icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

misinn
7. apr 2010

ja to tiez tipujem naopak....mne vysiel chalan ale asi to bude baba 🙂

sasettka
7. apr 2010

heh, no ak by to bolo aj v mojom pripade naopak, vobec sa nenahnevam 😀

monko
7. apr 2010

🙂 mne vychádza dievčatko, takže to by nám pribudla ďalšia princezná, ale veď uvidíme 😉

monko
7. apr 2010

bublinka11 veď to, začala som 7tt, tak čakám kedy to príde (myslím nevoľnosti) ale vraví sa, že každé tehotenstvo je iné, tak som sama zvedavá 😒

sasettka
7. apr 2010

monko, prave som si dokukala tvoj album, strasne zlatucka bambulka a tie jej polohy v spanku - 100bodove 😀 😉

biela
7. apr 2010

ahojte kočky,

sasettka, dik za tabulečku, mne vyšlo dievčatko!!! 🙂
vyšlo mi to aj pri Oliverkovi, takže som zvedavá, či to vynde aj teraz. moc tomu ale neverím, ale sranda je to dobrá.
bublinka, som sa zasmiala, že "oceán v spreji" 😀 nech ti to len rýchlo prejde
mne už tá soľ troška pomohla. už ma to hrdlo tak nepáli, snáď bude dobre o pár dní.

čítam, že už máte za sebou aj návštevy u mudr. ja sa chystám až za nejaké 2-3 týždne.

monko
7. apr 2010

🙂 ďakujem sasettka, je to náš poklad !!! dúfam že keď sa náš ďalší červíček narodí budem to zvládať, lebo Miriamka je strašne živá, vlastne dúfam že zvládnem samotné tehotenstvo, lebo aj mimo toho ma bambula cez deň dokonale vyšťaví 🙂 bude to sranda behať za ňou s bandžerkom (bruškom, tak ho volá môj manželík) 😉

beatricer
7. apr 2010

Dievčatá skúste túto stránku na pohlavie. Je tiež zaujímavá :-http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm 😀

bublinka11
7. apr 2010

Tak tu mi vysiel pre istotu chalan 🙂

sasettka
7. apr 2010

mne baba 🙂)) a este ako pekne tancovalo to babo 😝

biela
7. apr 2010

mne tam vyšiel chlapček 🙂
monko, ja mám tiež strach, ako to budem zvládať, malý je tiež riadne živý a musím byť nonstop s ním... ale hádam to zvládneme.
už som mu vysvetľovala, že sa nesmie po mne váľať, on tak po mne liezol a preliezal, už je tomu koniec. ale pochopil to a neprotestuje.

monko
7. apr 2010

😝 chlapček

biela, aj ja už malej pomaly začínam hovoriť aby po mne neskákala, posielam ju za tatom 😝 , budeme to mať trošku náročnejšie ale zvládneme to 🙂

andelik
7. apr 2010

Mne tam vyslo dievcatko 😀 ...to by bolo uzasne, ale nechame sa prekvapit, ze co to bude v skutocnosti 😀

andelik
7. apr 2010

baby....ja mam pocit, ze u mna poriadna ranna nevolnost so vsetkym co k tomu patri je uz len otazka casu... 😝

aspinka
7. apr 2010

Dievcata ked tam dam akykolvek vek a mesiac pocatia vzdy mi vyjde chlapec nejako sa mi to nepozdava 😀

sasettka
7. apr 2010

mne sa zas kazdy mesiac striedaju 🙂)
jaj, esteze su len 2 moznosti, ze? 🙂)) ci vlastne este je moznost dvojiciek, trojiciek 🙂) ma tu niekto na to nabeh? 🙂

andelik, aj mne sa zda, ze to kazdym dnom, resp. ranom na mna pride 😅

denika
7. apr 2010

Čaute baby,dnes som bola na ultrazvuku a doktor tam ešte nič nevidel a že vraj už by tam malo byť niečo vidieť.Povedal,že buď pár dní počkáme alebo sa mohlo stať,že malinké sa už nevyvíja.Tak mi zobrali krv,že či teda sa zmenili údaje hcg od minulého týždňa.Tŕpla som od rána až do tretej a potom mi konečne zavolali,že vraj je to v poriadku a mám prísť zase v piatok.Som zvedavá či už tú bodečku konečne uvidím.Čo si o tom myslíte? Sasettka,mne teda môžeš opraviť ten dátum v tabuľke na 8.12.

