icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

bublinka11
6. apr 2010

Matilde ja som objednana na 15.4: Aj sa tesim a aj som z toho nervozna zaroven, snad bude vsetko O.K.

biela
6. apr 2010

sasettka, ja som bola v noci 2x a ráno o ôsmej som zase utekala na wc 🙂
baby, ja ako som dnes spravila ten test, tak do mňa vošla taká energia, že som vyupratovala celý byt, kým mi Oli spinkal, potom sme šli vonku na 2 hoďky a potom som varila. ale čakám, že ma únava zoberie, veľmi rada si cez obed pospím s Oliverkom 🙂
vločka čo to máš za robotku? aj ja chcem 🙂 my sme mali v robote tiež jednu kolegyňu čo stále spala, ale ona nebola tehulka. a ešte keď sme ju zobudili, tak bola naštvaná. 😕

ešte raz baby ďakujem za privítanie 😉
nech sa nám a drobčekom darí a všetko dobre dopadne...

avanka
6. apr 2010

ahojte, vy este nespite?
ja sa uz chystam, len si cez FB pisem s kamoskou, tak cakam, kym mi odpovie a idem do hajan....
my sme nes debatovali o menach s Rastikom a prisli sme na to, ze sa nam nepaci ani jedno chlapcenske meno 😅 ja som chcela Alexa a Davidka, ale ani jedno nie je to osudove...ako pri Lukaskovi, to ma hned chytilo za srdce.....

s dievcenskymi problem nie je, ale ja aj tak asi budem mat druheho chlapca....tak strasne tuzim po dievcatku, ze jednoducho neverim v ten zzrak 😀

bublinka11
6. apr 2010

Avanka ja budem mat dnes problem zaspat, kedze mam stale upchaty nos...neviem spat a dychat ustami 😒
No my sme sa tiez bavili o menach, my prave nemame pre chlapca...aj dievcenske tak vselijak, ja totiz hladim aj na to, kedy bude mat meniny, ak sa teda narodi zaciatkom decembra, bude mat narodky aj Vianoce blizko seba, tak nech nema aj meniny pokope.

biela
6. apr 2010

Avanka, myslím, že aj my budeme mať chlapčeka... aj sestra má dvoch chlapcov, aj ja budem mať. Ale aspoň sa bude mať Oli s kým hrať s autíčkami, šrobováčikmi, skrutkami a tak... 🙂

biela
6. apr 2010

bublinka, ja som teraz objednala malému z Justu taký sprej a s ním sa postrieka vankúš a izba, ževraj to pomáha, keď je upchatý nos. tak dúfam, že to pomôže, lebo akosi má často nádchu.
som čítala, že ste sa dlho snažili, super, že vám to vyšlo!!! 😉

avanka
6. apr 2010

biela, ale ja chcem dievcatko 😉
paci sa mi Magdalenka, Rastikovi Barborka a z chlapcenskych jedine ten Alex alebo Andrejko este ujde.....neviem, proste netusim....
nemate nejaku stranku s menami?

zahrika
7. apr 2010

bublinka ja som z NMnV.. ale aj k dr chodim do TN... Jankovskemu
Inac baby k tym priznakom.. som vyhadzana ako pubertak... vy mate plet v pohode? 😕
a este, bre raano 🙂

bublinka11
7. apr 2010

Zahrika ja som bola vyhadzana v case, ked som ocakavala MS...ale teda uplne strasne, este som asi tak nebola. No a teraz mam plet uplne krasnu, hladku... 🙂
Biela ja bojujem s nadchou len od vcera, den je v pohode, noc je otrasna, nos upchaty, stale dycham ustami, akonahle zaspim, telo ma pokus dychat nosom a ja sa na to budim ☹
Avanka aj moj manzel by chcel Barborku, len prave, ma meniny kusok pri mojom termine, tak nechcem, aby mala vsetko naraz.

vlocka33
7. apr 2010

baby tak ja som tu po vas vcera vyvreskovala ci spote a sama som odpadla 😀 😀
No tak s mojou robotkou je to tak, ze sedime v kancli len dve kolegyne a ta moja kolegyna je momentalne na materskej takze som vacsinu dna sama 😅 a z inych kancelarii nechodia otravovat len sem tam 😀 a vcera nebol nikto, tak som si zdriemla 😀 ale len chvilocku, ked som to uz nevedla prekonat po obede.A inac moja mamina mi hovorila, ze ona ked bola tehotna so mnou tak tiez tak pospavala aj v praci.Bola najmladsia v kolektive, kazdy sa tesil ze je tehulka a tak jej to vsetci tolerovali 😀 hlavne na poradach zaspavala 😀 a to chce asi vyborny kolektiv... 😉

biela
7. apr 2010

dobré ránko,
vykuklo nám slniečko, dúfam, že bude dnes krajšie ako včera 🙂
bublinka, pridávam sa k tebe, nádchu síce nemám, ale od rána ma preukrutne bolí hrdlo, škriabe... páli... už som kloktala so slanou vodou, viac sa neodvážim. mám ešte nejaké homeopatiká - homeogene, homeovox, neviete, čo je lepšie?
aj pri prvom tehotenstve som bola hneď chorá, presne je to tak, ako ste tu písali - oslabená imunita a šup, nejaká viróza... 😒
my ideme dnes s malým von, potom na hudobnú, teším sa, ako vás budem naobed čítať, čo popíšete. 😉

tak pekný dník!

