icon

V decembri 2010 budem maminou

nanuska12
21. mar 2010

Ahojte 🙂
Dufam ze ked sa teraz posnazim mozno budem raz v tejto teme.Rada by som 😉

aspinka
16. máj 2010

avanka ja som nasla jednu deku do autosedacky na MMB nie je hruba ale za 8€ sa mi velmi paci. Budem potrebovat aj deku teplu do kocika lebo moja mala nemala a fusak mam dobry z ovcieho runa 😉
ja som sa napraskala tymi pecenymi zemiakmi ledva fucim 😅

avanka
16. máj 2010

Mimi, takato
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5987172&tab=2
len teda ja zhanam s otvormi na 5 bodove pasy do autosedacky......

linduska27
16. máj 2010

jaj tak som si prečítala spätne čo ste písali, vyšla slzička ze nas dve bambulky opustili a vas ostatne "obdivujem" ze uz zhanate deky a veci pre babatko.. pre mna je to velmi skoro obzerat sa o takych veciach ja som si tak nanajvys objednala a kupila nieco pre seba lebo mam problem obliect nohavice co som mala pred tehotenstvom..

aspinka
16. máj 2010

avanka a chces si objednavat novy ved ja som taketo iste nasla na MMB za 12-15€

avanka
16. máj 2010

Aspi, nie, to som len ako priklad dala, ja som dnes nasla na ceskom MMB za 300 ck vinovo bordovu uplne novu a ma aj otvory na 5 bodove pasy....tak som hned aj babe pisala....

Lindus, ja len toto si teraz objednam a koncim....a veci, az ked nam povedia, co to bude...aj potom to rozhodne nebudem prehanat, mam dohodnute 2 kamosky, ktore mi po decembrovych detickach pozicaju 😉
Keby to bol chlapcek, bolo by to jednoduchsie, Lukasko ma kopec nadhernych znackovych veci, keby to bolo dievcatko (v co dufam), budeme potrebovat novu garderobu

aspinka
16. máj 2010

no avanka sikulka. ja zas naopak mam dievcenske este k tomu letne a vcera som dostala dalsie ale tiez dievcenske 😅 u nas by bolo prakticke mat opat dievcatko ale mm by chcel chlapa 😀

aspinka
16. máj 2010

baby este som sa vas chcela spytat vysetroval vas gyndos z vnutra myslim krcok lebo mna vobec nie ci je uzavrety 😒 zatial mi robil len utz a merali mi tlak na buduci tyzden idem na krv a potom do poradne az 17.6.

son1cka
16. máj 2010

Cauko, myslim, ze ma chyta migrena 😒 , uz som rano pokecala s WC...teraz si ohrievam kuriatko so zemiacikmi...bud alebo, v najhorsom zas poletia... 🤐 Aspi, mna nevysetroval, len vtedy, ked mi bral stery z krcka na cytologiu.

avanka
16. máj 2010

Aspi, tak som zvedava, co kto bude cakat....
my sme sa aj o menach prestali bavit, manzel mi povedal, ze az ked nam povedia pohlavie, to ma zmysel a ma pravdu, lebo ja akosi netusim 😀

Soni, ani mna nevysetroval este zo spodu, ale od 4 mesiaca vzdy na kazdej poradni....ale teraz som vraj citala, ze uz sa to moc nerobi, tak neviem

rush
16. máj 2010

ahoj holky...taka nostalgia ma chytila...sme mali tiez decembrovy termin v 2009 😵 maly sa sice trochu poponahlal...ale vsetko ok...prajem vam pohodove tehulkovanie a radost s vasich vianocnych darcekov 😵

mimuska77
16. máj 2010

Caute babule,tak aj ja by som sa k Vám chcela pridať,tiež mi vychádza termín na december 😉 😉 😉
V utorok idem na komplet vyšetká,na utz. som bola tam mi dokina potvrdila,že som vtedy v 6 tt a mám prísť v 8 tt,tak idem v utorok 😉

mimuska77
16. máj 2010

Jáj baby tak som sa pokúsila prečítať si Vás od začiatku a taká som rada,že aj ja mám rovnaké tehu príznaky...a že v tom nie som sama,no napríklad včera som sa pochválila,že som sa nemusela objímať z WC misou,ale dnes má bábenko zobudilo a to ma budí pravidelne každé ráno o 05:30,alebo o 05:53 a už aj som letela.... A dnes mi je nejako ťažko od žalúdka tak dúfam,že to nič nie je.... 😉

zuzu1111
16. máj 2010

ahojte baby, co je nove?
mna dnes tak boli hlava? moze to byt z toho hnusneho pocasia? co robite proti bolesti hlavy, ked nemozeme nijake lieky? ja som si skusala natriet celo takym starojaponskym chladivym olejcekom na vselico, ale nepomohlo ☹ ☹ ☹ ☹ co mam robit?

