V decembri 2010 budem maminou
Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉
ahojte baby, som si poobede na 3 hodinky schrupla, to tu uz dlho nebolo 😀 😅
poppy, napapat sa mozes, len nic mastne....to mne vraveli pred prvou poradnou, co som bola vcera... tak som si dala musli s jogurtikom a este som pojedala hrozno.... 🙂
ale zevraj bude aj taky odber, kde budem musiet prist nalacno, ale ze to neskor a urcite ma neobjedna na 11tu, ale nejak o 8 rano, aby som to prezila 🙂
mne brali 3 ampulky....aj to som mala dost 😀
Ano rodi ze vraj na Antolskej. Ja tiez rozmyslam nad tym, ci si ju zaplatit alebo nie....ale myslim, ze na to mame este dost casu. 🙂 Idem ja off, manzelik uz na mna caka. Vecer si vas este precitam, ak nezaspim 🙂
Dakujem 🙂 No som velmi zvedava!! Tak sa maj pekne zatial, idem sa vratit k uceniu a dakujem este raz za informacie! 🙂
Taaak a granatir je dorobeny, mm moze dojst z roboty a neumrie od hladu 😀 😀
poppy, jago
tak sme tri 🙂 ja som gpn, rodit budem asi na Antolskej
ale dr. iny 🙂
a termin nam tiez vychadza v podstate rovnako 🙂
Ahojte baby tak som domaaaaa! Bolo to uzasne este ze bol somnou muzik hned jak Dr zapol utz a zaviedol sondu moj muz usmev dosiroka. babatko je uplne zdrave ma skoro 4cm Dr urobil muzovi podrobnu prehliadku ruky, nohy, hlava, mozog, presvecoval siju NTcko 1mm. Vraj je vsetko uplne v poriadku babatko sa hybalo kopalo skakalo normalne mi bolo luto ze to nevidim. Ale potom ukazali aj mne hned srdiecko buchalo vyskocilo natriasalo sa a mimi sa predvadzalo v plnej krase. trocha sme sa nevedeli dohodnut na terminoch porodu ale vraj to vyzera podla velkosti na 9.12. ale uz si to nebudem menit lebo tyzdne sedia. Neskor pridam fotocku je to uz riadne telicko 😀 20.5. idem na krv a potom este raz 17.6. plus mam priniest moc. Mam sa setrit a nic nerobit to s radostou dodrzim 😉
aspinka supeeeeeeeeeeeeeer 😵 jej, krasny zazitok, ze? 🙂))
tusim aj pismenko "d" zacalo od radosti pisat, co? 😀
avanka, dik za tip, uz aj to mam objednane 🙂)) svetlozelene...nech mi to ide k ociam 😝
aspinka gratulujem!!!
avanka vdaka!!!! uz mam tiez objednane...fialkove 😵
teraz pisem na inom PC tento mame novy a ten bez D je stary. Prave som zistila ze mi zle vypocital termin lebo poslednu mrchu mi zapisal 10.2. neviem kde to nabral ked ja mam 28.2. musim mu to nabuduce povedat.
Pripajam aj foto velka skoda ze moj mangel nenatacal na telefon az v aute si to uvedomil lebo vraj videl ovela krajsie zabery ako nam vytlacit ale je mi jedno hlavne ze je vsetko OK
jejda, aka krasnucke babatenkoooo a tie rucicky nozicky, jeeeeeeeeeej 🙂)) 😵
mirkita, sa budeme vynasat, coo? 😉 aky si dala text? ja: Vyrobene z lasky 🙂)))
Aspinka,kraaaasne fotecky 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Dakujem konecne som sa dockala 🙂 tento tyzden bol fakt uzasny! Povedali sme to uz aj malej normalne sa tak sponntane zacala smiat skakat po obyvke ze nam s muzom slzy vyhrkli 😅
aspinka, jéj to je už krásne bábätko, a už má krásne telíčko s ručičkami aj nožičkami, krása, nádhera 😵 😵 😵
Baby a odporucam vezmite si so sebou aj mangela ja som taka rada ze sa ten moje nedal lebo lekar mu tak podrobne vsetko poukazoval a povysvetlovat ukazoval mu aj tu siju ako sa presvecuje a meral na NTcko ukazoval mu tu ma krasne vyvinuty mozog. Skusali aj predok tvare no normalne sa Dr predvadzal co vsetko zachyti.Keby som tam bola sama ukaze mi par zaberov a hotovo lebo tak odveci lezim ze vobec nevidim na monitor.
