icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

mimi21
14. máj 2010

jaaaj blondinka 😀 😀 😀 😀 😀

www.o-baby.sk

amee
14. máj 2010

Ahojte 😉 Tak ja idem dnes na tu moju prvu poradnu ... Taka skoda, ze na sono musim este cakat aspon tri tyzdne ☹ Vy tu uz mate fotky, inak sa tesim s vami 😵 A aj pochybujem ci mi tu daju fotku 😠 Hlavne, ze budem vidiet srdiecko

mimi21
14. máj 2010

www.o-baby. de

mne dnes proste ide 😀 😀 😀

zebricka23
14. máj 2010

Ahojte baby.....tak konecne po strese,mozem aj ja pisat a trosku Vas stihat 🙂

vcera som zvladla Bc statnice , tak jupiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂

a dnes si idem objednat novy notebook ,lebo stary sa pokazil.....a teraz sa mozem z neho vytesovat 🙂))

vitam nove tehulky, vsetkym co boli na kontrolach, gratulujem 🙂)))je to nadherneeeeeeeeeee 🙂

nika30
14. máj 2010

ahojte včera som videla srdiečko 🙂

zvedavec1
14. máj 2010

nika, blahozelam. Ja idem 17.5. v pondelok a tiez dufam, ze uz ho uvidim..aj ked teda ja som asi o tyzden menej ako podla vypoctu..tak o je otazne. 😕

lelagula
14. máj 2010

dakujem baby, dufam ze nam bude vsetko pekne pokracovat nadalej 🙂
zebricka 23- gratulujem!! 😉

lienkas
14. máj 2010

baby gratulujem, ze babatka su vporiadku
ja idem buduci tyzden v stredu a pevne verim, ze bude vsetko tak akoma byt 🙂

poppy1
14. máj 2010

gratulujem babam, k srdieckam a gratulujem zebricke 23 k statniciam 🙂
lienkas ja idem tiez v stredu 🙂 tak to sa snad budeme obidve veeeelmi tesit 🙂

lienkas
14. máj 2010

dufam, ze ano 😉

jahodalr
14. máj 2010

Ahojte, baby.....gratulujem ku vsetkym krasne tlcucim srdieckam!!! V pondelok pojdem na kontrolu, tak sa tesim, ked uvidim babatko...juuuuj a viete, co som zistila...neviem sa dopit mlieka 🙂))) predtym som pila mlieka sporadicky, tak do kavy...a teraz si musim dat aspon jeden pohar mlieka denne a mliecne polievky mozem jest na litre 🙂)))))

zebricka23
14. máj 2010

nika30-tak aj tebe gratulujem 🙂

ja som akurat dala do seba obed sosovicovu kyslu polievku a ryzu s masom a mrkvovym salatom....a mam dost 🙂

ale naco mam nenormalnu chut....je kapustnica a strapacky 🙂

bejca
14. máj 2010

ahojte 😉

ja len na skok mam po kontrole 😉 , babatko je v poriadku 😵 , pekne rastie , srdiecko bije 😵 dalsia kontrola az 16.6. 😅 😀 taaaaaaaaaaak dlho cakat 😉 a to mi uz spravi odbery na tehu knizku tak sa tesim 😵 fotto babuliatka mate v albume tak ak chcete kuk 😉 my ideme papat a spinkat 😵 paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mirkita
14. máj 2010

sasi
ja som rozmyslala dlho a mala som mala casu 🙂 takj som dala :"toto je moj domcek 🙂 " = pacilo sa mi to na inych trickach, tak som sa rozhodla...aj muzovi sa to zdalo vtipne...ked mi to pride, asi si to dam na seba a budem cakat kto to pochopi z tych co to nevedia 🙂

yaninna
14. máj 2010

caute babule!
gratulujem ku krasnym foteckam a k bijucim srdieckam 🙂 ja idem k dr. o tyzden, uz sa neviem dockat. aj ja chodim do GPN, tusim je nas tu dost, sa tam urcite aj na chodbe obcas postretavame 😉. ja chodim k primarovi.

ste pisali o velkych bruskach. toto je moje druhe tehotenstvo, sa hovori, ze pri druhom brusko rastie rychlejsie, no mne sa zda ze u mna je to naopak. ja zatial vobec nic, aj na bruchu spim uplne v pohode. som pozrela fotky z predchadzajuceho tehu, a v 9tt uz brusko zacalo vytrcat. teraz vobec nic. tehu nohavice mam uz pripravene, ale vyzera to, ze tak skoro ich potrebovat nebudem.