poppy1
16. máj 2010

ahojte baby, tak ani mna dnes migrena neobisla... a este ma aj zacal boliet zub!!! som z toho na nervy, ziadne lieky si dat nemozem a musim sa ucit, uzasneee ☹ baby inak ja by som strasne potrebovala tie gravipop lizatka, lenze ked som si pozerala, kolko vyjde postovne z tych Ciech, presla ma chut!!! lizatka stoja 54 KC a postovne 300 KC!!! ved to je sila... nepoznate nejaku predajnu na SVK kde sa to da kupit? popripade niekoho, kto ich predava, lebo ich uz nepotrebuje?? veelmi by mi to pomohlo, ak nie, budem asi musiet zaplatit to postovne! ☹

leishmania
16. máj 2010

http://www.docsimon.sk/tovar/gravipop-lizadla-1...

poppy asi si idem aj ja objednat 🙂 rozmyslam ze rovno zoberem aj ine veci nech sa mi to plati
ani negrcam len mi je stale tazko...

dns je fakt hro0zne pocasie, dufam ze to nebude uz trvat dlho...

leishmania
16. máj 2010

ja sa ucim tiez od rana do vecera, prave som skoncila, aj ked som neprebrala tolko ot co som chcela ale mam dost uz od rana...s pauzami len minimalnymi...

poppy1
16. máj 2010

aha tam to vychadza predsalen lacnejsie, dakujem! 🙂

poppy1
16. máj 2010

no moja aktivita dnes co sa ucenia tyka takmer nulova, musim este nieco teraz precitat pred spanim... 😒 straaasne nieco!! inak ja tiez nevraciam, ale zle mi je, teda tak divne... niekedy cely den ok, niekedy cely den nahovno... dnes mi bolo teda zle, aj migrenu som mala, aj bolest zuba, no hroza!

zuzu1111
16. máj 2010

poppy a migrenu si len tak odtrpis? alebo co robis?

poppy1
16. máj 2010

idem do postele a snazim sa spat... jedine tak...ved ziadne lieky nemozem ☹ ale je to otras, dnes mi to nastastie uz preslo, ale niekedy mi to trva az do noci...

leishmania
16. máj 2010

aj tam je ale dost to psotovne ale o polovicu menej jak to co si mala idem este inde kuknut ci enmaju lacnesjie postovne

zuzu1111
16. máj 2010

poppy no musim skusit, ale ked mne sa vtedy prave ani neda zaspat... 😒

leishmania
16. máj 2010

https://i-liek.sk/

tu si to mozes objednant aj tak ze v Ba su lekrane kde si to mozes osobne prevziat a nemusis platiti za postovne

sante
16. máj 2010

Ahojte 🙂
Avanka, aj my máme španielsku deku a tiež som neskutočne spokojná 😉 a pouvažujem taktiež nad tou zavinovačkou zimnou 😵 mám síce fusak, ved uvidím, všetko začnem riešiť až po 24tt, takže teraz sú to len úvahy o tom 😀
aspinka, mňa tiež doktor nevyšetroval, len vaginálnym ultrazvukom pozrel, či je všetko ok a vraj do 12tt to netreba ani, takže nemusíš byť nepokojná 😉
zuzu, na bolesť hlavy treba vela piť 🙂
mne zasa nejako prestáva chutiť káva a začína mi smrdieť, no najhoršie je, že mám stále nizky tlak ☹ pijem vela vody, aj nasilu dosť, káva nezvyšuje tlak, dala som si aj červené víno a tlak stále nízky, dnes bol stále okolo 107/66 😒 ako ho inak zvýšiť, viete poradiť?
inak som šťastná, že mi nebýva tak zle, že vraciam a nepotrebujem tie Gravi lízatká, lebo mne ked malá len dá čuchnúť k lízatku, až ma natiahne 😀

