icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

avanka
15. máj 2010

Denika, to je stranse, ale super, ze ste obaja v poriadku 😉

Aspi, aj ja mam po malom letne veci, kedze je junovy, takze tiez budem potrebovat nove....ale mne slubila kamoska pozicat, ona ma decembrove babo 2009, takze tym lepsie.....a skoro vsetko ma biele a bezove, takze parada.....

jahodalr
15. máj 2010

ahojte 🙂 ja vas absolutne nestiham citat!!! dnes bola u mna sestra, takze sme prezili spolu super den, ale uz som unavena...a neuveritelne rychlo mi rastie brusko, sestra bola prekvapena, nevideli sme sa totiz dva tyzdne a brusko uz pekne vykuklo 🙂 nie je to nejako skoro???

jahodalr
15. máj 2010

a drzte sa baby, nech fazulky rastu!!!! 🙂

mimi21
15. máj 2010

ahojte koceny
my sme dnes boli cely den u svokrovcov, na zajtra chystame taku mensiu oslavu pre nasu Ninku, bude mat rok 😉

denika, super, som rada, ze ste obaja aj s drobcekom OK

len ja mam dnes blby den, lebo som sa dozvedela, ze kamoska co mala termin asi tyzden predo mnou mala MA ☹ ☹ ☹ tak sme sa tesili, ze budeme spolu kocikovat, no skoda

inac aj ja sa nejako divne citim, stale sa bojim, ci je vsetko OK, dnes ma dost bolelo brucho ako pri kramoch tak mam trochu stres
vo stvrtok idem na kontrolu a na sono, tak snad to dovtedy nejako vydrzim a nezblaznim sa 😒

denika
15. máj 2010

Babulky,ďakujem 😉

mimi21
15. máj 2010

baby ja mam chute - cista ryza s kyslymi uhorkami 😀 😀 😀
a dnes mi nebolo zle, asi to bolo aj tym, ze som bola cely den na vzduchu, vonku

lelagula
15. máj 2010

Ahojte baby, denika - fu pri citani ma az zamrazilo, drzim palce nech je vsetko v poriadku. Baby napiste mi nieco lebo ma to zoziera. s priatelom sme sexikovali 😎 sice len tak slabsie a nie dlho ale strasne sa potom bojim ci sa nemohlo ublizit babu a mam teraz trochu take pichania raz na jednej strane raz na druhej podbruskom. som doma na rizikovom tehu, priatel by ma chcel stale ale mne to teraz raz za tyzden staci aj to sa neviem uplne uvolnit 😒 a co vy?

avanka
15. máj 2010

Lelagula, urcite to nic nebude, ale z vlastnej skusenosti viem, ze na rizikovom by ti mal sex odobrit tvoj gynekolog.....
ja som bola s Lukym od 13tt doma a mali sme sex zakazany az do porodu.....

my aj teraz abstinujeme, som po 2 MA a 1 rizikovom tehu, nebudem riskovat aspon do konca 3 mesiaca 😉

lelagula
15. máj 2010

doki povedal ze velmi opatrne mozme tak snad sa nic nestalo, ale teraz jak si napisala tak to odlozim aspon na 3 tyzdne urcite

lelagula
15. máj 2010

avanka ty si krvacala alebo preco si na rizikovom?a preco od 13 tt predtym na rizikovom ja som od zaciatku tehu od 4 tt. 😒

aspinka
15. máj 2010

konecne si mozem aj ja nieco precitat 😀 lelagula uprimne aj ja mam teraz taky blby pocit zo sexu pritom som nikdy nekrvacala ani nic podobne ale jedno MA mi staci do konca zivota. aj my je muzika luto ked sa pozriem ze sme naposledy fuuuuha aj sa hanbim 😅 ale muzik ma chape a je v pohode teraz to maka fyzicky a hovori ze je taky unaveny ze by uz ani nevladal ale ze keby som ja chcela tak sa urcite pripoji 😀 😀 😀 lenze ja nemam ani chut kazdy den prezivam je mi zle alebo mdlo cely den rozmyslam co zjest a som jak mechom udreta tak na nieco ako sex nemam ani chut ani pomyslenie 🙄 ale pamatam sa ze ked som cakala malu a bola som po porode a hojila som nastrih tak som sa uz nevedela dockat kedy si to zase trocha uzijem to sa mi chcela skriabat stena 😀

biela
15. máj 2010

ahojte baby,

denika, až ma mrazilo, keď som si čítala, čo si zažila, chvalabohu to dobre dopadlo, a dúfam, že už si nič podobné nezažiješ. ani ty, ani žiadna z nás...

ja som dnes spráskala dva langoše, boli sme u svokry na návšteve a ona robí bombové langoše, jáj, tak mi dobre padli. 🙂

biela
15. máj 2010

lelagula a prečo si na rizikovom?

avanka
15. máj 2010

Lela, tak ked ti dr. povedal, ze mozes, malo by to byt o.k.
ja som v 13tt zacala krvacat a zistili mi vcestnu placentu, mala som ju polozenu priamo na krcku, tak som 2 mesiace lezala doma bez pohybu, kym sa nevysunula hore.....

a teraz som vlastne tiez rizikova.....