mirkita
14. máj 2010

yannina
tak my sa urcite stretneme, ja ma toho isteho dr.🙂
najblizsie som tam 20.5.- moja prva kontrola...tak som hrozne zvedava

yaninna
14. máj 2010

mirkita, ja idem 22.5. - v sobotu. jeden dr. je tam vzdy aj v sobotu, a tuto je prave nas 🙂 tak som sa hned objednala, lebo cez tyzden sa mi tazko zhana strazenie pre malu. ja som s nom v podstate spokojna, aj ked niekedy som chcela, aby mi veci viac vysvetlil. som si obcas musela sama nastudovat. ale vzdy ked som mala daky problem, tak bol ochotny, tak to je hlavne.

mirkita
14. máj 2010

tak ja budem asi velmi zvedava...a budem sa vypytovat...ale v podstate kym mi vzdy povie ze je vsetko OK, bude mi to stacit...ostatne veci sa naozaj daju nastudovat
hlavne chcem vidiet ako prebieha utz a ci nebude problem ked prideme niekedy s muzom....

sasettka
14. máj 2010

babyyyyyyyy, gratulujeeeem, tesim sa z novych krasnych sprav 😵

zebricka, neuveris, co prave varim - kapustnicu 😀 nikto ma nechape...ze sak to sa robi len na Vianoce...tak ja si ju spravim aj takto cez rok...robim si predcasne Vianoce 🙂)) juuuuuuj, uz mam sliny, kedy uz bude hotovaaaa? 🙂))

yaninna
14. máj 2010

mirkita, myslim ze je to uplne v pohode, ked prides s muzom. ja som sice do poradne chodila sama, mm bol len na morfologickom a 3D utz, ale videla som, ze ockovia chodili aj do poradne 🙂

yaninna
14. máj 2010

sasettka, mnaaaam, posli za tanier! aj ja by som si hned dala, ale varenie mi akosi teraz nerobi dobre. a hlavne take jedla, co potom intenzivne rozvoniavaju po byte. potom stale vetram. pritom mi nebyva zle, ale z tychto jedlovych pachov sa mi potom toci hlava 😒

yaninna
14. máj 2010

idem si na chvilu lahnut, aj ked mala mi uz coskoro vstane. vecer sa ukazem. papa 🙂

zebricka23
14. máj 2010

sasettka----tak asi pridem k tebe na kostovku 🙂)
ja si ju dnes asi niekam pojdem dat.....kym by som navarila,tak aj umriem.... 😠

bejca, gratulujem🙂

sasettka
14. máj 2010

baby, len pridte, je jej plnyyy hrniec 😀

inak to varenie tiez nebola sranda.... celkovo som radsej, ked sa postavi hotove jedlo predomna...ale to by som asi musela chodit jest do restiky 🙂)) mm chodi domov az vecer, nema mi kedy navarit...pch 😝 😀

mirkita
14. máj 2010

sasi
presne to som chcela robit cez vikend🙂
my si kapustnicu radi dame hocikedy ....a este k tomu som minule zistila ze cez zimu sme zaostavali a mame kopu susenych hribikov...takze sa urcite ide zajtra na to....tiez som mala na nu nenormalnu chut posledne dni
a este tie bryndzove halusky co sa tu spominali...tie budu nasledovat niekedy buduci tyzden
vcera som robila hubovo-sparglovu kremovu polievku, teraz som ju jedla na obed...bola super, odporucam a este k tomu uzasne rychla a jednoducha....

sante
14. máj 2010

ahojte 😉
lelagula, blahoželám k dobrým výsledkom 😉
mirkita, ja som na každú jednu prehliadku chodila s mužom pri prvom tehu a nebol nikdy problém, či už do ambulancie a do ultrazvukovej miestnosti už vobec. ved za tie peniaze by som tam asi niekomu vyčistila žalúdok 😀

sasettka
14. máj 2010

mirkita, no sup sem s receptom 😀 uz ten nazov znie super 😉
ja som na bryndzove nikdy nebola, ani syry mi nikdy nesli....a to sa nezmenilo ani teraz 🙂

avanka
14. máj 2010

Babule, gratulujem k dobrym spravam

sasi, aj ja som varila kapustnicu minule, ked som na nu mala chut

a dnes idem robit cervenu kapustu, knedlu a pecene maso aj s pecenymi jablkami....uz sa tesim...snad to budem moct zjest, lebo som si dala na obed zeleninovy salat a kosi mi ostalo zle 😅

zebricka23
14. máj 2010

boze....uz nerozoberajte jedlo.....dnes po strese ma nejako chyta hladovka 🙂

inak vam poviem super srandu....este nikto nevie ze som tehu....a v posledne dni na moju osobu hlasky...ty si nenormalne schudla 🙂 a ja v duchu ze super,ale co z toho ked o par mesiacov to bude inak 🙂

sante
14. máj 2010

Mne našťastie jedlo nič nehovorí, keby nemusím, nejem celý deň 😀