mirkita
16. máj 2010

ahojte kocky
tak vikend za nami... ☹ ale skaredy
ja som vcera tiez soferovala asi 100km v tomto necase uprostred noci, ale nastastie vsetko OK

denika - uf, to musel byt strasny sok 😔 ale hlavne ze to mas za sebou a je to v poriadku

ja som dnes behala cely den na wc, prehanalo ma...som uz bola vychystana ze skocim na pohotovost ale zda sa ze to preslo...

tento tyzden idem prvykrat k dr....celkom sa tesim 😉 ze uvidim babo...rozmyslam ake je velke, co tam robi...no a som zvedava aky termin mi dr. povie

tak sa drzte, dalsi tyzden je tu, babenka budu zase vacsie a dufam ze uz vsetkym pominu aj nevolbosti a problemiky

zuzusa
17. máj 2010

Dobre ranko,
tak vcera som mala celodnovu pyzamovu nedelu pod perinkou. Od jedla mi stale zle nie je a dufam, ze uz ani nebude. Chute sa mi striedaju, tiez som asi tri dni jedla kapustnicu aj pecene zemiaky s tvarohom a maslom - mnam. S jedlom je vsetko ok, len s pitim to je horsie. Vobec neviem, co by som mala pit, lebo na nic nemam chut. Od vody ma napina, od dzusov mi je kyslo...
Baby, vy normalne pijete kavu? Lebo, ked som sa dozvedela, ze som tehu, tak som ju uplne prestala pit, ale v sobotu idem na svadbu a bez kavy asi nevydrzim ani do 22 hodiny. Niekde som citala, ze moze sposobit potrat, ale dufam, zed si dam jednu, tak sa nic nestane...

mimi21
17. máj 2010

bre ranko buduce maminky 😉
to je kosaaaaaa, u nas ani nekuria, tak mame v byte riadnu zimu

zuzusa ja si kavui obcas dam, netreba to zase tak prehanat a uzkostlivo strazit, ja som si uz dala aj deci cerveneho a aj pri malej som si obcas deci vinka dala a take krasne a mudre dieta mam doma 🙂

inak mne je nejako divne, vcera vecer som ani zaspat nemohla, strasne ma pich v bruchu, ale nie dole, ale na lavo hore, ja fakt neviem co by to mohlo byt ale nemam z toho dobry pocit. a teraz rano ma zase pichalo 😒
niekto tu totiz pisal ze pred potratom mal bolesti v bruchu akokeby zastavene vetry 😖

avanka
17. máj 2010

mimi, to som ja pisala, ale to boli bolesti ozaj strasne, az som plakala...ani po sekcii to tak nebolelo 😒 takze neboj....

mne tiez byva cele dni tazko, niektore dni prevracam cele a niekedy mi je len zle....

Sante, ja mavam taky tlak normalne a este nizsi 😀 pomaha vraj vela pit a kava, lenze ta mi nechuti a z vody mi je zle a vcera ma z mineralky palila zaha.....ja niekedy vypijem napr. len pohar denne, co je malo, ale neviem sa donutit

denika
17. máj 2010

Dobré ránko kočky 🙂 Zuzu,aj ja som mala včera takú nedeĺu 😀 No a mne doktor povedal,že kávu môžeme,ale max. 2 denne.Samozrejme,že toľko nevypijem a jedna ti určite neuškodí.Aj ja si teraz robím.
Dnes sa idem nahlásiť k svojej doktorke po návrate z nemocky tak dúfam,že mi spraví utz a zasa uvidím mrňúsa ako sa má 😵 Prajem vám všetkým krásny dník aj napriek počasiu...

lienkas
17. máj 2010

ahojte, tak som opat tu po uprsanom vikende. aj ked teraz to nie je o nic lepsie. Ja som doteraz nemala skoro ziadne priznaky tehu, ale musim povedat, ze cez vikend mi bolo tazko od zaludka a dnes opat, ale nastastie nezvraciam. Ja kavu pijem, ale bezkofeinovu. Ale nejak mi zacina smrdiet, tak uvidime.