vlocka33
7. apr 2010

dievcata a mne uz dva dni po sebe je dost zle....v praci som uplne mimo, cely den mi je na zvracanie 😝

avanka
7. apr 2010

Deni, ja som bola na UTZ v 5+3 a nebolo vidno vobec nic, len zvysena vystelka maternice na 11 mm, takze vobec nestresuj.....mne dr. vravel, ze v 6-7 tt je uz nieco vidno.....

ja som teraz prisla s malym z vonku....zmorena ako kon 😉
esteze ma osvietilo a na veceru som objednala v pizzerii pizzu 😀 😀

denika
7. apr 2010

avanka a čo je to 5 plus 3?

andelik
7. apr 2010

Denika...ja som dnes 5t + 3 dni a na dnesnom utz bolo krasne vidiet ten vacok ale zatial este bez srdiecka 😉 ...neboj o par dni sa to tam ukaze 😀

avanka
7. apr 2010

5 tyzden tehotenstva + 3 dni, cize 6t

Andelik, ale ty si mala asi ovulaciu tak ako mala byt, ja som ju mala posunutu cca o tyzden...takze som bola mozno 4+3tt
to presne urci lekar az meranim v nejakom 12-13 tt (teda myslim u mna)
a mozno zalezi aj od pristrojov 😉

bocjanka
7. apr 2010

Mne už v 5+4tt bol vidieť plodový vak. Niekedy však dlhšie trvá až sa objaví. Je to individuálne a vraj záleží aj na prístroji. Niekde majú kvalitnejší a niekde horší

denika
7. apr 2010

Ďakujem za povzbudenie,asi je to tiež u každého inak 😉

balambi
7. apr 2010

ahojte babulky, tak mne aj v tejto tabulke vychádza chlapec...tak som zvedavá 😀
a akosi začínam byť unavená 😖 teda, ja som bola vždy spachtoš, ale teraz...z ničoho nič sa mi chce spať...vám nie?

denika
7. apr 2010

No,ja som dnes čakal na kamošku 10 min. v aute a....zaspala som! 😲

andelik
7. apr 2010

ja som si dnes poobede chcela troska zdriemnut a trvalo mi to asi 15 min a prisiel majitel domu a zacal zateplovat...a bolo po oddychu ☹

balambi
7. apr 2010

denika 😀
andelik, tak to nahnevá...
ja idem zajtra do práce, tak som zvedavá, ako to zvládnem 😀
ozaj, neviete, či sa môže piť zelený čaj?

sasettka
7. apr 2010

aj ja som zelenocajovka a neviem, ci mozem popijat....

inak na datumy zatial vedie 8.12 😀

denika, tiez si myslim, ze u kazdej sa male vyvija inak, niekomu je vidiet skorej, niekomu trosku neskor, preto ja chcem ist az o 2-3 tyzdne....pokial teda nebudu dake problemy 😒

theeeda, vy ste teda ine spachtosky 😅

balambi
7. apr 2010

sasettka, ja teraz nepijem ani čaj, ani kávu. ked som doma, tak mi to nevadí, môžem si ľahnúť a je to, ale ráno vždy začínam čajíkom a bez neho neviem ako zajtra zvládnem 😀

presne, u každej je to ináč a záleží aj od dňa uhniezdenia, preto nemusí byť nič vidieť, ale ked tak o tom píšete, tak možno aj ja zajtra skočím, či už mám dutinku, alebo nie 😀