lelagula
15. máj 2010

ja som rizikova lebo mi minuly rok v septembri vybrali vajecnik lavy a uz roky mam tabletky na stitnu zlazu. chodim kazdy tyzden na kontrolu na sono ci je vse ok ci to jeden vajecnik stiha. a nehovorim o tom ze stale som mavala nejake zapaly a antibiotika na zenske problemy 😒 doteraz som nekrvacala klop klop len mi hned naordinoval PN ked som tam dofrcala ze mi vysiel test pozitivne. nemam sa namahat a baby hlavne na bicykli sa nema chodit.
doki pri slove sex skripe zubami ale my fakt len tak "napoly" 😅 vobec nie na koniec a raz do tyzdna ale asi to na teraz vylucime na par tyzdnov 😅

lelagula
15. máj 2010

aspinka prajem ti nech uz ti je lepsie a skoro prejde zle od zaludka. obdivujem tvojho muzika moj ma nejak niekedy nechape 😒 mne uz asi 2 dni je celkom fajn ani ma nenapina 😎 tak uvidime akurat tie obcasne bolesti v brusku
avanka drzim palce nech je vsetko ok

andelik
15. máj 2010

Ahojte baby...nemam sancu to vsetko precitat co ste tak usilovne popisali 😀

Denika...tvoj pribeh mi normalne vyrazil dych, ale som velmi rada, ze ma stastny koniec a verim, ze uz to najhorsie mate za sebou 😀 ...drzim silno palceky 😀

Baby aj u nas je to so sexom poslabsie, pretoze momentalne u mna nie je ziadna nalada na sex vzhladom na nevolnosti a minule na nase vyrocie svadby sme si to s manzelom chceli troska uzit, a ked bolo po a chcela som sa utriet, tak som tam mala hnedasty vytok, ale nastastie to bolo iba vtedy a potom uz vobec nic....tak neviem co to mohlo sposobit, ale trochu ma to vylakalo...a znama z Ciech mi poslala sem do UK tie tehotenske lizatka, tak sa vytesujem, ze konecne mam nieco na nevolnosti 😀

avanka
15. máj 2010

Leli, dakujem, ved si drzime palce navzajom....
vidis a mne moj dr. aj cez moje rizikove tehu byciklovanie dovolil 😅

vies, nie je co obdivovat...mame za sebou tolko negat. skusenosti, ze radsej vydrzime bez sexu ako riskovat znova potrat alebo krvacanie.....ved su aj ine sposoby 😀

mne je dnes komplet cely den zle, nic moc a to zajtra hlasia zatazovy stupen c 4 ☹

andelik a ake su tie lizatka? pomahaju? mne doki predpisal torecanove cipky, ale tych sa nejako stranim

sante
15. máj 2010

Ahojte 🙂
denika, som rada že všetko nakoniec dobre dopadlo a ste v poriadku 🙂
Andelik, kamoška tu z koníka tiež ich líže a pochvaluje si, tak snad zaberú aj tebe 😉
a my si sex s manželom ešte užívame, ja mám snád väčšiu chuť ako netehu 😀 a predošlé tehu ked som porodila, bolo dosť dlho problém s týmto, možno aj rok, tak si predsexovávame 😀

avanka
15. máj 2010

vsak som ich pozerala, ze si ich idem objednat, lizatka stoja 1,50 € a za postovne chcu 5 😠

sante
15. máj 2010

skús sa v lekárni spýtať, možno niekde ich budú mať

avanka
15. máj 2010

ved pojdeme do Ciech, tak skusim.....a mozno ich uz nebude treba 😉

sante
15. máj 2010

no jasne, ved už si krásnych 11 tt, tak snad to čoskoro prejde 😉

andelik
15. máj 2010

Lizatka su uplne super, maju styry prichute - visna, pomaranc, jablko a citron....chutia ako normalne lizatka len obsahuju vitamin c, calcium a zazvor a nazov maju Gravipop - tehotenske lizatka...doporucujem vyskusat len nie je to tak, ze po jednom luzatku vam uz nic nie je ale pomahaju zmiernit na istu dobu ten pocit nevolnosti

aspinka
16. máj 2010

No co dnes to tu nejako zamrzlo 😉 baby chcela som sa spytat kedze budeme mat zimne babatko uvazujete nad dekou do autosedacky?
My dnes vylihujeme dali sme si pismenkovu polievku a teraz urobim malej palacinky a ja si urobim v rure pecene zemiaciky s masielkom. Mala by som vysat ale nechce sa mi no ale dnes mi je nejako dobre tak by sa patrilo aj nieco urobit 😠

linduska27
16. máj 2010

ahojte dlho predlho som tu nebola v robote nam stopli net a ked som doma som rada ze som 🙂 ale mame sa ok az na bolesti zaludka uz sme boli na dalsom vysetreni srdiecko sme videli a 25 ideme opat a uz zevraj aj knizka bude tak sa tesime a mozem povedat ze som spokojna v tom GPN aj ked si teda statocne zaplatis ale nech som rada ze som tam isla baby ktore ste tam boli dufam ze mate rovnaky nazor 🙂

avanka
16. máj 2010

Aspi, ja idem objednavat zimnu zavinovacku od Emitexu, je teplucka a baby pisali, ze v zime ani fusak mat nemusis, vraj staci zakryt babo v tej zavinovacke hrubsou dekou....a je vhodna aj do autosedacky aj do kocika, vyuzijes ju do cca pol roka
my mame spanielsku a to bola veru najlepsia kupa, aku sme kedy urobili......

My sme boli doobeda na nakupoch v Cechach, maly bol u nasich a teraz mi obaja spia...rozmyslali sme, ze vybehneme na plavaren poobede, lebo von sa ist neda, strasne prsi

mimi21
16. máj 2010

avanka ho dlink na tu zavinovacku 😉

inak ahojte
ja od rana peciem a vćhystam, poobede mame oslavu, pridu nasi a svokrovci a mm starka, mala ma v utorok prvy rocik 😵 😵 😵