Ked vas tak citam tak uz sa neviem dockat na utorok uz by malo byt tiez nieco take vidno ako aspinke🙂 inak gratulujem aspi...ja mam strach ze co ked tam nahodou nebude ☹
vitezova neboj ja som si tiez tak pretrpla ked som v cakarni cakala mi srdce buchalo ako zvon ale stalo to za to 😀
jooooj ja sa uz tak tesiiiim 😀 aj bojiiim:D neviem si predstavit co budem potom s tym babom robit ked sa narodi 😀
jeeej baby, ani sa mi nezda, ze je to uz rok, čo sme si my v nasej teme "vianočnych" babätiek 2009 takto pisali o tehu 😵 Uvidite ako rychlo to preleti. Neskutočne! My uz mame skoro polročne babätka a ešte nedavno sme si to ani predstavit nevedeli, ake to je drzat v naruči vlastne dieťatko 😵 Drzte sa, uzivajte si tehu, je to úzasné obdobie a potom pride dalšie krásne 😉
ahojte baby.... taaak prezila som cestu do senice, len ma uuukrutne boli hlava...z toho pocasia :( a aj z cesty...este zajtra prezit cely den v hluku, ale povzbudzovat budem ako o zivot 😀
no idem vas docitat. 😉
aspinka gratulujem ku krásnemu babatku 🙂 ja tiež pojdem s manželom na dalšiu poradňu, len moj doktor tiež má len jeden monitor. to bolo super v GPN, že v miestnosti kde je len utz, sú dva monitory, jeden pre pacientku a jeden pre doktora a ked sme boli vtedy ked som dcerku čakala v 12tt, tak sme boli hotoví z toho a v 16 či 20 ked mi robili, tak sme si priniesli kameru a všetko máme krásne nahraté aj s doktorovým vysvetlením 🙂 je to úžasná spomienka 🙂
ahojte maminy 🙂 tak po dlhom case sa ozyvam aj ja...vidim, ze vas to tu poriadne "chytilo" 😎 ja uz nestiham ani docitat, tak len zbezne pozeram posledne prispevky. akosi to tu nestiham...vidim, ze pre mnohe je to dennik, no pre mna asi len obcasnik 😵 Aj my sme boli dnes v poradni 🙂 Sme 11+2, babatko ma 4,2cm, krasne ho bolo vidiet aj mavalo rucickami...vsetko ako ma byt 🙂 Moja dr ma tiez dva monitory - pre mamicku a pre "seba" pripadne otecka 🙂 Bol aj manzel, tak mu poukazovala, kde co je. Tesil sa 🙂 Mame aj dve fotecky, tak mame uz co ukazovat 😅 No ked som ich ukazala malej, akosi ju to neoslovilo 🙂 Myslim, ze tam "nic" nevidela
aspinka gratulujem ku krasnym foteckam
Aspinka, tie fotky su uzasne. Gratulujem ku kraaaasnemu babu.
Ahojte 😵 tak ja som prave prisla od dokiho srdiecko krasne bije 😵 a ze vsetko je ok. pytala som sa na tie stahy v noci a ze to je vsetko v norme ze maternica je citliva a ked je plny mechur sa to stava a navyse ja beriem ten duphaston na doplnenie hormonov kvoli vybratemu jednemu vajecniku tak ze to je normalne. mam aj fotecku skusim ju sem nejako dat ked sa podari. som 7+3 tt a mame 13 mm 🙂 jaj dufam ze sa vsetko dobre vyvija aj vo vnutri malinkeho. knizku a prve testy mi budfe robit v 10-11 tt 🙂 tak nech to rychlo pride.
aspinka fotky su krasne 🙂
lelaqula, gratulujem. tak to sme na tom uplne rovnako, ja som bola vcera u lekarky a bola som 7+2, takze dnes 7+3 🙂 A tiez sme sa dohodli, ze mi da knizku 4.6. , a to budem 10+3. A tiez beriem Duphaston. Ja kvoli tomu, ze som pred dvoma tyzdnami zacala trosku spinit, tak mi dala lekarka dve balenia. Tesim sa s tebou, ze je vsetko v poradku, a ze nasi drobci sa maju dobre 🙂
ahojte
kamoska mi dala zaujimavy link na nemecku detsku stranku, dorucenie na sr 9,50 co je super a maju tam o dost lacnejsie veci ako u nas
pozna babu co odtial objednavala a bola spokojna, za par dni bol balik doma
Mimi21, tak pridaj link 😉

Poppy ani dnes mi nepovedala este termin porodu. Vysetrenie robila vaginalne sonom. A bol so mnou manzel, ale cakal ma len v cakarni, on tam stale chodi so mnou. Nechcel ist dovnutra, ze az ked mi bude robit UTZ cez brusko bude chodit. Ale dala som mu vytlacit fotku 🙂 A sono mi robila teraz len u nej v ambulancii. Minule ked som bola, tak som bola v tej miestnosti, kde maju UTZ (robia tam aj vysetrenia prsnikov) a myslim, ze ten UTZ je lepsi. Ako som pisala objednala ma na 4.6 s tym, ze mi uz vystavi aj tehu knizku a potom ze sa dohodneme na dalsich vysetreniach (presvecovanie sije). A hned ma poslala na krv. Inak podla kalkulacky na nete by som mala byt dnes 7+6, podla velkosti babetka je to 7+2. Ale predpokaldam, ze v 11 - 12 tt to bude meriat presnejsie a podla toho stanovi aj termin porodu. Drzim ti palceky. Urcite budes vidiet aj srdiecko. 🙂