bublinka11
7. apr 2010

Ahoj Biela...no to mi je luto, ze sa takto citis...ale slana voda je dobra. Kloktaj, isto ti pomoze...ja som ju teraz do seba vdychovala... 🙂

sasettka
7. apr 2010

ahojte bambulky 🙂
zahri, aj mne sa po tvari porobili take cervene fliacky, niekedy su vidiet menej, niekedy viac...a akoze doooooost ma stvu 😠 mozno je to len z navalu hormonov a casom sa to strati....
dnes rano som inak mala na male, normalne mi bolo zle, tak som si rychlo natrela chlebik s maslom, natlacila som ho do seba a klop klop klop, je mi lepsie 😅

avanka, skus kuk sem:
http://www.krstne-mena.eu/

bublinka11
7. apr 2010

Jaj Sasettka tak nevolnost po prve??? Pekne si to zvladla... 🙂 A fliaciky ti zmiznu, aj mne to vsetko zmizlo az tento tyzden, uz nech aj nadcha zmizne...

sasettka
7. apr 2010

no veru, nech ide bacil kade lahsie, ty ho fakt nepotrebujes 🙂 fuuuuha....1x som skusila kloktat slanu vodu....skoro som sa vytoto...a odvtedy to uz neskusam 😅

takze komu je zle, rychlo daco natlacte a malo by to pomoct 😀

bublinka11
7. apr 2010

Mne bolo zle trosku minuly tyzden, ale to som si asi navravala...mozno nervicky pracovali, ked som zistila, ze som asi tehu 🙂 a ja som to teda predychala 🙂 Ja so slannou vodou nemam problem, teraz by som dala do seba hocico, len nech to pomoze.

aspinka
7. apr 2010

Ahojte.
Mne dnes tiez bolo vselijako ale uz to preslo co sa tyka pleti ja uz mam vyse roka s nou velke problemy tak od tehotenstva ocakavam ze sa mi to zlepsi ale zatial je to stale zle 😠

bocjanka
7. apr 2010

Ahojte ja mám iba občas bolesti v krížoch a podbrušku a naliate prsia. Inak nič. Celkom dobre sa cítim, len som viac precitlivelá. A bojím sa koľko priberiem 😒

bocjanka
7. apr 2010

Minule keď som ležala na gynde, tak tam bola baba, ktorá bola tiež nachladnutá. Doktor z ORL jej predpísal Bioparox sprej, je to do nosa aj do krku. Myslím, že sa to dá kúpiť aj na voľno.

aspinka
7. apr 2010

o bioparoxe som pisala dva dni dozadu ano je volno predajny a je to lokalne antibiotikum ale ja by som ho zvolila keby som sa uz fakt citila zle lebo sa odporuca aby sa aplikoval pravidelne niekolko dni bez prerusenia

bublinka11
7. apr 2010

Bola za mnou moja sestra, je lekarka, ale teda iny odbor a tiez mi povedala, ze v najhorsom pripade bioparox, inak iba prirodna medicina 🙂 Doniesla mi nejaky ocean v spreji do nosa...ja verim, ze to takto vydrzim.
A prsia ma uz tiez klop klop bolievaju, ale az na vecer, rano ich skoro vobec necitim.

sasettka
7. apr 2010

babulky, podla tohto vam co vychadza? mne chalanisko 😀

balambi
7. apr 2010

ahojte babulky, ako sa dnes máte?
čítam, že vs trápi choroba ☹ mna začína trápiť alergia 🙄 tak to bude ešte zábava, ale nevadí 😀

sasettka, aj mne vychádza chlapec. mm by bol celý v siedmom nebi 😀

andelik
7. apr 2010

Ahojte babenky...ale ste toho popisali...trvalo mi to skoro vecnost to vsetko precitat 😀
Ja som sa konecne vratila z toho ultrazvuku a nie som o nic mudrejsia ako som bola, pretoze ma tam poslali prilis skoro a jedine co bolo na utz vidiet bol tmavy fliacik ale zatial bez srdiecka, takze mam prist buducu stredu znova a snad mi budu vediet povedat viacej...takze mam pred sebou dalsi tyzden cakania... 😒
Bublinka 11...aj ja mam prsia citlivejsie vecer ako rano...a este nevolnost pocitujem skor, ked sa najem ako pred 😉
Baby tie co trpite nadchou a prechladenim prajem skore uzdravenie 😀

avanka
7. apr 2010

Ahojte..
sasi, mne vychadza chlapec, ale pri Lukym mi zase dievca vychadzalo a je to chlap ako lusk 😀

monko
7. apr 2010

Ahojte, ale ste sa rozpísali 🙂 ! Vždy večer sa rozprúdia debaty, mňa tá moja choroba zlomila a o deviatej som bola v posteli. Bola som u doktorky a vravela mi, že si nemám dávať vôbec nič, pre istotu mi zobrali krv a podla výsledkov mi zajtra povie ci mi da lieky alebo nie, tak dufam že nie. Písali ste o príznakoch, ja tiež okrem choroby, častého chodenia na wc a únavy nemám žiadne, pri prvom tehotentsve mi začalo byť zle od 7tt a stálo to za to, niektoré dni som nebola schopná ísť ani do práce, tak by ma tentokrát potešili miernejšie prízkaky 😉

bublinka11
7. apr 2010

Monko ty uz mas 7 tt... 🙂
Andelik ja idem na utz buduci stvrtok, tak snad tam uz cosi bude...mam termin o 3 dni neskor ako ty...no budem na teba moc mysliet, nech ten tyzden prezijeme co najrchylejsie 🙂

misinn
7. apr 2010

trochu som k vam nakukla..pozrela som si ten kalendar, no u mna to nesedi...tak neviem ci je spravny 😝

bublinka11
7. apr 2010

Mne podla toho kalendara vychadza baba...ale teda mne ju aj vestia 🙂

evea80
7. apr 2010

U mna to tiez nesedi 🙂 prvy mal byt chalan a je to baba, a toto by mala byt baba, takze ja tipujem chalana 🙂