. máj 2010

ahojte!
alexka, strasne ma to mrzi 😉 . drzim palce, aby nabuduce vsetko dobre dopadlo.

ja som dnes bola na sone, som sice mala termin az vo stvrtok ale som to uz nevydrzala a sla som dnes. mimi je v poriadku, dr. videla aj srdiecko. ja nie, ale ubezpecila ma, ze bije ostosest. mimi na 7 mm, presne zodpoveda 6tt + 4, presne tak som dnes. tak sa vytesujem. mne vobec, ale vobec nic nie je, ziadne nevolnosti, ziadne bolesti, ziadna unava. preto som k dr. nabehla uz dnes, ze reku ci som vobec tehu.

ale zarazila ma jedna vec: dr. mi kazala vysadit utrogestan. baby, ktore ho beriete, dokedy vam povedal dr. ze ho treba brat? lebo ja som bola v tom, ze do konca prveho trimestra. no budem ho musiet vysadit, kedze recept som uz nedostala, ale zda sa mi to strasne skoro....

christie
11. máj 2010

ahoj, ja mam utrogestan min do 12teho tyzdna, 3xdenne po 2. A potom sa to nemoze zo dna na den vysadit, ale treba postupne, to mi daju potom vediet, neviem ci teda 2x2 a 1x2 alebo inak, ale nemoze sa to zo dna na den vysadit.

yaninna
11. máj 2010

jezis, alexka, tej smajlik mal byt tento ☹ , som zle klikla, prepac mi to, prosim. budem na teba velmi mysliet a drzat palce.